Kuinka vähentää vatsa rasvaa 7 päivää luonnollisesti? | Tyylit elämässä

Onko mahdollista vähentää vatsa rasvaa 7 päivän aikana luonnollisesti? Joo! Se on täysin mahdollista. Vatsan rasva tai rasvarasva on kehon alue, jossa rasva helposti kertyy ja voi tulla vaikea päästä eroon lyhyessä ajassa. Vatsan rasva kasvaa johtuen liiallisesta indulgering rasva elintarvikkeiden eikä käyttää. Vaikka rasvaiset elintarvikkeet ovat ehdottoman välttämättömiä, on myös tärkeää käyttää joitakin harjoituksia päästä eroon liikaa rasvaa, joka laskeutuu alas enimmäkseen vatsaan, yleensä alhaalla vatsaan. Jotkut nopeat ja helposti tekemät harjoitukset, kun noudatat tiukkaa ruokavalion suunnitelmaa ja joogaa, on helpompi poistaa ne rasva pois vatsaasi tai vatsaansa viikossa. Nämä harjoitukset ja ruokavalio suunnitelma on harjoitettava päivittäin. Seuraa heitä uskonnollisesti ja näe tuloksia yhden viikon ajan. Jopa kauppa?

Kuinka vähentää vatsa rasvaa 7 päivää luonnollisesti? | Tyylit elämässä

Joten autamme sinua näyttämään ohuelta ja sopivaksi vatsa-alueen ympärille, jotta voit käyttää sitä suosikkiasua tai saree-mallistoa ja näyttää kauniilta. Näin voit saada tasainen vatsa.

Mitkä ovat syyt vatsa rasvaa tai vatsa rasvaa:

Vatsan rasva riippuu useista elämäntavoistamme. Muutamia tekijöitä, jotka saattavat olla vastuussa juonittelusta:

 1. Huonoa ruokavaliota
 2. Feeble-aineenvaihdunta
 3. Henkinen stressi
 4. Virheellinen ryhti
 5. Fyysinen passiivisuus.

Vatsalihassasi saattaa olla yksi tai useampi näistä tekijöistä. Joten jos haluat menettää vatsa rasvan nopeasti, kaikkien näiden tekijöiden työskentely samanaikaisesti on parasta tehdä.

Kuinka menettää vatsa rasvaa 7 päivässä:

Alla on paras ja hyvin yksinkertainen tapa vähentää mahalaukun rasvaa 7 päivän aikana luonnollisesti, jolla ei ole myöskään sivuvaikutuksia.

Miten vähentää vatsa rasvaa 7 päivää ilman liikuntaa:

Katsotaan miten vähentää masku rasvaa viikolla ilman mitään liikuntaa.

Tune Your Mind:

Kuinka vähentää vatsa rasvaa 7 päivää luonnollisesti? | Tyylit elämässä

Mieli on koko järjestelmän käsittelyyksikkö. Se, miten mieli käyttäytyy, vaikuttaa koko kehoon. Joskus me emme voi saada asioita oikein huolimatta tiukka työ- ja ruokavalio suunnitelma. Halutuin tuloksin mieli tulisi myös osallistua harjoitteluun. Jännittynyt tai häiriintynyt mieli ei koskaan anna sinulle haluamaasi tulosta. Yritä pysyä viileänä henkisesti ja ottaa kaiken hyvään askeleeseen. Hyvä musiikki ja meditaatio voivat herättää paljon positiivisuutta mielessäsi. Tärkeintä on hyvät yöunet. Ei ole mitään parempaa kuin nukkua mieleen. Se nuorentaa koko järjestelmää.

Ruokaa, jota käytät, on tärkeää:

Kuinka vähentää vatsa rasvaa 7 päivää luonnollisesti? | Tyylit elämässä

Mitä syödä menettää vatsa rasvaa 1 viikko? Tiesitkö kuinka vähentää vatsa rasvaa 7 vuorokaudessa luonnollisesti ruokavalion kautta? On tunnettu tosiasia, että kuitupitoiset elintarvikkeet ovat hyviä metaboliaamme kohtaan. Kuituiset elintarvikkeet kykenevät imemään runsaasti nestettä ja tekemään ruokahaluasi tyydytetyksi. Näin sinulla ei ole paljon houkuttelevia houkuttelevia ruokia, kuten makeisia tai paistettuja tavaroita, jotka lisäävät rasvaa kehossasi.

