Miten saada miehille sopiva iho luonnollisesti Tyylit elämässä

Mietin! Kyllä, miehellä on myös halu reilua ihoa. Sekä naisille että miehille on välttämätöntä saada tasainen ihonväri oikeaan ihonhoitoon. Nykyään miehet kiinnittävät täysi huomiota ulkonäköön ja ihonhoitoon sekä pukeutumistyyliin. Jos haluat oikeudenmukaisen ihon, tämä artikkeli on sinulle. Tässä artikkelissa häivytämme siitä, kuinka saada miehille oikeudenmukainen iho?.

Miten saada miehille sopiva iho luonnollisesti Tyylit elämässä

Miehet saavat tummemman ihon ikäpistokkaiden, yli-altistumisen auringolle, arvet ja pisamia, jotka lisäävät hyper pigmentaatiota. Iho muuttuu tummemmaksi, jossa luonnollisen pigmentin kertyminen iholle nimeltä melaniini. On monia tapoja, joilla mies voi saada oikeudenmukaisen ihon. Markkinoilla on monia tuotteita, joilla on tärkeä rooli reilun ihon saavuttamisessa.

Kuinka saada miehille sopiva iho:

Seuraavassa on muutamia parhaita vinkkejä, joiden avulla miehet saavat kohtuullisen ihon luonnollisesti.

1. Sekoita sitruunamehua puuvillapalloon joka päivä alueelle keventämään ihoa, koska sitruuna on luonnon keventimiä.

2. Puhdista kasvosi tomaatti mehu on tosissaan kehittää ihon sävy sekä luoda sinulle oikeudenmukainen. Voit myös sekoittaa hieman tomaattimehua joidenkin kaurapuurojen kanssa tekemällä ihonpuhdistuksen, joka auttaa elvyttämään kasvosi. Pese se pois muutaman minuutin kuluttua.

3. Kunto on aurinko poltettu, koska liian paljon yhteyttä aurinkoon, ja sitten tarkistaa dermatologi. Tietyt emäkset, jotka ympäröivät hydrokinonia samoin kuin kojiinihappoa, ovat hyödyllisiä heti ihon valkaisuun liittyen. Toisaalta, älä käytä yli-the-counter voiteita.

Katso lisää: Kuinka säilyttää kohtuullisen ihon

4. Valmista ihon kuorinta papaija, kemiallinen kuori tai papaijauute. Pistä papaija ja pistä se haalistuneelle alueelle. Vasemmalla iholla käytetään 10 - 20 minuuttia. Epäilemättä, et muistuta papaijan tuoksua, näkyvät pehmopaperin ympäröivän ihon sakeutustuotteen suhteen. Kemialliset kuoret ovat niin kalliita, mutta ne toimivat myös. Myöhemmin kuin iho on kuorittu, tuore iho liittää ylimääräisen sileän ihon sävyn.

Miten saada miehille sopiva iho luonnollisesti Tyylit elämässä

5. Vältä stressiä ja koko ajan olla onnellinen. Jännitys on suuri este esteettömän ihon rakentamiseen. Stressiopas vapauttaa hormoneja elimistössä, mikä aiheuttaa ihon tylsää ja johtaa akne breakouts.

6. Kuorinta on paras prosessi saada reilua ihoa. Tässä syvä ihonpuhdistus tapahtuu aina, kun kuollut iho sekä tukkeutuneet epäpuhtaudet irtoavat ihonrakennuksen päällyskerroksesta, näyttävät puhtailta ja oikeudenmukaisilta. Nykyään on olemassa lukemattomia kasvojen pensaita saatavissa markkinoilla, joka on vain miesten käyttöön. Hanki pensaita, joihin liittyy salisyylihappo, hedelmäentsyymit, sitruunahappo ja glykolihappo.

Katso lisää: Vinkkejä tulla oikeudenmukaiseksi

7. Höyrytys aikaisemmin hilseily on myös yksi parhaista tavoista saada selkeää sekä oikeudenmukainen ihon sävy. Höyry sisältää kuumia höyryjä, jotka helpottavat puhdistukseen puhdistettua likaa sekä öljyjä. Chase tämä prosessi vain kerran viikossa välittömän ihon oikeudenmukaisuuden saamiseksi.

8. Hierotaan ihoa kosteusvoidetta lukuun ottamatta, mutta vain jäähdytetään ja hieroa ihoa. Se auttaa parantamaan veren liikkumista ihon rakentamiseen, mikä lisää hohtavaa ja reilua. Hanki 2-3 jään kuutiota puhtaalla liinalla sekä hankaa ihoa kevyesti joka päivä 15 minuuttia ennen nukkumista.

9. Perunalla on myös ihon heikkeneminen, mikä on hyödyllistä tummien täplien ja arpojen heikkenemiseen. Peruna sisältää myös entsyymiä, jolla on tärkeä merkitys pimeän ihon helpottamisessa. Hieronta, jossa perunan viipaleet muutoin tahriivat sen mehua iholle. Jatka sitä noin 15 minuuttia ja puhdista se kevyellä vedellä.

Katso lisää: Tapoja saada hehkuva iho

Kuvat Lähde: Shutterstock

Leave A Comment

12 + = 19