Ruokavalio painoarvoon Tyylit elämässä

Etsitkö ruokavaliota painonnousua varten? Nykyään jokainen yksilö kiinnittää niin paljon huomiota ulkonäköön ja persoonallisuuteen. Ihastuneiden ihmisten painonnousu voi olla vaativaa ja kestävää. Syöttöruokaa ruokaa päivittäin ei sisälly massaasi. Jokainen ja kaikki ovat erilaisia, ja siksi jotkut painonnousua ruokavaliota helposti, mutta toiset eivät.

On olemassa muutama tekijä, kuten geeneemme, ravitsemuksellinen syöminen, aineenvaihdunta, joka pakottaa kehon massamme. Ruokavaliotaulukko painon saavuttamiseksi on elintärkeää, jotta voit saada lisää painoa voimakkaasta painosta. Lean ihmiset tarvitsevat tietää, millaista ruokaa ja kuinka paljon kuluttaa. Joten, tämä artikkeli keskittyy lähinnä ruokavalioon painonpudotukseen.

intialainen diet chart

Tavoitteesi on oltava painon korottaminen sopivalla tavalla, jolloin ei ole muutama vahinko kiloa ohuelle keholle. Keskity ruoan kulutukseen paitsi oikean ajan vieressä ja tarkka määrä kuin läpimurto eri ruokavalion painonnousu strategiaa. Väärien elintarvikkeiden kulutus esimerkiksi korkeille rapuille, kuten lastut, perunat ja lisätty roskaruokaa, ovat varma tapa luoda tulevaisuuden kuntohäiriöitä alavirtaan, joka on samanlainen kuin verenpaine, diabetes ja sydänsairaudet. Jos noudatat oikeaa ruokavaliota laihtuminen kaaviossa, se auttaa sinua ruokavalio kaavion painon hyvin nopeasti ja terveellisesti.

Essentials of Weight Gain -ruokavalio:

Ajatus painonnousu ruokavalio kaavio on tarjota tavallinen lähestymistapa saanti koko päivän. Painonnousu ruokavaliotaulukko painonnoususta on samanlainen kuin organisaation väline; Erityisesti se hyödyttää massatuotantoprosessien mikromagneettista käsittelyä ja auttaa sinua tunnistamaan, mitkä elintarvikkeet sopivat parhaiten tavoitteenne.

Mieluummin ruokavalio-kaavio painonnousua varten on tarkoitus tehdä joitain perustietoja aiemmin kuin perustaa painonnousu ruokavalio suunnitelma miesten esimerkiksi

 •  Tiivistetty ruumiinpaino.
 •  Snacking valintoja.
 •  Oikeiden aterioiden määrä päivällä.
 •  Ruoat, joita tulee käyttää vähäisinä.
 •  Jokaisen tärkeimmän aterian valikko.
 •  Ruumiinpainon kaksikielinen tallennus.
 •  Ruoat sopivat erinomaisesti ruokavaliosi parantamaan painoa.
 •  Päivittäinen sokerinotto.
 •  Päivässä kulutettujen välipaloja.
 •  Yleensä kuukausittaiset voitot.

Katso lisää: Miten saada paino nopeasti

Esimerkki ruokavalio suunnitelma painonnousu:

 •  Harjoittele vähintään 2-3 kertaa viikossa.
 •  pienin juominen kahvia, hiilihappotuotteita ja teetä
 •  3 ateriaa päivässä plus kaksi painavaa ja yhtä kevyttä välipalaa.
 •  Ravintolisät ennen harjoituksia ja niiden takana.
 •  Merkittävä ylimääräinen hiilihydraattien lisäksi sekä proteiinien rinnalla useita rasvoja.

Ruokavalio kaavio suunnitelma Painonnousu:

Seuraavassa mainitsimme ruokavalion taulukon painonnoususta, ja ne ovat seuraavat:

