Mikä on Divya Yoga Asana ja sen edut? | Tyylit elämässä

Maailma tarvitsee vapautta, ja suuri aika se tekee. Puhutaan vapaudesta, olet maailma, mikä tarkoittaa, että kehosi on maailmankaikkeus, ja pitää huolehtia siitä, että se pysyy salissa ja sydämessä. Jotta saataisiin aikaan ja sopusointuinen fysiikka, chakrat kohdistuvat ja sopivat, sinun täytyy työskennellä säännöllisesti ja apt tavalla, sanovat asiantuntijat. Emme pyydä sinua tilata kalliita kuntosaleja tai pumpata rautaa tunneina päivittäin. Pikemminkin pyydämme sinua miettimään luontoa siunausta, esimerkiksi joogaa, jotta saavutetaan tasapainoinen, sävyinen ja sopiva elin.

Miksi jooga?

Mikä on Divya Yoga Asana ja sen edut? | Tyylit elämässä

 • Vähemmän aikaa vievää
 • Lisää etuja
 • Demografisesti hyväksytty kaikkialla maailmassa
 • Auttaa kehoa, mieliä ja sielua
 • Pitää rotan vaarat ja haaveet pois rotasta

On kuitenkin tärkeää, että löydät oikean opettajan, kouluttajan, koulun tai gurun oppiaksesi joogan taidetta ja tiedettä. Muinainen pysyvyyden menetelmä on tehnyt ihmeitä sitten ja päivämäärää on auttanut miljardeja ympäri maapalloa. Tarkista kuitenkin perheesihoidonne ennen kuin ilmoittaudut tai aloitat joogan luokat.

Katso lisää: Hot Jooga -hyödyt

Mikä on Divya Jooga?

Divya on Sanksrit-termi "jumalalliselle", "kohtalolle" tai "onni". Divaani-filosofiassa divia viitataan usein divya-drishtiksi, mikä tarkoittaa jumalallista oivallusta. Kun jogi saavuttaa Divya-drishtin, se auttaa heitä kommunikoimaan ja liittymään jumalalliseen ja mahdollistaa myös heidät näkemään tulevaisuuden sekä menneisyyden.

Divya Yoga on vanhan perinteisen hatha joogan käytännön yhdistelmä ja nykyaikainen ja nykyaikainen päällystysmenetelmä nimeltä Heller-työ. Divya joogaa alun perin kehitti Divya Aanand (Daryl Vansier), ja se on tunnustanut Jooga Alliance. Se on tullut erittäin suosittua nykyaikaisesti ja se toteutetaan useissa studiossa sekä henkisissä retriitteissä.

Divya jooga jakautuu pääasiassa neljään segmenttiin, joissa jokainen segmentti keskittyy tiettyyn osaan kehosta tai muusta näkökulmasta joogan tarjoaman henkisen ja fyysisen kehityksen saavuttamiseen. Ensimmäinen moduuli keskittyy kehon "hihaan", kun taas toinen "ydin" -rakenteista ja kolmas naisellisten ja maskuliinisten energioiden tasapainotuksesta ja viimeinen moduuli kaikkien edellä mainittujen osien.

Mitkä ovat Divya Joogassa tärkeimmät asanat??

Kerro meille lisää Divya-joogasaanien käsitteestä yksityiskohtaisesti alla.

Patanjali Divya jooga voi harjoittaa kaikkien ikäryhmien ihmisiä. Se alkaa yleensä muutamia lämmetä asanas ja suryanamaskara n seuraa erilaisia ​​yhdistelmiä asanat, poseja ja harjoituksia. Patanjali Divya jooga käyttää myös mudraa, pranayamaa ja mikroharjoituksia, jotka edistävät silmiä, sormia, varpaita, kasvot ja kaulan. Divya jooga päättyy Shavasana.

Ramdevin mukaan "jooga on ihmeellinen keino harjoittaa, venyttää ja rentouttaa kehoa / mieliä, jotta se voi olla terve ja pitkäikäinen. Se auttaa kehon, mielen ja sielun koordinoinnissa ".

Jotkut Divya-joogasta koostuvat asanat ovat:

Baddha Padmasana: Baddha Padmasana tunnetaan myös nimellä lukittu lotus pose. Sanskritissa "Baddha" tarkoittaa sidottua tai lukittua.

Bhujangasana: Bhujangasana muistuttaa kobran kohotettua huppua, joten se tunnetaan myös nimellä Cobra Pose.

