Shriya Saran Beauty Vinkkejä ja Fitness Secrets | Tyylit elämässä

Shriya Saran, lahjakas nuori näyttelijä alas etelästä näyttää luovuvan aaltoilua Hindi- ja Etelä-Intian elokuvateollisuudessa. Hän puhkesi näyttämölle ensimmäisellä Telugu-elokuvallaan Ishtam, mutta hänen esityksensä Santhoshamissa asettaa hänet kaupalliseen menestykseen. Hänellä on ollut tilaisuus päätyä päinvastoin Rajinikanthin The Bossa, joka myös ansaitsi ensimmäisen palkinnon voittaakseen Best Tamil -näyttelijä.

Saranin viihtyisä runko ja maanläheinen kauneus ovat yhtä paljon puhuttuja kuin hänen näyttelytilanteensa. Näyttelijä on yksi niistä harvoista, joiden kauneus säteilee sisältä. Koska hän on useiden Intian myymälöiden brändin suurlähettiläs kauneudenhoito- ja terveystuotteiden hyväksymisessä, Shriya pitää yllä yksinkertaista ja luonnollista hoitoa.

Shriya Saran Beauty Tips and Fitness Secrets

Shriya Saran Beauty Vinkkejä ja Fitness Secrets:

Shriya Saran myöntää äitinsä hienolle ruumiinrakennukselle ja kauneudelle, vaikka hän ottaa tämän ylimääräisen askeleen unta, ruokaa ja liikuntaa koskevissa asioissa ja palaa perinteisiin kauneushoitoihin, jotka tekevät sen taikuutta hänelle. Eteläinen tähti ei kääntynyt korkealuokkaisiin kauneudenhoitotuotteisiin, jotta hänen ihonsa pysyisivät ahtaissa. Hän käyttää mahdollisimman vähän kasvojaan, kun hän ei toimi.

Hänen ihonsa on kirkkautensa ansainnut rosewaterin voiman, jota hän rakastaa ja käyttää mahdollisimman nopeasti instant virkistäytymiseen. Hän jopa kuljettaa pienen pullon ruusupohjaisen sumun hänen kanssaan ja joskus suihkuttaa sitä kasvonsa jälkeen soveltamalla meikkiä kauniin hehkun. Hänen kosteusvoide on sekoitus rosewater ja glyseriini, joka toimii myös väriaine. Mitä tulee puhdistamaan kasvonsa, hän vannottaa vanhan vanhanaikaisen besan sekoitettuna kurkuma tai jogurtti.

Shriya Saran Beauty Vinkkejä ja Fitness Secrets | Tyylit elämässä

Shriya Saranin suuret kasteiset silmät ja pitkät hohtavat hiukset ovat yksi kiehtovasta kauneudestaan ​​keskeisimmistä piirteistä. Hänen silkkisen sileän hiuksensa, joka on luonnollisesti pitkä, on melkein aina kulunut löysäksi, leikkautuneena hartioilleen ja antaa hänelle mahtavan ilmeen.

Katso lisää: Trisha ruokavalion salaisuudet

Hänen silmänsä kertoivat erilaisen tarinan. Etelä-tähti rakastaa korostaa silmänsä eyelinerillä, kajalilla ja ripsiväillä ja ei voi mennä ilman niitä, vaikka hän voisi tehdä ilman muita makeup-olennaisia.

Shriya Saran Beauty Vinkkejä ja Fitness Secrets | Tyylit elämässä

Näyttelijän veistämä kuva on ehdottomasti haluttu. Sen salaisuus on jokapäiväinen liikunta, joka muodostaa jokapäiväisen elämänsä olemuksen. Kathakin koulutettu tanssija, Shriya rakastaa tanssia ja uintia, joka on enimmäkseen auttanut pitämään häntä hienossa muodossa, mutta siitä lähtien on tullut valokeilaan, hänen tanssinsa on kärsinyt hänen epätasaisista aikatauluistaan. Hän on sittemmin kääntynyt joogan ja meditaation parantumisvaltuuksiin, joita hän harjoittaa päivittäin 45 minuutin ajan. Hän puuttuu ongelmallisiin alueisiinsa - abs ja käsivarret ja sävyttää hänen ruumiinsa yhdistämällä voimajooga ja Iyengar-jooga.

Katso lisää: Kauneusvinkkejä Shahnaz Hussainista

Hänen muut harjoituksensa ovat vuorokausiharjoitusten vaihto kolmen viikon välein, pelin pelaaminen ja uinti. Yksi asia, jonka hän pysyy poissa, on painoja, joita hän tuntee eivät sovi hänen pienikokoiselle keholleen.

Shriya Saran Beauty Vinkkejä ja Fitness Secrets | Tyylit elämässä

Hänen ruokavalionsa suhteen Shriya Saranilla on runsas ruokahalu, jota hän ei salaa, vaikka hän syö maltillisesti. Hän aloittaa päivänsä lasillisella appelsiinimehua ja antaa tärkeän päivän pääruoalle - Aamiainen. Aamupuvun aamiainen koostuu omenasta, joka on tehty munan, parathan ja puuroisen valkoisella ja joskus dosaani. Lounas on katkottua intialaista tyyliä bhindi, jossa on tavallinen roti ja dal. Vaikka hän rakastaa syödä kalaa, hän ei ole niin hullua punaisesta lihasta ja kana. Hän ei rakasta roskaruokaa, ainoa poikkeus on metro ja hän suosii thaimaalaista ruokaa.

Shriya Saran Beauty Vinkkejä ja Fitness Secrets | Tyylit elämässä

Jotta hänellä olisi täydellinen kuva, hän rajoittaa suolan imeytymistä ja juo runsaasti vettä ja mehuja. Hän uskoo myös syömään pieniä aterioita säännöllisin väliajoin, ja se löytyy välipalasta salaatilla ja ituja. Shriyalla on mahdollisuus syödä illallista klo 19.30 ja päättyy päiväsi lasillisella maidolla.

Katso lisää: Tamanna Bhatia Beauty Tips

Shriyan ainoa kiusaus on suklaa, hemmottelu jota hän ei voi koskaan näyttää menevästä, mutta terveellinen ruokavalio yhdistettynä joogaan on osoittautunut tehokkaaksi irrottaessa ylimääräisiä kiloja näistä ylityksistä.

Leave A Comment

− 1 = 2