ateriat Aika Ruokavalio
Aamiaisen edessä Klo 7.00-20.00.
 • Kuppi teetä tai cappuccinoa täyttä maitoa ja sokeria.
Aamiainen Klo 8.00 - 9.00.
 • Kaksi monivuotista leipää, joissa on vähärasvaista voita ja munan omenat.
 • Kaaliokki, johon kuivatut pähkinät, kuten mantelit, saksanpähkinät ja rusinat, lisätään käyttämällä rasvatonta tai vähärasvaista maitoa ja jotain sokeria
 • Kulho maissihiutaleita tai puuroa.
 • Kaksi kapteeni, kulhoon vihanneksia tai kaksi täytettyä paranthaa.
 • Poha, tai jotain daliya, upma khichdi ja paljon kasviksia.
 • 2-3 kokonaista munaa, Twisted tai keitetty.
 • Hedelmät yhdellä, iso lasillinen appelsiinimehua
Keskipäivän välipala 10.00 - 11.00.
 • Lasi täysirasvaa maitoa, jossa on jotain terveellistä juomaa tai kulhoon jogurtti tai kokonaisia ​​hedelmiä, kuten persikoita tai omenoita
 • Jotkut granaattipalkit, jotka on vahvistettu seesaminsiemenillä ja rusinoilla.
Lounas Klo 12.30 kello 13.30.
 • Pieni kulho riisi ja Dal, kaksi chapattis valmistettu monijyvä jauhoja ja koko vehnä käyttäen ghee.
 • Pullo-kulho (Masoor, chana,, moong)
 • Kaksi kanaa, munaa, kalaa tai paneeria.
 • Kulho märkä veg curry tai raejuusto valmistettu tofua tai vähärasvaista maitoa
 • Vihreä salaatti, joka koostuu kurkusta, retiisistä, kaalipähkinöistä ja tomaateista.
 • Pieni kulho makeaa kurkkua.
Iltapalaa Klo 17.30 - kello 6.30.
 • runsaasti kuituisia evästeitä tai keksejä tai
 • Kasvis- tai kanakeittoa voita.
 • Vihreä voileipä juustolla tai mayolla.
päivällinen Klo 8.30 - kello 9.30.
 • Sama ruokavalio kuin lounas, vihannekset.
 • Eräänlainen vihreä vihannes, jolla on kalaa tai kalaa tai kanaa, jossa on kastike.
 • Lisää riisiä kuin rotis.
 • Linssejä, kuten munuaispavut ja mustat grammoina.
Aikaisemmin nukkumaan Klo 10.30 klo 11.00.
 • Lasi maitoa tai tummaa suklaata
 • Hedelmät kuten omenat, mansikat, viinirypäleet tai mangot tai smoothie

Merkitys painon nousu ruokavalio elintarvikkeet:

1. Maito:

paino gain diet -Milk

Noin kolme lasillista maitoa on täynnä proteiinia, joka on tärkeä lihasmassan lisäämiseksi. Aloita päivä lasillisella maidolla. juo sitä yli muutama ateriat, jotka odottavat, että olet valmis ylimäärällä kuin 3 lasillista. Se on paras painonnousu ruokavalio.

2. Proteiini:

paino gain diet - protein

Käytä 40-60 grammaa proteiinia joka ateria. Toisaalta, sillä edellytyksellä, että sijoitat kehosi koko uuvuttavan kehonrakennusorganisaation kautta; kehomme haluaa lisäproteiinia, joka sopii hyvin ruokavaliota varten painonnousuun.

Katso lisää: Jooga asanat painonnousua varten

3. Viljat:

vilja

Jos lisäät jonkin verran viljaa ruokavaliosi suunnitelmaan lihoa, joka on erittäin tehokas painonnousu ruokavalio kaavio. Viljat asettavat valtavia painonnousua ruokia. Käytä ylimääräisiä tiheitä viljoja, esimerkiksi leseitä, muesliä, granolaa, rypälepähkinöitä ja hienonnettua vehnää. Pidä poissa hiutaleista. Muista käyttää vähärasvaista maitoa sen sijaan vettä heti valmistettaessa kuumaa viljaa sekä sisustaa pähkinöitä yhdessä kuivatut hedelmät.

4. Vihannekset ja hedelmät painon nousua varten:

hedelmät and vegtables

Vähintään 5 annosta on oltava hedelmiä ja vihanneksia. Hedelmien ja vihannesten kulutus hyödyttää kehomme sopivaksi painonnousuiseksi. Molemmat ovat täynnä vitamiineja ja kuituja, auttavat meitä sulattamaan elintarvikkeet. Se on tehokkain ruokavalion painoarvo.

Katso lisää: Painonnousu lisäykset Intiassa

5. Hiilihydraatit:

Hiilihydraatti Foods

Varmista, että annat 60-80 grammaa hiilihydraatteja jokaista ateriaa kohden. Hiilihydraatit ovat kehon energiaperusta. Varmista, että kehollasi on haluamaasi energiaa tai toista aikaa, se vähentää saavutettavia lihaksia ja sinut päinvastoin kuin valtiontapa. Hiilihydraatit ovat myös paras ruokavalio, jotta paino nousee nopeasti.

