Miten saada raskaana ja raskaana vinkkejä ja varotoimia Tyylit elämässä

Onnittelut päättäessänne olla vanhempia ja sanottuna, te kaksi meistä varmasti haluamme suunnitella asioita hyvin. Tällainen on elämäntapa, jossa jopa suunnitelmia on suunniteltava, pitäen mielessä rotumääritellyt elämät, jotka johtavat. On tehty paljon muutoksia, ja on myös tarkistettava myös muita sitoumuksia, kuten taloudellisia ja emotionaalisia varastoja.

Miten saada raskaana ja raskaana vinkkejä ja varotoimia Tyylit elämässä

Ottaa vauva on siunaus, hoitaa vauva voi olla hankalia. Tästä syystä vain, jos sinä ja miehesi ajattelette, että molemmat olette valmis, sinun pitäisi mennä ajattelemaan tulla raskaaksi. Haluaisimme myös auttaa sinua ymmärtämään, että useimmat naiset tällä hetkellä eivät ole onnistuneet raskaaksi. On monia syitä siihen, miksi näin tapahtuu. Häiriöt, hormonaalinen epätasapaino, anemia ja muut asiat räjähtävät äitiä ja vuorostaan ​​tekevät parista tuntuvan epätäydelliseltä.

Millä tavalla to Get Pregnant & Pregnant Tips and Precautions

Ei ole väliä kuinka paljon he yrittävät, pari ei vielä ole siunauksia tulla raskaaksi, miksi? Tätä varten asiantuntija tai perhe-lääkäri olisi parasta kuulla, mutta haluaisimme myös jakaa kanssasi tietoja raskaudesta, raskaudesta ja varotoimenpiteistä. Ole hyvä ja lue ja ole hyvin tietoinen siitä.

Katso lisää: Kuinka päästä eroon paremmin yöllä

Vinkkejä kuinka tulla raskaaksi:

Miten saada raskaana ja raskaana vinkkejä ja varotoimia Tyylit elämässä

1. Joten nyt ja sinun aviomies ovat päättäneet tulla raskaaksi, onnittelut vielä kerran. Käytämme termiä "raskaus" molemmille, koska se on elämä sekä ihmisestä että naisesta. Nyt sinun tarvitsee lopettaa punkkien syntyminen ehkäisypillereissä ja tehdä tämä kuukausi etukäteen. Tämä on se, mitä MD ehdottaa. Näin teillä olisi aikaa tarkistaa kuukautiskierto.

Joillekin naisille se voi olla kaksikymmentäviisi päivää ja joissakin tapauksissa kolmekymmentä kaksi päivää. Tämän ansiosta voit selvittää ovulaation ajankohdan ja kuinka monta kuukautta kuukaudessa olisit hyvin hedelmällinen. Muista myös, koska olet pistänyt syntyvyyden valvontapillerit jo jonkin aikaa, kuukautiskierto ei olisi sama kuin mitä se oli sitten (ennen kuin aloitit pillerit).

Hormonit ovat uudessa ajossa, ja palata alkuperäiseen rutiiniinsa, kestää jonkin aikaa, vaikka olet lopettanut pillerin taas takaisin. Kuitenkin, jos näet edelleen kuukautiskierron tietyn ajanjakson jälkeen, ei 90 päivän kuluttua, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä lääkäriisi ASAP!!

2. Tupakointi ja juominen, kun odotat, sanovat lääkärit ja asiantuntijat. Haluamme jopa pyytää teitä leikkaamaan sen pienimpään tai paremmin vielä luovuttamaan sen kokonaan, vaikka se olisi vain kerran viikossa. Tämä ei koske vain vaimoa vaan myös kumppaniaan, sillä alkoholi voi alentaa hedelmällisyysmahdollisuuksia naisilla ja sperman määrästä miehillä, sanovat asiantuntijat.

Myös tupakointi voi vaikuttaa miehen spermiin ja naisen munaan. Tämän lisäksi on tutkittu tapauksia, joissa synnynnäisiä vikoja, ennenaikaista työtä ja keskenmenoja voi esiintyä myös näiden banaanien elämäntilanteiden pahuuden vuoksi. Naisilla pitäisi olla myös tupakoinnin lopettamista, passiivinen tupakointi on haitallista raskaana olevalle äidille ja lapselle. Joten se on ylhäältä tuleva merkki siitä, että molemmat kumppanit voivat jäädä pois nikotiinista ja päihdyttävistä tavoista.

3. Tarkista painosi, kerro asiantuntijat. Muutamia kiloja saataisiin kun olet raskaana, mikä on luonnollista. On kuitenkin järkevää selvittää ja tehdä liikuntaa, kun olet raskaana ja ennen sitä, jotta et pääse laivaan painon mukana. Muista, että äitisi ollessasi syödessäsi kaksi, vauva ja sinä. Lisäksi tutkimukset ovat osoittaneet, että ylipainoisilla naisilla on vaikeampia aikoja tulla raskaaksi ja sama koskee alipainoisia tai laihoja naisia.

