Patanjali Amla Juice edut ja haittavaikutukset Tyylit elämässä

Amla, joka tunnetaan yleisesti nimellä Intian Karviainen, on monenlaisia ​​lääketieteellisiä hyötyjä. Se on maaginen hedelmä, jolla on tärkeä asema kasviperäisissä lääkkeissä. Aivan kuten syöminen on hyödyllistä terveydelle, samalla tavalla, kun sen ateria herättää sen mehu, tuo sinulle myös erilaisia ​​terveys-, iho- ja hiusreunoja. Patanjali on tuonut alkutuotteen Amlan kanssa, jossa se tuo sinulle puhdasta amla-mehua, juominen, jota Ramdev Baba suosittelee.

Patanjali amla juice

10 Patanjali Amla-mehua hämmästyttävät edut iholle ja hiuksille:

Tässä on joitain terveydellisiä etuja, jotka liittyvät Patanjali amla mehuun, joka kannustaisi sinua aloittamaan heti seuraavana päivänä,

1. Ikääntymistä vastaan:

Patanjali amla juice benefits for skin

Yksi tärkeimmistä syistä Patanjali amla mehusta käytetään, että se auttaa torjumaan ikääntymistä. Se on runsaasti C-vitamiinia, joka on hyödyllinen kollageenin synteesiin. Tämä auttaa kudoksia kudosten ja solujen elvyttämisprosessissa pitämään sinut nuorena.

2. Kirkkaampaan väriaineeseen:

Patanjali amla juice effects

Säännöllinen amla mehu auttaa vähentämään viat, jotka puolestaan ​​auttavat kirkastamaan ihonväriä? Tämä voi tapahtua, kun joko käytät mehua kasvoillesi tai juo sitä. Tulokset löydettäisiin lyhyessä ajassa.

3. Amla-mehu painonpudotukseen:

Patanjali amla juice for weight loss

Ihmiset, jotka ovat halukkaita pääsemään eroon näistä ylimääräisistä kaloreista, Patanjali amla mehua laihtuminen varmasti auttaa sinua. Se auttaa lisäämään aineenvaihduntaa kehossa, mikä vähentää rasvan kertymistä ja pitää vatsa täynnä pidempään aikaan tarpeettoman syömisen välttämiseksi.

4. Terveille hiusten kasvulle:

Patanjali amla juice for hair

Patanjali amla mehu hiuksista auttaa vahvistamaan hiusten juuria ja edistää terveellistä kasvua. Amla-ravintoaineet auttavat kasvojen terveellisessä kasvussa antamaan pitkät, loistavat, paljaat ja mustat hiukset, joilla on hyvä tilavuus.

5. Hyvä diabetesta sairastavalle potilaalle:

Patanjali amla juice for diabetes

Patanjali amla mehu diabetekselle toimii myös hyvin potilaille. Se on alhainen sokeri ja runsaasti kuitua, joka auttaa hallitsemaan ja vähentämään verensokeriarvot kehossa. Se sisältää myös kromia, joka auttaa säätelemään glukoosia kehossa.

6. Hyvä rasvaiselle ja pimeälle iholle:

Patanjali amla juice benefits for skin

Patanjali amla mehu hyötyy iholle myös päästä eroon pimples ja rasvainen iho, joka on laaja ongelma näinä päivinä. Se toimii kiristämällä ihosi huokosia, joka antaa sinulle selkeän ihon ilman minkäänlaista pimples ja se toimii myös öljyinen rakenne.

7. Parempi ruoansulatus:

Patanjali amla juice uses

Amlalla on runsaasti kuituja, ja Patanjali amla meikin vaikutukset ruoansulatuskanavaan ovat voimakkaita. Se auttaa kehoa absorboimaan ravinteita elintarvikkeestasi. Amlan maku auttaa aktivoimaan ruoansulatusentsyymit, jotka ovat parempia ongelmia, kuten ummetus ja suolen oireyhtymä.

8. Vision parantamiseksi:

Patanjali amla juice benefits

Patanjali-tuotteiden joukossa Amla-mehu on myös hyödyllinen näkemyksen parantamisessa. Siinä on useita hyödyllisiä ravintoaineita, jotka auttavat parantamaan silmän näköä. Kun otetaan yhdessä hunajan kanssa, se vähentää intraokulaarista jännitystä ja parantaa näköä, joka auttaa terveitä silmiä lähes 80-vuotiaana.

