Näyttelijä Shilpa Shetty Beauty Vinkkejä ja Fitness Secrets | Tyylit elämässä

Bollywood-näyttelijä Shilpa Shetty näyttää olleen maaginen muunnos siitä lähtien, kun hän on saavuttanut kansainvälistä mainetta voittamalla Iso-Britannian TV-ohjelmasta Celebrity Big Brother 5. Niille teistä, jotka miettivät, kuinka tämä kerran ganglinen näyttelijä on muuttunut yhdeksi Bollywoodin itsevarmaimmista ja muodikkaimmista divas, paljastamme teille salaisuudet hyvin määriteltyjen ominaisuuksien takia, virheetön iho, kiiltävät hiukset ja tunnin lasiluku.

shilpa Shetty Beauty Tips and Fitness Secrets

Shilpa Shetty Personal Beauty Tips ja ruokavalio suunnitelmat:

1. Shilpa Shetty Beauty Vinkkejä ja salaisuuksia:

Shilpa Shetty, kuten monet meistä tietävät, eivät syntyneet kauniiksi. Hänellä ei ole ollut mahdollisuutta, kun hänellä oli vyötärö, nenä liian iso, paksu pyöreä karva ja kulmakarvat ja meikki, joka oli liian kova aikaisemmissa päivissä. Tuntemus herätti hänelle ja sitten tuli hitaat ja tasaiset muutokset vuosien varrella, jotka houkuttelivat häntä tähdeksi. Kahdesti tehty nenäliike toi merkittävän kuvan muutoksen näyttelijä, joka ei ole tehnyt mitään salaisuutta asia.

Näyttelijä Shilpa Shetty Beauty Vinkkejä ja Fitness Secrets | Tyylit elämässä

Kaikki muut seurasivat ja pätkällä tahdolla ja päättäväisyydellä katsoa ja tuntua kauniilta, eteläinen kauneus muuttui ruma ankanpoikanasta kauniiseen joutseneksi.

2. Shilpa Shetty Ihonhoito Vinkkejä:

Näyttelijä Shilpa Shetty Beauty Vinkkejä ja Fitness Secrets | Tyylit elämässä

Shilpa Shetty ei yleensä käytä saippuaa. Hän kuitenkin huuhtelee kasvonsa aamulla lämpimällä ja kylmällä vedellä ja seuraa sitä kosteusvoidetta ja silmänympärysvoimaa. Ei kukaan nukkumaan hänen meikkiin, hän puhdistaa kasvonsa yöllä kotitekoisella sekoituksella Johnsonin vauvaöljystä, oliiviöljystä ja Bioöljystä, jota hän hierotaan kasvoilleen ja pyyhkii pois puuvillan tai kuuman kasvopyyhkeen.

Sen lisäksi hän juo noin 10 lasillista lämpimää vettä, jotta iho on kirkasta ja hydratoitunut. Shilpa Shetty tarttuu "vähemmän on enemmän" mantraa eikä koskaan yliohtaa sitä kosmetiikalla ja muilla ihotuotteilla. Hän on itse tunnustettu kylpylähäiriö ja saa säännöllisesti syväkudoshieronnan.

Katso lisää: Yami Gautam Beauty Secrets

3. Silmä hoito ja meikkausvinkit:

Näyttelijä Shilpa Shetty Beauty Vinkkejä ja Fitness Secrets | Tyylit elämässä

Shilpa Shetty hienosti kaarevat kulmat ovat toinen hänen itsensä määrittelevistä piirteistä. Hän suosittelee, että silmät kierretään salissa, jotta vältyttäisiin kasvavilta karvoilta. Hän on myös ihastunut käyttämällä silmäripsiä, jonka hän uskoo määrittelee silmät paremmin kuin kerrokset ripsiväriä. Yksi hänen salaisuutensa vinkkeistä on pitää huulipuna hienovaraisena, jos haluat silmäsi erottumaan tai päinvastoin ja mennä vääriä silmäripsejä hämmästymään yötä katsomalla.

4. Shilpa Shetty Hiustenhoitovinkit:

Näyttelijä Shilpa Shetty Beauty Vinkkejä ja Fitness Secrets | Tyylit elämässä

Shilpa Shetty pitää luontaisen paksut, karvaiset hiukset, jotka näyttävät luonnollisilta suorilta ja kiiltävinä puhalluskuivattamalla sen sijaan, että ne pyrkisivät hiusten suoristajiin ja kuumille muotoilutuotteille. Hän muuttaa myös shampooaan säännöllisesti ja pesee hiuksiaan joka toinen päivä, jotta hiukset eivät jää pois luonnollisista öljyistä.

Hänen suosituksensa käyttäen L'Oreal Kerastase -tuotteen hoitoainea, joka todella tekee ihmeitä.

Katso lisää: Lara Dutta Beauty Tips

5. Shilpa Shetty ruokavalio suunnitelma ja harjoitukset:

Shilpa Shetty laiha ja keskimääräinen kuva on tullut kaukana vankasta kehyksestä, joka oli kerran. Hänen omistautumisensa joogaan on osittain tärkein syy, joka on pitänyt hänet valokeilassa siitä, että hänellä on yksi Bollywoodin kuumin ruumiista. Hänen muut kuntoharjoitukset sisältävät kevyitä juoksumattoja, nostaa kevyitä tyhmäääniä särmääkseen käsivarsien ja käyttää raskaampia painoja jalkoihin saadakseen enemmän määritelmää.

Näyttelijä Shilpa Shetty Beauty Vinkkejä ja Fitness Secrets | Tyylit elämässä

Kun dieting on, yksi äiti on vahvasti vastaan ​​sitä mieluummin sijaan syödä järkevästi oikeassa suhteessa. Hän ei koskaan välipalaa aterioiden välillä vaan löytää tasapainon sen välillä, mitä hän syö. Jos hän syö raskaasti päivän aikana, hän pitää sitä kevyesti illallisen aikana. Hän rakastaa juomaan vihreää teetä ja pysyy poissa hiutaleista ja sokerisista juomista.

Katso lisää: Sonam Kapoor Beauty Tips

Jotta hänen terveellisiä ruokailutottumuksiaan auttaisi edelleen, hän ei syödä klo 20 jälkeen ja varmistaa, että hänen viimeinen ateriansa kuluu vähintään kolme tuntia ennen nukkumaanmenoa niin, että hänen ruumiinsa pystyy korjaamaan kaloreita.

Leave A Comment

9 + 1 =