Onko kukkakaali hyvä raskaana oleville naisille? | Tyylit elämässä

Se on silloin, kun kaikki ympärilläsi hemmottelee sinua raskauden vuoksi. Voit päästä pois tyhjäkäynnillä ympäri vuorokauden. Kuitenkin huolimatta sen etuista, sinun on huolehdittava pienestä terveydestänne. Yksi väärä askel ja se voi vaikuttaa lapsen kasvuun. Tämä sisältää ruokavalion ja ruokailutottumuksesi. Puhutaan siitä, että kaikki tämä, kun olet katsonut kukkakaalin olevan avuksi, mutta onko sama sovellettavissa raskauden aikana? Tämä artikkeli vastaa sinulle loppuun asti.

Kukkakaali During Pregnancy

Edut kukkakaali raskauden aikana:

Vaikka on olemassa lukemattomia elintarvikkeita, jotka voidaan sisällyttää sinun on oltava "luokka, kukkakaali on varmasti tärkeä osa. Runsaasti ravintoaineita voidaan siirtää, joilla on vain kuppi tätä keitettyä kasvia. Joten jos mietit, onko se turvallista - kyllä, mutta tiettyjä rajoituksia tietenkin. Tämän oppaan pitäisi auttaa sinua saamaan mieli kiedottu ympäri tätä.

♦ anna meidän ensin kattaa edut:

1. Kukkakaali on runsaasti C-vitamiinia, joka on tärkeä lähde terveellisen ruumiin ja mielen ylläpitämisessä.

2. Folaatti on toinen osatekijä, joka on välttämätöntä lapsen kasvulle ja kukkakaali on runsaasti runsaasti folia.

3. Kalsiumilla runsaasti kukkakaali edistää terveellistä kasvua vauvasi luista.

4. Kukkakaali on runsaasti sydämellesi, koska se on runsaasti kuituja ja se voidaan ottaa päivittäin lounas tai illallinen. Tämä vähentää kolesterolitasoja, jolloin kehosi on terveellistä.

5. Kukkakaalin tunnetaan parantavan kehosi immuuniteettia sen antioksidanttien ansiosta, mikä puolestaan ​​auttaa sinua pitämään itsesi aktiivisena ja lapsesi terveenä syntymän aikana.

6. Runsaasti sinkkiä, seleeniä ja natriumia, joilla on kukkakaali raskauden aikana, on varmasti hyvä idea, koska se auttaa tasapainottamaan sac-ravintoaineita ja varmista, että vauva ei ole syntynyt alipainossa.

Katso lisää: biltongia raskauden aikana

♦ Riskin kuluttaa kukkakaali raskauden aikana:

1. Kukkakaali sen eduista huolimatta on otettava kunnolliset määrät, jotka eivät ole mitään ylhäältä. Tämä johtuu pienistä riskeistä, joita se aiheuttaa.

2. Kukkakaali on tunnettu närästys ja ummetus ongelmia, että se jättää jälkeensä. Se ei sovi sinulle tai vauvasi kärsimään kumpaakaan näistä kahdesta, joten yritä kuluttaa lääkärisi ehdottaman määrän sisällä.

3. Koska kasvi on ilman ulkopuolista päällystettä, se on koti monille hyönteisille, jotka ajan mittaan jättävät jäljelle jäämänsä, jotka saattavat olla kohtalokkaita sinulle.

On olemassa tietenkin varotoimia näiden riskien välttämiseksi, ja kun teet, on kaikki, mutta hyviä uutisia siitä, että kukkakaali.

Katso lisää: syö kaalia raskaana

♦ Varotoimet:

1. Varmista, että kypsennät vihanneksia, vaikka valmistat vain salaatteja, sillä se on männyn kanssa, joka voi aiheuttaa lapsille ongelmia, jos se syö virheellisesti.

2. Pese kukkakaali hyvin kaatamalla se kaikista likaista ja torjunta-aineista, joita olet ostanut.

Onko kukkakaali hyvä raskaana oleville naisille? | Tyylit elämässä

3. Ole varovainen pestyyn veteen jääneistä haitallisista bakteereista ja loisista. Älä käytä sitä mihinkään laihdutukseen.

Näin loppu huolimatta kaikista neuvoja, kaikki mitä syöt ole välttämättä oikea valinta. Kuitenkin, kun kukkakaali ei ole huono asia - mutta vain niin kauan kuin sitä pidetään kohtuullisena ja pestään hyvin joka kerta ennen kulutusta ja ruoanlaittoa.

Katso lisää: on parsakaali hyvä raskauteen

Leave A Comment

82 − = 80