Malasana (Garland Pose) – miten ja sen edut

Jooga omalla tavallaan on auttanut monia elämää monin eri tavoin. Pitkät toimistotulokset ja väsyneet iltatulokset voivat vaarantua vain muuta kuin hyvää joogaa, virkistäen sinut ytimeen pienillä venytyksillä ja kierroksilla. Jo aamuisin, kun sumuinen taivas estää sinua menemästä vankkaan jalkapalloon, miksi ei käytä kaikkea sitä energiaa suoritettaessa hyvää tuntia yogaa.

Jos mietit miten jooga auttaa, on olemassa tiettyjä poseja ja asentoja, jotkut saavutettavissa heti, jotkut eivät ole niin helppoa. Yksi tällainen asenne on Malasana, mikä on helppoa, jos käytät hyvin, tarpeeksi kova, jos jätät sen huomiotta. Tämän päivän artikkelissa puhutaan tämän joogan poseista ja eduista.

malasana 14

Katso lisää:  Mandalasana

Kuinka tehdä se?

Englanninkielistä nimeä kutsutaan Garlandiksi. Garlendi aiheuttaa pääasiassa vartaloa lihaksia, kun taas voit harjoitella arjen kyykkyjä samaan aikaan samassa harjoituksessa. Nyt, kun sinulla on päämäärä, mitä on tulossa, aloittakaamme harjoittelulla. Kaikki, mitä tarvitset, on joogamatto ja täysi keskittyminen.

Tätä asennetta varten vaadimme sinun istua varpaissasi, polvien taivutettuna, kun kallistelet kehon tukea reisiinne. Aloita seisoessasi suoraan, selkä ja kaula kohdistuvat toisiinsa. Jalat on levitettävä, mutta suora ja yhdensuuntainen toisiinsa. Nyt pitää niskasi ja luuytesi tasaisena, aloita taivuttamalla jalkasi, polvi levittyy, kun menet sitä.

Jotta sitä voitaisiin käsitellä enemmän, tämä on yksinkertainen kyykky, mutta puolivälin sijaan menemme kaikki alas, kunnes lepäävät taivutettu polvi. Tällä kertaa tuo kätesi polvilleen täyttämään pieni aukko ja taita ne yhteen. Aloita nyt painamalla varpaasi sisäsireesi vasten lisäämällä raajasi lähelle vartaloa. Pidä asentoa 30 sekuntia ennen kuin hengität ja vapautat ryhtiä. Kallistele rukouskäsi ja aloita polvenne suoraa, kunnes palaat asentoon.

Katso lisää:  Mayurasana Jooga

Kuinka se auttaa meitä?

Garland pose on tunnettu sen nopeasta korjaamiseksi selkä- ja selkäkipuilta. Tämä johtuu pääasiassa kehosi jäykkyydestä, joka on nyt poistettava tämän harjoituksen kautta. Kun taitat alas ja laskut eteenpäin taittele kätesi, ruumiinpainosi siirretään lonkan vyöhykkeille.

Suuri verenvirtaus syntyy painevyöhykkeessä, joka avaa kireät solmut, antaen sinulle tuskan vapaan taakse. Tämä soveltuu myös kehon joustavuuteen, jossa taipuminen alas ja venyttely ja vääntyminen kehon ansiosta joustavuus elimistössä.

Malasana-joogasta tiedetään hoidettavan aineenvaihduntasi, mikä on yksi syy siihen, miksi se voi helpottaa laihtumista. Aineenvaihdunta kehossamme varmistaa, että ruoan hajotusprosessi on toteutettu nopealla nopeudella niin, että keho voi luoda jätemateriaalin ja hyödyntää myös tärkeitä ravintoaineita nopeasti.

Katso lisää:  Spinal Twist Yoga

Tämä antaa vähemmän aikaa ruoan varastointiin, rasvan tuotantoon ja siten antaa sinulle terveellisemmän ruumiin. Kun taivutat ja siirrät ruumiinpainon alaraajoihin, vatsanne joutuu nyt myös paineeseen, mikä on juuri se, kuinka tämä jooga soittaa vatsan lihaksia ja auttaa sitä toimimaan paremmin.

Leave A Comment

19 + = 29