Matangi Mudra – miten tehdä askeleita ja etuja Tyylit elämässä

Yritetään Matangi Mudraa! Oletko koskaan kuullut tämän? Tämä Matangi Mudra vapauttaa rasitusta ja vahvistaa kehon hengityssykliä. Matangi on viitattu "Inner Harmony Jumalaan" ja kuninkaallinen hallitsija. Se tekee terapeuttista monia terveysongelmia. Matangi Mudra vahvistaa auringon plexuksen hengitysrytmiä ja tasapainottaa energiaa tällä alueella. Tämä mudra myös rauhoittaa haitallista ruoansulatusta.

Matangi Mudra

Laventeli on rauhoittavaa parantavaa kasveja ja sopimusta. Vihreä ja keltainen on auringon voimakkuuden valinnan valinta. Keltainen valaisee mielentilaa ja seuraa psyykeä. Vihreä on yhtäläisyyksien sävy. Jokainen haluaa merkin, mihin teho, tyhjä.

Katso lisää: Surya Mudra painonpudotukseen

Merkitys Matangi Mudra:

  • Matangi on määritelty sisäisen harmonian Jumalaksi ja kuninkaallisen hallitsijan alukseksi. Matangi mudra vapauttaa stressiä ja vahvistaa kehon hengityssykliä.
  • Matangi on usein yhteydessä pilaantumiseen, epäonnistumiseen lisää hindulaisen yhteiskunnan marginaali, joka on personoimassa hänen tunnetuimmassa muodossaan, joka tunnetaan nimellä Ucchishta-Chandalini muuten Ucchishta-Matangini. Hän on kuvattu outcaste (Chandalini) lisäksi tarjosi vasemmalle yli muuten osittain syönyt ruokaa (Ucchishta) pesemättömien käsien tai muuten ruokaa myöhemmin kuin syöminen, yhdessä, että mitataan sekoitetaan perinteisen hindulaisuuden.
  • Matangi on yksi Mahavidyasin, 10 tantrisen jumalattaren ja Deviin, hinduisen jumalallisen äidin. Häntä mitataan Sarasvatian tantrisen muodon, musiikin idoliin oppimisen lisäksi. Kuten Sarasvati, Matangi suora puhe, tieto, musiikki, lisäksi taiteet. Hänen palvonnallaan on tarkoitus saada yliluonnollisia valtuuksia, erityisesti valvoa vihollisia ja houkutella ihmisiä yhteen, hankkia taitoa taiteen yläpuolella lisäksi saada parasta tietoa.

Ohjeet Matangi Mudran suorittamiseen:

Matangi mudra - how to do

Matangi Mudra voidaan suorittaa kerran tunne matalaa energiaa muutoin alhainen kiinnostus. Tämä voi olla valmis tarvittaessa ja muuten 3 kertaa päivässä 4 minuutin ajan joka kerta.

1. Taita kädet aurinkoplexuksen (vatsa-alueen).
2. Pidennä keskellä keskellä sormia ja liitä ne vihjeisiin.
3. Aloita hengitys ylöspäin kalvoa pitkin ja tarkkaile aurinkopesusta myös hengityksen samanaikaisesti.
4. Suora huomiota hengityksen vatsan alueella.
5. Tämä mudra on erittäin hyödyllinen yleensä mielen ja kehon sisäiselle harmoniaksi.

Huomautus: Uloshengitys, visualisoida, että aallot ovat jopa alaspäin pään kautta kaula, kädet, selkä ja jalat, sekä jättäen kädet ja jalat. Jonkin ajan kuluttua, huomaa, että pääsi on kirkas, puhdas, viileä ja lisäksi kevyt. Päättyen, pistä kasvosi leviämisen sormilla ja tuntuu hetkeksi.

Katso lisää: Kubera Mudra

Matangi Mudra Edut:

Matangi Mudra pohjimmiltaan palvelee voittavan käytännön ruoansulatusta varten. Yksin tästä, Matangi mudra auttaa hoitamaan ylimääräisiä järkyttäviä sairauksia.

  • Tämän mudran suorittaminen auttaa helpottamaan epämääräistä kipua ja leukan jännitystä.
  • Aktivoi auringon plexus lisäksi ruuansulatusta.
  • Sydän, maksa, mahalaukku, pohjukaissuolihaava, sappi, sappirakko, haima ja munuaiset tulot Matangi Mudrasta.
  • Julkinen korkea verenpaine on tarkoitus tehdä tämä mudra hallita.
  • Tämä mudra vahvistaa aivopusessin hengitysvahaa ja tasapainottaa tämän alueen energioita.
  • Tämä mudra rauhoittaa sydäntä ja ratkaisee sisäisen stressin.
  • Se herättää puun elementtiä, joka symboloi uusia alkuja sekä maan elementtiä, joka tarjoaa elämää syvyydeltään. Jännittynyt sydän muuttuu näkyvästi rauhallisemmaksi ja lisäksi sisäiset jännitteet (esimerkiksi monimuotoiset kouristukset, muuten rikkausolosuhteet), jotka haittaavat ruoansulatusta, asetetaan.

Matangi mudra on erittäin hyödyllinen sisäisen harmonian saavuttamiseksi. Tämä mudra auttaa sinua saavuttamaan oman sisäisen itsenne ja ympäristönsä sopusointu.

Katso lisää: Makara Mudra Edut

Kun haluat tunnistaa kaikki yksityiskohdat Matangi Mudrasta, tässä voit viitata. Tällöin on kaikki vinkit ja varotoimet, joiden avulla löydät yksinkertaisemman noudattaa järjestelmää sekä vaiheittaisten ohjeiden ja ohjeiden noudattamista.

Leave A Comment

56 + = 60