Mayurasana (Peacock Pose) – miten ja sen edut

Jooga liikuntamuodoksi on hitaasti ja tasaisesti levinnyt ympäri maailmaa koskettaen ihmisten sydämiä ja mieliä. Joogasta ei ole olemassa selkeää alkuperää, koska se on ikivanha taidemuoto. Päivittäisiä uusia ja parempia asentoja on kehitetty osoittaen, kuinka henkilökohtainen jooga voi olla. Joogan käyttäminen kotona joka päivä on luultavasti yksi parhaista asioista, joita voit tehdä itsellesi.

Mayarasana (Peacock Pose)

Jooga on kuin järjestelmä, jota on seurattava päivittäin parhaiden mahdollisten tulosten saavuttamiseksi. Jooga on erityisesti hidas ja asteittainen harjoittelu, jota seuraa monenlaisia ​​käänteitä syvään ja jatkuvaan hengitykseen. Tämä prosessi on olennainen osa parhaan jooga-asennon saavuttamisessa. Nykyisessä artikkelissa aiomme keskustella Mayurasana-asennosta ja siitä, miten se voidaan tehdä tehokkaasti yhdessä sen erilaisten etujen kanssa.

Kuinka tehdä Mayurasana ja sen edut:

Kuinka tehdä se:

Mayurasana puhuu riikinkukasta "mayuriksi", "asanaiksi" eli asentoon. Kuitenkin tämä asenne ei ole mitään tekemistä riikinkukkoja, mutta voi olla todellinen taistelu aloittelijoille. Tämä on lähinnä tasapaino raskaasta painosta, jossa tasapainotat kehosi, pystysuunnassa kädessäsi. Vaikka se saattaa kuulostaa pelottavalta, käytännöllisyydestä ja asianmukaisesta ohjeistuksesta siihen, miten voit helposti saavuttaa täydellisyyttä.

Katso lisää:  Matsyendrasana

  • Aloittaaksemme tarvitsemme joogamattoa perustaksi.
  • Matolle polvistele polvillesi lantiolla lepäävät kantosi.
  • Polvien pitäisi koskettaa maata, kun laajennat kahden polven välistä rakoa.
  • Aseta kätesi niin, että kämmentä kiertyy taaksepäin osoittaen sisäiset reidet kun suoristat selkärangan ja syövät hengityksen.
  • Tämä oli helppo osa, mutta nyt se on tärkein asenne.
  • Jatka eteenpäin niin, että voit levittää taivutettua jalkaa aina selkää suoristaen samalla tavalla kuin sinäkin.
  • Käytä kyynärpääsi työntösi sivuillesi, kun kireät vatsalihaksia, nostamalla alavartaloasi ylös.
  • Ensimmäiset vaiheet saattavat vaatia ylimääräistä paria käsiä ja on aina parempi käyttää tyynyä tukena, jos menetät saldoasi.
  • Kun jännität alavartaloasi nostattamalla sitä, kehosi muodostaa vaakasuoran viivan, jota kyynärpäsi tukee, jonka pitäisi silti toimia katalysaattorina.
  • Yritä pitää kehosi mahdollisimman suorana ja lukita asema viideksi sekunniksi ennen kuin vapautat sen yksitellen.

Älä valitse tätä harjoitusta, jos sinulla on korkea verenpaine tai tyrä ongelmia. Kun olet lopettanut asennon, avata itsesi askel askeleelta, yksi kerrallaan ei kaikki yhdessä. Kun olet siellä, kannattaa syödä syvään henkeä ja pitää se muutaman sekunnin ajan.

Katso lisää:  Mandalasana-edut

Kuinka se auttaa meitä?

1. Tunne, että kalorit hikoavat sinusta, kun suoristat vatsaasi yrittäen pysyä vaakasuorassa asennossa. Voit tuntea rasvan purkautumisen, kun laitat rasitusta alavartalolle.

2. Vaikka toinen jooga keskittyy vain ylempään tai alempaan kehoon, tässä on kaksi lintua yhdellä kivellä. Tämä jooga tukisi paitsi pakaraanne ja reisi lihaksia, mutta myös hyödyllistä kyynärvarret ja olkapäät.

3. Upset vatsa on vain tarina teidän kanssanne, jos suosittelet tätä harjoitusta, joka huolehtii kaikesta huonosta ruoansulatuksesta, joka aina pitää sinut alas.

Katso lisää: Garland Pose Jooga

Kuvat Lähde: 1.

Leave A Comment

29 − = 19