Ota siis yhteyttä asiantuntijan ravitsemusterapeutin tai ravitsemusterapeutin kanssa ja suunnittele terve taulukko auttamaan sinua. Tämä johtaisi raskaaksi tulemisen aiheuttamiin komplikaatioihin ja antaisi myös sinulle mahdollisuuden terveelliseen raskauteen. Joogaa raskaana oleville naisille on noudatettava tai muuten puhua asiantuntevalla kuntokouluttajalla, joka on sertifioitu auttaakseen raskaana olevia naisia ​​helpottamaan harjoittelutietoutta pitämällä odottavan äidin ja vauvan terveinä. Tämä olisi myös tapana, että odottava äiti pysyisi kunnossa postinkuljetuksena. Lähteet sanovat, että ihanteellinen BMI äidille, kun hän päättää olla raskaana, on jonkin verran 19-20. Vähentäminen muutamia kiloja ennen raskautta on hyvä, se auttaa syy.

Kuitenkaan ei onnettomuusdietingia eikä nälkää itseäsi saadaksesi ruokoa ohutta. Asiantuntijat sanovat, ylipainoisilla ja alipainoisilla naisilla, joilla on alhainen BMI, on enemmän ongelmia saada raskaana kuin naiset, joilla on ihanteellinen BMI välillä yhdeksäntoista ja kaksikymmentäviisi. Ihanteellinen BMI elimistölle olisi paras lääkäri, ja tämä auttaisi sinua terveen raskauden ja terveellisen vastasyntyneen samoin. Jooga raskauden, raskaana olevien äitien jooga, pilates et al: n avulla lisää mahdollisuuksiasi tulla raskaaksi ja myös helpoksi toimituksille.

4. Pidä itsesi viihdyttämällä kaikkina aikoina, sanovat asiantuntijat. Moodi vaihtelut aiheuttavat hormonaalisia muutoksia ja lääkitys tapahtuu odottaville äideille, ja useimmissa tapauksissa aviomiehillä on suuri haitta. Siksi on niin tärkeää antaa odottamalle äidille paljon hauskaa ja viihdettä hänen ympärillään. Katso elokuvia, jotka tekevät sinusta onnellisempia, kevyempiä ja komedioita varsinkin.

On epämiellyttävää istua yhdessä paikassa pitkään ja sitten nousta vastaamaan luontoon soittamalla usein, joten pidä itsesi viihdyttävänä. Ehkä kävellä talon ympärillä korvalla puhelimilla kuunnellen pehmeitä rauhoittavia numeroita. Muista, että vauva myös kuulee sen ja tutkimukset ovat osoittaneet, että vauva kehittää psykologiansa riippuen siitä, mitä se havaitsee äänien kautta kohdussa. Ole siis hyvin varovainen siitä, mitä puhut ja kuule ympärillä, kun odotat pikku enkeliä.

Katso lisää: Paras makuuasento raskauden aikana

5. Pop-synnytystä täydentää lääkärisi määräämällä tavalla. Joten jos aiot tervetullut tervetulleeksi raskauteen ja äitiyteen seuraavien kolmen kuukauden aikana, on aika kuunnella lääkärisi ja ponnahda syntymäpillereihin. Päivittäin, monivitamiineja, jotka käsittävät 400 mg foolihappoa, tulisi kuluttaa. Älä ole oma lääkäri ja käytä yli laskutustarvikkeita, ota yhteyttä asiantuntijaasi ja hankitse reseptiä.

B-vitamiini on tärkeä ennen raskautta, koska se tuo alas synnynnäisiä vikoja, kuten selkärangan ja aivovirheitä syntymässä, sanoa lähteistä. Lisäksi monivitamiineilla on runsaasti ravinteita ja mineraaleja, jotka ovat välttämättömiä naiselle, joka haluaa olla raskaana. Rauta lisäaineissa yhdessä kalsiumin kanssa auttaa naisia ​​selviämään anemian ja luun tiheyden ongelmista. Pidä muistutus siitä, että pilleri on auki aamulla

6. Nukut niin paljon kuin pystyt, varsinkin kun ja milloin keho vaatii. Kun päätät tulla raskaaksi, tartu tähtiä rakkaimpana viikonloppuisin ja juhlapyhinä ja torkkuta cuddling häntä. On tärkeää nukkua, koska kehon pitäisi varastoida energiaa.

