Miten Angelina Jolie silmämeikkiä Tyylit elämässä

Angelina Jolie on tunnettu kissan silmämeikin ulkoasusta. Hän pitää meikkiään melko yksinkertaisena ja jos olet nähnyt hänet Red Carpetissa, hän pitää urheilua tummien huulien väreistä. Joskus hän urheiltaa kevyitä savuisia silmiä ja näissä tapauksissa hän haluaa urheilu kevyt huuli meikki. Hänen kasvonsa ovat hyvin muotoillut. Joten hän ei todellakaan tarvitse häiritä asettamasta liikaa bronzeria, jotta heistä olisi terävämpiä.

Hänen silmämeikinäytös on usein puhuttu kaupungista. Makeup-taiteilijat ja makeup-rakastavat tytöt vain rakastavat kokeilla silmämeikkiä.

Angelina jolie eye makeup

Miten saada ulkoasua:

  • Puhdista kasvot kevyellä PH-tasapainolla.
  • Seuraavaksi käytä aurinkovoidetta tai kosteusvoidetta, jos se on yöaika. Anna sen istua iholle 1 minuutin ajan. Tämä pitää ihon kosteana. Tämä on erityisen tärkeää, jos sinulla on vanha iho tai jos sinulla on hienoja viivoja ja ryppyjä.

Katso lisää: Kuinka tehdä Audrey Hepburn Eye Makeup

  • Käytä nyt silmäkannessa olevaa aluketta, jos sellainen on saatavana tai käytä kasvopäällystettä koko kasvoihin. Tämä tekee meikistäsi pidempään.
  • Seuraa peitevoide peittää kaikki paikat, sinertävät suonet, viat tai tummat ympyrät. Seuraavaksi käytä säätiötä.
  • Aloita lihasisäisellä silmävarjolla. Käytä silmävarjohiomaa koko kannen päälle ja pidennä silmäsi luista.
  • Meidän on muistettava, että Angelina Jolie pitää aina silmäsuojiaan neutraalina ja joskus ulkonäön kanssa kevyesti smokey-kosketuksella. Joten sinun tulisi käyttää Harmaa sävyä nyt rypytyksen ja ylemmän silmäsuojuksen uloimman osan kohdalle. Käytä tätä myös kulmikkaalla harjalla, joka on hyvin lähellä alempaa ripsien linjaa.
  • Nyt, jos haluat kevyesti savunväristä kosketusta, ota ruskeita ja käytä rypistymistä harmaan värin yli. Käytä samaa väriä 1/3: aan ylemmän silmäsuojuksen ulkopinnasta. Luo hieman siivekäs kuvio.
  • Käytä hiukan korostustarviketta hopealla ja käytä ylähuoneen luita. Teoksesi, jossa on luomiväri, on tehty.
  • Anna nyt piirtää kissan silmät, jotka Angelina rakastaa urheilua. Aloita kulmaisella harjalla ja silmäluonnilla. Aloita ylemmän silmäsuojuksen sisäkulmasta. Jatka kunnes toinen pää pitää silmälinjan leveyden lähes samana koko kansi. Päätä hieman ylöspäin kaltevaan muotoon muodostaen kissan silmän siiven kuvion.
  • Älä tee alempien silmäluomien siipiä. Voit tehdä saman kissa-silmän ulkoasun normaalilla nestemäisellä eyelinerillä. Päätös on sinun. Nyt käytä kohl-kynää alle alemman ripsien alapuolella, jotta saat avoimemman silmän ulkoasun. Jos menee savuisen vaikutuksen, hajuta tämä viiva vähän Q-kärki harjalla.

Katso lisää: Kuinka tehdä silmämeikkiä kuin Avril Lavigne

Nyt päästään suurin osa silmämeikkiä, jota ilman Jolie-silmät eivät ole täydellisiä. Kyllä, olet arvannut sen oikein. nämä julkkikset eivät vain voi tehdä ilman väärennöksiä. Joten ota silmäsi kippari. Ripustaa luonnolliset ripset. Käytä hieman ripsiväriä sekä ylä- että alemman ripon. Käytä välittömästi liimaa väärien ripsien päälle ja aseta ne pinseteillä. Pidä niitä hetken kuluttua, jos tarvitset niiden kiinnittämistä. Älä käytä enemmän ripsiväriä väärennösten asettamisen jälkeen.

Voila! Angelina Jolie silmämeikki on valmis. Muista kuitenkin, että silmäkulmasi on kunnolla kaareva Jolie-ilmeen vuoksi, eivätkä myöskään oja sitä huulipunaa.

Kuvan lähde: 1.

Leave A Comment

69 + = 77