Kynsiöljy raskaana Tyylit elämässä

Oletko epäilevä odotettavissa oleva äiti, joka pohtii, onko kynsiöljyn käyttöä raskauden aikana turvallinen sinulle ja lapsellesi vai ei? Me kaikki tiedämme monien terveysvaikutusten käytön kynsilakkaöljyllä. Tästä huolimatta raskaus voi tehdä jopa parhaan tuotteen reagoivan negatiivisesti muuttuvaan kehoonne. Kynsiöljy voi vaikuttaa ei-toivotulla tavalla ja sen sivuvaikutukset raskauden aikana. Voitko käyttää kynsiöljyä raskaana?

Clove on yrtti-ja kynsiöljyä käytetään lääkkeeksi eri kodin korjaustoimenpiteitä. Kynsiöljyä käytetään lähinnä korjaustoimenpiteinä hoidettaessa tilannetta, kuten ripuli, pahanhajuinen hengitys ja tyrä. Sitä voidaan myös käyttää turvallisena vaihtoehtona kovettumisolosuhteille, kuten pahoinvointi, oksentelu, ruoansulatushäiriöt sekä suolistokaasu.

Kynsi Oil While Pregnant

Kynsiöljy raskauden aikana:

Kynsinauheen lajit:

Markkinoilla on kolme erilaista päärynäöljyä, joita voit käyttää kotona korjaustoimenpiteitä varten.

1. Bud-öljy, joka saadaan kynsilakan kukavilpistä.

2. lehtiöljy, joka saadaan kynsilakan lehdistä.

3. Karssiöljy, joka saadaan kynsilakan varresta.

Hyönteisten Clove Oil:

1. Kynsiöljyllä on antimikrobisia, antiseptisia, antiseptisiä ja antiviraalisia ominaisuuksia.

2. Se on paljon suosittu ja tehokas keino hammassärkyyn.

3. Sitä käytetään laajasti monien terveysongelmien, kuten ruoansulatushäiriön, yskän, astman, päänsäryn ja stressin hoitoon.

4. Nauha raskauden aikana voi myös puhdistaa verta ja pitää sinut terveenä.

Hoidettaessa hammassuojaa raskauden aikana:

Voit parantaa tulehtuneita hampaita raskauden aikana ottaa koko kynsi ja pureskella sitä hitaasti. Öljyt, jotka kynsi vapautuvat, tulevat kipeästi hammassuoniin ja ikeniin ja auttavat hoitamaan hammassärkysi turvallisella ja luonnollisella tavalla. Vaikka kynsiöljy on saatavilla markkinoilla, on suositeltavaa käyttää kynsiä. Pureskele enintään yksi tai kaksi neilikkaa päivässä. Kun kynsiöljy saadaan uuteesta, huomattavaa helpotusta kivusta tuntuu alle tunnissa.

Katso lisää: piparminttuöljyn raskaus

Mahdolliset haittavaikutukset:

Kynsi- nen yliannostus raskauden aikana voi osoittautua hyvin haitalliseksi terveydelle. Se ei voi vaikuttaa vain sinuun vaan myös syntymättömään vauvaasi. Se voi aiheuttaa komplikaatioita raskauden aikana. Alla mainitut ovat joitakin sivuvaikutuksia kynsiöljyn yli-kulutuksen raskauden aikana.

1. Suositeltu määrä päärynän kulutusta voi aiheuttaa hengitysvaikeuksia.

2. Yliannostus voi merkittävästi lisätä sydämen lyöntitiheyttä, mikä tekee sinusta ahdistuneeksi ja levottomaksi.

3. Äkillinen uneliaisuus ja uneliaisuus eivät ole kovin harvinaisia ​​ylioppilaan öljyn raskauden aikana.

4. Se voi saada sinut tuntemaan huimausta ja pahoinvointia.

5. Sinulla saattaa esiintyä äkillinen ripuli.

6. Sinulla voi kehittyä kurkkukipu, kun raskauden aikana on huomattava määrä kynsiöljyä.

7. Suun ja kurkun palovammoja voi olla voimakas.

8. Hyvin suuret määrät kynsiöljyn kulutusta voivat aiheuttaa merkittävää vahinkoa hermolle ja siten aiheuttaa monia muutoksia vauvan fysiologiassa.

Katso lisää: on eukalyptusöljy turvallinen raskauden aikana

9. äärimmäisissä tapauksissa se voi myös johtaa verenvuotoon suolistasi sekä munuaisten tai maksan vajaatoiminta.

Kynsi Oil While Pregnant-Possible Side Effects

Joten voit käyttää kynsiöljyä raskauden aikana? Kynsiöljy, jos sitä käytetään kohtuullisessa määrin, on valtavat kasviperäiset ominaisuudet ja terveydelliset edut. Se on tehokas keino hammassärille, huonoille hajuille ja paljon muulle. Olisi otettava asiantuntijan lausunto siitä, kuinka paljon kuluttaa ja milloin. Jos otat suuria annoksia, se on vakava uhka terveydelle. Kynsiöljyn yliannostus raskauden aikana voi olla erittäin vaarallinen. Sitä pidetään muuten turvallisena kasviperäisenä keinona. Ota lääkäri neuvoja sen kulutuksesta. Ota aina pienet annokset, jotta se pysyy terveenä ja suojaa vauvaa.

Katso lisää: oreganoöljyä raskauden aikana

Leave A Comment

+ 11 = 17