Mitkä ovat varhaiset merkit ja oireet raskaudesta Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.info

Mitkä ovat varhaiset merkit ja oireet raskaudesta Tyylit elämässä

Oletko arvata, jos saatat olla raskaana? Odotatko? Tiedätkö raskauden oireista? Tämä on hyvin yleistä ongelmaa, jos raskautta ei ole suunniteltu. Jos olet ajatellut raskautta, sinun täytyy tietää oireistasi. Jos tiedät raskauden oireet, varmista siitä. Ainoa tapa tietää varmasti on ottaen raskaustesti. Siksi tässä artikkelissa kerrotaan keskustellessamme raskauden oireista.

oireet of pregnancy

Jokainen nainen on erilainen toisistaan ​​ja siksi jokaisella on erilaisia ​​raskauden oireita. On raskauden alkuvaiheita, jotka voivat viitata todennäköisyyteen. Lisäksi, koska raskauden ensisijaiset oireet ovat usein samanlaisia ​​kuin mitä tapahtuu ennen kuukautisten kestoa, näitä oireita ei aina tunneta.

Jokaisella naisella ei ole samoja oireita tai jopa oireita raskaudesta seuraavaan. On olemassa lukuisia raskauden merkkejä. Jotkut tapahtuvat ennen kuin ymmärrät, että olet raskaana. Jotkut tapahtuvat raskauden aikana. Jotkut menestyvät viimeisen kolmanneksen aikana, ja jotkut eivät ole lainkaan. Jokainen nainen on muutettu ja käyttää erilaisia ​​raskauden merkkejä. Katso viimeaikaisia ​​raskauden oireita ja oppia, mitä he ovat, miksi he tapahtuvat ja miten heille annetaan.

Katso lisää: Miten välttää raskauden

Tutkimukset osoittavat kuitenkin, että munasolut ovat hedelmöityneet 12 tunnin kuluessa ovulaatiosta, eikä niitä ole enää pidennetty kuin se alkaa kuolla. Tällä hetkellä, jos tiedät oireet, voit havaita raskauden jopa upottamisen jälkeen, joka tapahtuu noin 7-10 päivää ovulaation jälkeen. Jos olet harkinnut, alkio alkaa luoda hCG: n implantaation jälkeen eikä ennen, joten raskauden tai raskauden oireiden tunnistaminen ei ole todennäköistä ennen tätä aikaa. Raskaustestit on tehtävä ihanteellisesti siitä päivästä, jona ajanjaksosi olisi jäänyt.

Top 25 raskauden merkkejä:

Nyt, tässä annamme sinulle luettelon merkkeistä, joilla voit olla varma raskaudesta. Ne ovat seuraavat:

1. Tarkkailu:

Muutama päivä käsityksen jälkeen rikastettu muna kiinnittyy kohtuun esteenä. Tämä voi juurruttaa raskauden ensimmäisiä merkkejä - tarkkailu ja. Se tunnistetaan myös istutuksen verenvuodoksi. Se esiintyy missä tahansa kuudesta 12 päivään sen jälkeen, kun muna hedelmöitetään. Jotkut naiset huomaavat kevyesti, kun alkio implantoi kohtuun. Joten jos sinulla on tässä kuussa ollut kevyt aika, saatat hiljaa viedä pienen lippaan iloa. Lisäksi verenvuoto, nainen voi allekirjoittaa valkoisen, mauton vapautumisen emättimestä.

2. Turvonneet tai suurentuneet rinnat:

Rinnat ovat raskauden varhaisia ​​oireita. Naisten hormonitasot muuttuvat nopeasti konseptin jälkeen. Muutoksista johtuen hänen rinnat voivat suurentua, pahoinpidellä tai kärsivällisesti viikon tai kaksi myöhemmin. Tai ne voivat koskettaa painavampia tai täysiä tai tuntua lempeältä kosketukseen. Voit myös huomata, että rinta on suurempi ja turvonnut, siniset laskimot, jotka näkyvät vain ihon alapuolella. Muista myös, että kaikki naiset eivät kokene näitä muutoksia, varsinkin jos he ovat olleet syntymää kontrolloivia pillereitä.