Useimmat raskaana olevat äidit ja äidit eivät ymmärrä, kuinka tärkeää on varastoida energiaa ennen raskautta raskauden aikana ja sen jälkeen, ja kun vauva saapuu, odottaa unettomia öitä, minkä vuoksi pyydämme teitä ja asiantuntijat sanovat myös, niin paljon kuin voitte nyt, koska keho tarvitsee sitä. Tutkimukset ovat osoittaneet, kun keho nukkuu, aivot voivat toimia paremmin ja hormonit tasapainotetaan hyvin, mikä tarkoittaa, että sinulla olisi vähemmän kärsimyksiä närästyksistä ja sivun nukahtamisesta.

7. Voittaa stressi helposti, sillä se vaikuttaisi mahdollisuuksiisi tulla raskaaksi, sanovat asiantuntijat. Tutkimukset ja tutkimukset ovat osoittaneet, että jos johtaisit hulluja, korosti stressaantuneita elämiä, sekä miehet että naiset yhdessä löytäisivät kovin raskaaksi tulemisen. Tämä johtuu siitä, että ovulaation toiminta menisi hevoselle, stressitasot vaikuttaisivat myös alkioon istuttamalla itseään kohtuun. Sekä miehen että naisen pitäisi puhua neuvonantajan kanssa ja saada tunteidensa suolentarkistus, joka auttaisi heitä pysymään rauhassa ja valmistautumaan heitä seuraavaan elämänvaiheeseen eli raskauteen.

Katso sitcoms, romcoms ja hauska eläin-videoita, tai ehkä mennä verkossa ja tarkistaa söpö vauva videoita myös. Jos haluat retken, nappaa tyhmäsi pitkin pitkiä kävelymatka järvelle, metsään tai vain istua hänen kanssaan ja nauti kupin teetä katsellen aamulla auringonnousua ja ilta-auringonlaskua. Pienet elämän nautinnot tekisivät seksuaalista toimintaa parantavan, ja tämä olisi hyödyllistä, kun te kaksi päättäisit olla vauva ja kun olet myös raskaana. Sen lisäksi pyydämme teitä aloittamaan päivittämisen ajatuksiasi, pitämään päiväkirjan ja kynän alas mitä et voi ilmaista kenellekään sanoissa tai toimissa. Tämä auttaa sinua torjumaan stressiä positiivisella tavalla ja kuunnella pehmeää, rauhoittavaa kokonaisvaltaista musiikkia, rauhoittaa hermoja, ajaa pois huolta ja antaa myös jännitteitä vapaata unta.

8. Vuokaa valokuvaaja tai käytä omaa kamerapuhelintasi napsauttamalla onnettomuuden hetkiä. Nyt tämä ei ole vain sinua varten, vaan kohta kasvot ja raa'asti, sinun täytyy herättää oikeita tunteita ja tunteita miehesi ja sinun välillä. Joten tee albumi, joka tuo romanttisen tunteen, mikä johtaisi parempaan seksuaaliseen toimintaan ja suuria mahdollisuuksia syntymään.

Hanki albumi, joka koostuu valokuvista ennen raskautta, raskauskuukausia ja raskauden jälkeistä aikaa, jopa silloin, kun toimitus tapahtuu. Tämä on vain aika, joka on niin puhdasta ja maagista, sillä synnytys on yksi elämän ihmeistä, eikö olekin? Joten miksi ei voiteta stressiä ja hemmotella pieneen valokuvaukseen. Vuosia myöhemmin, aikuinen enkeli kiittää teitä uhrauksista ja tehdyistä sitoumuksista.

9. Syö hyvin ja pysy paremmin, sano asiantuntijat. On todennäköistä, että kun päätät raskaudesta ja jos olet jossakin raskauden aikana, elimellä olisi toiveita erilaisista makuelämyksistä. Miehen täällä on suuri rooli, ja joskus hänen pitäisi herätä keskellä yötä, jotta hän voi noudattaa vaimonsa vaatimuksia pizzan tai yksinkertaisen maapähkinä- ja hillo-voileivän pitämisestä. Joten tee luettelo vaivoista, jotka ovat kotona varastossa, koska vauva sinussa tekisi suuria vaatimuksia. Sen lisäksi, että sinun ei tarvitse liikkua lukituksen, kannan ja tynnyrin pysyä rauhallisessa ympäristössä raskauden tapahtuvan tai vauva sinussa tulla ulos hieno.

Pyydämme myös sinua selviytymään juoruista, negatiivisista keskusteluista ja ihmisistä sekä virallisesta työstä pitkään, koska niiden stressitekijät vaikeuttavat raskauden mahdollisuuksia tai raskautta. Jos et pidä siitä, missä pysyt juuri nyt, on todennäköistä, että sinua korostetaan ja onneton, mikä johtaa erilaisiin komplikaatioihin myöhemmin, joten tee muutoksia ennenkuin saatat tulla raskaaksi.

