Miten hakea ja käyttää Olive Oil Face. | Tyylit elämässä

Oletko koskaan kokeillut kasviperäistä oliiviöljyä? Kuinka voit käyttää oliiviöljyä kasvoillesi? Suurin osa ihmisistä tuntee hyvin oliiviöljyä, koska sitä käytetään laajasti ruoanlaittoon. Monet ihmiset sovelsi tätä myös hiuksilleen ja iholleen, mutta mitä kasvoista? Sinun täytyy tietää, että oliiviöljyä käytetään laajasti kosmeettiseen käyttöön. Oliiviöljyllä on tärkeä tehtävä erilaisten ongelmien, kuten pimples, akne, kuten anti-inflammatoriset ominaisuudet sekä runsaasti antioksidantteja.

Kuinka käyttää ja käyttää Olive Oil Face:

Näin ollen tänään tässä artikkelissa keskustelemme siitä, miten hakea ja käyttää oliiviöljyä kasvoille.

oliivi- oil for face

Edut Edut Olive Oil Face:

• Oliiviöljy on todella ironista kivennäisaineiden vitamiineja ja luonnollisia rasvahappoja. Tämä on myös parasta herkälle iholle.

• Tämä on voimakas osa anti-aging ihon korjaustarvikkeita; huvittaa antioksidantteihin ja välttää ihon vanhenemista, ryppyjen ja hienojen juonteiden saapumista.

• Lisäksi se ylläpitää, elvyttää ja suojaa ihoa.

• Oliiviöljy on ironista A- ja E-vitamiinissa, joten se hyödyttää nuorten pitenemistä, säilyttää joustavuutensa, hydraaa ihon ja lempeyden.

Oliivi Oil

Menetelmä Olive Oil for Face:

• Ota muutama tippa pätevää orgaanista kylmäpuristettua oliiviöljyä ja hajota sen pallomaisella liikkeellä kasvoillesi. Se auttaa nostamaan ihosolujen liikkumista huokosten avaamisen lisäksi.

• Aseta pesulappu kuumalla vedellä kasvoillasi, jotta huokoset avautuvat erikseen poistamalla epäpuhtaudet. Salli sen 10 minuuttia.

• Toinen tapa on, että voit samaan tapaan lämmittää jotain vettä astiaan ja asettaa kasvosi sen yläpuolelle muutaman minuutin ajan myös vuokrata höyry varmistaa sen työn.

• Pyykkiin puhdistaa tarpeeton oliiviöljy kasvoista.

Oliivi

Oliiviöljyn käyttö Voit voittaa kasvosi:

Seuraavassa mainitaan muutamia menetelmiä käyttää oliiviöljyä, joka hyödyttää kasvoja ja kauneutta. Ne ovat seuraavat:

1. Puhdistusaine:

puhdistusaine apply

Oliiviöljy tekee pehmeämmästä ja myös ihoa luonnollisesti, jolloin se luo ihoa kuivaksi. Epävarmuus, sinun on puhdistettava ja poistettava kuolleet ihosolut parantamaan kasvosi sävyjä, purista huokosia ja lisää ryppyjä, lisää lievästi karkeaa ainesosaa, esimerkiksi suolaa tai sokeria. Puhdistuspyyhkeeksi sekoitetaan 1/2 rkl oliiviöljyä 1 rkl merisuolaa. Levitä kasvoillesi. Tuolloin laittaa kuuma pyyhe hyötyä se jyrää sisään kiinnittämällä pyyhe kasvosi yläpuolella puolesta 10 minuuttia. Ota pyyhe pois ja kaada kasvosi jäisillä vesillä.

2. Kosteus:

moisturization3

Oliiviöljy levitä syvälle iholle ja anna sen tuntea tasaiseksi ja silkkiseksi. Tämä öljy on epätasaisen ihon kosteuttava, koska se kattaa linolihapon, joka ei ole valmistettu kehon kautta, joka välttää veden haihtumisen. Oliiviöljy voi tukea vitamiineja A ja E johtuvaa ihoa. Hieronta oliiviöljyä hiukan iholle, kun se on hiljainen kostea. Tämä on jatkuva suoja kosteutta pitämään ihon tasaisena ja joustavana.

