Lakme Bridal Makeup | Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.info

Lakme Bridal Makeup | Tyylit elämässä

Lakme on yksi johtavista kosmetiikkamerkkeistä ja tarjoaa laajan valikoiman palveluita. Näitä palveluita ei tarvita vain säännöllisesti, mutta erityisissä tilaisuuksissa, kuten häätkin, on erittäin tärkeää, että joku on luotettava ottamaan vastuuta näistä pienistä asioista tekemään morsiamen tuntuu erityiseksi.

Tässä ovat suosituimmat Lakme Bridal paketit, jotka Lakme tarjoaa.

Lakme Bridal Makeup | Tyylit elämässä

Morsiamen aura:

Morsian täytyy näyttää tuoreelta ja tuntea olonsa rentoutumaan ennen kuin kaikki seremonot alkavat ja hektinen häät-aikataulu siirtyy. Tämä pre bridal paketti sisältää manikyyri, pedikyyri, kasvojen, päänvienti, täydellinen vahaus, kehon ja kasvojen valkaisu, hehkupakkaus ja hiusten hoito muutama päivä ennen häitä.

Katso lisää: Intialainen Bridal Face Makeup

Pre-Bridal Golden Glow:

Pakkaus sisältää kaksi asiantuntijoiden istuntoa kolmen päivän aikana. Tämä on yleensä viikko ennen häitä.

Ensimmäinen istuminen sisältää: hiusten ja ihon kuulemisen, valkaisun: puseron linja ja kasvot, kierteitys, instant glow kasvojen ja hiusten indulgence.

Toinen istuva sisältää: Täyteen vahaukseen, Bikini Line -vahvistus - edestä ja takaa, hieronta, manikyyri ja pedikyyri.

Sitoutuminen - Sagan - vastaanottopaketti:

Kolme tärkeintä tehtävää ennen suolapäivää hoidetaan tässä paketissa. Se sisältää saree draping, perusmekko, hiusten muotoilu ja kynsilakka muutos, jotta sinusta tuntuu tuore ja erityinen kaikki toiminnot.

Morsiuspaketti:

Morsian on tullut tuntemaan erityistä heidän isossa päivässä, jossa saree tai lehenga draping kanssa huntua, erityiset hiukset tehdä kukka- tai hiusten pala sisustus, erityinen kynsien maali ja muodostavat. Asiantuntijat pyrkivät tekemään erityisiä ponnisteluja, jotta sinusta tuntuu ja tuntuu erityisestikin tässä elämäsi tärkeimmässä päivässä.

Katso lisää: Keya Seth Bridal Makeup Kuvat

Morsiamen aura:

Kun seremonot ja tehtävät alkavat, on luonnollista, että morsiamen tuntuu olevan stressaantunut ja alhainen energiaa. Tämä pakkaus on suunniteltu erityisesti nuorentaa morsiamen manikyyri, pedikyyri ja kasvojen 11. tunti ennen viimeisiä häät rituaaleja.

Bridal Golden Glow:

Kaikki morsiamet eivät voi käyttää runsaasti aikaa näyttää täydellisiksi heidän isossa päivässä. Kuitenkin mitä tahansa vähän aikaa, jonka he voivat tarjota, Lakme-asiantuntijat panostavat parhaiten jalkaansa ja heiluttavat morsiamen täysillä. Se sisältää palveluja, kuten koko kehon paksuntaa, kasvojen puhdistusta, hehkupakettia, käsi- ja jalkojenhoitopalveluja, jotka toimivat myös stressaajina ja draping-palveluina.

Morsiamen platinahow:

Tämä paketti sisältää runsaasti hemmottelua morsiasta ydinjohdosta yleiseen ulkonäköön, hiuksiin ja ihonhoitopalveluihin, hierontoihin ja kehon kiillotukseen, jolloin iholle annetaan sisäinen hehku ajan myötä.

Pre-Bridal Premium:

Tämä paketti on tarkoitettu niille, joilla ei ole aikaa, mutta tarvitsevat muokkauksen nopeasti. Paketti on räätälöity tarpeiden mukaan morsiamet olla. Se yleensä vie yhden tai kaksi morsian ja tarjoaa täydellisen make-over viikon sisällä.

Katso lisää: Häät Makeup-paketit

Henkilökohtainen asiantuntijaneuvonta:

Niille, jotka eivät ole varmoja siitä, mitä heidän pitäisi tehdä ennen häääämistä, tämä paketti on heille. Sen kesto on noin 10 päivää, jolloin asiantuntijaneuvonta annetaan kaikille tärkeimmille huolta aiheuttaville morsiamille. Vahingasta, millaisen kasvojen ja koko koostumus ja ulkonäkö on suuri päivä konsultointi tarjotaan.

Perhe ja ystävät erikoistuneet palvelut:

Morsian, muiden perheenjäsenten ja ystävien on myös tarkasteltava parasta. Tämä paketti on niille tärkeille jäsenille morsiamen elämässä. Ne on varustettu hääpäivällä meikki-, kampaus- ja pilkkopalveluilla.

Nämä paketit ovat erittäin hyödyllisiä ja kohtuullisia. Nämä kustannukset ovat noin - noin 3000 - 35000 per muutokset tehty. Mutta on olemassa yksi vakuutus siitä, että kun siirryt Lakme-asiantuntijoiden vastuulle, voit istua ja rentoutua.

Kuvat Lähde: 1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

50 + = 51

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map