Parhaat kynsilehtimyymälät Intiassa Tyylit elämässä

Nailart on aina ollut suuri taidemuoto ympäri maailmaa ja jopa Intiassa on erittäin tärkeää. Intiassa on lukuisia artisteja, jotka ovat erikoistuneet nailataiteeseen, ja nämä taiteilijat ovat olleet maailmankuuluisia, jotta ne tekisivät parhaiten naulataiteen muodon maassa. Ihmiset kaikkialta maailmasta suvaitsevat nyt tämän suuren taidemuodon ja kuten tatuoinnit kesti aikaa, mutta lopulta se alkoi kasvaa suurella nopeudella. Intiassa on paljon hienoja kynsileivimyymälöitä, jotka kaikki ovat ainutlaatuisia ja joilla on erikoistumisia monilla eri aloilla. nämä myymälät ovat hyvin erilaisia ​​toisistaan ​​ja niillä on useita tunnettuja taiteilijoita, jotka tekevät suurta työtä. Kynsiväline on juhla kaikille naisille, ja tämä lomake on osoitus siitä. Seuraavassa on lueteltu Intian suosituimmat kynsileivimyymälät, joiden avulla löydät helpommin

naulata art stores in india

Suositut Nail Art Stores Intiassa:

Meidän on tarkasteltava alkuun kynsien taidemyymälöitä Intiassa.

Perfect Ten Nail Spa:

Täydellinen kylpylä, joka on juuri omistettu kynsillesi, on suuri Kolkata-kylpylä, jossa on useita hienoja taiteilijoita sekä ammattitaitoista henkilökuntaa, joka varmasti tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen tuen kynsiisi. Kynsiisi käytetty taide on ainutlaatuinen ja mallit ovat alkuperäisiä. Nauti loistava ympäristö täydellisellä naulataidolla, joka sopii hyvin jokaiseen tapahtumaan.

Head Turners:

Toinen suuri kynsistudio-studio Kolkataan, tämä salonki on erikoistunut myös runsaasti muita kauneudenhoitopalveluja, kuten hiustyyppejä, kasvohoitoja ja muita kosmeettisia korjaustoimenpiteitä kaikkiin ongelmiin. Päänmuuttajat ovat todella tunnettuja koko maassa osana suurta salonkiketjua, joka antaa äärimmäisen tärkeän kauneustarpeenne. Salonissa on paljon erikoistunut kynsien taiteilija, jolla on hyvin erityinen taito. Taiteilija on nopea ja erittäin selkeä työstään.

Katso lisää:  Kuinka käyttää kynsiviilua

Nail Spa, Gurpreet, Mumbai:

Colabassa sijaitseva Mumbai nail spa Gurpreet on täydellinen kylpylä, joka on erikoistunut naulataiteisiin. luultavasti yksi parhaista kynsien kylpylöistä kaikkialla Mumbaissa, Gurpreetin naulataiteella on hyvin erityinen taitoharjoittelu, joka tekee kummankin osapuolen nailataidetta sekä päivittäistä nailataidetta, joka on sekä kohtuuhintainen että hyvin tehty sekä ainutlaatuinen. Vaikka taide on peräisin vuosien perinnöstä, Gurpreet tuo uudenlaisen omaperäisyyden tälle suurelle taidemuodolle.

Trenzetters:

Trenzetters on hyvin tunnettu kynsilakka ja salonki, joka sijaitsee myös Mumbaissa. Vaikka salonki tarjoaa erilaisia ​​erikoistuneita kauneusmenetelmiä, kuten hiusleikkauksia, hiusten värjäämistä, pehmentämistä ja kasvohoitoja, ja paljon muuta se on erikoistunut naulataiteeseen enemmän kuin mikään muu prosessi. Nail art on hyvin ainutlaatuinen prosessi, joka tekee suuresta lisävarusteesta sekä muodollisia että sosiaalisia tapahtumia ja Trentazers on upea testamentti tälle seikalle.

varvas nail Art

Mojjo Tattoo Studio:

Niin paljon kuin tatuointi studio on myös upea testamentti kehon taidemuotoon, joten nail art myös loistaa valon tämän suuren kynsimuotoisen muodon ja Mojjo tatuointi studio Ahmadabadissa ylpeilee siitä, että molemmat näistä suurista taidemuodoista. Mojjo-tatuointi-studiossa on kaksi virtaa, joista yksi sisältää pysyviä ja tilapäisiä tatuointeja, ja toinen, joka sisältää sekä muodollisen että epävirallisen naulataidon. Taiteilijat ovat legendaarisia ja ylpeitä laajasti työstään.