10. Kirjassa ei ole sääntöä, joka koskee työn etsimistä ennen raskautta ja raskauden aikana, eikä kukaan sano, että et voi tehdä niin. Nyt tämä olisi myös hyvä aika vaihtaa työpaikkoja, jos olisit erittäin tyytymätön, missä olet tällä hetkellä. Yrityksille on kerrottu palkata naisia ​​vaikka olisivat raskaana, ja myöntämään heille perhe- ja lääkäreiden lomatuottoa, kun aika tulee, mutta organisaatiossa on oltava vähintään yksi vuosi nauttia näistä eduista, sanovat asiantuntijat.

Liittovaltion laki on pakottanut kaiken yrityksen, jolla on yli 50 työntekijää, myöntää sekä miehen että naisen kahdentoista viikon pakollisesta palkallisesta lomasta. Sanottu, että vaikka haluaisit työskennellä raskauden aikana, kannattaa tarkistaa, onko sinulla kunnossa myös tuntia, kuljetusmahdollisuuksia, lastenhoitoprojekteja ja työn joustavuutta. Tämän tulisi olla kriteeri tarkistaa ennen raskautta ja lapsen raskautta ja jälkikäsittelyä.

11. Äidit tietävät parhaiten, ja tällä tarkoitamme äitisi, koska hän synnytti sinut, ja se olisi hänen äitinsä kokemus, joka olisi parasta opastaa sinut. Joten on äidin tytär aikaa ja oppia häneltä. Tämä olisi hyvä hetki sitoa, oppia, miten hän hoitaa pienempiä tiloja aikansa ja vielä raskaana ja onnistui sinut. Se olisi emotionaalinen sidos, mutta oppi on erittäin tärkeä, jota annat myös lapsellesi, kun he kasvavat ja kulkevat luonnollisen lisääntymisen kautta.

Ei vain äidit, mutta tytöt ja isoäiditkin saisivat rohkaisevan äitiytyksen sinua raskaaksi oikealla tavalla, miten voit hallita raskaustasoa ja myös toimituksia. Tarkista heidän kanssaan, mihin aikaan heidän oli tarkoitus kuvitella, jos oli komplikaatioita ja esteitä, joita heidän oli kohdattava, joutuivat toimittamaan jostain, terveydellisiksi mitä tehdä ja mitä ei tehdä, mitään taustalla olevia geneettisiä tai perinnöllisiä olosuhteita, joita perheessä olla huolissaan, saada kaikki tärkeät tiedot ja tehdä muistiinpanoja tarpeidesi mukaan. Tämä olisi tärkeää tietoa, jonka voit jakaa myös perheesihoidon kanssa, jotta vältetään komplikaatioiden edessä. Kun lääkäri antaa selkeän kuvan, hän pystyy auttamaan sinua paremmin.

12. Tarkista lääkärisi, jos keho ja kehosi ovat valmiita tuomaan tähän maailmaan uuden elämän. Soittakaa tapaamisesi gynekologin kanssa tänään, sanovat asiantuntijat ja tekevät suunnitelmia raskauden jatkamisesta. Asiantuntijat sanovat, kun molemmat miehet ja vaimot kirjaavat raskauslääkärintarkastukseen vähintään 90 päivää ennen kuin he alkavat, poissuljettaessa terveysongelmia, jotka voivat vaikuttaa suunnitelmiin raskauden aikana, on mahdollista. Sen lisäksi lääkäri olisi paremmassa asemassa ilmoittamaan sinulle viimeisimmistä tarpeellisista rokotuksista, STD-testeistä, sydänkohtauksista, kolesterolista ja verenpaineesta tai kaikista kroonisista vaivoista, joilla pääset eroon ennen raskautta, jotta välttää komplikaatioita myöhemmin. Myös miehen tulisi tarkistaa lääkärin kanssa säännöllisesti kuin heidän vaimonsa, sanovat asiantuntijat.

Säännölliset fyysiset tekijät auttaisivat ymmärtämään, onko ruumiin sekä miehen että naisen kannalta turvallista aloittaa raskauden suunnittelu, sanoivat asiantuntijoita. Lääkkeitä, jos niitä voidaan muuttaa tai muuttaa varmistaakseen menestyksekkään raskauden, tapahtuu. Jos naisen tai miehen hedelmällisyysongelmia on, varhaisessa vaiheessa tätä voidaan käsitellä myös. Geneettinen testaus on myös suositeltavaa, koska lääkehoito määrätään vastaavasti ja suunniteltu siten ei olisi ongelma.

Sertifioidun lääkärin tarkistaminen olisi järkevää, koska hän olisi sellainen, joka pystyy hallitsemaan konseptia, kunnes vauva syntyy. Puhu perheen ja ystävien kanssa auttaaksenne löytämään joku luotettava, rehellinen ja luotettava. Lääkärin tulisi olla myös ystävällinen ja empaattinen, ja puhelimessa ja puhelimessa, jos hätätilanteessa tai mitä tarvitset paikan päällä.

