Nukkuvat paikat raskauden aikana Tyylit elämässä

Vauvojen kuljettaminen 9 kuukauden ajan ei ole helppoa. Iloa naisesta, joka tuntee olevansa raskaana, korvataan pian epämukavasti ja epämukavuutta, joka kasvaa raskauden rasvakudoksen myötä, voi todella tuhota naisen kehoa aiheuttaen selkäkipuja, ahtaat ja turvotetut jalat, närästys, hengenahdistus ja jopa unettomuutta, jotka kaikki aiheuttavat nukkuvan väärään asentoon. Koska elimistösi tapahtuu monenlaisia ​​muutoksia, normaali nukkumisasenne vaatii myös muutoksen, jotta saat tarpeellisen levon.

Katso lisää: Varotoimet raskauden aikana

nukkumassa positions during pregnancy

Mahtava vatsasi on kokonaan pois kysymyksestä ilmeisistä syistä. Ei vain epämiellyttävä, mutta se on mahdotonta erityisesti viidennen raskauskuukauden jälkeen. Nukkuminen selässäsi ei ole myöskään ratkaisu. Kun nukut selässä, koko kohdun paino painaa selkä-, suolisto-, selkälihaksia ja suuria verisuonia vastaan, jotka aiheuttavat lukemattomia ongelmia, kuten lihaskipu ja selkäkipu, hengästyneisyys, alhainen verenpaine ja vähentynyt verenkierto. sydämesi ja vauvasi, puhumattakaan peräpukamien ja suonikohjujen kehityksestä.

Vaikein osa on löytää mukava asento nukkumaan raskauden aikana. Niille teistä, jotka ovat tottuneet nukkumaan selässä tai vatsassa, käyttäminen toiseen asentoon on vaikeinta tehdä. Se sisältää täydellisen muutoksen nukkumiskuvasi suurimman osan raskaudestasi, mutta ylösalaisin on se, että se lievittää epämukavuuttasi ja voi jopa auttaa sinua nukkumaan kuin vauva.

Katso lisää: Korjaukset hyvään nukkumaan yöllä

raskaus Sleep2

Paras ja yleisesti hyväksytty nukkumispaikka raskauden aikana on "SOS" -asento tai nukkuminen puolella. Ihanteellisesti nukkuminen vasemmalla puolella on turvallisin paikka sinulle ja lapsellesi. Se lisää veren virtausta lisäämällä siten ravintoaineiden määrää istukkaan ja vauvaan. Lisäksi vasemmanpuoleinen nukkuminen auttaa myös munuaisiin päästä eroon jätteistä ja nesteistä kehosta tehokkaammin, niin että käsien ja jalkojen turvotus on myös vähentynyt.

Nukkuminen yhdessä paikassa koko yön, kuten kaikki tiedämme, ei ole mahdollista. Sinun täytyy kiertää asemasi yön aikana. Joten vaihtoehto on nukkua oikealla, mutta tämä asema ei ole myöskään turvallisin. Tämä johtuu siitä, että oikealla puolella nukkuu paineita vena cavasta, joka on yksi kahdesta suuresta suonesta, jotka kuljettavat verta oikeanpuoleiseen sydämeen, aiheuttaen veren virtausta sikiölle ja huimausta ja pahoinvointia äidille tulevalle . Parasta on siis kääntää puolelta toiselle, mikä edesauttaa vasemmalle puolta enemmän.

Katso lisää: Kuinka vähentää verenpainetta raskauden aikana

Nukkumassa Positions During Pregnancy

Vaikka nukkuminen puolella voi edelleen aiheuttaa joitakin ongelmia ja antaa sinulle levoton yötä, nukkuminen tuettu tyynyt on valtava helpotus. Tyyny Prop asema suurentaa lievittää kipua ja parantaa nukkua. Tyynyn asettaminen vatsaasi, polvien ja selän takana auttaa vähentämään rasitusta vähentäen samalla turvotusta nilkassasi. Jos närästys ja hengästyminen parantavat sinua, yritä ripustaa ylävartaloasi tyynyillä. Se on todella pelastaja.

Turvallisin asema raskauden aikana ei ehkä ole mukava sinulle, mutta se sopii parhaiten sinulle ja kasvavalle sikiölle. Vaihtelemalla lepotilastasi vähitellen raskauden ensimmäisiltä kuukausilta helpottaa sinua tottua uuteen asentoon. Kehosi itse löytää sen mukavuusvyöhykkeen ja jos sinä kerran heräät keskellä yötä väärään asentoon, älkää korosta sitä. Vain käännä vasemmalle ja luottaa kehosi tekemään loput.

Kuvat Lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

− 9 = 1