Marokon kauneuden vinkkejä ja salaisuuksia Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.info

Marokon kauneuden vinkkejä ja salaisuuksia Tyylit elämässä

Heidän maansa ihmiset ovat olleet taistelijoita ja se on yksi tärkeimmistä syistä, miksi heillä on yleensä kapea hahmo ja näyttää kuolevan. Marokon naiset lähtevät enimmäkseen kotitekoisille ja luonnollisille korjaustoimenpiteille kauneuden sijaan kosmeettisten versioiden, kuten nykyajan naisille. Nämä pitävät ulkonäöltään upeampia ja kauneus kestää kauan.

Marokon kauneus vinkkejä ja salaisuuksia:

Meidän on tarkasteltava parhaita marokkolaisia ​​kauneuden vinkkejä ja salaisuuksia.

1. Luonnonkauneus:

marokkolainen beauty tips

Marokon ihmiset käyttävät luonnollisia tapoja pitää koko keho kaunistettu. Marokko on tunnettu erityisistä kasveista, joita käytetään kauneudenhoito-ohjelmissa. Nämä on toimitettu äideiltä sukupolvelta toiselle, ja naiset nykypäivinä noudattavat edelleen näitä prosesseja.

• Punainen savi: Marokon punaista savea käytetään usein kauneusnaamana. Maski on valmistettava yhdessä hunajan ja oliiviöljyn kanssa. Pidä se 15 minuuttia ja huuhtele haalealla vedellä. Se on erittäin tärkeä aine, jota käytetään voiteissa ja saippuissa.

• Rhassoul Clay: Rhassoul-savi louhitaan Marokon vuorten kivillä. Tällainen savi on hyödyllinen kasvonaamioon ja kehon naamioihin. Niitä käytetään ainesosina shampoissa ja saippuissa.

• Ghassoul-savi: Tätä saviä käytetään pitämään iho pehmeänä. Tätä saviä käytetään pääasiassa naamioina, ja ne auttavat marokkolaisten naisten ihoa jäämään nuorekkaan. Tämä korjaus ikuiseen kauneuteen on ollut salaisuus, ja sitä on käytetty vuosikausia.

2. Meikki:

Marokon kauneuden vinkkejä ja salaisuuksia Tyylit elämässä

Marokon naisilla on tavallisesti huonoja tai tummia ihonväriä ja tämä on tärkeä syy siihen, miksi säätiöt ovat melko tarpeellisia heille. He pitävät sitä kevyesti makeupina, koska he pitävät kauneuden luonnollisesta olemuksesta. Heidät on kehutettu pukeutumisen tunteen vuoksi ja he yleensä käyttävät värikkäitä värejä.

Katso lisää: Venäjän naiset Beauty Tips

3. Hiustenhoito:

Marokon kauneuden vinkkejä ja salaisuuksia Tyylit elämässä

Argan-öljy tai marokkolainen öljy on tällä hetkellä erittäin suosittu kauneuden kohde tähteä. Se saadaan murskaamalla arganipuun ytimet ja se tuotetaan vain Marokossa. Rasvahapot ja E-vitamiini päästävät hiuksiin ja tekevät ihastuttavan ja sileän. Haimakuoria käytetään heikentämään hilseilyä. Sinun täytyy kuluttaa 1000 mg arkipäivää ja se auttaisi hiutaleiden vähentymistä 60%. Se tuottaa öljyä ja edistää verenkiertoa.

4. Silmämeikki:

Marokon kauneuden vinkkejä ja salaisuuksia Tyylit elämässä

On marokkolaista perinnettä, joka käyttää musta kohl silmälasien. Tämä liittyy islamin pyhin mustakiviin nimeltä Kaaba, Mekassa. Tämä linja, jota naiset edelleen käyttävät, ei ole vain osa kauneuden salaisuutta, vaan sillä on myös hengellinen liityntä ja usko siihen.

Katso lisää: Ranskalaiset naisten meikkiohjeet

5. Iho:

Marokon kauneuden vinkkejä ja salaisuuksia Tyylit elämässä

Marokkolaiset naiset tukevat oliiviöljyä iholleen. He käyttävät tavallista oliiviöljyä pitääkseen itsensä kosteutetuksi ja sitten menemään kylpyyn. On erityinen tyyppi Kittin kutsutaan Kessa, jota käytetään hilseilyä perinteisellä tavalla. Sinun on käytettävä sitä mäntysiteräsaippua varten saadaksesi täydellisen kylpylätun ja nuorentamaan ihoa.

6. Ruokavalion salaisuudet:

Marokon kauneuden vinkkejä ja salaisuuksia Tyylit elämässä

Marokon kansalla on erityinen salaatti, johon sisältyy monia hedelmiä ja vihanneksia. Tämä pitää ne terveinä. Vihreä tee on hyvin suosittu juoma, jonka naiset tavallisesti kuluttavat ihon hehkuvaksi. Marokko on paljon kaloja ja he rakastavat kalafuusia, jota he voivat valmistaa hieman vähemmän öljyä.

Katso lisää: Persian naiset Beauty Secrets

7. Fitness Secrets:

Marokon kauneuden vinkkejä ja salaisuuksia Tyylit elämässä

Marokon ihmiset rakastavat syödä ja näin missä on rakkautta ruokaan on olemassa joitakin ylimääräisiä kaloreita piling jopa joka tapauksessa. Naiset ovat yleensä tavallista enemmän, joten he yrittävät tasapainottaa sitä säännöllisin harjoituksin kuntosaleilla tai joogalla. Uinti on tärkeä urheilu, koska maalla on melko vähän vesistöjä.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map