3. Missed Period:

Tämä on hyvin yleinen oire, joka kannustaa useimpiin naisiin raskaustestiä varten. Kuitenkaan kaikki raskaus ei vaadi kaikkia myöhästyneitä tai myöhäisiä aikoja. Raskauden lisäksi on monia syitä puuttuvan ajan. Voi olla, että olet lisännyt tai menettänyt liikaa painoa. Hormonaaliset ongelmat, ruokavalio, stressi tai väsymys ja epäsäännöllinen aikataulu ovat muita mahdollisuuksia. Jotkut naiset jättävät ajan, kun he rikkovat ehkäisyvalmisteita.

Katso lisää: Eri vaiheet raskaudesta

4. Ruokavaliot tai ruoka-aversionit:

Vaikka sinulla ei ehkä ole syytä syödä suolakurkkua ja jäätelöä, useat naiset tuntevat toiveita tietyistä elintarvikkeista, kun he odottavat. Tämä voi kestää läpi koko raskauden. Jotkut naiset kehittävät tyytymättömiä tiettyihin raskauden ensisijaisiin ruoka-aineisiin, ja tämä voi kestää myös seuraavien 9 kuukauden aikana.

5. Cramping:

Tämä merkkinä raskauden alkuvaiheesta voi olla myös pelottava vanhempien vanhemmille, sillä yhä uudelleen ja uudestaan ​​on pelkoa keskenmenoa. Toisaalta, vaikka se ei ole raskaana, kohtu on toistuvasti kutistuva. Kun olet raskaana, sikiö kehittyy ja työnnetään rinnalla seinät kohdun, joka juurtaa sen käsitellä, tämä on hyvin tavallista.

6. Aamu-sairaus:

Aamupahoinvointi on tunnettu raskauden merkki. Käsite on sekava, koska kaikki naiset eivät kokeneet sitä aamulla. Monet naiset tulevat "aamu-sairaiksi" iltapäivällä ja auringonlaskun ajaksi tai kun tarkat haju tulevat sieraimiinsa. Raskaana olevan naisen hormonivaihe voi räjähtää mahan tyhjentämisen. Tämä lisää pahoinvointia, jota usein kutsutaan aamu-sairaaksi, mutta se voi tapahtua milloin tahansa koko päivän ajan.

7. Väsymys:

Tunne hyvin uninen on tavallista raskauden alussa, alkaa aikaisin. Itse asiassa väsymys on usein yksi raskauden tärkeimmistä merkkeistä. Nainen voi alkaa tuntea huomattavan uupuneen heti viikon kuluttua havaitessaan. Se liittyy usein suuriin hormoneihin, joita kutsutaan progesteroniksi, kun taas muut asiat, kuten veren sokerin vähäisemmät verenpainetasot ja veren tuotannon lisäys voivat kaikki vaikuttaa. Jos olet raskaana, olet todennäköisesti vähemmän väsynyt noin viikolla 12, kun istukka on kokonaan tehty.

8. Mood Swings:

Mielialan vaihtelut ovat tyypillinen osa olemassa raskaana, toisaalta vakavat, jatkuva ja jatkuva taistelut, joissa masennus, huoli ja ahdistus ei ole. Monet naiset kokevat emotionaalinen mielialan vaihtelu koko raskauden aikana, erityisesti ensimmäisen kolmanneksen aikana. On normaalia käydä läpi erilaisia ​​tunteita, koska hormonit ovat muuttuvia ja keho muuttuu.

Katso lisää: Vinkkejä terveen raskauden

9. Emästuvuus:

Koska kohdunkaulasi muodostuu limakalvopistokkeeseen, joka estää kohdunkaulan avaamisen ja puolustaa vauvan infektioita raskauden aikana; saattaa olla emättimen vapautuminen. Se on erilainen kuin muut hiivasäteilyyn liittyvät vastuuvapautukset, koska sillä ei ole halu, polttaa tai hajua.

