Multani Mitin sivuvaikutukset (Fuller’s Earth Clay) Kulutus

Onko multani mitti haittavaikutuksia? Tämä kysymys on useimmiten kysytty ja jokainen on yllättynyt siitä, että sillä on joitain sivuvaikutuksia. Kaikki te tiedätte, että multani mitti on yksi parhaista kauneutta parantavista osista. Hieno valikoiman etuja sekä hiusten ja ihon käyttöä varten, multani mitti on epäröimättä normaalia palkintoa äidistä. Joten tässä kirjataan keskustelemme, joitain mahdollisia sivuvaikutuksia sen käytön.

Mikä on nimenomaan multani mitti ja mistä se koostuu? Mitä kutsutaan englanniksi? Multan mitti on äärimmäisen imukykyinen savea, joka syntyy vulkaanisen tuhkan hajoamisesta. Etunimi Multan on Pakistanin (Intian) alueella nimeltä "Multan". Tällä alueella etunimi mitti tarkoittaa savia muutoin muta. Joten, nimi multani mitti tai muut savi Multanista.

multani Mitti Side Effects

Mitkä ovat olennaiset, jotka kehittävät tämän mutauksen? Se sisältää runsaasti alumiinia magnesiumsilikaattisavi mineraaleja ja muita elementtejä.

Multanin englanninkielinen nimi on Fuller's Earth Slay. Etunimi on peräisin tämän savi vanhan hyödyntämisestä materiaalina puhdistettavaksi tai "täyttäväksi" villaksi englantilaisten tekstiilityöntekijöiden nimeltään "fullers". Muutamat ihmiset myös kutsuvat tätä saviä "valkaisusavea". Yleisesti löytyy Intiasta, jossa tämä savi nimetään multani mittiksi.

Multani Mitti-haittavaikutukset:

Mitkä ovat mahdolliset haittavaikutukset, epäedulliset tai muuten epäsäännöiset multani mitin kautta, muutoin täyttävät maan? Onko se turvallinen kuivalla tai herkällä iholla tai hiuksilla? Onko Fullerin maapallo turvallinen syömään?

 1. Sinun täytyy tietää, että multani mitti ei ole hyvä kuivaa muuten liian herkkä iho. Se saattaa kuivata ihon, koska se imeytyy voimakkaasti.
 2. Joten, voit lisätä manteli plus maitoa vähentääksesi julmaa kuiva ihoa. Toisaalta kannattaa kokeilla kaoliinisavua, jonka tiedetään rauhoittavan.
 3. Multani mitti kasvot pakkaus haittavaikutuksia keksiä liikaa. Se yleensä kuivaa ihosi ja ihosi muuttuu kosteaksi.
 4. Korkeamman jäähdytysominaisuuden ansiosta Fullerin maaperällä saattaa olla hengitysvaikeuksia. Tämä on erityisen hyödyllistä rintakehyksellä tapana lievittää korkeiden lämpötilojen ohella myös auringonpolttamia.

Multan Mitin kulutus:

Suurempi kysymys on, voimme kuluttaa multani mitti? Onko täydellisemmän maaperän kulutus terveydellistä hyötyä? Onko Multan mitin turvallista käyttää koko raskauden aikana turvallisesti?

 1. Tavallisesti tätä savea ei ole suojattu kulutukseen. Tämän maaperän imeytyminen saattaa johtaa lopettamiseen tai estämiseen suolistossa. Täydellisemman maan kulutus voi myös aiheuttaa munuaiskiviä. Onko sinulla epämiellyttävä nälkä ei-elintarvikkeille tai muille aineille, jotka eivät ole ravitsemuksellisia?
 2. Olet mahdollisesti kipu pizzasta tunnustetusta lääketieteellisestä häiriöstä. Terveille raskaille naisille on tavallista, että ne kestävät muita kuin elintarvikkeita, kuten tiiliä, liitua, paperia jne.
 3. Toisaalta, jos halu täydellisemmäksi maapallolle on vahva muutoin epänormaali, on suositeltavaa, että pyydät lääkärisi joitain vaikeuksia.

Sivuvaikutusten lisäksi multani mitti tarjoaa useita etuja, ja osa niistä on seuraavia;

 • Multani mitti vähentää aurinkoa ja pigmentaatiota, joka aiheutuu äärimmäisestä kosketuksesta auringon kanssa.
 • Fullerin maalla on jalostusominaisuuksia sekä poistaa toksiinin ja öljyn päänahasta.
 • Hot plus kylmä pakkaa multani mitti voi käyttää kylmänä tai muuten kuuma pakkaus toimia vika bites, palovammoja sekä lihaskrampit muuten vielä kuukautiset kipu.

Sivuvaikutukset syömisestä Multanimitti:

 • No ei! Et saa syödä multani mittiä. Mahallasi ei ole tarvittavia materiaaleja sulattaa multani mittiin sisältyvät elementit. Tämä tarkoittaa, että sinulla voi olla vakavia ruoansulatushäiriöitä.
 • Toinen asia on se, että se on "likaa". Se on kallio, jolla on monia olennaisia ​​ravintoaineita ja mineraaleja, jotka ovat vaarallisia ihmisen suolistossa.
 • Älä myöskään lisää niitä juomasi tai salaatisi. Ei! Se ei varmasti auta. Ainoa tapa, jolla se auttaa, on hakea iholle jotain kasvopakettia.

Siksi jopa multani mitti ei ole turvallinen raskauden aikana. Se voi aiheuttaa vakavia terveys- ja vatsavaivoja. Se aiheuttaa vakavia suoliston ja ruoansulatuskanavan ongelmia. Ainoastaan ​​se vaikuttaa haitallisesti vauvaan ja äitiin, ja se on parhaimmillaan pysyä kaukana syömästä multani mittiä, oletteko raskaana vai ei.

Fullerin maa piristää ihoa, mutta varmistaa, että sen jäämät ovat nuorekkaita. Tämä on mahdollista saven kyvyn normalisoida ihon tavanomainen PH-intensiteetti. Siksi se voi olla hyvä kasvopaketti poistaaksesi rusketuksen. Lisää ruusu vesi jauheeseen, jotta se olisi tehokkaampaa. Varoituksen sana; älä käytä liikaa.

Leave A Comment

65 − 60 =