Dhanurasana: Kuten nimestä käy ilmi, Dhanurasana on saanut nimensä johtuen sen kehon muodoista, joita keho tekee kun suoritat sen - keula. Dhanu tarkoittaa keulaa.

halasana: Asan asema tämän asanan näyttämisen aikana näyttää tyypillisen auran tavalta, joten nimi Halasana.

Kukkutasana: Sanskritissä Kukkut tarkoittaa Cock tai Rooster, tämä asana on mainittu vanhanaikaisissa pyhin jooga-teksteissä, kuten Gheranda Samhita ja Hatha Yoga Pradeepika. Se on erityisen vaikea Pose, joka vaatii valtavaa aseiden voimaa ja vie paljon aikaa ja käytäntöä täydentämään tätä asanaa.

Matyasana Mayurasana: Asanta-Vinyasa-joogan yhteydessä tätä asana-muotoa pidetään Sarvangasanan vastakappaleena.

Paschimothasana: Paschimottanasana on yksinkertainen asana ja esittelee klassisen Hatha Joogan poseeraa ja sillä on monia etuja.

Saryangasana: "Sarv" tarkoittaa kaikkia; 'Anga' tarkoittaa kehon osaa. Sarvangasana on jooga-pose, jossa koko keho tasapainotetaan olkapäillä.

Siddhasana: Sanskritissa "Siddha" tarkoittaa "suoritettu" tai "adept" ja "asana" tarkoittaa "pose". Siddhasana mainitaan yhtenä neljästä tehokkaimmasta istumapaikasta, joka sopii meditaatioon Hatha Jooga-tekstissä Hatha Jooga Pradeepika.

Vajrasana: Tätä timanttiosaa kutsutaan myös nimellä Adamintine Pose. Se nimetään sanskritin sana Vajra (वज्), joka tarkoittaa timanttia tai salamaa ja kuten nimestä kertoo, se on polvillaan. Hengitysharjoituksia, kuten Pranayama, Kapalabhati ja Anulon Vilom tehdään yleensä istuessasi tässä asennossa, ja näin sanotaan, että keho tulee yhtä voimakkaaksi kuin timantti.

Mikä tekee Divya-joogasta?

Yksi suosituimmista uusista ikäryhmistä on Divyayoga. Katsotaanpa yksityiskohtaisesti käsitteestä.

Vajrasana:

Divya Yoga, jota he sanovat, on auttanut monia hiusten laskuongelmia ja hiusten onnettomuuksia. Käyttämällä sormenpäitäsi, sinulla olisi runsaasti harjoitusta annetaan hiukset vinkkejä ja follicles, puolestaan ​​tehdä hiukset vahva ja terve. Tämä käytäntö auttaa myös hiusten kasvua, mikä tekisi kruunu vetovoima keskellä kaikkina aikoina. Divya yogic-asiantuntijat suosittelevat DivyaKesh Tailin käyttöä, joka auttaa torjumaan pään ja päänahan, jopa päänsärkyä ja migreenin, aiheuttamia ongelmia. Öljy valmistetaan Swami Ramdevin Divya-apteekin laboratorioissa ja siinä on seuraavat aineosat;

Mikä on Divya Yoga Asana ja sen edut? | Tyylit elämässä

 • Bhringa-raja
 • brahmi
 • Amalakl (Amala)
 • ShwetaChandana

Divya Jooga ja raskaana olevat naiset:

Se on niin siunaus olla odottava äiti, Divya jooga tarjoaa monia asioita raskaana oleville naisille esimerkiksi harjoittelemaan;

Mikä on Divya Yoga Asana ja sen edut? | Tyylit elämässä

1. Cat Pose auttaa alhaisemman selän takia, tämä koskee erityisesti naisia, jotka odottavat ja kärsivät akuutista kipuista tällä alueella. Pose auttaa naisia ​​sopeutumiskykyä ja liikkumista

2. Heroin Pose auttaa psykologisia, fyysisiä, ilmavia ja muita vaivoja, jotka rättivät raskaana olevat naiset. Se tukee selkärangan ja lihaksen toimintaa ympäri ja selkäydinvoima kokonaisuutena.

