Prana Mudra – miten tehdä askeleita ja sen etuja Tyylit elämässä

Prana Mudra Tärkeys:

Prana Mudra tarkoittaa "energiaa tai muuta henkeä henkeä" omassa itsessään. Kaikkien energioiden, jotka ovat välttämättömiä luonnon tasapainon ylläpitämiseksi, Prana on erittäin tärkeä. Tällä Asanalla / Mudralla ei ole tarkkaa aikaa. Kuitenkin on ikuisesti vapaaehtoista suorittaa tämä Mudra yksityisesti. Tämän Mudran tekeminen hiljaisessa huoneessa herättää aistit. Kuten tämä yksinkertainen ja käytettävissä oleva tekniikka, kun tarvitset hieman lisää tasapainoa ja helppoutta.

prana mudra

Prana Mudra on yksi tärkeimmistä mudreista, koska se auttaa aktivoimaan energiaa kehossa. Tutustu pran mudras, tekniikka, suorittaa vaiheet, varotoimet ja prana mudra etuja.

Katso lisää: Hakini Mudra Edut

Prana Mudra Jooga -vaiheet, merkitys ja edut:

Keskustellaan nyt pran mudra -vaiheista, merkityksistä ja eduista yksi kerrallaan.

Merkitys Prana Mudra:

Prana tarkoittaa "energiaa" tai elämää. Prana vayu on erittäin tärkeä vayu. Prana mudra herättää juuri chakraa, joka saa tärinän ja lämpöä, mikä herättää ja energisoi kehoa. Elämän voima moninkertaistaa ja stimuloi koko ihmiskehoa. Tämä energisoi kehoa ja herättää kaikki elimet. Tämä mudra liittyy ihmisen sydämeen ja sieluun. Se ohjaa tämän elävän muualle, missä sitä halutaan.

Prana käsi Mudra Jooga on toinen laajalti harjoitettu mudra sairauksien hoitoon.

Ohjeen vaiheet Prana Mudra:

 • Se tehdään molempien käsien avulla.
 • Vihjeitä rengasta ja pientä sormea ​​on yhdistettävä peukalolla.
 • Kaikki muut sormet on ulotettava suoraan.
 • Prana mudra muuttaa ruumiin energian, jolloin sinut sopii tietoiseen hengitykseen kädessäsi mudra-käytännössä.
 • Ota syvällinen ja säännöllinen hengitys.
 • Hengitä sisään ja hengittää samaan kestoon.
 • Voit laulaa mantraäänen "So-hum". Chant "niin" inhale ja "humm" on exhale.
 • Vaikka alusta alkaen huomaat, että on vaikea laulaa ja hengittää - hengittää samanaikaisesti. Käytännössä voit täydentää sitä.
 • Suorita sisään hengittäminen ja hengittäminen (äänen laulaminen) jatkuvaan 20-30 kertaa.
 • Yritä nyt keskittyä mieleesi.
 • Tunne äkillinen tärinä kehossasi, todennäköinen tilanne, jossa kehosi tuntuu kelluvan.
 • Yhtäkkiä, tunnet heti prana mudran välittömän tuloksen. Sinusta tulee virkistävä ja piiritti.

Katso lisää: Tse Mudra

Kesto Prana Mudraa varten:

30 - 45 minuuttia tavanomaisesta käytännöstä riittää täydellisen tuloksen saavuttamiseen.

Prana Mudra -tekniikka:

 • Se toimii onnistuneen hengityksen pohjalta. Menestyvä hengitys liittyy tähän Mudraan auttaa leirin tarkkaavaisuus. Esittäjät kokevat klassisesti jumalallista rauhaa ja auttavat laajentamaan mieltään.
 • Tämän suorituskyky on tuottanut alkuperäiskäsityksiä ihmisiin. Tämä Mudra teki useissa poseissa: Vajrasana, Padmasana, & Siddhasana jooga.