13. Miksi tarkistaa hammaslääkärin kanssa? No, se tuntuu absurdilta monille, mutta on tärkeää, että naiset tarkistavat hammaslääkärinsä ennen raskautta. Asiantuntijat sanovat ja tutkimukset ovat osoittaneet, että suun terveydenhuolto on tärkeää päivittää, koska se vaikuttaa raskauteen ja hedelmällisyyteen. Gum-taudit, jotka jätetään huomiotta, voivat johtaa ennenaikaiseen syntymään, keskenmenoihin ja jopa pelättyyn preeklampsiikkaan. Kun tarkistat hammaslääkärin kanssa, opit kuinka hallita ientulehdusta ja ne puhdistavat kumit ja hampaat.

14. Vauvan suihkut ja girly-hauska ovat tärkeitä ennen ja kun olet raskaana, joten varaa itsellesi aikaa ja aikaa viikonloppuisin. Jokainen todellinen äiti on vakuuttunut tästä, ja he sanovat lyhyitä matkoja ja matkustavat heidän BFF: n tyttöjen kanssa ihmeet heille ja vauvalle. Jos tytöt ovat suunnitelleet uneloman viikonlopun viikonlopun, sinulla on nyt mahdollisuus. Lisäksi sinun tarvitsisi tyttöystävänne enemmän nyt ja kun olet raskaana kuin koskaan ennen. Joten varata itsesi ja tytöt huolettomalta matkalta ja juhlia sisarusten liimausta.

15. Ei käytä kemiallisia hoitoja hiuksiin, ihoon ja muihin kosmeettisiin tarpeisiin. Olet ollut ahkera hiusväri, joka sisältää kemikaaleja, mutta asiantuntijat sanovat ennen ja kun olet raskaana, jopa muutaman kuukauden kuluttua toimituksesta, DONT COLOR hiuksistasi ja ei kosketa myöskään, koska se ei ole turvallinen. Tämä on varsinkin raskauden ensimmäisinä kuukausina, jolloin äidin lähellä oleva kemikaali voi vaikuttaa sekä äitiin että lapseen laajassa mittakaavassa myöhemmin. Muistakaa, että se on ensimmäisten kuukausien aikana, kun lapsesi elimet kehittävät ja kemiallinen altistus vain haittaisi kasvuprosessia.

16. Uusien vaatteiden osto ja lopettaminen. Kyllä, tämä on aika, jolloin mahala alkaa hitaasti laajentua, ja söpö BABY BUMP ilmestyy, vain kasvaa suuremmaksi. Nämä tiukat topit ja laiha farkut eivät tee mitään hyvää, joten pidä heidät pois nyt ja älä osta lisää, koska sinun kasvaa pois heistä. Neljäntenä kuukautena on, kun pyydät tyttöystävänne ja perheenjäseniä ostamaan äitiysvaatteita. Kyllä, mitä voit todella pilata on kengät, pussit, hiustarvikkeet ja kaikki, jotka hyödyttäisivät sinua kun olet raskaana ja post delivery too.

17. Asiantuntijat ovat sitä mieltä, että puhumalla miestänne päivittäin siitä, miten olla paras vanhempia, kun vastasyntynyt tulee maailmaan, tekee elämästä positiivisen näiden kahden puolesta ja motivoi myös odottaa. Vanhemmuus ei ole kakkuja, ja useimmiten naiset kärsivät siitä, joten työskentelemme yhdessä lastenhoidon suunnittelemiseksi, joka asuu kotona, lapsen syntymätapoja, taloudellisia tarpeita, lapsen koulutusta, loma-ajanjaksoa, vanhempien käyntien määrää, asioita se rikkoisi aviomiehen, erityisesti vauvan bluesia, jossa mies tuntuu jäävän pois, miehen seksuaaliset tarpeet raskaana ollessasi ja enemmän.

Nyt kun olemme antaneet sinulle tarpeeksi vinkkejä siitä, mitä sinun pitäisi ajatella tai tehdä ennen, ja vähän raskauden jälkeenkin, katsotaan merkkejä, jotka kertovat sinulle, että "olet kauhistuttava"
Ainoastaan, koska tunsitte pahoinvointia tänä aamuna ja mielialan vaihtelut ovat olleet viikon ajan, se ei tarkoita, että olet raskaana. Emme halua varastaa tuon hetken iloa ja onnellisuutta sinulle ja hänelle, mutta annamme sinulle enemmän tietoa merkkeistä, jotka todella sanovat, että olet raskaana. Lukekaa siis ja pidä siitä hyvin tietoinen.

