Kuuluisat temppelit Visakhapatnamissa Tyylit elämässä

Yksi Intian kauneimmista paikoista, Visakhapatnam, joka tunnetaan myös nimellä Vizag, on yksi suurimmista kaupungeista, sekä eekkeriä ja pääluvuina, asuessaan sisällä ei ainoastaan ​​kotikaupunkeja vaan myös tuhansia turisteja, jotka parveilevat siihen paikkaan. Kaupunki rantoja ja erinomaisia ​​?? luonnonkauniita rakenteita, yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä Vizag tai Visakhapatnam on sen kulttuurisia tai uskonnollisia arvoja, temppeleitä ja uskonnolliset keskukset ansaitsevat luotto turvautuminen matkailijoille joka ikinen päivä. Hindujen kansanperinteen mukaan Vizag sittemmin tuli kuningas Ashokan kunniaksi, joka otti buddhalaisuuden, joka on yksi kaupungin tärkeimmistä uskontoista.

ISKCON-temppeli:

temppeleitä-in-Visakhapatnam

Yksi Visakhapatnamin ylpeimmän kaupungin suunnitelluista laitoksista ISKCON tunnetaan Krishna-palvojien sivuliikkeenä, joka on omistautunut herraan, joka yleensä on varustettu oranssin pyhimyksen allekirjoituksella varustetulla valalla valkoisilla uskonnollisilla merkillä, jotka on otettu otsaan. Myös talo trio Jagannath, Balaram ja Subhadra, temppeli kaiverrettu maitomainen valkoinen marmori on todellakin kaunis asuinpaikka.

Sri Venkateswara-temppeli:

temppelit in visakhapatnam2

Tämän uskonnollisen rakennuksen luonnonkaunis kauneus on todellakin mieleenpainuva, kun leikkautuneiden ja pukeutuneiden kasvien ja pensaiden panoraamakuva ympäröi valkoista kaiverrettua temppeliä. Temppelissä on gopura-rakenne, joka on omistettu Lord Venkateswaralle.

Shirdi Sai Babin temppeli:

temppelit in visakhapatnam3

Temppeli, joka on rakennettu koskaan anteeksiantamukselle Sai Baballe, temppelin tärkein vetovoima kerää itseään jumaluuden todellisen elämän kokoinen hahmo, joka istuu pimeässä mahonkipuun palatsissa, joka näyttää elämästä ja rauhalliselta. Kattaa kahdeksan aaria ympäröivä alue ja sen ympärillä, tämä temppeli on rauhallisuuden ja rauhallisuuden asuinpaikka Sai Baban harrastajien keskuudessa.

Sri Durgalamma-temppeli:

temppelit in visakhapatnam4

Jumalattaren älykäs ja täydentynyt rakenne asuu temppelissä, koska temppeli nimeää sen jumalatar, Sri Durgalamma, asumisen jälkeen. Visakhapatnamin Arilove-alueella tämä temppeli on melko kompakti ja viimeaikaisissa muutoksissa, joita odotamme, odotamme paljon laajempaa aaria temppelin laajentamiseen.

Vasavi Kanyaka Parmeswarin temppeli:

PENGUNDA VASAVI TEMPLE ENTRANCE

Torni on kiehtovaa, hölynpölyä jokaisen sävyllä, joka asuu Sri Kanyaka Parmeswari. Hieno korkea ja jäsennelty kauniisti, tämä temppeli on yksi vanhimmista pysyvistä rakenteista, jotka on muotoiltu gopura-arkkitehtuuriin, yhdistämällä etupuolelle tilava nurmikko. Jos ei jumaluus, tämä paikka ansaitsee käydä, vain sen elinvoimainen luonnonkaunis rakenteita.

Katso lisää:  Temppelit Etelä-Intiasta

Sri Jaganadha Swamy Temple:

temppelit in visakhapatnam6

Tyylikkäästi pukeutuneina kaiverrettu arkkitehtuuri, Sri Jaganadha Swamy temppeli Visakhapatnam taloa kolme jumalia, Jagannath, Balaram ja Shubadhra. Koska se on yksi vanhimmista Jagannathin temppeleistä ympäri, tämän temppelin vanhanaikainen kauneus ei ole vertailua matkailijoille, jotka parvovat täällä Ratha-Yatra-festivaalin aikana.

Ayyappa Swami-temppeli:

temppelit in visakhapatnam7

Ayappa Swami-temppeli on Swamy Ayyappa Panchalohon muistoksi. Godavari-joen itäpuolella sijaitsevassa temppelissä upea rakenne sisältää pyhiä temppeliryhmiä, jotka muodostavat toisensa jälkeiset jättiläiset peräkkäin muodostavat Ayappa Swami-temppelin koko olemuksen.

Katso lisää:  Ahmedabadin temppeliluettelo

Lakshmi Narasimha Swamy-temppeli:

temppelit in visakhapatnam8

Tämä värikäs temppeli sijaitsee Simhachalamin kukkuloilla, ja se on vain tyylikäs ystävällinen pyhäkkö, joka asuu kaksi avataria tai Vishnun, varaha ja Narasimhan muotoja. Temppelisuunnittelu yhdistää loistavan Chalukya- ja Orissa-kulttuurin innoittamien mallien yhdistämisen. Kuitenkin tämän temppelin kohokohta on santelipuuliitojen jumaluuksien koristelu koko vuoden, paitsi festivaalipäivät, jotka houkuttelevat runsaasti turisteja ja palvojia.

Simhachalamin temppeli:

temppelit in visakhapatnam9

Simhachalam-temppelissä on Varaha Narasimha, puoli-ilta-ilta-ilmentymä, toinen herra Vishnu. Temppelit luonnonkaunis rakenne on yksinkertaisesti mielen puhaltaa, koska se yhdistää monimutkaisia ​​malleja ja arkkitehtonisia taitoja kaiverrettu täydellisyyteen kaiverrettu runko temppelin.

Katso lisää: Temppelit Vijayawadassa

Leave A Comment

+ 15 = 22