Katso lisää: Patanjali-tuotteet Intiassa

9. Syövän ehkäisy:

Patanjali amla juice benefits

Ajattele Patanjali amla-mehun käyttöä syöpää vastaan! Amlan mehu sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat torjumaan syöpäsolujen kasvua ja estävät siten syövän kehittymistä. Se estää kehosi vapaista radikaaleista, jotka johtavat terveysongelmiin kuten mahasyöpään, maksasyövään ja ihosyöpään.

10. Parannettu Cardio Health:

millä tavalla to take patanjali amla juice

Patanjali amla -mehun edut sisältävät myös sen myönteiset vaikutukset sydän-ja verisuonitauteihin. Siinä on useita ravintoaineita, jotka ovat ystävällisiä sydämelle, ja siten auttavat vähentämään verenkierron estämismahdollisuuksia ja vähentämään huonosta kolesterolista elimistöstä. Se auttaa myös vahvistamaan sydämen lihaksia ja vähentää kolesterolia ja verenpainetta.

Katso lisää: Miten ottaa Amla-mehu ja sen edut

5 Yleiset ja harvinaiset sivuvaikutukset Patanjali Amla Juice:

Epäilemättä, miten juotamme Patanjali amla-mehua, se tuottaa runsaasti terveydellisiä hyötyjä elimistölle, mutta tuotteeseen liittyy myös joitain sivuvaikutuksia. Seuraavassa on joitain hyvin tunnettuja haittavaikutuksia.

1. Vatsakrampit:

Patanjali amla juice side effects

On ihmisiä, jotka ovat säännöllisesti kasvojen terveysongelmia kuten vatsan kouristukset. Kouristukset johtavat vatsan kipuihin, jotka voivat olla melko vaarallisia kuin ajatellut. Tämä johtuu siitä, että C-vitamiini on voimakkaasti mukana mehussa.

2. Ongelmallinen niille, jotka kärsivät verenpaineesta:

Patanjali amla juice effects

Kyllä, amla-mehun käyttöoikeus voi alentaa verenpainetasosi suuressa määrin, mikä on haitallista korkean verenpaineen sairastuneille. Siksi ennen kuin aloitat Patanjali amla -mehun juomisesta, on parempi, että olet lääkärinne annoksesta, jota sinun pitäisi harjoittaa säännöllisesti.

3. saattaa johtaa ripuliin:

Patanjali amla juice side effects

Amla-mehua, kun sitä otetaan riittävä määrä ja riittävä määrä vettä, ei ole haitallista säännölliselle saannille. Kuitenkin, kun määrä ylittyy ylimäärään, se voi vahingoittaa suolistasi, mikä voi johtaa ripuliin, kuten ripuliin. Ajoittain se voi myös johtaa vaarallisiin tilanteisiin tai vatsavaivoihin.

4. Piperien johtavat allergiat:

Patanjali amla juice effects

On olemassa ihmisiä, jotka ovat allergiaa amla mehua, ja siksi kärsivät pimples, kun heillä on amla mehu. Vaikka sinulla on jo sellaisia ​​ongelmia kuin kutina, ihottumat, vatsakipu, punoitus, hiutaleet jne., Voit olla allerginen amla-mehulle, joten ota yhteyttä lääkäriisi ennen annoksen aloittamista.

5. Päänsärky:

Patanjali amla juice side effects

Patanjali amla-mehun sivuvaikutusten luettelo sisältää myös päänsärkyä ja huimausta, kun ne ottavat sen säännöllisesti. Epäilemättä pieni osa on hyvä; ottaa sen suuremmassa määrin johtaisi esimerkiksi päänsärkyyn ja huimaukseen. Jos tunnet niin, keskustele lääkärisi kanssa pian keskustelemaan annostuksesta.

Patanjali amla mehu on epäilemättä hyvin hyödyllinen ihmisten terveydelle, mutta se on aina otettava rajoitetusti. Se sisältää ravintoaineita, kuten C-vitamiinia, kuitua, antioksidantteja jne., Jotka ovat varsin tärkeitä terveellisen rutiinin kannalta. Se ei ainoastaan ​​toimi terveyden kannalta, vaan se hyödyttää myös hiuksia ja ihoa.

Katso lisää: Amla Juice sivuvaikutukset

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

45 − 40 =