Miten käsitellä kynnet | Tyylit elämässä

Kynsit ovat kynsien suojaava kerros. On tärkeää käsitellä kynsit kunnolla, kun tehdään manikyyri tai pedikyyri. Tämä johtuu siitä, että niitä ei hoideta asianmukaisesti voi johtaa vakaviin bakteeri-infektioihin. Mutta ei ole mahdotonta tehdä kynsiä kunnolla kotona ilman ammattitaitoista apua.

Millä tavalla to treat cuticles

Miten käsitellä kynnet:

Käsittele ihosi oikealla tavalla noudattamalla 9 helppoa vaihetta.

1. Liotus:

Kohdella Cuticles 1

Liota kädet Lukein lämpimään veteen. Varmista, ettei vesi ole kuumaa. Kuten kylmä vesi ei ole oikea liimauskynsien liittämiseen, samalla tavalla kiehuva vesi ei myöskään ole vaihtoehto. Liottamalla kynsinaa lämpimässä vedessä vähintään 10 minuuttia tarvitaan. Varmista, että leikkautesi ovat kunnolla kastuneet veteen.

2. Työnnä:

kohdella cuticles 3

Ota kynsinauha työntäjä ja työnnä kevyesti kynsinauhoja. Työnnä takaisin kynsinauhat oikein. Älä liioittele. Jos tunnet jonkinlaista kipua tai työntämällä niitä takaisin, se voi tarkoittaa sitä, että kynsilakkaasi tarvitsee enemmän kuin vain liotus. Yritä käyttää kynsinauhaöljyä hieroamaan sormiesi leikkauksia liotuksen jälkeen ja pitämään öljy kynsillä vähintään 10 minuuttia.

Katso lisää: Kauneus raskauden aikana

Älä leikkaa kynsinauhoja. Lääkärit ja ihotautilääkärit sanovat, ettei ole mitään syytä poistaa kynsinauhoja tai leikkaamalla niitä pois. Ne todella suojaavat ja lisäävät kynsien kasvua. Leikkaaminen heikentää kynsien juurien puutteita. Tällaiset aukot voivat johtaa kynsien infektioihin, valkoisiin kynsiin, harjanteisiin tai punaisiin kouristuksiin. Siksi on parasta työntää kynsit pois leikkaamisen sijaan.

3. Kun Cuticle Care:

Kohdella cuticles 4

Kun kuteet on työnnetty oikein, käytä seuraavista raaka-aineista valmistettua juomaa kynsiin.
Epäsuorassa lämpö sulaa jonkin verran karsinoa tai vaseliinia. Siitä kaada seuraavat:
a) 4 tippaa laventeliöljyä
b) 4 tippaa oliiviöljyä
c) Jotkut antiseptiset kerma valintasi mukaan:

Kun tämä seos sulaa yli epäsuoran lämmön, sekoita sitä puisella lastalla. Pidä tämä seos tummassa värissä pullossa jääkaapissa. Käytä sitä joka ilta ottamalla vähän kämmentänne lämmittämällä tätä seosta. Seuraava hieronta tämän päälle cuticles. Tämä toimii hoidon jälkeen ja säännöllistä yönhoitoäätä kynsistölle. Älä käytä tätä seosta yli 1 viikon ajan. Tee se uudelleen käyttämällä samoja ainesosia.

4. Kuivien kynsien estäminen:

Kohdella cuticles 5

Jos koirasi on tapana saada kuivua ja pilkkoa tai jakaa, käytä kerma hieromalla kynsinauhoja edellä mainitun mukaisesti. Seuraavaksi sinun tulisi käyttää käsineitä nukkumaanmenoa. Voit helposti suojata kynsilakkaasi kuivasta tai haketuksesta talven aikana seuraamalla tätä prosessia.

