Miten päästä eroon Rypyt kädet? | Tyylit elämässä

Rypyt! Ne ovat yleisiä monien ihmisten keskuudessa. Kädet ovat keskeisessä asemassa yleisessä kauneudessasi, ja se toimii paljon ja altistuu suuresti ympäristön saastumiselle, auringon säteille, tupakoinnille ja iästä, joka lisää ryppyjä. On monia kotitekoisia korjaustoimenpiteitä ja voiteita päästä eroon ryppyistä.

Hyvännäköinen kasvot on tultava; houkuttelevilla käsillä ja jos voit poistaa ryppyjä käsistä, niin kauneus on valmis. Suurin osa ihmisistä ei kiinnitä paljon huomiota käsiinsä, ja tämä on myös yksi syy ryppyjen esiintymiseen käsistä. On monia tapoja, joilla voit helposti poistaa ryppyjä kasvoista ja käsistäsi. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten ryppyjä poistetaan käsistä.

poistaa wrinkles from hands

Kuinka poistaa ryppyjä käsistä:

Tässä ovat yksinkertaiset vinkkumme poistaa ryppyjä käsistä. Korjaustoimenpiteitä on melko helppo seurata. Katso.

1. Moisturize säännöllisesti:

Vältä kuivaa ihoa ja tee iho pehmeäksi ja joustavaksi tahraamalla kosteusvoidetta säännöllisesti, mikä puolestaan ​​poistaa ryppyjä. Käyttämällä kosteusvoidetta yöllä lievittää ihoa ja antaa sinulle hyvää kosketusta iholle pitämällä hienoja viivoja sekä rypistyä laaksossa.

 • Ota vähän kosteusvoidetta puhtaissa kuivissa käsissäsi.
 • Heitä ne hyvin sormille ja kaikille niille alueille, joilla on ryppyjä.
 • Anna iholle kaiken hyvyyden ja jättää sen yön yli.

Seuraa tätä jokapäiväistä nähdäksesi parhaat tulokset.

2. Petroleum Jelly:

Petroleum hyytelö on vahva kosteusvoide siellä. Tämä paras koti korjaamiseksi ryppyisille käsille varmistaa, että iho näyttää nuoremmalta ja auttaa tekemään ryppy vähemmän näkyvästi. Kuitenkaan se ei takaa yhtään ryppyjä vapaata ihoa.

 • Levitä vaseliini käsiisi ja kiristä ne puuvillakäsineiden läpi yön aikana.
 • Varmista, että kädet ovat kuivia ja puhtaita ennen levittämistä.

3. Juo paljon vettä:

Sinun täytyy tietää, että kuivuminen voi johtaa raskaaseen, nuhmiin käsiin. Pidä kehosi hydratoituna juomalla runsaasti vettä. Vesi on maaginen osa, joka auttaa laihtuminen liian. Muista vähintään kaksi litraa vettä päivässä.

4. retinolikerma:

Pyyhi retinolista käsivoide joka ilta. Tämä on antioksidantti A-vitamiinin johdannainen, joka tulee ihosoluisi parantamaan solutuloja ja myös kollageenipitoisuuksia.

Katso lisää:  Kuinka päästä eroon rypyt otsassa

5. Tasapainoinen ruokavalio:

Käytä tasapainoista ja ravitsevaa ruokavaliota, koska se hyödyttää ihoa pysymään nuorena ja elävänä.

 1. Sisällytä vihreät vihannekset, vähärasvaiset proteiinit ja hedelmät ruokajärjestelmiin. Ota ne salaattiselta tai tee mukava curry ulos niistä.
 2. Ruokaa, joka sisältää runsaasti C-, E- ja A-vitamiinia, on yleensä ehdotettu otettavaksi. Heillä on suuria määriä antioksidantteja niissä, jotka tekevät ihosi näyttämään nuorelta.
 3. Sisällytä ravintoliesi tomaatit.
 4. Hedelmät, kuten mustikka, vadelma, avokadot, ovat myös hyviä auttaa sinua saavuttamaan ryppyjä vapaan ihon.

6. Kemiallinen kuorinta:

Tässä prosessissa poistetaan ylimmäinen ja vahingoittunut ihon pinnoitus, joka auttaa uutta ihon muodostumista. Tarkista ihotautilääkäri ja puhu kemikaalivahvistimesta, kun he voivat vähentää kätesi ryppyjä.

7. Harjoitus:

Suorita rohkaista verenkiertoa, lisäksi verenkierto vähentää ryppyjä. Tee harjoituksia säännöllisesti.

8. Hieronta:

Hierottelemalla käsiäsi on tehokas rooli lisätä veren liikkumista iholle, joka kattaa tämän liitteen. Tämä puolestaan ​​vähentää ryppyjen esiintymistä käsiisi.

9. Hunaja:

Laita hunajaa käsiisi, sillä hunaja sisältää monia antioksidantteja, jotka ovat erittäin hyödyllisiä poistaa kuivat ryppyiset kädet. Se estää myös uusien ryppyjen pääsyn.