Edellä mainitut kaksi asennosta auttavat rintakehää, rintakehää, harteita ja rintakehää ympäröivillä alueilla. Kehon kohdistaminen on mahdollista, chakrat ovat hyvin yhdenmukaisia ​​eikä niillä ole haitallisia vaikutuksia äidille tai äidin äidin kohdussa olevalle vauvalle, sanovat asiantuntijat

Edut:

Mainitut poseet auttavat aikuisten kohdalla. Myös kalvoa autetaan helpottamaan liikkumista, ja hengitys toimii myös odotettavissa olevan äidin kohdalla. Signaalit siirretään aivoihin helposti ja runsaasti, mutta hyvin rauhallisella tavalla. Kohdun sidonta ja abstraktio opetetaan tällaisten poseilla, sanovat asiantuntijat. Juuri tämä auttaa naista toimitusaikana tai työtapana.

Katso lisää: Miten menettää paino Jooga Ramdev Baba

Divya Jooga ja kilpirauhasen:

Kilpirauhasen kärsivien potilaiden ei nyt tarvitse kuluttaa suuria määriä lääkkeitä hoitoon. Asiantuntijat opittavat sarvangasanin soveltamista tai hyväksyvät aseman tällaisten ongelmien auttamiseksi.

Mikä on Divya Yoga Asana ja sen edut? | Tyylit elämässä

 1. Potilaan on aloitettava yogic accept -jalustan avulla ja hitaasti romahtaa selälleen.
 2. Nyt hän tarvitsee nostaa jalkojaan, kunnes se on taivutettu hänen olalleen
 3. Polvilepä tulee olla rintakehään sidottu ja rintakehään
 4. Kyynärpäät kantavat kaiken painon ja kädet tukevat lonkat
 5. Hyväksymiskäyrä tehdään sitten kahden minuutin ajan yogic-harjoituksen päättämiseksi

Kilpirauhanen on vastuussa ruumiin painosta ja kehon toiminnasta. Edellä mainitun harjoituksen avulla kilpirauhanen stimulointi ja tehokkuus ovat tehokkaita. Muut asanat, joita voidaan käyttää seurantaan, ovat;

 • Naukasana
 • Uttanpadasana
 • Matsyasana
 • Yashtikasana

Tapaustutkimukset ovat osoittaneet todisteita:

Tänä ja ikäisenä jokainen haluaa todisteita tällaisista väitteistä, ja siksi kun tarkistat verkossa, löydät miljoonista todistettavaksi Divya-joogasta. Baba Ramdev on tehnyt ihmeitä monille, erityisesti niille, jotka kärsivät ruumiin ja mielen ongelmista Divya joogalla. Asanas, jota hän opettaa, on toistettu monimutkaisemmilla tavoilla, kerta toisensa ja maailmanlaajuisesti.

Divya joogasta on jo yli miljardi oppimista ja hyötyjä. Kansakunnissa on luokat, joissa voi oppia tapoja olla kunnossa. Sen lisäksi Baba Ramdevilla on omat videot, CD: t ja DVD: t, joogalpat, joissa hän tarjoaa ohjeita ja pisteitä siitä, miten voitte parhaiten parantamaan terveyttäsi joogalla. Kuvatut työharjoittelut ovat yksinkertaisia ​​ja selkeitä, ja niistä on hyötyä

Katso lisää: Kundalini Jooga Chakras

Divya Patanjali Tuotteet:

Yogic guru on mennyt askeleen eteenpäin ja toi terapioita ja kodin korjaustoimenpiteitä kaikille, eli Divya patanjali -tuotteille. Käytetyt patanjali divya-joogan juoma- ja juoma-aineet valmistetaan sataprosenttisesta luonnollisesta yrtistä ja tiedetään auttavan lähes jokaisen ruumiin ja mielen taudin ja sairauden kanssa. Ei ole haittavaikutuksia, joita on vaivannut, koska mainitut ainesosat ovat sataprosenttisesti luonnollisia.

Edut:

 1. Kun joogahoito on paikoillaan, kroonisista kipuista kärsivät ihmiset ovat hyötyneet Divya-joogasta ja patanjaleista
 2. Asanas mainitsi ja käytettynä on auttanut monia ympäri maailmaa taistelemaan liikalihavuutta ja laihtumista luonnollisella tavalla, ei tarvitse leikkausta ja kallista lääkitystä
 3. Baba Ramdevin apteekkien laboratorioista syntyneitä Divya patanjali -tuotteita on vastaus jokaiseen terveystarvetta koskevaan kysymykseen
 4. Luontaisia ​​lähteitä ja resursseja hankitaan ja hankitaan sen varmistamiseksi, että jokainen lääkepala on aito ja aito.
 5. Myös yoga-mestareita opettaa kotona tehdyt yrttivalmisteet

Pysy terveinä ja pidä onnellisina!!

Leave A Comment

+ 8 = 10