10. Tavallinen virtsaaminen:

Monille naisille tämä alkaa noin kuudennesta tai kahdeksannesta viikosta konseptin jälkeen ja saatat löytää fyysisesti muutamia ylimääräisiä retkiä kylpyhuoneeseen. Toisaalta se johtuu myös virtsateiden infektioista, yliavistavien diureettien käytöstä ja diabetesta, jos olet raskaana; se on todennäköisimmin hormonaalisten tasojen vuoksi.

Kun olet raskaana, kohtu painaa avoimesti virtsarakkoon, mikä johtaa toistuviin virtsaamiseen. Lisäpaine ja pohjukaissuolihaavat voivat myös juurtua ummetusta. Tietenkin, sitä enemmän vauva kasvaa, sitä enemmän kohdun painaa virtsarakon ja ylimääräisten elinten rinnalla.

Pahoinvointi:

Pahoinvointi on yksi raskauden yleisimmistä sivuvaikutuksista. Se on tuotettu hormonipitoisuuden nousulla, ainakin noin 80 prosentilla naisista kokee "aamupahoinvointia" raskauden ensimmäisten kolmen kuukauden aikana. Lukuisat, tämä pahoinvointi ei ole oleellisesti epätäydellinen oikeudenmukainen aamulla ja jotkut kokevat sen koko päivän.

12. Korotettu peruslämpötila:

Se tunnetaan myös nimellä High BBT tarkoittaa pohjan kehon lämpötilaa. Jos olet seurannut peruslämpötilaasi, varma merkki raskaudesta on noin yhden asteen nousu, joka kestää yli kaksi viikkoa sen jälkeen lämpötilaa "dip", joka merkitsee ovulaatiota.

Jos näytät usein sykliäsi ja otat lämpötilan, huomaat, että BBT: nne kestää suuresti koko luteaalivaiheesi. Progesteroni syyt BBT: n lisääntymiseen ovulaation kasvaessa ja pysyvän korotettuna täytyy olla raskaana. Jos et ole raskaana, BBT putoaa alas ja saat ajan normaalisti.

13. Pimples tai akne:

Saatat huomata, että vaikka et yleensä saa pimples tai akne, voit saada niitä alkuvaiheessa. On todennäköistä, että rentouduta melko nopeasti, kun hormonitasoasi vakiintuvat, toisaalta varmista, että et valitse tai squash pimples, jotka voivat jättää arpia ja / tai supper bakteerit.

14. Takavalot:

Alahaavat voivat olla merkki siitä, että raskaus tapahtuu ensin; kuitenkin, että yritys on tietoinen tylsää selkäkipua aikana teidän raskauden. Muut selitykset ovat kuin kuukautisten, kouristusten, muiden selkäydintohäiriöiden ja ruumiillisten tai psyykkisten kantojen odottaminen.

15. Tummat nännit:

Ihon muutokset ovat yleisiä raskauden aikana. Yksi ensimmäisistä muutoksista, joita saatat havaita, on ihon ympärillä oleva nänni (areolas) ympärillä oleva tumma. Tämä voi tapahtua noin kahdeksasta viikosta.

Saatat myös havaita, että kuoppia kaikkialla sinun nännesi tulevat selvemmiksi, ja nännesi ovat paremmin pystyssä. Tämä tapahtuu kun keho itseään imettää. Sinun vulva ja emätin voivat muuttua syvemmälle, punaisen punaisen värin tai tumman värisenä.

16. Päänsärky:

Migreeni-päänsärky voi lisääntyä raskauden aikana. Monet naiset, jotka saavat hormonaalisia migreeni-päänsärkyjä, löytävät enemmän heistä erityisesti raskauden alkuvaiheessa, kertoo Pitman. Kuitenkin jotkut ihmiset ovat päinvastainen kokemus ja todella saada vähän lomauttaa migreeniä odottaessaan.

17. Varicose veins:

Naiset ovat erityisen alttiita suonikohjuille raskauden ajaksi, lähinnä paineen alaisena, joka on hajonnut alhaisempiin vena cavaan muun muassa.