Ota kuitupitoinen ruokavalio, joka sisältää runsaasti hedelmiä ja salaatteja. Vältä liikaa hiilihydraatteja ja lisää valtavat elintarvikkeet, kuten täysjyvät ja kaura ruokavaliolle. Pistä se runsaalla vedellä, noin 5-7 litraa päivässä. Kun yhdistät oikean ruokavalion työhön, poltat vatsa rasvan 7 vuorokaudessa

Katso lisää: Miten saada vatsa vatsa yhdellä kuukaudella

Juo runsaasti vettä:

Janoinen Girl Drinking Water After Exercise

Vesi on erittäin tärkeä aineenvaihdunnan osa. Kehon riittävän hydratoitumisen ansiosta voi auttaa huuhtelemaan myrkkyjä ja muita haitallisia jätteitä sekä estämään nesteen kertymisen. Tämä puolestaan ​​auttaa vähentämään vatsa-projektiota ja näytät ohuemmalta ja nuoremmalta. Joten jos todella haluat tietää rasvan vähentämisen 7 päivän kuluttua, yritä vain juoda runsaasti vettä, lähes 10 lasillista päivässä.

Juo sitruuna ja pullo kurpitsa mehu:

Millä tavalla to Reduce Belly Fat in 7 days-bottle gaurd

Juominen lasillinen sitruuna ja pullon kurpitsa mehu on erinomainen keino vähentää vatsa rasvaa vain 7 päivää. Pullo kurpitsa on vähäkalorinen kasvi, joka on täynnä C-vitamiinia, riboflaviinia, ravintokuituja ja muita terveitä ravintoaineita, jotka lisäävät aineenvaihduntaa ja tukevat siten laihtumista.

Rasvaa polttava hierontaöljy:

Millä tavalla to Reduce Belly Fat in 7 days-Fat Burning Massage Oil

Masennus hieromalla rasvaa rasva-polttamalla hierontaöljy auttaa myös vähentämään vatsa rasvaa helposti 7 päivää. Sekoita 2 rkl kutakin seesamiöljyä ja sinappiöljyä 1 tl oliiviöljyä. Kuumenna tämä seos varovasti ja levitä kaikkialla mahassa lievässä pyöreässä liikkeessä muutaman minuutin ajan. Tämä auttaa polttamaan rasvasoluja ja antamaan sinulle äänettömän ja litteän mahalaukun.

Riittävä sleep:

Millä tavalla to Reduce Belly Fat in 7 days- Sleep

Nukkuminen on erittäin tärkeää yleisen hyvän terveyden varmistamiseksi. Kun hektinen päivä on työssä, on tärkeää saada ääneen unen 8 tuntia. Kun et nuku hyvin, se häiritsee hormonaalista aikataulua ja vaikutukset voivat olla huonompia kuin voitte kuvitella. Erilaisten tutkijoiden mukaan on vahvistettu, että vähemmän nukkunut henkilö on suuremmassa vaarassa joutua liikalihavuuteen. Myös tiedemies ehdottaa, että nukkumisesi ja syömiskuvasi ovat toisiinsa yhteydessä. Joten kun noudatat näitä ruokavaliota ja liikuntaa menettää vatsa 7 päivän kuluttua, saat hyvän yön unta saadaksesi myönteisiä tuloksia.

Syö terveellisesti:

Millä tavalla to Reduce Belly Fat in 7 days-Do Not Starve Yourself

Se on täydellinen myytti, että nälkäinen itsensä auttaa pääsemään eroon vatsa rasvasta ja myös laihtua vain 7 päivää. Eläköön ruokaa kokonaan 7 päivän ajan ei vähennä vatsa rasvaa, vaan se laittaa kehon kataboliseen tilaan, jossa lihaskudokset hajoavat energiantuotantoon. Siksi on tärkeää, että naiset saavat vähintään 1500 kaloria päivässä, kun taas miehet vaativat vähintään 1700 kaloria päivässä.

Katso lisää: Kuinka menettää vatsa rasvaa 10 päivässä

Sokerin saanti:

Millä tavalla to Reduce Belly Fat in 7 days-Sugar Intake

Sokeri on tärkein syyllinen pullistuneiden tummien takana. Korkean sokerin ruokavalio pitää insuliinitasoa korkealla kehossa ja siksi ihminen yleensä tuntuu nälkäisemmältä. Jos haluat vähentää vatsa rasvaa vain 7 päivää, syö vähemmän sokeria kuin mahdollista.