6. Kala:

Ruokavalio Chart for Weight Gain - Fish

Kalat ovat helppo ja terve keino saada painoa. Ne eivät ole vain runsaasti proteiinia, vaan myös muita ravintoaineita kuten Omega 3, joka on välttämätön sydän- ja verisuonisairauksien valvonnan kannalta. Sen lisäksi sen hyvä rasva, joten se auttaa painon saavuttamisessa. Kalat ovat myös hyviä uutisia, koska ne eivät ole vain herkullisia, vaan ne sopivat myös ateriasuunnitteluun missä haluat. Aamiaiselle voi olla mukava vähärasvainen kala-annos, kun taas lounaaksi kalapihvi tai grillattu kala päivälliselle. Kuten mainittiin painonnousut ruokavalio-kaaviossa, voit säätää ruokamäärääsi ruokavaliosta valitsemasi mukaan.

7. Rasvat:

Ruokavalio Chart for Weight Gain - Fats

Voisi tuntua ilmeiseltä, että rasva on tullut ruokavaliokarttaan painonnousua varten. Päinvastoin, rasva on usein tuhoisa painonnousua varten, ellei se oteta viisaasti. Tämä johtuu siitä, että se johtaa epätasaiseen painonnousuun ja pahempaa, painosi on epäterveellistä ja sinulla on vaikea pitää sitä tasaisena. Rasva, josta puhutaan täällä, on hyvä alhainen tyydyttynyt rasva, jonka vähimmäismäärä on tietenkin tarpeellinen kehossasi. On tärkeää, että sellainen ruoka, jota sinulla ei ole riski sydänsairauksiin. Ja oikeanlainen rasva samalle olisi maapähkinävoi, oliiviöljy, kala ja avokado.

8. Luontaiset sokerit:

Ruokavalio Chart for Weight Gain - Natural Sugars

Ei ole väliä mitä ruokaa syöt, et voi välttää sokeria. Kuitenkin ottaen luonnollinen laatu antaa sinulle paremman pidä painonnousu ruokavalio suunnitelma. Lisää raaka-aineita kuten fruktoosia ja laktoosia kaaviosi. Vaikka fruktoosi on eräänlainen sokeri, joka on tavallisesti runsaasti hedelmissä, laktoosi on jotain yleisempi maitotuotteissa. Kuten edellä mainituista kahdesta luokasta puhutaan, keskimääräinen määrä molempia lisätty ravintolisäsi tekee ihmeitä. Varmista, että vältät puhdistettua sokeria kokonaan. Tämä voi sisältää jäätelöitä ja virvoitusjuomia. Surullista mutta totta.

9. Munat:

Ruokavalio Chart for Weight Gain - Eggs

Se saattaa näyttää munalta, koska ne ovat runsaasti kaikista ravintoaineista ja proteiineista, kun ne haluavat painoa. Kyllä, sinä olet oikein oikeassa, ja on syytä, että he ovat niin suosittuja Intiassa. Tämä johtuu siitä, että ne ovat helposti saatavilla ja halpoja. On niin paljon vaihtoehtoja, että saat munien kypsentämiseen, eivätkä ne sovi helposti helposti. Munat ovat tärkeitä, kuten vitamiineja ja proteiineja, jotka varmasti auttavat sinua painonnousussa. On hyvä käytäntö pitää munat rajoittuna aamiaisiisi, mutta hemmotteleminen munia varten lounaalle ei ole myöskään huono ajatus. Se on kuitenkin tiukka, ei ei päivälliselle. Kun se tulee painonnousu ruokavalio suunnitelma miehille, suurin osa ehdotetaan vähintään 6 munaa päivässä saada oikeanlainen abs ja lihakset he haluavat ilahduttaa.

10. Riisi:

Ruokavalio Chart for Weight Gain - Rice

Suuri pääravinto ruokavalio Intiassa ja yksi maailman suosituimmista riisistä, riisi ylpeilee erittäin suurta energiaa. Tarkemmin sanottuna 100 grammaa riisinjyviä on noin 130 kaloria. Se on suosittu, koska se on niin halpa. Plus, se on niin täyte. Haluat ehkä pitää sen tarkistaessa, jos olet gluteeniton suvaitsemattomuus, mutta jos ei, jatka ja kaivaa sisään. Se on pakko saada ruokavaliostasi ja saat pian tuloksia nopeasti. Terve ja herkullinen, riisi on sinun lounasruokasi, koska kalorien säilyttäminen on helpompaa ilman, että saataisiin väärä ruoansulatuskanavan rasva.

Joten, tämä on yksinkertainen painonnousu ruokavalio, jolla saat enemmän painoa ja toivottavasti pidät tästä! Tässä artikkelissa kaikki ovat erittäin hyödyllisiä elintarvikkeita ja harjoituksia hyödyllisiä saada paino ruokavalio.

Leave A Comment

− 1 = 7