Kuinka valkaista naulasi? | Tyylit elämässä

Valkoiset ja kiiltävät kynnet ovat merkki terveestä terveydestä. Sanotaan aina, että terveyttä heijastuu kynsillä. Hyvät kynnet ovat hyvä sisäinen terveys. Kuitenkin joskus meillä saattaa olla tahroja kynsillä, koska kynsilakat tai akryylikynsi maalit ovat liiallisessa käytössä. Jos meillä on tapana käyttää väärennettyjä kynsiä, on myös suuria mahdollisuuksia saada tahroja kynsistä liimasta, jota on käytettävä korjaamaan väärennettyjen kynsien alkuperäisiin kynsiin.

On olemassa muutamia helppoja keinoja torjua kynsien tahroja ja saada oikeudenmukaisempia ja valkoisempia kynsiä. Tänään voimme näyttää, miten voit helposti valkaista kynsiesi jonkin alla mainituista korjaustoimenpiteistä.

Menetelmiä kynsien valkaisemiseksi?

Menettely 1: Sitruunan käyttö

vaalentaa nails using Lemon

Kuten tiedämme, sitruunalla on luonnollisia valkaisuominaisuuksia. Lemonia voidaan käyttää valkaisemaan ihmiskehon emaliä. Kynnet ja hampaat samoin. Siksi yksinkertainen koti korjaamiseksi valkaista kynsiä ja saada ne eroon kynsien tahroja voi olla käyttämällä sitruuna niitä.

Tässä on yksinkertainen menettely samalla.

Asiat, joita tarvitset:

  • Muovikulho
  • Kynsilakka tai normaali hammasharja, joka on uusi ja jota ei käytetä
  • 2-3 sitruunaa keskikokoista
  • Vaadittava määrä vettä

Menetelmä:

Ota muovikulho tai lasikulho ja täytä se 1/3 veteen ja loput 2 / kolmas tuorepuristettua sitruunamehua. Nyt laske sormesi siihen ja liitä kynsiesi noin 15-20 minuuttia. Varmista, että kynsillesi ei ole pohjamaalia tai minkäänlaista kynsilakkaa. Kynnet on puhdistettava ja leikattava ennen tämän toimenpiteen aloittamista. Ota kynnet pois vedellä ja pese pinta puhtaalla puhdistusaineella 5-10 minuutin ajan. Vedä veteen uudelleen ja toista prosessi. Tämän pitäisi saada tahra pois yhdessä yrityksessä tai toistaa sitä 2 tai 3 kertaa viikossa parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Kun tahrat poistetaan, älä jatka tätä. Liinavaikutus sitruunamehulla kynsillä voi vahingoittaa kynsiäsi.

Jotta helpommin voit ajoittain hieroa kynsien pintaa tuoreella sitruunalla. Harjaa pinta ja toista tarvittaessa.

Katso lisää: Kotitekoisia kauneusvinkkejä kynsiin

Menettely 2: Hammastahnojen käyttö

vaalentaa nails using toothpaste

Jos hammastahna voi antaa sinulle puhtaampia hampaita, se voi myös saada sinut eroon kynsien tahroista. Tämä on erittäin helppo prosessi.

Menetelmä:

Ota valkaisevaa hammastahnaa ja käyttämättömiä hammasharjoja tai kynsienpuhdistusaineita. Käytä hammastahnaa kynsien pinnoille ja pidä niitä noin 10 minuuttia. Nyt kostuta hammasharja ja hankaa kynsien pinnalle. Toista tämä prosessi 2-3 kertaa viikossa, kunnes tahrat ovat täysin poissa. Jälleen muistaa, että ennen tämän toimenpiteen suorittamista kynnet ovat täydellisiä ilman kynsimaaleja tai pohjamaalia.

Katso lisää: Kuinka tehdä manikyyri kotona

Menettely 3: Vetyperoksidin ja leivin soodan käyttö

vaalentaa nails using hydrogen peroxide and baking soda

Tämä on kemiallinen käsittely ja vain suosittelemme sitä kynsille, joilla on vaikeita kynsinauhoja. Jos sinulla ei ole vakavia kynsien tahroja, vältä tätä menettelyä, koska on aina parasta mennä luonnollisiin korjaustoimenpiteisiin ennen kuin mitään muuta.
Voit kuitenkin kokeilla tätä toimenpidettä seuraavalla tavalla.

Tarvittavat asiat:

  • 2 muovia tai lasiastioita
  • 2 teelusikallista leivinjauhetta
  • 1 tl vetyperoksidia (3% pitoisuus)
  • Puuvilla
  • Kynsien liota tai 2 rkl shampooa
  • Vesi tarpeen mukaan

Menetelmä:

Ensimmäinen sekoitetaan vetyperoksidi ja leivinjauhe kulhoon. Levitä seos kunnolla kynsiin, jossa on tahroja. Jos tahrat ovat kärjessä, käytä seos alustalle myös kynsien yläosaan. Anna seoksen istua noin 6 - 10 minuuttia. Puhdista se sitten puuvillasta. Toisessa kulhossa tehdään sekoitus kynsien liotusta tai shampoo ja tarpeeksi vettä liottaa kynnet. Kastele kynnet noin 5 minuuttia ja imeä kätesi kuivaksi. Toista menettely kaksi kertaa viikossa, kunnes tahrat ovat täysin poissa.

Katso lisää: Kuinka hoidat kynsiesi

Toivottavasti tämä artikkeli on hyödyllinen kaikille teille. Jätä ehdotuksesi ja palautetta.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3.

Leave A Comment

29 − = 26