Suuri proteiini ruokavalio suunnitelma Tyylit elämässä

Proteiini koostuu aminohapoista, jotka ovat välttämättömiä kehon asianmukaiselle kasvulle ja kehitykselle. Ihmiskeho voi valmistaa tiettyjä aminohappoja, joita tarvitaan proteiinin tuottamiseen. Mutta jotkin aminohapot on hankittava ulkoisista (kasvi- tai eläinperäisistä) proteiinilähteistä. Keskimäärin 19-70-vuotiaiden miesten tutkimushenkilöstö tai suositeltu päivittäinen proteiinien saanti on 56 grammaa ja 19-70-vuotiaille naisille 46 grammaa. Ylimääräinen proteiini muuttuu energiana.

Korkea Protein Diet Plan

Ruokavalio, jossa on vähintään viisikymmentä prosenttia proteiinia, kutsutaan proteiinipitoiseksi ruokavalioksi. Monet ihmiset valitsevat korkean proteiinipitoisen ruokavalion laihduttamiseen. Tämä ruokavalio yhdessä korkean proteiinipitoisuuden kanssa on oltava kohtalainen hiilihydraatti samoin. Sinun on kuitenkin tehtävä säännöllinen liikunta veren rasvan vähentämiseksi. Tämä ruokavalio auttaa myös ylläpitämään vähärasvaista kudosta, jota tarvitaan rasvan polttamiseen, jota käytetään polttoaineena.

Miten proteiini vähentää ruokahalua?

Tiedemiehille on silti mysteeri, kuinka proteiini toimii ruokahaluttomuuden vähentämiseksi. Kuten tutkijoiden mukaan, proteiini aiheuttaa aivosolujen saavan alemman hormonitasot, jotka ovat ruokahaluttomuutta. Pienemmällä insuliinipikillä sokerimäärän vaihtelu on myös alhainen. Joten, voit tuntea vähemmän himoja. American Dietetic Associationin mukaan proteiinit toimivat hyvin tyydyttämään nälänhukkaita kuin hiilihydraatteja tai rasvoja.

Ruoat korkea proteiini ruokavalio suunnitelma kaavio:

Alla mainitut elintarvikkeet ovat joitakin parhaita elintarvikkeita, jotka tarjoavat keholle riittävän määrän proteiineja ja voit nauttia niistä melko helposti, sillä useimmat niistä ovat helposti hajotettuja. Osa elintarvikkeista, jotka sisältävät runsaasti proteiineja, ovat seuraavat. Sinun on lisättävä nämä ruokavaliot ruokavalio-valikossa korkeisiin proteiineihin ja muihin etuihin.

Kana rinta tai Turkki rintojen:

100 g kananrinta sisältää 30 g proteiinia. Proteiini-kalori-suhde on 1 g proteiinia 4,5 kaloria kohden. Jos menet 69gm kanajalan, saat 18 gm proteiinia.

Kala (lohi, tonnikala, paali):

Valkuaispitoisuus on 26 g 100 grammassa kalaa. Tonnikalaa, paalua ja lohta valkuaispitoisuus on 22 grammaa. Turskan kalalle se on 20 gm. Proteiini-kalori-suhde on 1 g proteiinia 4,5 kaloria kohden.

Sianliha (Chops):

100 g: n porsaan sisäfileerumi sisältää 25 g: n proteiinia. Proteiinin ja kalorisuhteen välinen suhde on 1 g / 5,2 kaloria.

Katso lisää: Greippi ruokavalio

Juustot (rasvaton mozzarella):

Proteiinipitoisuus 100 g: ssa juustoa on 32 g. Proteiini-kalori-suhde on 1 g / 4,7 kaloria. Alhainen rasvainen raejuusto sisältää 5 grammaa proteiinipitoisuutta unssilta, kun taas proteiinipitoisuus on enemmän vähärasvaista sveitsiläistä juustoa, mikä on 8 grammaa. Parmesan-juustolla valkuaispitoisuus unssilta on 10 g.

tofu:

Proteiinipitoisuus 100 grammassa tofu on 7 g. Proteiini on kalorisuhde on 1 g / 7,4 kaloria.

