Painon nousu ajanjaksojen aikana Tyylit elämässä

Tyttö on tilaisuus, jota kaikki eivät koskaan saa helposti! Tytöt tarvitsevat valon rohkeutta ja loputtoman kivun koko elämässä. Jokainen tyttö on aina tietoinen painon noususta! No, aina on eroa saada paino ja saada rasvaprosentti. Tässä artikkelissa aiomme keskustella siitä, miten tytöt painostavat kauden aikana vaikka olet voinut harjoittaa säännöllisesti ja syödä terveellistä, mutta punnitusasteikko vain heitti sinulle käyräpallon ja painaa enemmän kellotusta viisi kiloa enemmän kuin viimeinen viikko! No se on todella järkyttävää, mutta ei ole mitään huolta, koska tämä ei ole sinun pysyvä painonnousu ollenkaan kuin jos tämä järkyttävä painonnousu alenee viikkoa ennen ajan.

paino gain

Jos tämä ei ole rasvaa? Mikä sitten on tarkalleen:

Vastaus on se, että veden taso kasvaa elimistössä, mikä johtaa painonnousuun! Tosiasia on huomata, että esijakauman vesipaino voi vaihdella puolelta punta 10 puntaa! Useimmilla naisilla tavanomainen painon nousun keskiarvo on noin viisi.

Katso lisää: Baba Ramdev Jooga painonnousua varten

Mutta miksi näin on:

1. Vastaus on, että hormoni progesteroni (tämä on tärkeää raskauden alkuvaiheessa) on syytä syyttää. Kun aloitat ajanjakson, jolloin sinussa ei ole vauvaa, nämä tasot putoavat ja sivuvaikutuksena kukin kehossasi oleva solu pyrkii säilyttämään ylimääräisen mikroskooppisen vesipisarin, joten tuloksena vesitaso nousee ja paino nousee

2. Joskus se ei johda painon muutokseen, koska paisunut kaasu aiheuttaa ja tämä saattaa suurentaa tilannetta ja siten tuntuu kooltaan suurempi kuin ennen.

3. Ennen kuin kysyt, miten voit selvittää, kuinka paljon painoa olet saanut syyttää kuukausittaisten vierailijakausien aikana, mutta on parempi olla keskittymässä numeroihin hyvin. Sen sijaan sinun on aina pyrittävä säilyttämään terveellinen aikataulu ja aina pidä itsesi tarkastaaksesi terveellisestä menosta. Sinun on säännöllisesti punnittava itseäsi voi olla kerran viikossa ja samaan aikaan päivästä käyttämällä samaa asteikkoa, mutta sinun täytyy aina muistaa se, mikä on tärkeintä, jota et saa koskaan liioitella, koska painon vaihtelut ovat hyvin yleisiä.

4. Voit kutsua painonnousua jaksojen sivuvaikutuksena. Jotta nämä haittavaikutukset voitaisiin torjua, voit tehdä samalla tavoin kuin taistelette koko elimistöstäsi, joka on liikunnan mukana! Ja juo paljon vettä niin paljon kuin voit, tämä auttaa sinua pääsemään eroon vedenpidätyksestä. Tavallisessa elämässä meidän on myös aina pyrittävä välttämään rasvaisia ​​ruokia samaan aikaan kausina, vaan meidän on yritettävä välttää rasvaisia ​​elintarvikkeita, rasvaista ruokaa, alkoholia ja suolaa, mikä aina laukaisee ruumiisi pitämään vettä.

5. No, yksi mielenkiintoinen asia tietää. Voit myös jättää jonkin verran ylimääräistä painoa, joka ei välttämättä katoa sen jälkeen, kun kausi on mennyt. Miksi näin on?

6. No kyllä, on totta, että saatat jäädä ylimääräiselle painoarvolle, joka ei katoa sen jälkeen, kun tämä aika johtuu esijakauman kaipuuksista. Nämä haluavat saada sinut nälkäiseksi ja ei vain nälkäksi, että he saavat sinut valita suolainen, rasvainen ruokaa ja makeisia ja tiedät jo, että tällainen ruoka lisää rasvaprosenttia ja saa sinut painoon. Siksi tällainen paino ei tule pois, vaikka ajanjaksosi on ohi. Joten ennen kuin sukelet kohti sinun cravings yksinkertaisesti, koska olet oman kauden ajatella kahdesti siitä, haluatko harjoittaa, että ylimääräinen paino jälkikäteen myös?

7. Lopputuloksena on, että sinun on aina tarkistettava painosi, mutta älä ymmärrä sitä. Pidä aina positiivinen myös painonnoususta. Koska kaikki tapahtuu, sen takia on hyvä syy.

Katso lisää: Paras proteiinihoito painonnousulle

Kuvan lähde: 1.

Leave A Comment

− 6 = 3