Paras vinkkejä hiustenpesuun asianmukaisesti Tyylit elämässä

Tiedätkö, kuinka pestä hiuksesi oikein oikealla tavalla? Vaikka se saattaa tuntua hyvin yksinkertaiselta, mutta hiusten terveydentila riippuu siitä, kuinka pestä hiuksesi. Puhdistava päänahka, hiusten harjaaminen, hampaiden hoito ja ravitsemus hoitoaineella, kaikki yhteenveto. Terveille, kiiltäville ja hallittaville hiuksille, me valaisemme teille joitain parhaita vinkkejä ja tekemme hiustenpesuista.

vinkkejä And Steps For Before Going To Hair Wash

Paras vinkkejä hiustenpesuun:

Meillä on paras hiusveden vinkkejä, jotka ovat erittäin hyödyllisiä, kuinka pestä hiuksesi oikein oikealla tavalla, joka antaa terveitä ja voimakkaita hiuksia.

Parhaat Tips For Hair Wash Properly

Vinkkejä ja askeleita ennen hiustenpesua:

Sinun on huolehdittava joitain varotoimenpiteitä, ja sinun on noudatettava alla olevia ohjeita ja vinkkejä ennen hiusten pestä.

1. Rasvaus:

öljyäminen

Se on vanha intialainen perinne, ja sitä seuraa paljon ihmisiä ympäri maailmaa. Se sisältää öljyjä hiuksillesi, ennen kuin käytät shampooa hiuksiin. Paras tapa tehdä tämä, on soveltaa öljyä ja hieroa hiuksia varovasti edellisenä iltana. Seuraavana aamuna hiuksesi tuntuvat hyviltä ja ottavat shampoonissa olevien pesuelementtien stressin ja kidutuksen.

2. Detangle:

Millä tavalla to Wash your Hair Detangle

Se on yleinen ongelma. Kun shampooing, älä unohda pilkkoa hiuksiasi. Usein hiukset sotkeutuvat ja muuttuvat täysin sotkuisiksi, kun me shampoo hiukset. Tämä auttaa pitämään hiukset terveinä ja pisteinä. Joskus naiset käsittelevät liiallisia haavoja hiuksissaan, mikä heikentää hiuksia juurista. Tämä detangle-menetelmä voi vähentää hiusten laskua ja pitää hiukset kauniina ja terveinä. On suositeltavaa, että ennen hiusten kosteuttamista hiukset on poistettava tehokkaasti tai että kosteusvoiteet ovat hyödyttömiä.

3. Hieronta:

Hieronta

Hiusten hieronta auttaa usein. Hiusten hoidossa hiukset on hiustettava usein, jotta hiukset pysyvät voimakkaina. Tämä myös parantaa hiusten laatua.

Mitkä ovat vaiheet ja vinkit aikana hiustenpesu:

Alla mainitaan, kuinka pestä hiuksesi oikein tehokkaasti, mikä hyödyttää vahvoja ja terveitä hiuksia.

1. Kuuma, lämmin tai kylmä vesi:

Kuuma, Warm or Cold

Veden lämpötila on ensimmäinen asia, jossa suurin osa ihmisistä menee pieleen. Lämmin vesi on sopiva hiusten pesuun. Ja viimeinen huuhtelu, kun ilmastointi on kylmää, sulkemalla kynsinauhoja. Käyttämällä kylmää vettä huuhtele irrottaa hiusvaijerin lisäämällä hehku niihin. Kuumaa vettä on vältettävä kokonaan, koska se naarmuttaa luonnolliset öljyt päänahasta ja vahingoittavat myös hiuskuiluja. Se on yksi parhaista kärsineistä hiusten pesemisestä oikealla tavalla.

2. Oikeiden hiustuotteet valitsemalla hiuksesi:

Valitsemalla the Right Products and Tools for Your Hair

Shampoo ja hoitoaine ovat perusvaatimukset kaikille hiuksille. Hiusten hallittavuus, pehmeys ja loisto riippuvat tuotteiden käytöstä. On tärkeää noudattaa päänahan ja hiustyyppisten tuotteiden käyttöä. Sinun on huolehdittava perus hiustuotteet Älä tee väärä valinta.

