Miten estää split päättyy Home Oikeuskeinot Tyylit elämässä

Vuosina huonoja hiusrutiineja, kova kemikaalihoito, ylikuumeneminen ja harjaus johtavat split-päähän. Jos hiukset ovat liian kiharat tai vahingoittuneet, luonnolliset öljyt eivät pysty kuljettamaan hiustesi pituutta.

Estää Split Ends

Tämä jättää hiukset UN-ravittu ja antaa sille erittäin kuiva ja karkea ilme. Mutta tiesitkö, että jos hoidat hiuksesi hyvin, voit päästä eroon tästä ongelmasta elämässä? Sinun tarvitsee vain seurata täällä jaettuja vihjeitä ja ehdotuksia.

Miten estää split päättyy Home Oikeuskeinot Tyylit elämässä

Etusivu korjaustoimenpiteet estää split päättyy.

1. Hiusten leikkaaminen:

jakaa ends-Oiling Your Hair

Ensimmäinen asia, mitä sinun tarvitsee tehdä, jotta voit hoitaa split-päitä, on öljyä. Sinun ei tarvitse hakea koko päänahan, jos kärsit tämän ongelman. Tämä menettely on hyvin yksinkertainen. Ota vain yhtä paljon oliivi-, kookos- ja manteliöljyä ja keitä sitä. Sen jälkeen, kun se on tullut huoneenlämpöiseksi, sinun on hierottava tätä päänahkaa seuraavien viidentoista tai kahdenkymmenen minuutin ajan. Anna sen jäädä vielä muutaman tunnin ajan ja pese se pois shampoolla. Voit myös kunnostaa hiustesi. Tee tämä kahdesti viikossa.

Katso lisää: Kotitekoiset hiustenhoito vaurioituneille hiuksille

2. Tuore avokado-naamio:

Miten estää split päättyy Home Oikeuskeinot Tyylit elämässä

Sinun täytyy kokeilla tuoretta ja viileää avokado-naamioa estääkseen halkeamat. Valitse ensin tuore avokado ja tee tahna. Kun olet tehnyt sen, käytä sitä päänahassasi ja hiuksillasi. Anna tämän pakkauksen pysymään hiuksillasi seuraavan kolmenkymmenen minuutin ajan. Voit pestä se pois hyvällä kasviperäisellä shampoolla. Kunto majoneesilla ja hunajalla. Anna sen pysyä hiuksillasi noin 5 minuuttia ennen kuin voit pestä sen pois.

3. Egg and Almond Hair mask:

Miten estää split päättyy Home Oikeuskeinot Tyylit elämässä

Ota yksi tai kaksi munankeltuaista kulhoon ja lisää muutama tippa manteliöljyä. Nyt voittaa tämän, kunnes olet luonut tuoretta vaahtomaista tahnaa. Käytä tätä koko hiuksessasi. Ota hyvä suihkun korkki ja peitä hiukset sen mukana. Anna sen pysyä siinä asennossa seuraavien kaksikymmentä-kaksikymmentäviisi minuuttia. Sitten huuhtele perusteellisesti kylmällä vedellä. Shampoo ja kunto hyvällä ja merkkituotteella.

Katso lisää: Hiusten ongelmia naisilla

4. Hyvä runsaus:

ruumis lotion for hair

Yksinkertainen mutta tehokas tapa jättää jäähyväiset jaettu pää on käyttää hyvälaatuista vartalovoidetta. Ota joitain käsiisi ja koske vain hiustenne päähän. Anna sen pysyä hiuksillasi koko yön. Voit shampoo sitä seuraavana aamuna. Älä käytä liikaa voidetta. Pidä se yksinkertaisena ja kevyesti.

5. Välttämättömien jakojen välttäminen:

Miten estää split päättyy Home Oikeuskeinot Tyylit elämässä

Jotta vältät kopioidut päät, sinun on leikattava sitä kerran kuukaudessa. Tämä estää split-päiden tulon. Sinun tulisi myös käyttää sateenvarjoa ennen kuin astut ulos auringon alla. Voit myös hiukset hiukset tai tehdä pulla koko päivän, koska pitää se löysä koko ajan voi aiheuttaa suuria vahinkoja. Sinun tulisi myös käyttää hyvälaatuista seerumia hiuksillesi ja käyttää laajaa hammastettua kampaa hiusten hiuksiin. Pysy kaukana tyylikkäistä hiusgeeleistä ja hiusväreistä.

