Kundalini-meditaatiotekniikat Tyylit elämässä

Kundalini-meditaatiotekniikat Tyylit elämässä

Kundalini on eräänlainen jooga, joka perustuu 1943 Sivananda Saraswatin käsikirjaan. Se luo tietoisuutta meditaation kautta. Se antaa teille kokemuksen korkeasta tietoisuudesta, se johtaa sinut näkemään sielusi toiselle puolelle, joka on henkinen ja jolla ei ole rajoituksia tai syrjintää, mikä myös tekee siitä yleismaailmallisen. Kuten kaikki meditaation muodot, se myös auttaa sinua rakentamaan keskittymiskykyä, tietoisuutta ja myötätuntoa elämään ja ihmisiin. Tämä meditaatio tapahtuu aktivoimalla tähti, joka kiertää Kundalini-energiaa ja sitten mietiskelee Shambhavi Mudraa valossa meissä. Kun istumme Shambhavi-meditaatiossa, valo virtaa meihin entistä enemmän.

Katso lisää: Henkiset mantrat meditaatiolle

Vaiheittainen ohje Kundalini-meditaation ohjeet:

Vaihe 1: Sinun täytyy visualisoida kirkas tähti. Kuvittele, että maa on alhaallasi ja maapallolla on ympyrä, jonka tähti on. Käytä sanaa "maa" mantrana ja ympyrä niin kauan kuin tähti on maan päällä. Tulee aika, kun kuvitat koko maapallon täynnä valoa. Heitä jalat maahan.

Kundalini-meditaatiotekniikat Tyylit elämässä

Vaihe 2: Katso nyt kauniin auringon taivaalla. Säteet putoavat teidän päälle ja saat energiaa. Täytä koko kehosi säteilyn valolla, tämä avaa mielesi ja tunnet olosi entistä rennommin. Sinun täytyy laulaa mantraa "Sun" ja siirtää vähitellen jalat ja varpaat.

Kundalini-meditaatiotekniikat Tyylit elämässä

Vaihe 3: Siirry tähdellä ja anna sen mennä ympäri koko kehosi. Laita mantra "runko" ja tämä auttaa sinua vähentämään kaikkia huolenaiheita ja ahdistuksia. Peitä itsesi valolla ja hieronta kehossasi, jotta se paranisi.

Katso lisää: Kuinka tehdä meditio

Vaihe 4: Piirrä tähti kehossasi ja anna sen puhdistaa kaikki kehon alueet sekvenssissä. Anna jännitteet, ahdistukset ja huolet pestä pois kun kirjoitat mantran "valoa". Ympyröi tähti pään, rintakehän, vatsan, jalkojen ja jalkojen kanssa ja hierovat kehon osat vastaavasti.

Kundalini-meditaatiotekniikat Tyylit elämässä

Vaihe 5: Laita käsi itsellesi ja siunatkaa itseäsi sanomalla "Minä lähetän valoa (nimi)". Toivottaa onnea ja iloa kaikille, haluavat, että maailma on terve ja onnellinen.

Kundalini-meditaatiotekniikat Tyylit elämässä

Vaihe 6: Laita kätesi vatsasi ja jännitä lihakset lantiossa, vatsassa ja rintakehässä. Pidä jännitystä jonkin aikaa ja sitten rentoudu, tee se uudelleen ja hengitä sitten syvälle useita kertoja vatsaan. Kun hengität ajattele sanaa OM ja samalla kun hengität sanoa "Shanti". Tämä mantra vetää sinut kohti sisäistä rauhaa ja ajatuksesi rauhoittaisi.

Vaihe 7: Shambhavi on Lord Shivan mudra, joka on meditaation tärkein asento. Kiertämällä tähti energianne on kääntynyt sisäänpäin. Selkäsi on suorassa, pää pystyssä ja vatsasi on rento. Nyt voit hieman avata silmäsi ja keskittyä valoon tai chakraan, joka on Kundalini-kanava keskellä kehoa. Silmien energia virtaa sinussa ja vakauttaa meditaation. Se pysäyttää suunnatun ajattelun ja voit keskittyä vain Kundalini-kanavaan. Voit hakea takaisin sinun täytyy olla hidas, koska olet ilmeisesti tulossa toisesta maailmasta. Pohditse hiljaa ja palatkaa jokapäiväiseen elämään.

Katso lisää: Om Meditaation edut

Kundalini-meditaatiotekniikat Tyylit elämässä

Edut:

Kundalini-meditaatiotekniikat Tyylit elämässä

1. Se paranee sisäisestä itsestänne ja tekee kykenevistä tai oikaisevista vioista, jotka johtuvat neuraalisesta rappeutumisesta.
2. Se vähentää ikääntymisprosessia ja tekee sinusta kevyemmän
3. Se saa sinut tietoiseksi saavuttamalla tietoisuutesi korkeuksiin.
4. Se antaa pois vihan, ahdistukset, egon jne. Ja tekee meistä paremman ihmisen, mikä tekee meistä onnellisia, tietoisia ja myötätuntoisia.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Leave A Comment

9 + 1 =