Katso lisää: Banaanin hiusnaamiohyödyt

3. Saastumisen poistaminen:

Paras vinkkejä hiustenpesuun asianmukaisesti Tyylit elämässä

Hiustenhoitoon liittyen saastuminen on yksi tärkeimmistä kysymyksistä. Kun tulemme kotiin ulkopuolelta, hiuksemme ovat usein tyhjentyneet ilman epäpuhtauksista. Välttäminen on kuin mahdotonta. Siksi on parasta ryhtyä asianmukaisiin toimenpiteisiin hiusten puhdistamiseksi ja säilyttämiseksi ja terveydelle. Älä unohda pestä hiuksia kun tulet takaisin kotiin. Pyyhi ensin ennen shampoon ja hoitoaineen käyttöä. Pesu suoraan shampoon kanssa voi aiheuttaa lisävahinkoja hiuksille, joita et ehdottomasti halua.

4. Puhdistus oikealla tavalla:

Paras vinkkejä hiustenpesuun asianmukaisesti Tyylit elämässä

On hyödyllistä päästää hiuksesi liottamalla veden lämpöön tehokkaan päänahan puhdistukseen. Hieronta, oikea määrä shampooa märälle päänahalle ja huuhtele. Mitä enemmän shampoo ja sitä enemmän se pysyy päänahassa, sitä suurempi on sebumin päänahka. Keskity shampoo-päänahan kosketukseen, sitä vähemmän sitä parempi. Yli shampooing saattaa kuivata päänahkaasi aiheuttaen kutinaa. Shampoo-tuote on huuhdeltava kokonaan päänahasta tai se voi reagoida hilseen aiheuttavan sebumin kanssa. Tämä on paras tapa puhdistaa hiukset kunnolla.

5. Shampoo-kemikaalien poistaminen:

Millä tavalla to Wash your Hair Removing shampoo chemicals

Useimmat shampoot urheilevat haitallisia kemikaaleja, jotka voivat vahingoittaa hiuksia ydin. Yksi parhaista vinkkejä hiusten pesuun voi olla päästä eroon shampoo-kemikaaleista tai ainakin vähentää shampoosi kemiallisen sisällön osuutta sekoittamalla ne joihinkin veteen etukäteen. Se tekee shampoo paljon kevyempi ja hyvä hiukset, mutta ei vähennä sen laatua. Se toimii edelleen kuten se on tarkoitus. Tämä voidaan sanoa olevan yksi parhaista vinkkejä hiusten pesuun.

6. Suihkun harjaus:

Harjaamalla hiukset suihkun aikana auttaa luonnollisesti puhdistamaan hiuksia. On osoitettu, että nainen, joka pesee pitkät tai keskipitkät hiukset suihkun aikana, on saanut pitkät ja vahvat hiukset. Tämä myös edistää asianmukaista veren virtausta hiuksiin ja tekee siitä vahvan juurista, mikä edelleen vähentää hiusten laskua.

harjaus During Shower

Hiustenpesua varten ei ole kovia ja nopeita sääntöjä, mutta vähäinen hoito voi säästää sukkaasi tuotteen vaurioilta. On ihanteellista pestä hiukset kahdesti tai kolmesti viikossa eikä enää. Ja on helppo muistaa valita tuotteet hiusten ja päänahan mukaan.

Mitkä ovat vaiheet ja vinkit pestyjen hiusten jälkeen:

1. Voit avata huokoset:

Millä tavalla to Wash your Hair Open the pores

Jotta päänahka olisi terve ja toimiva, pitää se kuivua pehmeällä kankaalla (pyyhe). Tämä on keskusteltu aiemmin, mutta paitsi yksi asia. Kangasta voidaan liottaa haaleaan veteen. Tämä tekee työn paremmalla tavalla ja pitää hiukset ja päänahan terveinä. Haluatko tietää, miten pestä hiuksesi? Kokeile tätä yksinkertaista menetelmää ja se varmasti hyödyttää sinua.