Zion Spa ja Salon Ambawadi:

Zion-kylpylä ja salonki on jälleen hyvin tunnettu kylpylä ja salonki, jolla on monenlaisia ​​ammatillisia käsiä, jotka käsittelevät yksinomaan kauneustarpeitasi. Tässä käytetyt tuotteet ovat uusinta tekniikkaa ja paikka kokonaisuudessaan on aivan uusinta. Kylpylä ylpeilee sen kyvystä tarjota erittäin taitavia kynsien taideteoksia joidenkin poikkeuksellisten taiteilijoiden kanssa.

Katso lisää:  Kuinka tehdä manikyyri ja pedikyyri

Tyyli ja pehmeä:

Tyyli ja pehmeä on erittäin ammattitaitoinen ja ammattitaitoinen salonki, joka työskentelee kovasti kaikkien asiakkaidensa kauneuden tarpeiden tyydyttämiseksi. Tyyli ja pehmeä on hyvin erityinen joukko ammattilaisia, jotka ovat hyvin perehtynyt monien tyylin tarpeisiin asiakkaille, jotka tulevat tähän paikkaan. Tyyli ja pehmeä erikoistunut myös suuriin nailataiteisiin, ja siinä on joitain ammattitaiteilijoita, jotka tekevät hyvin tämän taidemuodon.

Glisten Spa Unisex Saloon Guwahati:

Glisten-kylpylä on hyvin tunnettu guwahati-salonki, joka on erikoistunut monien miesten ja naisten kosmeettisiin ongelmiin. Olet varma, että sinulla on parasta apua hiuksillesi, kynsille, kasvoille ja paljon muuta. Glisten-kylpylä on hyvin tunnettu pohjois-intialainen salonki, joka on kasvanut suosioon, koska se kykenee tarjoamaan ja luomaan erinomaisen naulataidetta sekä virallisille että epävirallisille tilaisuuksille..

Silmälaserit:

Silmätyöläiset sijaitsevat siliguri Pohjois-Intiassa ja ovat upea testamentti maan kynsien kasvua. Koska ihmiset, jotka ovat vaatimuksia nail art sekä virallisia ja epävirallisia tapahtumia ammattilaiset kaikkialla kulmista maassa ovat nyt opettaa itseään tämän taiteen, jotta asiakkaiden odotukset voidaan tyydyttää helposti.

Mayur Hiukset ja kauneushoitolat:

Mayin hiukset ja kauneussalonki Udaipurissa on ehdoton kauneus, kun on kyse suurista kauneushoitoloista Intiassa ja mielenkiintoisimmasta tosiasiasta, että tämä on luultavasti paras salonki Rajasthanissa, jolla on täydelliset ja uskomattomat kynsivälineet. Pormestarin hiukset ja kauneushoitola on erittäin ammattitaitoinen salonki, joka rakastaa työtä ja jolla on kaikki uusinta tekniikkaa.

Katso lisää:  Ranskalainen jalkahoito kotona

Magic-sakset Hair Spa:

Debariissa on erittäin nopeasti kasvava hiusväri, joka on erikoistunut myös huipputekniikkaan naulataiteeseen käyttämällä suuria malleja sekä virallisiin että epävirallisiin tapahtumiin.

Tatva elementit salonki ja kylpylä:

Toinen suuri kynsistudio-studio Intiassa tatva-elementtien salongissa ja kylpylässä on uusinta laitteistoa kaikkiin kosmeettisiin tarpeisiin kuin naulataiteisiin.

Shrejan kauneushoitola, Margao:

Toinen loistava kynsistudio Goa Shrejan kauneushoitola on ehdoton kosmetiikka, jossa on uusinta tuotteita ja laitteita, jotka toimivat hyvin kauneusvaatimuksissasi.

Leave A Comment

− 3 = 7