Pysy aurinkoisena turvallisesti näillä Top 5 lakme aurinkovoiteilla Tyylit elämässä

Lakme on kosmetiikkamerkki, joka tuottaa Tata-ryhmän J.R.D Tata -hoidon ja hiustenhoitotuotteita. Se on Intian brändi, joka perustettiin vuonna 1952 ja on tullut pitkälle. Sen vaihtelevista tuotevalikoimista, jotka vaihtelevat huulipunoksista ja saippuoista kohl-kyniin ja piilolaseihin, tässä on luettelo Lakmesta saatavista aurinkovoiteista. Katsotaanpa lyhyesti.

1. Lakme 9 to 5 Hidratantti Super Sunscreen + SPF 50 PA +++:

Lakme 9 to 5 Hydrating Super Sunscreen + SPF 50 PA+++

Lakme-yhdeksästä viiteen alueeseen, kosteuttava Super-aurinkosuoja, jonka aurinkosuojauskerroin on 50 PA +++, suojaa ihoa haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä. Aurinkovoide on muotoiltu vitamiineilla, jotka auttavat vähentämään pisteitä, hienoja viivoja, tummia ympyröitä ja tasaavat ihon sävyn sekä näkyvästi keventämällä sitä. Se on rikastettu B3-vitamiinilla ja Pro-C-vitamiinilla ja jättää ihon hydratoituneeksi, kosteutetuksi ja ravitsevaksi sekä suojelee sitä auringon säteilyltä.

2. Lakme 9 - 5 Mattifying Super Sunscreen + SPF 50 PA +++:

Lakme 9 to 5 Mattifying Super Sunscreen +SPF 50 PA+++

Lakme-tyyppinen 9,5-kertainen mattapintainen super-aurinkosuoja, jonka suojakalvo on 50 PA +++, on suunniteltu erityisesti rasvaiselle iholle, koska sillä on öljynhallintaan liittyviä etuja. Aurinkosuojatuotteen rakenne on kermainen ja imeytyy ihoon nopeasti ilman rasvaista tunnetta. Se ei loista iholle ja antaa matta vaikutuksen. Se taistelee sekä auringon UVA- että UVB-säteiltä ja suojaa auringonpolttajalta ja parkituksesta. Se ei peitä huokoset. Se auttaa myös tasoittamaan ihon sävy. Tämä Lakme aurinkosuoja SPF 50 rasvaiselle iholle on yksi markkinoiden parhaimmista.

3. Lakme Sun Expert + UV Lotion SPF 50 PA +++:

Lakme Sun Expert + UV Lotion SPF 50 PA+++

Lakme Sun Expert + UV-rasva-aine SPF 50 PA +++ tulee 50 ml: n ja 100 ml: n putkiin ja on aurinkosuojauskerroin 50 PA +++, joka auttaa suojaamaan ihoa auringon haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä ja pitämään sairaudet laastarissa. Se myös ravitsee ihoa ja pitää sen hydratoituna. Se on dermatologisesti testattu ja tuntuu kevyeltä iholle, kun sitä käytetään voiteiden imeytymiseen syvälle. Se soveltuu normaalille kuivalle ihomuodolle.

Katso lisää:  Nivea Sunscreen Intia

4. Lakme Sun Expert Oikeudenmukaisuus + UV Lotion SPF 30 PA ++:

Lakme Sun Expert Fairness + UV Lotion SPF 30 PA++

Lakme Sun Expert Oikeudenmukaisuus + UV Lotion SPF 30 PA ++ aurinkosuojakertoimella 30 PA +++ on aurinkosuoja sekä reilun kosteusemulsio. Se tasoittaa ihon sävy ja keventää ihoa, kun sitä käytetään. Se on sopivampi normaalille kuivalle ihomuodolle ja infusoidaan ravintoaineilla, kuten kurkku- ja sitruunaruohonuutteilla, ja niissä on runsaasti vitamiinia. Tämä taistelee sekä auringon UVA- että UVB-säteilyä ja tuntuu kevyeltä iholle, kun sitä käytetään sen kevyesti tunnetun kaavan ansiosta. Kaksi versiota: lakme aurinkosuoja SPF 30 rasvaiselle iholle ja lakme aurinkovoidetta spf 30 kuivalle iholle

Katso lisää:  Neutrogena kasvot aurinkovoidetta

5. Lakme Sun Expert Oikeudenmukaisuus + UV Lotion SPF 24 PA ++:

Lakme Sun Expert Fairness + UV Lotion SPF 24 PA++

Lake Sun Expert Fairness + UV Lotion SPF 24 PA ++ on laaja spektrianalyysi, jonka aurinkosuojauskerroin on 24 PA ++, joka suojaa ihoa sekä auringon UVA- että UVB-säteiltä. Tämä aurinkosuoja on muotoiltu ainesosilla kuten kurkku- ja sitruunaruohonuutteilla, jotka auttavat tasoittamaan ihon sävyn ja tekemään sen kevyemmiksi. Se on myös runsaasti antioksidantteja ja B3-vitamiinia, joka estää pigmentaation, tummat paikat, tummat ympyrät, hienot viivat ja muut auringon vauriot. Se sopii normaalille kuivalle ihomuodolle ja saatavana 60 ml: n, 120 ml: n ja 200 ml: n astioissa.

Katso lisää:  Aurinkosuojamallit

Leave A Comment

55 − = 52