Raskaana olevat vinkit:

1. Tarkista kehosi, kehosi olisi paras lähetin ilmoittamaan sinulle, jos olet raskaana, joten kiinnitä huomiota siihen. Tee koti-raskaus, joka kertoisi, jos hormonit muuttuvat vai eivät. alussa olisi pieniä muutoksia, jotka viittaisivat siihen, ja ne voidaan havaita varhaisessa vaiheessa, sanoivat asiantuntijoita. Verenvuoto ja kipeä rintojen ei tarvitse olla merkkejä raskaudesta aina, se voi olla kuukautiskierroksia liian, mikä tarkoittaa, että et odota. Joten, kunnes otat kotiin raskaustestiä maineikkaalla kitillä, kuten olet ob-gynin neuvonnut, älä ota ja suota trumpettiä maailmaan. Jos kausi puuttuu toiminnassa ja muutamat kertovat merkkejä, jotka ilmoittavat sinulle positiivisesta raskaudesta, on aika soittaa lääkärille ja saada vahvistus samalle.

Millä tavalla to Get Pregnant1

2. Puhuminen kipeistä rintoista on yleistä silloin, kun sinulla on kuukautiskierron aiheet, sanovat asiantuntijat. Muista, että rintarauhaskudos on hyvin herkkä, tarkka hormoni. hCG ja hormoni alkavat tulvata järjestelmääsi, kun muna leviää, mikä lisää veren tilavuutta. Siksi rinnat voisivat turvota ja tulla raskasiksi, ja silloin lääkäri vahvistaa, että olet raskaana, ei muuten.

3. Kausien ollessa päällä naiset kohtaavat kramppeja ennen, sen aikana ja sen jälkeen. Tämä voi olla myös implantoinnin tapahtuessa, prosessi, jossa kohdun seinämä saa siihen hedelmöittyneen munan, sanoivat asiantuntijoita. Tällä hetkellä kohdun seinämä ulottuu hieman enemmän kuin sen pitäisi, ja siksi sinulla olisi kouristuksia. Venytysprosessi auttaa seinää valmistautumaan vauvalle seuraavan yhdeksän kuukauden aikana, sanoa lähteitä. Jälleen kerran, mitään oletuksia ei tehdä ja jos kipu on sietämätön, puhu teidän ob-gyn.

Miten saada raskaana ja raskaana vinkkejä ja varotoimia Tyylit elämässä

4. Implantoinnin tapahtuessa tapahtuu verenvuotoa ja kun naiset kohtaavat sen, he paniikkiin tai ilmoittavat olevansa raskaana. Jos olet unohtanut ajanjasi tai ehkä se on lyhyempi kuin aikaisemmin, ennen oletusta oletetaan, tarkista, että ob-gyn

Miten saada raskaana ja raskaana vinkkejä ja varotoimia Tyylit elämässä

5. Väsymys tapahtuu ja tämä on, kun kehosi haluaa runsaasti nukkua ja levätä. Et välttämättä pysty pysymään päivittäisen harjoittelun kanssa kuten aiemmin. Muista, että kun olet ensimmäisellä kolmanneksella, vauva tekisi monia vaatimuksia elimistölle, erityisesti ruoalle ja se tarkoittaa, kun alkio on syntynyt siellä olisi merkkejä väsymyksestä ja kehon tarvitsisi varastoida lepoon.

Miten saada raskaana ja raskaana vinkkejä ja varotoimia Tyylit elämässä

6. Jos huomaat nänneesi, jotka näyttävät erilaisilta muodoltaan ja väreiltään tai jos vaikka seksuaalinen aktiivisuus on miehesi huomannut, muista, että se voi olla raskauden toisessa vaiheessa ja et tiedä sitä. Tämä johtuu siitä, että hormonit muuttuvat ja melanosyytit ovat vastuussa värimuutoksista. puhu tälle ob-ginnille saadaksesi lisätietoja tästä, se voi tai ei voi olla raskaus.

7. Aamupahoinvointi ja pahoinvointi tapahtuvat kaikille naisille ja useimmissa tapauksissa täynnä. Kysy lääkäriltäsi apua, ja he kertoisivat sinulle, mitä tehdä ja mitkä välttää, kuten lennot ja raskasta työtä tai matkustamista liikaa.

Miten saada raskaana ja raskaana vinkkejä ja varotoimia Tyylit elämässä

8. Cant käytä suosikki laiha farkut enää, ehkä paisuminen on syytä syyttää. Tämä johtuu siitä, että progesteroni tekee ruoansulatuskanavasta hidastuvan ja kasvaasi puhkeaa. Tämä ei välttämättä ole merkki siitä, että olet raskaana, se voi olla myös silloin, kun PMS tapahtuu, sanovat asiantuntijat.

Katso lisää: Kuinka syödä kiivi hedelmää raskauden aikana

9. Huolestuneita pieleistä useammin kuin tavallisesti? No useimmat raskaana olevat naiset huolestuttavat siitä, ja sen luonnolliset niin shunt hän stressi! Kun olet raskauden alkuvaiheessa ja siihen, sinun on otettava useita kylpyhuoneet taukoja sanoa asiantuntijoita. Tämä johtuu siitä, että kun raskaus etenee, nesteen huuhtelu tapahtuu enemmän.