18. Painon nousu:

Painon nousu on tavallinen osa raskautta, mutta on tärkeää nähdä, kuinka paljon painoa on lisättävä. Liian tai liian vähäisen saavuttaminen voi aiheuttaa vaikeuksia raskauden aikana.

19. Painonpudotus:

Laihtuminen tapahtuu raskauden ensimmäisten vaiheiden aikana useammin kuin ei. Lähinnä johtuen oksentelu- ja pahoinvointiolosuhteista raskaana oleville naisille, se on vakava osa raskautta pääasiallisen raskauskolmanneksen aikana.

20. Hajuherkkyys:

Monilla naisilla on herkkä hajuaikoja koko raskauden ajan. Tämä indikaatio on yksi useimmiten jaetuista varhaisista merkkeistä, joita voisit olla raskaana. Jotkut tutkijat ovat pelanneet, että se voisi olla suojella naisia ​​syömättä "pilaantuneita" tai saastuneita elintarvikkeita ja hoitaa siten vauvan haitallisilta toksiineilta.

Raskaus voi voimistaa tunneilua. Hajuja, jotka eivät koskaan ole huolissasi etukäteen, saattavat tulla kärsivättömiin aiheuttaen pahoinvointia. Ruoka ja ruoanlaittohaavat ovat yleensä rikoksentekijä, toisaalta jokainen nainen on erilainen ja voi vihata kaikenlaisia ​​tuoksuja.

21. Päänsärky ja selkäkipu:

Useat raskaana olevat naiset raportoivat toistuvan lievän päänsäryn, ja toiset kokevat pitkäkestoista selkäkipua. Raskaana oleva nainen voi olla kaikki nämä oireet, tai ehkä vain yksi tai kaksi. Kun hormonit muuttuvat, päänsärky voi tapahtua. Vaikka tämä ei todellakaan ole merkki raskauden synnyttämästä tai oireesta, se, että hormonit ovat siirtymässä, kuljettavat niitä.

22. Ummetus:

Ummetus on yksi suurimmista jaetuista ongelmista, joita kaikki raskaana olevat naiset kohtaavat. Raskauden aikana hormoniproteiinin kehittyneet tasot voivat saada sinut ummetuksi. Progesteroni aiheuttaa ravitsemukselle mahdollisuuden hidastaa hitaammin suolistasi. Jotta ongelma olisi mukava, juo runsaasti vettä, syö runsaasti kuitupitoisia ruokia ja harjoituksia. Inhibitiomenetelmät ja toimintatavat ovat yhtäpitäviä toisiinsa, kuten ummetusta käsitellään.

23. Ternimaito:

Nippulaukku tai ternimaito on tavallinen osa naista, riippumatta siitä, onko raskaana vai ei. Monet naiset kokevat ternimaidon ulosvirtauksen raskauden aikana ja synnyttävät myöhemmin.

24. Huimaus:

Tunne huimaus, heikko tai röyhtävä raskaus on yleinen. Suurimmissa tapauksissa nämä oireet ovat osa normaaleja muutoksia, joita esiintyy naisen kehossa raskauden aikana. Harvoin syy huimausta saattaa tarvita hoitoa, varsinkin jos se on sitkeä tai viivästyy päivittäisellä toiminnalla.

Raskaana olevat naiset ovat velvollisia huolehtimaan, kun heillä on huimausta. Ne voivat liittyä myös verisuonten laajentamiseen, verenpainetta alentavaan verenpaineeseen ja verensokeriin. Vaihtelevat hormonit, kun sydänlihakset liukenevat nopeammin pumppaamaan enemmän verta rungon yli, voivat aiheuttaa verenpaineen hitaasti alentuneen raskauden alussa.

25. Metallinen maku suussasi:

Jotkut naiset vastustavat kummallista "metallista" kitalaa suussaan raskauden kautta. Joillekin se voi kestää koko raskautensa.

Joten nämä ovat raskauden tärkeimmät oireet, toivottavasti löydät tämän artikkelin erittäin mielenkiintoiselta ja informatiiviselta. Ole varovainen ja nauti raskaudesta!!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

32 − 25 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map