Katso lisää: Onko Rose Water hyvä silmille

5. Leikkausten siistiminen ja puhdistaminen:

Kaunis nails

On tärkeää, että pidät leikkauksesi siistinä ja puhtaina. Käsipesun säännöllinen käyttö tai jopa yhteinen vartalovoide voi pitkällä tavalla suojata kynsilakkaasi ja pitää ne hyvänä. Ajattele kynsinauhan ihoa, kuten ihosi. Se kasvaa, kuivuu ja kuolee. Seuraava uusi kynsinauha tapahtuu vanhan. Jos pidät leikkaussi puhtaana ja siistinä, poistamalla kuollut kynsikynä jokaisella manikyyri tai pedikyyri, sitten uudet kynsilasi kasvaa paremmin. Tällä ei ole mitään tekemistä naulan kasvun kanssa. Kynsien kasvua ei haittaa kuolleiden kynsien poistamisesta. On kuitenkin tärkeää säilyttää leikatut pehmeät ja kosteutetut aina. Tämä johtuu siitä, että se auttaa uusia kynsilasi kasvaa paremmin ja suojaa kynsiäsi paremmin. Tämä on paras hoito leikkauksille.

6. Teepuuöljyn käyttö:

Puu tea oil

Teepuuöljyllä on erittäin hyvät antiseptiset ominaisuudet. Sitä käytetään erittäin hyvin ihon infektioiden tekemisessä ja hoidossa. Voit käyttää muutama tippa teepuuöljyä teidän leikkaukseen, jos kohtaat minkäänlaisia ​​infektioita kynsinauhoissa. Lievästi vihertävät tai kellertävät tai kivuliaat leikkaukset ovat merkki siitä, että saattaisit kärsiä kynsiksen tulehduksesta. Kokeile joitakin tippoja kynsinauhaöljyä ennen nukkumaan menoa ja myös uimisen jälkeen. Tämä estää tulevia infektioita ja myös tappaa bakteerikasvun kynsissä.

7. Kynsilakat voivat vahingoittua auringonpaisteilla:

kynsinauhat oil

Jos et käytä minkäänlaista suojaavaa kynsilakkausta, voi olla mahdollista, että kynsilasi voi vahingoittua auringon UVA- tai UVB-säteillä. Lähes kaikki kehon osat vaativat aurinkosuojausta. Vaikka auringon säteet eivät vaikuta kovinkaan paljon, on silti parasta ryhtyä varotoimiin. Käytä kynsiisi hyvälaatuista pohjamaalia tai kynsien vahvistajaa.

8. Hang Nails:

ripustaa nails

Sinun täytyy ajatella, että tämä ei ole mitään tekemistä cuticlesin kanssa. Mutta tosiasia on, että ripustuskynnet ovat hyvät mahdollisuudet saada tartuntaa asianmukaisen hoidon puutteen takia. Jos kohtaat jotain kipuisaa kynsiä, on parasta irrottaa ne kunnolla kynsien irrotuksella. Ne ovat helposti saatavilla kynsien ja kosmeettisten tarvikkeiden myymälöissä. Sinun on pidettävä kynsien puolin puhtaana ja estettävä kaikenlainen tartunta. Poista roikkuvat naulat hyvin varovasti. Niiden tekeminen voi tosiasiallisesti leikata ihoa siellä ja saada sinut vuotamaan. Yritä olla liikaa niitä. Irrota kynnet kevyellä paineella vain niin paljon kuin tarvitaan.

Katso lisää: Kuinka poistaa mustat paikat kasvoille

9. Jo käsiteltyjen kynsien hoitaminen:

Miten käsitellä kynnet | Tyylit elämässä

Hämärä, tuskallinen ja rikki kynsinauhojen hoito voi tuntua kova. Mutta se ei ole niin koskettava todellisuudessa. Saat virheetöntä leikkausta muutaman vuorokauden säännöllisen hoidon kanssa. Tarvitset tavallisen kaistalevyn ja jotkut Neosporin-voiteet. Levitä voide runsaasti kynsiin. Toisella kädellä, hieronta sitä kynnet hyvin. Nyt neulo se. Nukkua tällä siteellä yön yli. Sen parasta teet tämän yöaikaan. Seuraavana aamuna avaa sidos ja turvaudu normaaliin toimintaan. Noudata tätä prosessia muutaman päivän ajan, kunnes leikkauksesi ovat normaaleja tai ainakin parempia. Tämä hieno hoito leikkauksille

Pidä nämä 9 helppoa asiaa mielessä saada kauniita kynsinauhoja.

Kuvan lähde: suljinpakkaus 8, 9.

Leave A Comment

18 − 8 =