Munat (etenkin valkoiset):

Munanvalkuaiset ovat hyvin rikas proteiinilähde. Valkuaispitoisuus on 13 g / 100 gm munia. Kalori-proteiinisuhde on 1 g / 12 kaloria.

Suuri proteiini ruokavalio suunnitelma Tyylit elämässä

Pavut (kypsät soijapavut):

Aikuisten soijapapujen proteiinipitoisuus on 17 g / 100 g. Proteiini-kalori-suhde on 1 g / 10,4 kaloria. Muut pavut kuten valkoiset pavut, munuaiset, lima-pavut ovat myös runsaasti proteiineja. Nämä korkean proteiinin ravintoaineet auttaisivat kehon lihaksia kasvaa ja vähentää ripustustasi. Monet ihmiset ovat riippuvaisia ​​pavut päivittäisestä tarjontaa proteiineja ja se toimii myös niille. Siksi se toimii myös sinulle. Paras tapa tarjota keholle oikea määrä proteiinia on tehdä se luonnollisesti ja älä koskaan yritä pistää aineita kehoon, koska he eivät tee mitään hyvää, mutta varmasti tekee kehosta pahempaa.

Katso lisää: Acai Berry Diet

Parsakaali:

Jos etsit runsasvalkuaista ruokavaliota, niin parsakaali on yksi parhaista elintarvikkeista, joita sinun pitäisi sisällyttää ruokavalioon. Parsakaalin kulho sisältää suuria määriä proteiinia, ja se on yksi korkeimmista proteiinipitoisista vihanneksista siellä. Ruoan proteiinipitoisuus täyttää kehon ja auttaa lihasten rakentamisessa ja ylläpitämisessä samoin. Se on yksi suosituimmista ruokavaliovalmistajista ja kaikista hyvistä vitamiineista ja luonnollisesti välttämättömistä ja käytettävissä olevista elementeistä. Se on myös yksi terveellisimmistä elintarvikkeista. Jos etsit ruokaa, joka voi auttaa täyttämään päivittäisen proteiinin tarpeen, niin parsakaali on yksi hienoimmista asioista sinulle.

Raejuusto:

Tällainen juusto sisältää kaseiiniproteiinia, joka löytyy myös maidosta ja se hajotetaan hitaasti verrattuna muihin proteiinimuotoihin. Koska se on hidas ruoansulatusominaisuus, se pitää lihaksen kasvun tasaisena ja energian jatkuva toimittaminen elimistölle. Lyhyesti sanottuna voidaan sanoa olevan yksi parhaista proteiinien muodoista siellä ja se on proteiinipitoisen kasvisruokavalion keskeinen osa. Proteiinin hyvästä tarjonnasta johtuen paljon ihmisillä on ennen juhla-aitoa raejuustoa tarjotakseen keholle oikean määrän proteiinia, kun he nukkuvat. Jotkut ihmiset ovat ongelma natriumin ja juusto on erittäin korkea natriumia, mutta aina on olemassa erilaisia ​​merkkejä ja yrityksiä, jotka tarjoavat vähemmän määrää natriumia.

Sveitsiläinen juusto:

Se on yksi herkullisimmista juuston muodoista siellä ja sen korkea proteiinisisältö on yksi parhaista kasvisruokavalioista. On olemassa kunnollinen määrä proteiineja tietyissä tavanomaisissa supermarketeissa, mutta ei ole mitään sellaista kuin sveitsiläinen juusto. Valkuaispitoisuus tässä elintarvikkeessa on melko korkea. Se on hyvä vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat kasvaa lihaksia melko nopeasti. Voileipät sisältävät usein sveitsiläistä juustoa, ja siksi tällaiset leipätuotteet muodostavat hyvän proteiinin lähteen monille ihmisille.

