Miten laihtua raskauden jälkeen Tyylit elämässä

Raskaus on aika, jolloin naispuolisen äidin on otettava äärimmäisen huolta hänestä. Raskaana olevia naisia ​​ruokitaan enemmän, koska sikiön kehitys sisäisesti ja ulkoisesti riippuu äidin terveydestä ja saannosta. Raskaana olevat naiset suvaitsevat aina runsaasti terveellisiä ruokia, jotka vaihtelevat maidosta voiksi hedelmiin ja kaikenlaisiin ravitsevien vihannesten mehuihin ja muihin. He jopa laattavat raskauden aikana. Nämä ovat eri tekijöitä, joilla heillä on paljon painoa, useimmissa tapauksissa heistä kaksinkertaistuu.

Miten laihtua raskauden jälkeen Tyylit elämässä

Kun vauva on syntynyt, äiti on vastuussa vauvasta ruokkimisesta ja huolehtimisesta sekä itsestään. Heidän on tarkistettava paino, joka saadaan, koska enemmän paino / lihavuus voi johtaa useiden muiden tautien tuloksiin.

on odotettava kuuden tai kahdeksan viikon ajan vauvan syntymän jälkeen niin, että keho palaa liiallisesta työvoiman kivusta ja muista kuukautisongelmista. Hyvin varhain alkava voi jättää sinut väsyneeksi ja väsyneeksi, joten sinun on odotettava, kun kehosi runsaasti energiaa tarvitaan lapsen kasvulle. Joten kun vauva on 6-8 kuukautta, voi harkita laihduttamista.

Tässä on muutamia vinkkejä raskauden rasituksen jälkeen.

Joten tässä aiomme lukea, miten laihtua raskauden jälkeen vaikuttamatta vauvan terveyteen:

1) Imetys on A:

kyllä ​​monet modernit äidit näinä päivinä eivät pidä imetystä liikaa, koska ne jättäisivät rintaansa epämuodostuneilta ja epämuodollisilta. Mutta tutkimukset ovat osoittaneet, että äidin imetys voi tehdä äidin menettää suuria 500 kaloria päivässä, mikä on kiitettävää.

2. Tasapainoinen lähestymistapa ruokavalioon ja ravitsemukseen:

Elävä äiti polttaa 500 kaloria päivässä ruokinnan aikana, ja meitä on indoktriinoitu kuluttamaan enemmän ruokaa energiaa varten, mutta ruuan syöminen on haitallista terveydelle. Myös 500 kaloria pitäisi kuluttaa kuitupitoisen ja vihreän lehtivihanneksen sijaan makeisia.

. Varmista usein välipaloja, jotta et pääse mielettömään laiduntamiseen. Kokeile hedelmä- ja jogurttipähkinöitä, kasvispulloja, paahdettuja vihanneksia. Hemmottele veteen perustuvia hedelmiä, jotka ovat alhaisia ​​kaloreissa, mutta korkeissa kuiduissa, kuten omenoissa, appelsiineissa ja marjoissa.

b. Aloita aamiainen proteiinipitoisilla ja kuitupitoisilla elintarvikkeilla kuten kaura, halkeama vehnä, väkevöidyt viljat, linssi salaatit jne.

C. Sisällytä rautapitoisia elintarvikkeita kuten kale chane ka keittoa, pinaattia jne.

d. Kokeile fermentoituja tuotteita, jotka auttavat ruoansulatusta ja vältä turvotusta kuten idli, dosa.

e. Vältä jalostettuja elintarvikkeita ja välipaloja erityisesti tallentaa tuodaan mehuja, carbs, kuten pastaa ja valkoista leipää.

f. Varmista riittävästi kalsiumia sisältäviä välipaloja, kuten maitoa, tuorejuustoa ja jogurttia.

g. Käytä kaloreiden laskentaohjelmaa, kuten kalorilaskuria. Spark-ihmisiä voidaan käyttää ruokapäiväkirjana, ja siinä on foorumeita ja reseptejä, jotka auttavat pitämään terveellistä ruokailutottumustasi. Ruokapäiväkirjan avulla voit seurata ruoan saantia.

h. Älä yritä ruuhka-ruokavaliota - Laskeminen yli puntaa viikossa on varoitusmerkki.

minä. Desi-dieetillä on näyte laihdutussuunnitelmia, jotka ovat hyvä paikka aloittaa ja se palvelee Intian segmenttiin.

Katso lisää:  Miten laihtua ilman ruokavalioon

3) Harjoittelu:

yksinkertaisia ​​joogakäytäntöjä olisi suoritettava kotona. Monimutkaisia ​​jooga-posteja ei pidä tehdä. Älä liity kuntosalille ja suorita tiukkoja harjoituksia, koska se tekee sinusta heikkouden. Kävely vauvan kanssa rattaiden kanssa olisi suoritettava puoli tuntia. Kävelyä pidetään parhaana harjoituksena naiselle. Joten kävele, käydä vauvasi kanssa, vietä vaivaa vauhdikkaita hetkiä ja samalla laihtua. Et voi unelmoida paremmin.

4) Vesi:

Juo runsaasti sitä: pitäisi nauttia mukavasta juomavedestä. 3-4 litraa on käytettävä joka päivä. Kehon kosteus on erittäin tärkeä.

5) Syö kun tuntuu nälkäisenä:

älä syö liikaa ja tarpeetonta ruokaa. Raskauden aikana yhdeksän kuukauden ajan naiset suvaitsevat vain terveellisiin elintarvikkeisiin ja roskaruokavalmisteet ovat ehdottomasti kiellettyjä useimmissa tapauksissa. Kun vauva tulee ulos tässä maailmassa, tuntuu tyydyttämällä himoja kuluttaen paistettua ruokaa ja roskaruokaa. Jos harkitset painon menetystä ja tule sellaiseksi kuin olit, älä syö näitä ruokia. Aterioiden suunnittelu on tehtävä koostumukseltaan välttämättöminä ravintoaineina sekä kaloreita.

6) Synnytyksen jälkeiset harjoitukset:

nyt päivää on olemassa erilaisia ​​keskuksia raskaana oleville naisille synnytyksen jälkeen. Sinun pitäisi kiirehtiä ja liittyä heihin, kun niitä pidetään oikeina harjoituksina, joilla ei ole sivuvaikutuksia sinuun ja vauvasi. Plus-vuorovaikutus muiden terveystietoisten äitien kanssa auttaa sinua saamaan olennaisia ​​vinkkejä.

Yhdessä näiden toimenpiteiden kanssa ei saa juoda ja tupakoida itsensä ja tietenkin vauvan terveydelle.

Katso lisää:  Miten laihtua kotona luonnollisesti

Kuvan lähde: Shutterstock

Leave A Comment

66 − = 56