Katso lisää:  Kuinka vähentää ryppyjä

10. Oil Cure:

Tarjoa kätesi terveenä ja nuorekkaalle ulkoasultaan öljyllä, joka kulkee ihon kanssa.

 • Voit käyttää pyörää, seesamiä, oliivi- tai kookospähkinäöljyä tai muuta valintaa ja sallia sen noin 1 tunti.
 • On hyvä käyttää yöllä ja huuhdella aamulla.

Öljy syö syvälle ihosoluihin, jotka vähentävät ryppyjä lähistöllä ja välttävät ryppyjen kehittymistä.

11. Sitruuna:

Tässä on toinen C-vitamiinipuhdas hedelmä, joka auttaa eroon ryppyjä käsissä.

 • Sekoita puoli sitruunamehua maitoon ja pese kädet tällä seoksella ja pese 20 minuutin kuluessa.
 • Maito sisältää anti-aging-ominaisuuksia, jotka vaimentavat ihoa, kun taas sitruuna irtoaa aurinkoa, mutaa ja ylimääräisiä pisteitä iholta.
 • Voit myös puhdistaa tomaattimehua ihollesi.

Muista käyttää niitä päivittäin.

12. Aurinkosuojatuote:

Jokainen ihosi osa haluaa olla suojassa auringon julmilta vaikutuksilta kädet eivät ole syrjäytymistä. Aurinko on tunnustettu nopeuttamaan ikääntymismenettelyä ja jos haluat poistaa ryppyiset kädet, sinun on varmistettava, että aurinkovoidetta päivittäin päivittäin milloin tahansa ulos.

Katso lisää:  Kuinka poistaa ryppyjä silmien alla

Käsien voiteet ja voiteet rypytettyihin käsiin:

Monien yksinkertaisten kodinhoitomuotojen lisäksi tässä on joitain vaihtoehtoja, joita voisit kokeilla. Käsivoide ryppyjen käsille on paljon markkinoilla tänään. Katso joitain parhaista.

1. Salcoll kollageeni:

Miten päästä eroon Rypyt kädet? | Tyylit elämässä

Tämä on hypoallergeeninen anti-aging kerma. Kerma sisältää luonnollisen kollageenin, joka nopeasti imeytyy käsiisi. Kosteuttaa käsiäsi syvästi ja auttaa ihon uudistamiseen. Se ei ole rasvainen ja parantaa myös käsissäsi olevat halkeamat. Se on kuitenkin hieman kallista, mutta on sen arvoista.

2. Aveeno Positiivisesti Ageless Skin:

Miten päästä eroon Rypyt kädet? | Tyylit elämässä

Tuote lupaa antaa sinulle ikivanhoja ja nuorekasta ihoa. Eteläinen puuuute lukitsee ihon kosteuden. Se on edullinen eikä rasvainen tai rasvainen. Se on myös hieno haju. Jos kuitenkin olet allerginen tuoksulle, varo! Tiedetään aiheuttavan allergisen reaktion. Se on enemmän kerma, jota käytetään estämään halkeamia ja ryppyjä olemasta iholla.

3. Miracle Hand Repair Cream:

Miten päästä eroon Rypyt kädet? | Tyylit elämässä

Kerma varmistaa kosteuden ja tekee ihollesi ryppyjä vapaana missään vaiheessa. Tärkein ainesosa on aloe vera, jolla on kyky saada ihosi näyttämään nuorelta ja tehoa. Sitä voidaan käyttää sekä miehillä että naisilla ja sillä on rasvainen kaava. Varo kuitenkin, että vaha tuntuu ihollasi pesun jälkeen.

4. Maple Holistics:

Miten päästä eroon Rypyt kädet? | Tyylit elämässä

Maple holistics on terapeuttinen käsivoide, joka soveltuu herkälle iholle. Se ei sisällä haitallisia kemikaaleja, kuten parabeenejä, sulfaatteja jne. Se on erinomainen kosteusvoide, joka jättää ihosi nuoreksi. Kokeile tätä parasta käsivoidetta ryppyihin.

5. Orgaaninen ravitseva voide:

Miten päästä eroon Rypyt kädet? | Tyylit elämässä

Tässä on toinen parabeenivapaa käsi ravitseva kerma, jotta päästäisiin eroon ihon raskauksista. Se on kaikki yhdessä kermassa, joka helpottaa kyynärpäät, kädet ja korkokengät. Se sisältää sheavoija, kaakaovoita, argonöljyä ja muita antioksidantteja, jotka auttavat elvyttämään kuivia käsiä ja ryppyistä ihoa.

Ymmärrämme kuinka surullista on tuntea, että kädet vanhentuvat. Kuitenkin monet kodin korjaustoimenpiteet ja voiteet, jotka ovat nyt saatavilla, eroon ryppyjä on helppoa. Joku kerta, anna näille kovalle kädelle varovaisuutta ja huomiota. Jatkuvan käytön avulla näet, miten kädet parantavat. Luota meihin!

Kuvat Lähde: Shutterstock, 2, 3, 4, 5, 6.

Leave A Comment

49 − 45 =