Nivelkipu raskauden aikana – miten välttää? | Tyylit elämässä

Mitkä ovat nivelkipujen syyt raskauden aikana??

Raskauden aikana naiset käyvät läpi useita fyysisiä muutoksia, ja harvoista kokee tiettyjä terveysongelmia. Yksi tällainen ongelma on raskaana oleva nivelten kipu, jota voi esiintyä missä tahansa kehon alueella.

Yleisillä kipuilla tavallisesti havaitaan ikäihmisiä luiden heikkenemisen tai nesteen kertymisen vuoksi, mutta tämä ei ole tilanne raskaana oleville naisille. Nivelkipu raskauden aikana esiintyy sikiön äärimmäisen painostuksen vuoksi kehossasi raskauden aikana.

Sinulla voi myös olla yhteisiä kipuja, koska puutetta ei ole oikea ravitsemus, koska raskauden aikana suuri osa ravintoaineista kulutetaan hyödynnetään ylläpitää vauva. Siksi on erittäin tärkeää, että raskaana olevat naiset kuluttavat terveellistä ja ravitsevaa ruokaa sekä itsensä että vauvan hyvinvoinnille. Joitakin muita nivelkipuja raskauden aikana ovat:

yhteinen Pain During Pregnancy

  • Hormonit. Raskauden aikana vapautuvat hormonit voivat rasittaa nivelet.
  • Paino. Ylimääräinen raskaus raskauden aikana voi puristaa nivelet.
  • Kilpirauhasen vajaatoiminta. Tämä voi olla yksi syy nivelkipuihin raskauden aikana ja alhainen kilpirauhasen taso voi jopa aiheuttaa raskauden komplikaatioita. Lääkärit yleensä testata kilpirauhasesi ensimmäisellä raskauden jälkeisellä käynneillään.
  • Historia niveltulehdus. Jos sinulla on niveltulehdus tai autoimmuunisairaus, saatat kokea nivelkipua raskauden aikana.
  • Extra-nesteet. Ylimääräiset nesteet ovat tavallisin syy pieniin liitoskipuihin kehossa. Polvien kipua aiheuttavat myös ylimääräiset nesteet, jotka pahenevat lisäpainon vuoksi.
  • Carpal tunnelisyndrooma. Jos koet kipua ranteissa ja kädessä, se voi olla raskauden aikana tunnustettu rintaneula-oireyhtymä.

Tyypit nivelten kivut raskauden aikana:

Let's eri nivelten kipuja on kasvot naiset raskaana.

Sormenjäljet ​​kipu raskauden aikana:

Veden lisäys lisää painonnousun lisäksi jalkojen, lonkkojen, polvien ja nilkkojen jäykkyyttä. Se johtaa lisääntyneeseen paineeseen ranteessa, ja kädet ja sormet aiheuttavat valtavan kipua, mikä johtaa sormen nivelkipuun raskauden aikana. Saatat jopa kokea pistelyä sormissa tai puutumista käsissäsi ja jaloissa, jotka aiheutuvat nesteestä. Naiset, joilla on sormenjälkirihasta raskauden aikana, on neuvoteltava lääkärin kanssa tunnistamaan ja parantamaan taustalla olevia ongelmia. voit myös ilmoittaa heille äkillisestä turvotuksesta tai veden painonnoususta kädet tai kasvot tai erityisesti jalat.

Katso lisää: Vatsakipu raskauden aikana

Sacroilian nivelkipu raskauden aikana:

Sacroiliac nivelkipu on myös aiheuttanut raskauden aikana, sacroiliac nivelten ovat liitokset sijaitsevat alaselän 2 dimples.

Sacroiliac-kipu raskauden aikana voi esiintyä selänne yhdellä tai molemmilla puolilla ja on usein syvä kipu. Harvat raskaana olevat naiset kokevat voimakasta kipua, joka säteilee lonkan suuntaan, joka ulottuu alas reisiluun takaosaan. Sacroiliac-kipu voi alkaa minkä tahansa kolmanneksen aikana, mutta se alkaa tavallisesti toisen kolmanneksen aikana ja se kasvaa voimakkaammaksi kolmannen kolmanneksen.

Sacroiliac kipu yleensä ratkaistaan ​​kolmen kuukauden kuluessa synnytystä lukuun ottamatta muutamia tapauksia, joissa se voi tulla krooniseksi ja invalidisoida. Useimmilla naisilla on myös toisen tai kolmannen raskauskolmanneksen raskaus. Se johtuu yleensä siitä, että nivelsiteet irtoavat, jotka pitävät yhdessä sacroiliac-liitoksia, jotka liittävät selkärangan lantiisi.

