Miten saada hehkuva iho yön yli Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.info

Miten saada hehkuva iho yön yli Tyylit elämässä

Ei ole tuskin mitään naista, joka ei rakasta ihon hehkua. Tämä on hyvin todennäköisesti myös miesten tilanne. Jokainen meistä haluaa selkeää ja hehkuvaa ihoa, joka heijastaa virheellistä persoonallisuutta, jota kaikki kadehtivat. Hehkuva iho on myös merkki terveestä ja ongelmattomasta ihosta, joka antaa sinulle syyn tuntea itseäsi itsestään ja kehittää rapportti, jota olet aina halunnut.

Kuitenkaan kukaan ei ole syntynyt täydellisyydellä, mutta on suurta todennäköisyyttä, että jonkin verran vaivaa, vinkkejä, temppuja ja luonnollisia korjaustoimenpiteitä pystytään todella saavuttamaan hehkuvaa ihoa vähitellen mutta välittömästi. Kyllä, tutkijoiden mukaan, mikä tuo ihon ihon yön yli, on mahdollista ja tietää lisää tästä, voit jatkaa oppaan lukemista,.

Kuinka saada hehkuva iho yön yli:

Alhaiset vinkit ja ideoita ovat hyvin tarkasteltuja niiden tehokkuudesta ja varmasti antavat sinulle odotetut tulokset. Sinun tarvitsee vain seurata heitä huolellisesti. Tarkista nyt:

1. Käytä Sesame ja Rice Scrub saada hehkuva iho yön yli:

sesama Scrub

Tämä on eräs hetkessä hehkuvista kasvopaketeista ja pensaasta, jota voidaan käyttää yöllä saada tuloksia yön yli. Riisiä ja seesaminsiemeniä on kasteltava vedessä yöllä ja tehtävä sitten hienoksi tahnaksi aamulla. Tätä levitetään iholle ja kasvolle ja pestään pois 2 minuutin kuluttua viileässä vedessä. Seesami ravitsee ihoa ja riisi hilseilee.

Katso lisää: Miten saada tasavertaisuus

2. Maitoa koskeva hakemus saada hehkuva iho yön yli:

vihjeitä for face whitening 4 woman drink milk

Ota vähän rasvaa maitoa ja levitä ohut kerros samalla iholla ja kasvot yöllä. Tätä hierotaan iholle aivohalvauksilla, jotka menevät ylöspäin, kunnes maito imeytyy kokonaan. Aamulla pese iho miedolla kasvopyyhkeellä ja kuivaa, jotta saisit tuloksen.

3. Hanki runsaasti vettä saada hehkuva iho yön yli:

aasialainen woman drinking water

Ottaen noin 10-12 lasillista vettä edellisenä päivänä ja varsinkin jonkin verran vettä ennen nukkumaanmenoa, on hyvä tapa huuhdella toksiinit ja bakteerit iholta. Tämä on nopea tapa saada hehku yön yli.

4. Nukkumaan ajoissa saada hehkuva iho yön yli:

ADU Sleeping alarm

Yhdessä nukkumisen varhainen, varmista, että otat vähintään 8 tuntia unta ennen kuin nouset aamulla. Tämä vähentää tummien pienten ympyrä- ja turvotusmahdollisuuksia ja kasvattaa mahdollisuutta hehkua kasvoihin aikaisin aamulla.

Katso lisää: Vihjeitä hehkuva iho morsiamen

5. Käytä nukkumispakkauksia ihoa helläksesi yön yli:

Markkinoilla on paljon nukkumispakkauksia, joita voidaan käyttää sen puhdistamisen jälkeen miedolla kasvopesällä. Hieronta nukkumispakkaus kasvot ylöspäin aivohalvauksia. Tämä auttaa pakkaus imeytyä ihon eikä antaa sinulle rasvainen tuntuu. Kylmällä vedellä ja puhdistusaineella pestävät kasvot aamulla tuohon hetken hehkumaan.

6. Kuorella ihoa päästäksesi hehkuvaan ihoon yön yli:

kuorinta Skin

Niille, jotka haluavat hehkua yön yli kasvohoito on tiedettävä, että kuorinta on yksi tapa, jolla hehku voidaan palauttaa. Se on itse asiassa yksi helpoimmista ja tehokkaimmista tavoista päästä läpi tavoitteesi.

7. Kosteuttaa ihoa yöllä saada hehkuva iho yön yli:

kuiva skin - moisturizer

Ihon kosteus auttaa asianmukaisessa ravinnossa ja se tulee tehdä vähintään kahdesti päivässä, kerran aamulla ja kerran yöllä. Yksi pitäisi tietää, että käyttämällä hyvä kosteusvoide iholla auttaa antamaan hehku haluat koko yön.

Katso lisää: Miten ihosi hehkuu

8. Vältä Hot Baths yöllä saada hehkuva iho yön yli:

kuuma bath

Kuumat kylvyt häivyttävät ihon ravintoa ja tekevät siitä kuivan ja tylsä. Kuumien kylpylöiden välttäminen yöllä pitää ihon joustavana ja pehmeänä ja antaa näin hehkuvan ihon aamulla.

Kuvan lähde: Shutterstock

Tallentaa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

38 − 37 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map