Pihvi:

Vaikutuksen kohteena olevan proteiinin määrä on melko korkea, ja jos etsit yhtä parhaista elintarvikkeista, jotta kehosi saa riittävästi proteiineja, saattaa vaurio olla oikea sinulle. Panos on varsin hyödyllinen monille ihmisille ja kaiken mahtavia ominaisuuksia tämän ruokaa on jotain, että jokainen on valmis kuluttaa päivittäin. Tämän ruokaan pitäisi saada koulutettu saanti, kuten hyviä määriä proteiinia, tämä ruoka sisältää myös hyviä määriä kaloreita.

Jauheliha:

Jauheliha on luultavasti yksi hienoimmista elintarvikkeista, joita voi koskaan löytää. Ruoka on todella hyödyllistä keholle ja voi täyttää kehosi hyvän proteiinin suhteen. Maapähkinä on tärkeiden rasvojen lähde, ja siksi se on tärkeä osa proteiinipitoista ruokavaliota. Ruoka on niin hyvä, että lähes kukaan rakastuu siihen. Ravintoasiantuntijoiden mukaan jauhettu naudanliha on yksi parhaista proteiinien lähteistä, ja ne ovat hyvä kreatiinin lähde.

Porsaan kyljykset:

Sianlihat ovat yksi proteiinin parhaista lähteistä, ja ne ovat yksi tärkeimmistä tavoista korjata proteiinin alijäämä kehossasi. Prom on aina mukana hyvässä määrin lihaa ja se lisää myös elintärkeitä ravintoaineita elimistöön, joka on myös hyvä elimille. Jos etsit hyvin proteiinipitoista ruokaa, niin sianliha on oikea tavara sinulle. Se maistuu hyvältä ja sopii myös kehollesi. Se on yksi hienoimmista lihan tarvikkeista, joka tarjoaa kehollemme lihaksia kehittävän ja ravitsevien ravintoaineiden asianmukaisen tarjonnan.

Katso lisää: Green Tea Diet

Keltaevätonnikala:

Tonnikalaa on useita. Keltainen tonnikala on varsin suosittu fysiikkakysymyksissä. Tämä erityisesti tonnikalasista tulee runsaasti proteiineja ja pidetään yhtenä hienoimmista elintarvikkeista kala-ystäville, jotka myös vaativat hyviä määriä proteiinia heidän kehossaan. Se on täynnä välttämättömiä vitamiineja, ja B-vitamiini on tärkeä. Tämän kalan liha sisältää myös voimakasta antioksidanttia, ja sen lihassa oleva seleeni on jotain, jota useimmat kalojen ystävät tarvitsevat kaikkialla maailmassa. On olemassa monia tapoja kuluttaa tätä muotoa tonnikalaa.

Mustekala:

Squid tekee samoin. Kuten tutkimusten mukaan, meripihan proteiinisisältö on varsin hyödyllinen elimistölle ja voi lisätä kehossasi joitain hyödyllisimpiä elementtejä. Ruoka on niin hyvä, että lähes kaikki, jotka etsivät korkean proteiinin aterioita, rakastavat sitä täysin. Jäädytetyt mustekala on aina hyvä keholle, kun liha kutistuu subzero-prosessin takia. Useat kaloihin suuntautuneet ravintolat tarjoavat tätä ruokaa, ja siksi se on niin hyvä keholle. Kaiken lisäksi polttopuut ovat hyviä myös iholle ja mustekala-ainesosia käytetään joskus tietyissä harvinaisissa ja ainutlaatuisissa lääketieteellisissä tarkoituksissa.

Tässä artikkelissa mainitaan eräitä proteiinipitoisen ruokavalion keskeisiä osia. Voit ottaa joitain näistä tavaroista ja järjestää sen mukaisesti ruokavalion, joka sopii sinulle parhaiten. Tai voit aina auttaa asiantuntijoita tällä alalla.

Leave A Comment

4 + 5 =