Home Harjoitukset vähentää vatsa rasvaa 7 päivää:

Kuinka vähentää vatsa rasvaa 7 päivää luonnollisesti? | Tyylit elämässä

Kun haluat viedä vatsa rasvaa nopeasti nopeasti viikon kuluttua, tarvitset räätälöityjä töitä. Sen pitäisi olla sellainen, että se keskittyy oikeisiin alueisiin tekemättä sinut pudota väsymyksestä. Harjoittelun tulisi koostua verenkiertoharjoittelusta, joka pehmentää kehon rasvaa 7 vuorokaudessa. Kymmenen minuutin juoksu tai soutu liikunta on tarpeeksi. Tämän pitäisi seurata harjoituksia, joihin liittyy koko kehosi. Push-ups, chin-ups ja lunges ovat hyviä koko kehon harjoituksia. Lopuksi, työtä intensiivisesti vatsaan sit-ups, jalka nostaa ja ab-rutistus tekee juuri haluamasi. Tämä työstö tyhjentää paljon hikeä. Kun hikoilet, et vain kadota vettä vaan myös tärkeitä mineraaleja kehosta. Muista täydentää työstänne runsaalla nesteen saannolla, mukaan lukien glukoosi ja Gatorade, jotta vältetään vedenpoisto ja mineraalipuutos.

rutistus:

Mikään ei ole tehokas kuin rutistuksia kuin liikuntaa vähentää mahalaukku seitsemässä päivässä. Ruuhkat ovat olleet vanhin tapa vähentää vatsa rasvaa. Ne eivät ainoastaan ​​vähennä vatsasi, vaan myös helpottavat sinun abs. Se on helppo tehdä ja sitä voidaan tehdä kotona. Näin voit tehdä sen.

Kuinka vähentää vatsa rasvaa 7 päivää luonnollisesti? | Tyylit elämässä

 1. Aseta litteä polvillesi taivutettuna ja jalkasi maahan.
 2. Nosta kätesi ja aseta ne pään taakse.
 3. Inhale syvästi. Kun nostat ylävartalon lattiasta, sinun tulee hengittää.
 4. Toista hengittäminen ja virkistä sitten kun tulet ylös.

Aloita tekemällä 10 päivässä ja nosta hitaasti laskua.

Side Crunch:

Menettää vatsa rasvaa viikossa tällä puolella kriisi. Vaikka se saattaa näyttää olevan helppoa, se tarvitsee tiukan käytännön tapaan käyttää sitä. Harjoittele puolirokkoa päivittäin askel askeleelta lyhyeksi ajaksi. Ajan myötä sinä tottuu siihen tarvittavaan energiaan. Seuraavassa vaiheet ohjaavat sinua, miten voit tehdä sen helposti.

Kuinka vähentää vatsa rasvaa 7 päivää luonnollisesti? | Tyylit elämässä

 1. Aseta lattialle litteä.
 2. Kallista jalkoja samalle puolelle olkapäilläsi samanaikaisesti.
 3. Sivukouru keskittyy enemmän puolesi lihaksia.

Aloita 10 kertaa per setti joka päivä ja nosta hitaasti toistoja menettää vatsa rasvaa viikossa.

Pystysuuntainen nyrkkeily:

Tämä vastaa kysymykseesi, miten menetät alemman vatsa rasvan 1 viikkoa. Pystysuorat jalkakärjykset tekevät reidenne lihakset käpristämällä jalkaa pystysuunnassa ja rakentamalla lihasmassaa. Jotta se olisi kätevää, olemme asettaneet sen vaiheiksi, jotta pääset alkuun. Harjoittele päivittäin tällä tavalla.

Kuinka vähentää vatsa rasvaa 7 päivää luonnollisesti? | Tyylit elämässä

 1. Aseta alas matolle tai lattialle, jalat ylöspäin kohti kattoa ja sitten
 2. yksi polvi, joka ylittää toisen.
 3. Hengitä ja nosta ylävartaloa kohti lantiota.
 4. Nyt hengitä hitaasti.

12-16 kruunua kahdessa tai kolmessa sarjassa sopii joka päivä.

Polkupyöräliikunta:

Ei! et tarvitse polkupyörää. Kerromme, miten voit tehdä tämän ilman polkupyörää. Polkupyörän rutistumiset ovat varma tapa kohdistaa suorakulmaisen abdominis ja obliques, kaikki yhdistyvät yhdellä helppoa liikuntaa. Tässä on, miten se tehdään.