Lantion kipu raskauden aikana:

Epämukava tai kipu lantion alueella on myös melko yleinen raskauden aikana. Se on yleinen ilmiö, koska nivelsiteessä olevat nivelsiteet venytyvät, kun taas hormonitasot muuttuvat ja elimet ympäri ovat siirtymässä luomaan tilaa kasvavalle kohtuudelle.

Lonkkanivelen kipu raskauden aikana:

Hip nivelkipu raskaus on myös kokenut, koska; yleensä kolmannen vuosineljänneksen loppupuolella hormoni, joka on nimeltään rentoutua, aiheuttaa lantion löystymisen, varsinkin luudan luussa. Tämä tapahtuu, koska keho valmistautuu vauvan syntymään. Kuitenkin harvoissa tapauksissa tämä prosessi muuttuu liioitelluksi ja naisilla on äärimmäinen kipu raskauden loppuvaiheessa tai varhaisessa jälkeisessä osassa.

Kuinka välttää nivelkipuja raskauden aikana:

On olemassa useita monivitamiineja ja terveydenhuollon tuotteita, jotka ovat saatavilla sekä verkossa että offline-tilassa, jotka auttavat toimittamaan asianmukaisia ​​ravintoaineita kehoon sekä auttavat sinua käsittelemään nivelkipuja. Nämä tuotteet auttavat sinua välttämään ja jopa vähentämään nivelkipuja suuressa määrin, mutta on aina parempi kuulla ammattilaista ja tehdä vähän tutkimusta asiasta, jotta voit selvittää yrityksen hyväntahdon markkinoilla ennen sen käyttöä.

Paras tapa käsitellä nivelkipuja on alkamassa syömään terveellisempää ruokaa ensimmäisen raskauskolmanneksen aikana. Aloittamalla syödä terveellistä ensimmäisestä raskauskolmanneksesta annat keholle mahdollisuuden saada tarvittava ravitsemus, jota sinun tarvitsee liikkua ja pysyä vahvana koko toisen kolmanneksen sekä kolmannen raskauskolmanneksen aikana. Vaikka se vaatii paljon enemmän aikaa ja huomiota asiat tällä tavoin, se on paljon turvallisempaa ja palkitsevampaa ja auttaa pitämään terveytesi tarkassa.

Katso lisää: Niveltulehdus raskauden aikana

On olemassa useita tapoja, joilla voit käsitellä nivelkipua menestyksekkäästi kotona. Joitakin näistä tavoista on lueteltu alla-

Maito:

jotta Avoid Joint Pain While Pregnant - Milk

Juotavaksi runsaasti maitoa raskauden aikana antaa keholle kalsiumin, jota se tarvitsee voidakseen pitää luut vahvoina. Voit myös syödä porkkanoita ja omenoita, jotka auttavat tekemään samoin kalsiumpitoisuutensa kanssa. Juomamaito auttaa tasapainottamaan kehon kalsiumpitoisuutta, jolloin voit pitää luut vahvoina ja terveinä puolestaan ​​vähentäen nivelkipumahdollisuuksia. Sisällytä tämä tapa varhaisessa vaiheessa raskauden aikana parhaiden tulosten ansiosta. Se on helppo korjaus nivelkipuille raskauden aikana.

Vihreät:

jotta Avoid Joint Pain During Pregnancy - Greens

Syöminen runsaasti vihreitä ei ole vain terveellisempi tapa mennä asioita, mutta se auttaa myös sinua saamaan ravitsemus tarvitset, jotta kaikki ruumiilliset toiminnot menevät vahvempi kuin koskaan. Kokeile ja istuttaa aika ajoin suuri salaatti tai sisällyttää se päivittäiseen ruokavaliosi parhaaseen tulokseen, jolloin raskauden nivelkipu on vähäpätöinen asia.

Jooga:

jotta Avoid Joint Pain During Pregnancy Yoga

Jooga on erinomainen tapa pitää nivelkipuja. Se on sertifioitu raskaaksi turvalliseksi, joten se on helppo tehdä kodin luksusta. Ammattitaidon apua ja mielipiteitä neuvotaan ennen minkäänlaista fyysistä harjoitusta.

Katso lisää: Munasarjasyöpä raskaana

Yhteinen kipu on hyvin luonnollinen osa raskautta, mutta sen avulla voidaan helposti käsitellä oikeita työkaluja, jotka löytyvät ja hyödynnetään helposti kotona. Oikeilla työkaluilla voit nauttia liikkumatonta kivutonta raskausaikaa, joka on täynnä onnellisuutta. Tästä lähtien, kun joku pyytää raskauden aikana nivelkipuja, tiedät mitä neuvoa.

Leave A Comment

− 7 = 3