Kuinka voit lopettaa rakastan jotakuta? | Tyylit elämässä

Se ei ole vain kovaa pidättäytyä eikä rakastella joku jota haluatte, mutta tämän vaiheen hallitseminen voi tehdä sinusta hulluksi. On kuitenkin ymmärrettävää, että yksi kolmesta olisi epärekaalisen rakkauden uhri, vastaanottaja tai romanttinen huijari. Joskus, vaikka henkilö olisikin entinen ja tiedämme, ettei ole toivoa saada heidät kiintymystä romanttiseen muistiinpanoon, olisimme edelleen taistelemassa toivoa vastaan ​​toivoen sen toteuttamiseksi. Lopulta lopetamme vain satuttaa itseämme ja kukaan muu, joten miksi emme tee seuraavia, jotta selviytymme epäreplitetun rakkauden uhreiksi

Kuinka voit lopettaa rakastan jotakuta? | Tyylit elämässä

vinkkejä:

1. Hitaasti mutta varmasti pysähdy kosketuksiin henkilön, miehen tai naisen kanssa, jolle tuntemuksesi ovat villi.

Kyllä, se olisi outoa alussa, mutta ylitöitä voit hallita ja alkaa keskittyä muihin asioihin elämässä. Joskus sinun on selkeästi vastustettava puhua ihmiselle tai kommunikoida heidän kanssaan, se tekee asioista hapan. Hallitseminen, puhumatta jättäminen tai yhteyden pitäminen olisi paras tapa vastata siihen, miten itse lopettaa rakastan jokua.

2. Vähennä puhelut, sähköpostit, Whats App -tekstit et kaikki ja lopeta vastaaminen sanomaan verkossa tai muuten.

Tämä auttaisi etäisyyttä itsestäsi, ja sitten aloittaisit näkemän sen yläpuolella, mitä he tuntevat sinulle tai sinulle heidän puolestaan.

Katso lisää: Kuinka ylläpitää rakkaussuhdetta

Hylkää pyyntö tavata. Varmista, ettet jakaa samaa siirtoa tai tilaa. Avain on lähettää selkeitä signaaleja, jotka välittävät tehokkaasti viestin, jota et enää ole kiinnostuneita.

Kuinka voit lopettaa rakastan jotakuta? | Tyylit elämässä

3. Siirry kotiin ja laita luettelo asioista, joiden uskot estävän sinua rakastamasta heitä.

Tämä olisi sementti, joka estäisi kaikki halkeamat ja raot, jotka mahdollistavat tunteet molemmista päistä tai yhdestä päästä virtaamaan. Vaikka he yrittäisivät saada sinut vaihtamaan, ja tiedät, että se on mahdollista, ehdota mielesi ajattelevan muuten henkilöstä. Anna emotionaalisen kiristyksen ottamasta sinut mukaan, tai muuten olet tuomittu hänen rakastajansa puoleen

4. Selitä heille, miksi tämä suhde ei ole tarkoitus olla.

Aloita kertomalla heille, kuinka hankalaa tunnet, koska katsot heitä aivan kuin ystäväsi eikä mitään muuta. Sitten tuoda heille uran puhua, aikataulu jokapäiväisessä elämässä, omat ristiriidat, vinkuminen ja vääryys pelottaa heidät pois liian monta kertaa.

5. Täytä tai kerro heille kauheasta salaisesta menneisyydestänne.

Vaikka tämä voisi olla huono ajatus, se vain auttaa katkaisemaan suhdetta, mikä lievittää sinua mielenterveyden kivusta. Useimmissa tapauksissa kukaan ei halua tällaisia ​​kumppaneita, mutta tämä voi olla sinulle haittaa, koska he voivat vuotaa huhu julkisille korville ja maineesi voi olla lyöminen.

Katso lisää: Oppiminen rakastamaan itseäsi

Aika haavat Kaikki parantuneet:

Kuinka voit lopettaa rakastan jotakuta? | Tyylit elämässä

Kuuluisa sitcom kerran osoitti epäluottamuksellista rakkautta menevän huonoon ja humoristiseen tapaan. Se on kuitenkin televisio eikä reaalimaailma. Oletko koskaan löytänyt itsesi kiinnostuneeksi hurskasta epäluottamuksesta rakastajalle, muistuta itseäsi siitä, kuinka ylivoimainen olet heitä. Muista puutteita ja haittoja ja varmista, ettet valitse sitä puhelinta toimimaan mushy.

  • Psykologia sanoo, että paranemisprosessi paranee, kun yrität siirtää huomionne johonkin muuhun. Tee asioita, joita olet aina halunnut tehdä, kuten liittyminen kuntosalille tai vaellus jne.
  • Lähde ulos ja seurustella. Tämä on yksi tapa lopettaa rakastaa joku. Ei ole mitään järkeä istua huoneessasi ja valittaa. Keskustele ihmisten kanssa ja seurustele. Tutustu niihin. Mutta ei! Juominen ja heittäminen eivät auta. Pysykää siitä.
  • Siirry yksin matkoihin. Tämä voisi olla yli luokiteltu, mutta hyvän matkan ilo herättää onnellisuutta sinussa.

Hypnoosi Stop Loving Someone:

Hypnoosi tunnetaan hypnoterapiana. Hypnoterapiasta on tullut suosittu, myöhästyneenä työkaluna kaikenlaisten riippuvuustottumusten poistamiseksi tupakoinnista yli syömiseen. Liian monet naiset ja miehet ovat nyt kääntyneet tähän saadakseen helpotusta.

Mitä yleensä tapahtuu, asiakkaan tulee keskustella rentoutustekniikoiden, kuten hengitysharjoitusten ja visualisointien tai mielikuvituksen ollessa miellyttävässä ja rauhallisessa paikassa. Tämä kannustaa heitä siirtymään trance-tyyppiseen valtioon.

Se on sitten, sanoa hypnotherapists, että henkilö voi muuttaa heidän negatiivisia alitajuntaan ajattelutapoja. Tekniikka varmistaa, että terapeutit pitävät sinut kiireisenä, lopettaaksesi sinut silmukasta menetetystä rakkaudesta.

Katso lisää: Kuinka määritellä rakkaus

Leikkaa kaikki yhteydet henkilöön ja pidä itsesi kiinni. Vaikka tämä voi olla vaikeaa alussa, se vain auttaa pitkällä aikavälillä. Rakkaus on herkkä käsite. On helppo rakastua, mutta rakkauden putoaminen on vaikeaa. On todellakin mahdollista lopettaa rakastaa joku. Mutta anna sille aikaa. Aika on yleislääketiede ja parantaja kaikkiin maailman ongelmiin.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3.

Leave A Comment

+ 66 = 68