Miten Pakistani Bridal Makeup? | Tyylit elämässä

pakistanilainen Bridal Makeup

Useimmat pakistanilaiset morsiamen meikki näyttää olen törmännyt on ollut henkeäsalpaava. On hämmästyttävää erilainen tyyli pukeutumista häät. Ne kaikki näyttävät tyylikkäältä ja trendikkäältä samaan aikaan. Vaikka innoittamana arabian meikki tyyli; pakistanilaiset morsiamet ovat aina vähemmän ankaria. Tarkastellessani monia valokuvia olen ymmärtänyt, että suurin osa näistä näyttää noudattavan tiettyä kuviointia ja aion dekonstruoida kyseisen mallin.

Pakistani Bridal Makeup Tips:

Aiomme jakaa allekirjoitus Pakistanin morsiamen meikki kolmeen osaan.

Face Makeup:

Pakistanin morsiamen meikki käyttää aina muotoilu- ja korostustekniikkaa korostaakseen elfin-ominaisuuksiaan.

pakistanilainen Bridal Face Makeup
>
Pakistanin morsiuskomponentissa yleisin tekijä on se, että iho näyttää virheettömältä ja kynsiytyneeltä. Ne kaikki tekevät täysin mattapintaisen pohjan ja raskas muotoilun, jotta niiden tyypillinen luurakenne keskittyy. He luultavasti käyttävät 2-3 sävyjä perusta heidän ihollaan eri osiin tekemään muotoilua.

Katso lisää: Arabian silmämeikin vinkit

pakistanilainen Bridal Face Makeup

Blush on aina hyvin ruusuinen sävy, ja sitä käytetään yleensä poskipunan alla korostaa luustorakennetta entisestään. Ne käyttävät myös runsaasti korostusmateriaalia kasvojen yläosissa, kuten nenä-silta ja poskipunan yläosaa, jotta se kasvattaisi sen näkyvyyttä.

Eyes Makeup:

pakistanilainen Bridal Eye Makeup

Pakistanin morsiamet täyttävät tavallisesti kulmakarvat käyttämällä sopivaa tuotetta, joka soveltuu ihon värin ja hiusvärin suhteen ja asettaa sen otsan geeliin. Kulmakarvat ovat harvoin harvoja, toisin kuin arabianmekko, ja niillä on aina nuorekas, täydellinen ilme.

Tällaisessa meikkiessä silmät ovat yleensä pääpaino ja tavalliset ilmeet noudattavat yleistä kaavaa. Ulkonäkö tavallisesti vastaa vaatetta ja käyttää 4 väriä. 2 kontrastia värejä, jotka sopivat mekko ja yksi korostus väri ja sitten tummanruskea tai musta tehostaa ulkoasua.

Katso lisää: Intialainen Bridal Makeup Vinkkejä

Seuraavat vaiheet tämän allekirjoitusilmeen saavuttamiseksi ovat seuraavat:
1. Käytä yhtä kontrastia sävyjä värin peruspesuna koko kansi.
2. Levitä toinen vastakkainen väri rypytyksenä juuri silmien huipun alla.
3. Sekoittaa nämä kaksi väriä hyvin, jotta ei ole kovia viivoja.
4. Korosta korostusvalon sävy kulmakarvan alla ja silmien sisäkulmassa korostaaksesi sen.
5. Käytä tumman ruskean / mustan sävyä silmän ulkokulmassa ulkoasun tehostamiseksi.
6. Käytä pohjaan kiinnittyvää ristiviivaa kaksi vastakkaista sävyä toisensa jälkeen,
7. Käytä myös mustan sävyä alareunan ulkokulmassa ja sekoita se ylemmällä ripsien viereen.

pakistanilainen Bridal Eye Makeup

Silmävarjon tekemisen jälkeen he käyttävät mustan geelin silmäsuppiloa tekemään laajennetun kissan silmän ylä- ja alemman ripsilinjan kohdalle ja täyttämään vesilinjan mustalla kohlilla. Viimeisenä muttei vähäisimpänä; ne käyttävät kaikkein dramaattimpia vääriä ripsiä ja parasta ripsiväriä.

Lips Makeup:

Huulet, morsiamet voivat valita kahdenlaisia ​​huulipunat, joko tumma kovaa väriä, kuten todellinen punainen, oxblood punainen tai kuuma vaaleanpunainen. Yleensä äänekäs huulet ovat kuluneet, kun silmämeikki on valopuolella ja päinvastoin.

pakistanilainen Bridal Lips Makeup

Muuten he valitsevat kevyiden lihasten värit tai huulet, jotka tekevät silmänsä ja kohtaavat huomion keskipisteen.

Katso lisää: Christian Bridal Makeup Vinkkejä

pakistanilainen Bridal lip Makeup

Kaikki edellä mainitut ulkoasut ovat yleistyneet suuressa määrin. Voit aina tavata ulkonäköä, jotka ovat luovampia ja hienostuneempia. Mutta pakistanilaisen morsian erottuva piirre on heidän tyylikäs ja regal-asut ja heidän käytös.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Leave A Comment

− 1 = 2