Suptavajrasana (Thunderbolt Pose) – miten ja hyödyt

Ihmiset tavallisesti katsovat joogaa, koska vain toinen tarkoittaa kehon flab-irtoamista. Hieman hengähdys ja paljon venyttely, aikaisin nousevan auringon taustalla on juuri siellä, missä jooga päättyy. Jooga on kuitenkin enemmän kuin yksinkertaisesti flab-shedder. Jooga joillekin on kunto mantra ja jollekin toiselle, se on vain rauhallinen pakopaikka mielenterveyden vapaudelle, rauhallinen ristikko, jonka haluatte helposti saavuttaa sen jälkeen, kun on ollut ikävää räjähtävää päivää.

Suptavajrasana

Jooga, joka on tehty luetteloon, voi käydä useita demonstraatiotyön sivuja, jotka kaikki sitovat yhdessä auttamaan sinua olemaan terveellisen ruumiin ja mielen ylpeä omistaja. Tässä artikkelissa tutkitaan yhtä tällaista joogaa, jota kutsutaan Suptavajrsanaksi.

Kuinka tehdä se?

Jooga kaikille ei ole pala kakkua. Vaikka jotkut poseista ovat todellakin vaikeita valloittaa, se on yleensä etuja, jotka pitävät meidät keskittyneinä askeleisiin. Tämä on kuitenkin yksi onneksi helppokäyttöisistä asenteista, jotka keskittyvät pääasiassa hitaasti vauhdikkaaseen hengitykseen sekä liikkeellä ollessaan. Ennen kuin siirrymme hyötyihin, katsotaan ohjeita sen toteuttamiseksi.

Katso lisää: Siddhasan-edut

Ennen aseman käytäntöä aloittelijat saattavat vaatia pehmeää selkätukea, todennäköisesti tyynyä tai peittoa. Aloita levittämällä joogamatto alusta. Asema, jonka pitäisi olla sinun tukikohtaasi, on nimeltään Vajrasana. Polvistuen polvillesi, lantasi tulisi levätä kantapään kohdalle, kun laitat käsiisi molemmille puolille.

Nyt sinun selkäranka on pystytettävä ja kohdistettava kaulaan. Ota syvään henkeä ja aloita taaksepäin. Tämä tarkoittaa sitä, että takatukeen tulisi kohdistaa vyötärösi, kun mennään kauemmas alas, kunnes pääsi koskettaa lattiaa. Samalla sinun on varmistettava, etteivät taivutetut polvet ole nostettu maasta.

Pyydä erillistä käsiparia pitämään polvet alaspäin. Alkuvaiheessa tämä voi näyttää kovaa työtä ja prosessissa sinun pitäisi olla varovainen, ettet rasita itseäsi tarpeettomasti. Aloittelijoille, jotka takaavat selkänojan tukemisen tiukasti, pienellä väärällä liikkeellä voi olla huono vääntyminen. Asettaessasi, vie muutaman syvän hengityksen ennen paluuta perusasentoon.

Katso lisää: Supta Padangusthasana

Kuinka se auttaa meitä?

  • Kääntyvä selkä auttaa meitä saavuttamaan tuon luuydinten jäykkyyden, joka tulee monien pahojen selkäkipujen lähteeksi. Kun taivutat selkärankaa aina maahan, pienet venytykset, joita tunnet matkalla, ovat itse asiassa luuytimen nivelet ja sen ympärillä olevat lihakset joustavammaksi.
  • Tämä on samanlainen kuin aamun kyykkysi, jossa alavartalon lihakset värvätään ja kiristetään koko matkan kääntyessä takaisin pitämällä alaraajasi ehjänä.
  • Jotkut sanovat, tämä asento on viimeinen asenne, jolla poistetaan negatiivisuus ja pessimismi kehosta. Vaikka tämä on kansanviljelijä, usein voit käyttää muunnelmia käsiin asettamalla heidät yläpuolelle päästäksesi niihin kiinni, mikä on merkki lukituksesta positiivisuuteen samalla, kun annat negatiivisuuden sinussa polvien välityksellä.
  • Loogisemmassa ratkaisussa vatsan alueelle kohdistuu vähäinen vetovoima, kun venytät itseäsi. Tämän sanotaan olevan hyvä suolistasi, jos tämä jooga auttaa sinua vahvistamaan niitä paremman ruoansulatuksen ja koskemattomuuden suhteen.

Katso lisää: Kallistettu kulma-asento

Leave A Comment

68 − 62 =