Kuinka vähentää vatsa rasvaa 7 päivää luonnollisesti? | Tyylit elämässä

 1. Valehtele lattialle ja pidä kätesi pään taakse tai sivulle, kun teet rutistuksia.
 2. Nosta molemmat jalat pois maasta ja taivuta ne polville.
 3. Ota oikea polvi lähelle rintakehää pitämällä vasen jalka ulos.
 4. Nyt tuo oikea jalka ulos ja vasen jalka lähellä rinnettä.

Sinun on tehtävä askelmat vuorotellen kahden jalan kanssa.

Reverse Crunch:

Reverse crunches ovat hyvä liikunta vähentää vatsa rasvaa yhden viikon. Kaikki heistä ovat lähinnä yksinkertaisen kriisin muutoksia. Käänteinen crunch vahvistaa vatsalihaksia, mutta myös vähentää rasitusta selkäsi ja niskaisi kuin tavallinen crunch. Tämä harjoitus antaa sinulle kuusi pakkausta abs ja samaan aikaan, vähentää vatsaasi.

Kuinka vähentää vatsa rasvaa 7 päivää luonnollisesti? | Tyylit elämässä

 1. Maku alas lattialle, kun jalkasi on täysin pidennetty ja käsivarret vartalosi puolelle kämmenten kanssa lattialla. Pidä kätesi paikallaan koko harjoittelun ajan.
 2. Siirrä jalat ylös niin, että reidet ovat kohtisuorassa lattiaan ja jalat ovat yhdessä ja samaan aikaan lattian suuntaisesti. Tämä on sinun aloitusasema.
 3. Kun hengität, siirrä jalat kohti vartaloa ja rullaa lantiota taaksepäin ja nosta lonkat lattialta. Polvien pitäisi koskettaa rintaasi.
 4. Pidä supistuminen sekunnin ajan ja siirrä jalat takaisin lähtöasentoon uloshengityksen aikana.

Tee tämä 3 sarjaa 15 kertaa päivässä.

Tätä pidetään yhtenä parhaista vatsan harjoituksista alemman vatsa rasvan.

Katso lisää: Kuinka menettää vatsa rasvaa 5 päivässä

Rolling Plank:

Vierintälevyn pääosa on kehon harjoittelu vatsan, lonkan ja kehon alaosan takana. Harjoittelun lopussa abssiisi äänenvoimakkuutta ja olet menettänyt parin raskaana olevan rasvan. Tässä on kuinka nopeasti voit tehdä tämän. Se on varmasti hauskaa.

Kuinka vähentää vatsa rasvaa 7 päivää luonnollisesti? | Tyylit elämässä

 1. Aseta matolle tai lattialle sivuttain.
 2. Tukevat kehoa oikealla kyynärpääsi ja oikealla jalalla. Varmista, että kyynärpää on kohtisuorassa olkapääsi ja vasen jalka on oikean jalan yläpuolella.
 3. Pidä polvet suorina ja lantion ei pidä koskettaa maata.
 4. Pysy tässä asennossa noin 30 sekunnin ajan.
 5. Kun olet mukava, voit jatkaa tässä asennossa noin 1-2 minuuttia.

Uima:

nainen relax on swimming pool

Uima on paras tapa vähentää masuetta 7 vuorokaudessa. Kun uit, vesivastus toimii kuin tyyny lihaksille ja nivelet ja osoittautuu myös erinomainen sydän harjoitteluun. Uima on tehokkain tapa polttaa vatsa rasvaa nopeasti, kun se toimii koko kehon lihaksia. Toinen syy, miksi uinti on paras tapa polttaa vatsa rasvaa viikon ajan, on se, että voit polttaa enemmän kaloreita vähemmän aikaa. Mitä enemmän voit uida enemmän kaloreita, kun poltat ja voit leikata tasainen vatsa vain 7 päivää.

Kävely:

Kuinka vähentää vatsa rasvaa 7 päivää luonnollisesti? | Tyylit elämässä

Mitä parempaa tapaa voit ajatella muuta kuin 30 minuutin nopea kävely joka päivä? Kävely polttaa kalori ja tappaa tarpeeton karboa kehosta. Terveellinen ruokavalio ja nopea kävely kuukaudessa ovat tehokkain tapa irrota se flab pois vatsaasi. Se on yksinkertainen, ilmainen ja yksi helpoimmista tavoista tulla aktiiviseksi, laihtua ja samalla saada terveellisempää. Kävely vilkkaalla voi myös auttaa sinua rakentamaan kestävyyttä, polttaa ylimääräisiä kaloreita ja tehdä sydämesi terveellisemmäksi. Nopea 10 minuutin kävelymatka tekee taikuutta ja sinun ei tarvitse kävellä tuntikausia.