2. Hiusten kuivaus:

Paras vinkkejä hiustenpesuun asianmukaisesti Tyylit elämässä

Paras tapa on hiusten ilmakuivaus luonnollisesti kuin puhallushoitajan käyttäminen. Hiusten pidennyksen jälkeen Pat pääpohjasi ja hiukset pehmeällä puuvillakankaalla. Työnnä varovasti ylimääräinen vesi hiuksistasi. Älä hankaa kangasta päänahallesi, se johtaa hiusten laskuun. Anna kangas liottaa vettä hiuksista ja päänahasta. Kuivaa hiuksesi normaalissa ilmakehässä. Käytä seerumiä, jätä hoitoaineeseen tai hiusvesiin tarvittaessa.

3. Älä hankaa hiuksia Harshly:

Millä tavalla to Wash your Hair Rubbing

Koska puhumme hiustenhoidosta, hankaaminen on tärkeä asia. Älä koskaan hiero hiuksia kovin. Tämä voi lisätä tai vauhdittaa hiusten putoamista ja voi vahingoittaa hiuksia samoin kuin saastuminen ja huonot kemikaalit tekevät. Hiero hiukset kevyesti sopivan kankaan avulla, jotta se pysyy sileänä ja voimakkaana.

Katso lisää: Luonnollinen hiusnaamari

4. Käytä hiusseerumeita tai potionteja, pehmeille ja hallittaville hiuksille:

Käyttää Hair Serums or Potions, for soft and manageable hair

Jos haluat käyttää hiusseerumia, juoma-aineita ja jäädytettyjä hoitoaineita, on suositeltavaa käyttää sitä puolikuivilla hiuksilla. Tuote hiipuu hyvin hiuskuilun päällä ja tekee hiuksista pehmeämmän ja sileämmän.

5. Ilmastointi oikealla tavalla:

Paras vinkkejä hiustenpesuun asianmukaisesti Tyylit elämässä

Hiusten hoitoaine estää hiukset, tiivistää ihokarvat ja tekee niistä hallittavissa. Hoitoaine on tarkoitettu hiuksille eikä päänahalle. Tiedätkö, miten voit käyttää hiustenhoitoa parhaiden tulosten saavuttamiseksi, täällä on, kun otetaan haluttu määrä hoitoaine kämmenelle ja kulkee pitkin korvan viivaa alaspäin. Hoitoa ensin huuhdellaan haalealla vedellä ja sitten kylmällä vedellä.

Markkinoilla on useita erilaisia ​​hoitoaineita, sillä hiukset tarvitsevat lisätä loistoa, irrottaa ja lisätä ravintoa vahingoittuneisiin loppuihin. Älä koskaan jätä hoitoa, sillä kuivat päät voivat hajota ja hiukset voivat muuttua haaleaksi.

6. Kuinka kampaa hiukset:

Paras vinkkejä hiustenpesuun asianmukaisesti Tyylit elämässä

Wet Hairin kaventaminen on synti. Se johtaa hiusten laskuun ja vahingoittaa leikkautuneita leikkauksia. On suositeltavaa hieroa hiustesi ennen kuin astutte hiusten pestä. Ja käytät laajaa hammastettua kampaa irrottamiseen, ilmakuivattuja hiuksia. Hiusten karvaaminen johtaa myös verenkiertoon, mikä lisää hiusten kasvua. Älä koskaan kampa tai harjaa hiuksiasi, se vain naarmuttaa päänahkaa. Ihanteelliset ajat hiusten kampaamiselle ovat kahdesti tai kolmesti joka päivä. Pidä kätesi ja harjat aina puhtaana välttääksesi päänahka-infektiot ja hilse.

Katso lisää: Erilainen kotitekoinen hiusnaamari

Seuraavassa on joitain parhaita vinkkejä, joita voi harjoitella hiusten pestä. Nämä hiusveden vinkit ovat täysin tehokkaita ja useimmat niistä ovat neuvoneet hiusalan asiantuntijat ja stylistit. Jotta hiukset pysyisivät vahvoina ja sileinä ja lopulta terveinä, edellä mainittuja vaiheita olisi noudatettava asianmukaisesti ja säännöllisesti.

Leave A Comment

− 1 = 2