Prana Mudran edut:

 1. Tämä mudra auttaa eliminoi minkäänlaisia ​​A, B, C, D, E, K-vitamiini-puutteita. Tämä käsi mudra voi auttaa hallitsemaan nälkää ja janoa koko paaston ajan.
 2. Tämä parantaa mielen sääntelytehoa. Tämä voi auttaa ratkaisemaan sääntelemättömiä tottumuksia, esimerkiksi syömistä ja unihäiriöitä.
 3. Se vähentää hermostuneisuutta, mikä lisää itseluottamusta.
 4. Kaikki laskimotukokset voidaan irrottaa tämän elämän mudran tavanomaisesta käytännöstä, koska se ohjaa sopivaa verivirtausta.
 5. Prana mudra auttaa torjumaan kroonista väsymystä, yleistä heikkoutta ja vähäistä kärsivällisyyttä.
  Se auttaa hallitsemaan tunteita esimerkiksi vihan, mielenterveyden, kateuden, röyhkeyden, ylpeyden, levottomuuden ja herättämään onnellisuutta, iloa, nautintoa, toivoa, energiaa ja innostusta.
 6. Mielen huomiota ja läsnäoloa voidaan parantaa huomattavasti tämän mudran avulla, joka auttaa sinua tekemään paremmin.
 7. Se on myös voima parantaa immuunijärjestelmääsi
 8. Prana mudra voittoa silmät myös. Se palauttaa näkökyvyn ja hoitaa silmien ärsytystä, kuten palava punaiset kuivat silmät, kaihi.
 9. Tässä mudra, maa, vesi ja palo-elementit ovat kiinnitetty, joten tämä auttaa poistamaan veressä olevat esteet ja epäpuhtaudet,.
  Millaisia ​​kouristuksia lihaksissa ja kivun kipua tällä sairaudella parannetuissa jaloissa.

Prana Mudra Eye:

Prana-joogamudra on erittäin hyödyllinen silmäongelmiin. Ne, joilla on heikkonäköisyys, täytyy aina harjoittaa Prana mudraa aina 15-30 minuutin välein. Se on äärimmäisen hyödyllinen kaikenlaisiin silmään liittyviin ongelmiin. Se auttaa vähentämään näkökykyä, erityisesti kun käytät silmälaseja.

Prana Mudra paranemista varten:

Prana Mudra -elinta on yksi tärkeimmistä parantamismenetelmistä, joita voidaan hyödyntää parantamaan Prana Shakti (energia) -tasoa sekä Prana Shaktiin kierron palauttamista elimistössä. Yritä suorittaa tämä mudra aina, kun käytät vähän energiaa. Se lisää energiaa ja tekee sinusta kevyemmän.

Mudrasien jatkuva käytäntö tuo kehosi vähäisiä muutoksia käsiisi pulssikeskuksiin, jotka aiheuttavat paranemisprosessit rinnakkaisen ruumiinosan sisällä.

 • Yleinen karkeus, kilpirauhasen liikatoiminta, halvaus
 • Krooninen väsymys, ylpeys, kärsimättömyys
 • Suoliston lämpö, ​​Tavallinen ajattelutapa
 • Ärtyneisyys, henkinen kireys, happamuus
 • Keltaisuutta. Lepros, Kuiva, punainen, kuuma, ikääntyminen, iho; ihottumia
 • Korkea verenpaine, Polttaminen suussa, kurkussa, mahassa
 • Aphthousin haavaumat, veriset uloste, nivelten epävakaus

Katso lisää: Mudras parantumiseen

Prana Mudra Jooga:

Pran-mudra Yoga 1

Tämän jooga mudra pose olisi mukana yhdessä padmasana. Tätä kutsutaan elämän mudraksi, sillä se parantaa elintärkeää elämäämme ja mahdollistaa elämämme sisäpuolelta.

Prana mudra palauttaa energiaresurssit. Prana Mudra yhdistettynä Vayu mudraan auttaa vähentämään lihaskipuja ja vääntymiä. Mudra voidaan suorittaa kävelyn tai istunnon aikana. Liitä vain sormen ja peukalon yhdistelmä ja akku alkaa latautua. Varmista, että teet sen vähintään 15 minuuttia.

Prana Mudra Varotoimet:

Ohita tämä jos kärsit yskistä ja kylmyydestä.

Muista ensin oppia tekemään Prana Mudra. Ajan ja käytännön tavoin todistat prana mudran edut ja niihin liittyvät muutokset, jotka se tuo elimistölle. Jooga- ja mudra-harjoitukset, tyypillisesti vie aikaa säästämään muutoksia. Siihen saakka pitää harjoitella niitä päivittäin.

Leave A Comment

5 + 5 =