10. Ruokavaliot eivät tarkoita sitä, että olet raskaana, se voi merkitä myös toisenlaisia ​​puutteita. Joten sinun ob-gyn kertoisi sinulle, jos jumbo bagel-laukku ja kanansiipiä haluat silloin tällöin, on vauva ja sinä tai muu syy.

11. Syytää hormoneja uudelleen jos tarvitset, mutta päänsäryt ja ummetus saattavat johtua siitä, kuten asiantuntijat. Tämä johtuu siitä, että ruoansulatuskanava on ylityöllistetty ja alipalkattu, kuten hidas. Elintarvike ei kulje nopeasti, ja sisällä syntynyt kaasu aiheuttaa enemmän ilmavaivoja, ja tämä tapahtuisi enemmän raskauden vaiheiden edetessä, sanovat asiantuntijat.

12. Enemmän kuin kukaan muu, miehesi olisi vastaanottava pää, koska se on mielialan vaihtelut, mikä on luonnollista. HCG-tasot ovat kasvaneet, ja siksi sinusta tuntuu liian väsyneeltä ja siksi älyttömäksi samaan aikaan. Lisää nyt ummetus, päänsärky, turvotus ja sinulla on täydellinen resepti moody päivää ja yötä varten. Emme halua käsitellä tätä enemmän, mutta kyllä, ystävällinen ob-gyn voi auttaa!!

Millä tavalla to Get Pregnant2

varotoimet:

Nyt, kun raskausvyöhykkeen pieni vaaleanpunainen viiva sanoo kaiken, onnittelut. Mutta odota, älä anna stressiä ja huolta ryhtyä tappiollisiksi ja älä asuta sitä. Jokainen antaa sinulle runsaasti neuvoja, ehkä äiti varoittaa sinua liian paljon kahvia tai viiniä hemmottelu ja pihvit syödä, pysyä rauhassa ja lukea, mitä asiantuntijoiden on sanottava.

Millä tavalla to Get Pregnant3

Raskaus epäilemättä on yksi elämän ihmeistä ja myös jännittävää kokemusta, mutta siinä on runsaasti huolia. on paljon, että sinun pitäisi tehdä ja sen ei pitäisi tehdä terveellistä vauvaa yhdeksän kuukauden kuluttua. Tämä voi kuulostaa pelottavalta ensimmäistä kertaa äideille, koska kukaan ei halua lapsi, jolla on synnynnäisiä vikoja tai mikä tahansa epäsuotuisa tilanne.

Kuitenkin kaikki sanotut ja tehneet, jos korositte liikaa, kuka sanoo, mitä sinun luottamuksenne lisäksi, seuraavien yhdeksän kuukauden verotus olisi verotettava. Päihittää itsesi typeräksi henkisellä muistiolla vain pahentavat asiat, ja tämä olisi vaarallista myös kasvavalle lapselle. Joskus hyvin toiveet ja lähisukulaiset saattavat paineita seurata heidän kokemustaan, jota suolistosihtoni sanoo, ettei hän seuraa.

Siksi sanomme, että luotat vain ob-gyn ja äitisi, he tietävät, mikä parasta on tehdä, koska heillä on aikaa ja kokemusta tällaisista tapauksista.

Miten saada raskaana ja raskaana vinkkejä ja varotoimia Tyylit elämässä

Joten olet valmis 40 viikon ajan?

1. Havaitsemalla lapsi ja hoitamalla sitä heti ensimmäisestä viikosta kohdussa tulisi olla sekä äiti että isät, mikä on etusijalla. Tämä merkitsee sitä, että säännölliset ob-gyn-vierailut ja ydinosan kuulemisen jälkeen on MUST

Miten saada raskaana ja raskaana vinkkejä ja varotoimia Tyylit elämässä

2. Matkavalaisin vain, jos ja milloin se ilmenee, varsinkin jos lennot on tehtävä. Pitkät ja vaaralliset matkat voivat johtaa keskenmenetyksiin, sanovat asiantuntijat.

Miten saada raskaana ja raskaana vinkkejä ja varotoimia Tyylit elämässä

3. Runsaasti tuoreita hedelmiä ja vihanneksia on oltava, jotta äiti voi olla, eikä tupakointia eikä alkoholia tai vapaa-ajan huumeiden käyttöä pitäisi lainkaan sallia. Hänen pitäisi kuluttaa tai pysyä läheisessä läheisyydessä niiden kanssa, jotka tekevät, myös isän. tämä on hyvä aika palata terveelliseksi ruokavaliossasi, runsaasti proteiineja, hiilihydraatteja ja mineraaleja, täydennyksiä, kuten lääkärin antama, pitäisi olla. Älä ole oma lääkäri, etsi apua, kun ja kun tarve ilmenee.