Jooga vähentää vatsa rasvaa 1 viikko:

Tree Pose:

Tree pose on jooga vähentää vatsa rasvaa 1 viikko. Vrikshasana-jooga tunnetaan puusta aiheuttaen joogaa ja auttaa parantamaan keskittymistään. Jalka voi olla haastava, mutta kokeile sitä. Kokeile tätä joogaa.

Kuinka vähentää vatsa rasvaa 7 päivää luonnollisesti? | Tyylit elämässä

 1. Vaihda painosi vasemmalle jalalle.
 2. Pidä oikea polvi rintaan, tartu nilkkaan ja tuki oikean jalan pohjaa vasempaan reisiin.
 3. Jos sinusta tuntuu, ettet saa tasapainoa, pidä kätesi nilkassasi painaessasi reisiasi.
 4. Jos löydät oikean tasapainon, pidä kämmentäsi rinnassa rinnassa.
 5. Pidä vatsasi tiukasti selkärankaasi varmistaen, että voit silti hengittää helposti.

Warrior Pose:

Tämä on toinen jooga vähentää vatsa rasvaa 1 viikko. Vältä tätä asanaa, jos sinulla on heikko sydän. Ota yhteys lääkäriisi ennen kuin aloitat harjoituksen. Se kuitenkin vahvistaa selkää, olkapäätäsi, käsiäsi ja reisiasi. Taipumus on saada oikea tasapaino.

Kuinka vähentää vatsa rasvaa 7 päivää luonnollisesti? | Tyylit elämässä

 1. Siirrä painosi oikealle jalalle.
 2. Halaa vasen svengaava rintakehänne ja pidennä se suoraan takanasi niin, että se on maanpinnan suuntainen.
 3. Laajenna vasen jalka ja työnnä varpaat alas.
 4. Päästä käsivarsi ulos kehosi etuosassa on suorassa linjassa sormenpäistäsi aina takaisin selkäsi ja ulos vasemman kantapään kautta.
 5. Pysy asennossa 3 pitkään syvään hengitykseen ja palaa hitaasti asentoon.

Toista toisella puolella samalla tavalla.

Veneasema:

Mietitkö miten menettää vatsa rasvaa viikolla kotona? Tässä on miten se tehdään! Veneiden asema vahvistaa vatsan, selkärangan ja lonkan joustajiä. Se myös stimuloi ruoansulatusta ja parantaa ydinvoimaa. yksi tarvittavista voimista. Se auttaa lievittämään stressiä, mikä vähentää vatsa rasvaa.

Kuinka vähentää vatsa rasvaa 7 päivää luonnollisesti? | Tyylit elämässä

 1. Istu lanteen molemmilla jalkoilla, jotka ulottuvat edessäsi.
 2. Pidä kätesi lantion taakse ja selkäsi kauan, kun olet hieman taaksepäin.
 3. Nosta jalat pois lattiasta ja pidä vatsasi koko ajan.
 4. Päästä molemmat kädet reisiesi sivuille.
 5. Laske jalat 45 astetta, kunnes kehosi näyttää "V".
 6. Pysy tässä 10 pitkää, syvää hengitystä, tyypillisesti 60 sekuntia.

Nämä ovat joitain parhaita tapoja polttaa vatsa rasvaa 7 vuorokaudessa. Älä kuitenkaan odota saavasi tuloksia yön yli, eikä sinun tarvitse rasittaa itsesi nopeamman tuloksen saavuttamiseksi. Noudata vain näitä menetelmiä huolellisesti ja ulkoneva vatsa alkaa häipyä 7 päivän kuluessa. Mitä enemmän järkyttävää on, miten et pääse suosikki vaatteet vatsaan. Mutta näillä harjoituksilla on varmasti ulospääsy. Hemmottele joitain tiukkoja töitä päivittäin, ainakin vähintään 30 minuuttia. Lisäbonus? Kun hikoilet, myös tuntuu tuoreelta ja kehosi rentoutuu. Kokeile näitä. Aloita tänään! Emme kuitenkaan usko meitä? Seuraa niitä 7 päivää ja mieti sitten meitä!

Leave A Comment

53 − 51 =