6. Pysy kaukana kemikaaleista:

Pysyä Away From Chemicals

Erinomainen tapa estää split-päiden tulo on pysyä erillään kemikaaleista. Tällöin suosittelemme, että käytät korkkia ennen uimista, koska kloorin vesi vaikuttaa hiuksiinne useilla negatiivisilla tavoilla. Sinun tulisi myös olla varovainen, millaisia ​​tuotteita käytät. Tuotteet, jotka sisältävät ammoniakkia ja alkoholia ovat jotain, jonka pitäisi ehdottomasti evätä käyttämästä. Tämä lopettaa tulevan jakamisen ja poistaa ne myös pitkällä aikavälillä.

7. Harjaaminen ja kampaaminen:

Miten estää split päättyy Home Oikeuskeinot Tyylit elämässä

Oikeanlaisen harjaamisen ja kampauksen on autettava ehkäisemään hajautettuja päitä. Lopeta hiusten kampaaminen ensin. Tämä vetää hiustesi asteikot ja aiheuttaa vaa'at hajoamaan, kun harjaat niitä. Parasta mitä voit tehdä on kampa alkuun ylhäältä alas. Aloita myös laaja hammastettu kampa. Tämä tekee hiuksista pehmeän, sileän ja sekaisin vapaana. Älä vedä hiuksiasi koko toimenpiteen ajan.

8. Käytä oikeaa hiustarvikkeet:

Miten estää split päättyy Home Oikeuskeinot Tyylit elämässä

Toinen arvokas kärki, joka voi auttaa estämään halkeamia, käyttää oikeaa hiustarvikkeet. Käytä yksinkertaisia ​​ja hiuksiin sopivia kumivyöhykkeitä. Ne tekevät hiustyyleistä helpompaa ja käsittelevät myös split-päät. Koska hiukset eivät ole sidottuja liian tiukasti, se luonnollisesti tuntuu mukavalta ja lopulta näyttää hiuksillesi. Paras osa näistä kevyistä lisävarusteista on, että ne ovat erittäin kohtuuhintaisia ​​ja valmistavat mukavaa ulkoasua vain muutamassa minuutissa.

9. Shampoo ja kunto:

Miten estää split päättyy Home Oikeuskeinot Tyylit elämässä

Hyvä tapa jättää jäähyväiset haluttuun loppuun on shampoo ja kunnon kunnossa. Osta hyvä kasviperäinen tuote ja levitä koko päänahan päälle. Varmista, että jokainen hiustenne osa on kosketettu. Nyt hieroa hiustesi seuraavien viiden minuutin ajan. Huuhtele vedellä perusteellisesti kylmällä vedellä ja pese pois varovasti. Tämän jälkeen sinun tulee käyttää hoitoa. Anna sen pysyä hiuksillasi viiden tai kuuden minuutin ajan ja huuhtele se sitten. Jotkut jäävät jäljelle, koska tämä helpottaa hiustenne ulkonäköä.

Katso lisää: Home Oikeussuojakeinot kutiava päänahka

10. Split-päätyjen poistaminen:

Miten estää split päättyy Home Oikeuskeinot Tyylit elämässä

Erinomainen tapa poistaa halkeamat on kampata oikein ja ottaa tiettyjä osia siitä. Kierrä hiuksiasi nyt juurista loppuun asti. Voit myös ottaa hyvän saksin ja katkaista päät. Saatat tarvita jonkun apua ennen kuin voit tehdä sen. Istu lähelle ikkunaa, jossa auringonvalo putoaa kaikkialle ja poista sitten varovasti kaikki halkeamat. Voit myös vierailla salissa, jos haluat.

Kuvat Lähde: Shutterstock

Leave A Comment

21 − 17 =