Miten saada raskaana ja raskaana vinkkejä ja varotoimia Tyylit elämässä

4. Emme halua pelotella sinua, mutta useimmat raskaana olevat naiset sanovat, että kuunpimennykset vaikuttavat vauvaan kohdussa. Tämä voi olla mahdollinen, koska keho koostuu seitsemänkymmentä prosenttia vedestä ja kuun vaiheilla voi olla vaikutusta myös vesipussissa, joka myös nuoren nuoren pesän. Sen on parempi olla kuin pahoillani, sano jopa lääkäreitä.

5. Hanki ylimääräistä kotimaista apua päivittäisiin askareihin tai pyydä perheeltä ja ystäviltäsi apua, jos sinulla ei ole varaa palkata joku. Kuitenkin odottamaton äiti nostaa raskaita kuormia ilman mitään kustannuksia, kypsentää ja puhdistaa tai vaeltaa ympäriinsä. Tämä voi olla haitallista lapselle ja äidille. Harjoittelu on kuitenkin tärkeää, ja vain VAHVISTETTAVAT NAISET TODISTETUT KOULUTTAJAT tulisi kuulla ja heidän palvelujaan palkattava sama.

6. Kriittisin aika raskaana oleville naisille on ensimmäinen raskauskolmanneksen ja viimeinen, sano asiantuntijat. Huolellinen hoito on otettava näinä aikoina, ja jollakin on oltava äidin kanssa tai muuten hänellä on ongelmia. Häntä ei voi altistaa koville kemikaaleille, alkoholille, tupakalle, huumeille, negatiivisille ihmisille ja ympäristölle jne., Vaikka X RAYSkin aiheuttavat haittaa vauvalle ja myös äidille, joten ole varovainen

Yhteenveto kaikista vinkistä ja annetuista ohjeista:

Miten saada raskaana ja raskaana vinkkejä ja varotoimia Tyylit elämässä

Kun lähestytämme neuvojamme loppuun, ja koska haluamme sinun ja sinun aviomiehesi onnelliseksi tuomaan uuden jäsenen, tässä on yhteenveto kaikesta, josta olemme puhuneet toistaiseksi.

1. Tarkista, että ob-gyn on raskauden ennalta ja jälkeäkään, älä ota oletuksia
2. Tarkista sertifioitu ja maineikkain terveys- tai fitness-asiantuntija harjoituksissa ja ruokavaliossa
3. Ota mukaan raskaana olevat vitamiinit päivittäin
4. Lue lisää raskauden kunto
5. Lue ravitsevasta tapa syödä ja pysyä terveinä, hänelle ja lapsellekin
6. Opettele, kuinka laihtua turvallisesti ennen raskautta, pysymään sopivana vauvan kuoppaan ja raskauden jälkeen
7. Osta kirja tai DVD raskauteen
8. Tupakointi, juominen, huumeita lainkaan
9. Pidä lehti ajatuksissasi
10. Pidä kappaleesi ajanjaksosta ja sykleistä
11. Puhu perheelle ja ystävillesi apua, neuvoja ja suosituksia luotettavan ob-gyn palkkaamisesta
12. Harjaa hampaasi ja välitä myös ikenistä
13. Pysy aina puhtaana ja hygieenisenä
14. Älä tee raskaita töitä, ei nostoa tai puhdistusta, ruoanlaittoa tai kävelyä lemmikkejä
15. Tee päiväkirja raskaudelle, bloggaa se ja jakaa se läheisillä ja rakastetuilla
16. Ole myönteinen, kuuntele rauhoittavaa musiikkia rauhoittaaksesi hermoja
17. Luo luettelo lähellä olevista syntyvyydestä, tarkista ne henkilökohtaisesti, kun sinulla on aikaa
18. Lue lisää vaihtoehtoisista tapoista syntymästä, jos päätät olla C-SEC
19. Liity lapsesi kanssa synnytyksen luokkaan, auttaa liimauksessa ja isä ei kärsisi "baby blues" -tapauksesta, kun lapsi syntyy
20. Rentoudu ja hengitä, pieni enkeli on sillä tavalla

Toivomme, että täällä annetut asiat ovat hyviä, ja jos sinulla on jotain, jonka haluat lisätä tai jakaa tai kertoa meille, mene eteenpäin ja tee niin. Tavoitteenamme on saada äidit ja isät hyvin perille siitä, miten tulla raskaaksi, mitä tehdä, kun raskaus tapahtuu ja teokset. Tämä on rakkauden ja liimauksen ihme, eikä sitä pidä käsitellä työssä.

Onnea ja siunattu olla

Kuvat Lähde: suljinpakkaus.

Tallentaa

Leave A Comment

− 6 = 1