Katso lisää: Miten saada kaunis kasvot luonnollisesti

3. Kuorinta:

Kuori - Face Mask

Tämä öljy on hämmästyttävä exfoliator ja se voidaan kierrättää menestyksekkäästi poistamaan kuolleita ihosoluja ja hiukkasyksiköitä. Se ei pysty tukkia huokoset. Se tekee ihon pinnasta sileäksi ja kohtelee ihoa sen luontaisten antioksidanttisten ominaisuuksien vuoksi. Sekoita ekstra-neitsytoliiviöljyä hienolla merisuolalla tahnan muodostamiseksi ja levitä sitten kasvoillesi. Pyyhi lievästi pyöreään liikkeeseen. Jälkeen, aika pestä lämpimällä vedellä.

4. Elastisuuden stimulointi:

Vaikka oliiviöljyä hierotaan voimakkaasti kaulan ja kasvojen ihoon, se hyödyttää joustavuutta, joka aiemmin pienentää taitoksia ja tukia, jotta vältyttäisiin tuoreilta alkamiselta. Jauhota oliiviöljyä tasaisesti, jotta voitte hyödyntää tätä etua.

5. Terve näköinen kasvot:

saada beautyful face

Sekoita 1/2 cup oliiviöljyä, 1/4 cup vettä ja 1/4 cup etikkaa, ja käytä tätä yön kerma, joka luo ihosi kipinöitä. Etikka vähentää merkkejä ja oliiviöljy rentoutuu ja muuttuu, tuhoaa bakteerit ja rentouttaa kuolleita ihosoluja. Splash jotain vettä kasvoillesi aikaisemmin hakkaamatta.

Katso lisää: Granaattiomena kasvoille

6. Silmävoide:

hakeminen cream on eyes

Oliiviöljy on vastuussa siitä, että ravitsevaa raakaa ympäröivä alue ympäröi silmiä ja samanaikaisesti vähentää hienoja viivoja ja ryppyjä. Yövoidea ravitsee hellä ihoa silmiesi ympärille ja pehmentää hienoja viivoja. Levitä kevyesti tietty oliiviöljy silmiesi alle ennen sängyn aikaa tai a.m. sekoita 1/2 kuppi oliiviöljyä käyttäen 1/4 kupillinen etikkaa 1/4 kupillisen veden lisäksi. Piilota vettä kasvoillesi, tuota silloin seos ihon yläpuolella. Hiero aikaisemmin nukkumaan ja anna sen sitten koko yön.

7. Käsittele akne:

finni pimples987

Hieronta kasvosi oliiviöljy, keskittyen vaikeisiin alueisiin. Tuolloin paikka kostealla, lämmin pesulappu yläpuolella kasvot käytetään laaja hetki, antamalla kuumuutta kaivaa reikiä ja uppoudu oliiviöljy. Kierrä kuuma pyyhetoiminto; nyt hankaa sitä kasvojen yläpuolelle rauhallisessa liikkeessä. Kuivaa ihosi, kuivaa ylimääräinen oliiviöljy ja tuohon hetki hiukan paikallaan tuoreella paperipyyhkeellä.

Katso lisää: Miten Aloe Vera -geeliä käytetään kasvossa

8. Kasvohiekka:

carrrot egg oatmeal face mask

Oliiviöljyllä on monenlaisia ​​kasvonsuojaimia, ja osa niistä on seurausta;

  • Oliiviöljy ja Banana-kasvonsuoja: Tämä sopii herkälle iholle, koska se kosteuttaa kasvosi. Sekoita 1 tl kurkkujuustoa, 1 tl oliiviöljyä ja ¼ banaania. Sekoitetaan hyvin ja hajotetaan kasvoillesi ja 10 minuutin kuluttua huuhdotaan vedellä.
  • Kaurafragmenttien kasvosuoja: Tämä soveltuu hyvin rasvaiselle iholle. Sekoita 1 munanvalkuaista, ½ rkl tuoretta puristettua sitruunamehua, kaurahiutaleita ja 1 rkl oliiviöljyä. Voittaa kaikki ainesosat ja hajota kasvot noin 15 min. Se vaihtaa öljynvalmistusta, vähentää huokosten koon määrää.

9. After-Shave Cream:

Oliiviöljy on myrkytön ja normaali öljy vierekkäiselle leikkaukselle, joka on muu kuin kosteutta parantavien aineiden tai voiteiden jälkeen. Kuiva-ihon jälkihuilun kerma on valmis yhdistämällä 2-3 rkl. appelsiinimehua, 2 rkl. oliiviöljyä ja 5-10 pisaraa glyseriiniä.

Käytä oliiviöljyä ja saat hyvännäköisen kasvon!

Leave A Comment

+ 34 = 41