Kuinka vähentää vatsa rasvaa 2 viikkoa? | Tyylit elämässä

Haluatko haastaa itsesi? Jos kyllä, vähennä vatsa rasvaa 2 viikon kuluessa. Useimmille ihmisille on erittäin vaikeaa ajatella, miten se on mahdollista? Jos ajattelet myös samalla tavalla, älä huoli! Tässä kirjassa olen antanut joitakin parhaita menetelmiä, jotka auttavat paljon vähentämään vatsa rasvaa 2 viikkoa. Vatsan rasva, muuten viskeraalinen pullea, on erityisen vahingollista sellaista rasvaa, joka istuu noin elimistössäsi.

vähentää belly fat in 2 weeks

Sinun täytyy tietää, että ruokavalion ja liikunnan muutokset voivat vaikuttaa melko suuressa rasvahäviössä pienessä ajassa.

Parhaat menetelmät vatsa rasvan vähentämiseksi 2 viikkoa:

1. Kuluta ateria yli 3 kertaa:

Pidä pieniä aterioita joka kahdesta kolmeen tuntiin, jotta aineenvaihdunta säilyy kohotettuna ja sinun energiatasosi nousee. Vaahdota proteiini ja monipuoliset hiilihydraatit. Esimerkiksi yrittää munanvalkuaista sekoittua pilkottuna vihanneksia ja täysjyväruokaa aamiaiseksi.

2. Kontrolloidun aterian saanti:

Yksi parhaista tavoista olla tasainen vatsa on kuluttaa hallitusti plus annosteltu ateriat, joka on rikkaita koko vilja elintarvikkeisiin lisäksi tyydyttymättömiä rasvoja. Kokonaisten jyvien saanti on täydellinen ratkaisu pudota enemmän vatsan rasvaa.

  • Lisäämällä ruskeaa riisiä, kauraa, ohraa, Quinoa, täysjyväleipää Kamutin kanssa joka päivä ruokavaliostasi auttaa sinua yksinkertaisesti alentamaan vatsa rasvaa.
  • On liian täydellistä, että käsittelet elintarvikkeita, jotka ovat rikkaita tyydyttymättömiä rasvoja, jotka muistuttavat maapähkinävoita, oliiviöljyä, avokadoja, oliiveja, täysmaitoa ja pähkinöitä,.

3. Vältä stressiä:

Korostavat ja ahdistuneisuus voivat juurruttaa varman hormonipuhelun kortizolin ylituotantoa, joka korostaa painonnousua vatsa-alueella. Yritä siis ylläpitää viileää!

Katso lisää:  Kuinka vähentää vatsa rasvaa 15 päivää

4. Pienennä kalorien kulutusta:

Vähennä kalorien syömistä 500 päivässä. Pudottaa rasvaa vaatii enemmän kaloreita kuin syöt. Tutkimuksissa todetaan, että naisilla yhdessä miesten kanssa on syödä 1800 - 2400 ja 2000 - 3000 kaloria joka päivä.

5. Get Enough Sleep:

Varmista, että saat runsaasti nukkua täydestä toipumisesta vahvaan harjoitteluusi. On erittäin suositeltavaa, että aikuisten odotetaan saavan 7-9 tuntia unta yönä yleisen terveydentilan kuntokykyyn.

Katso lisää:  Vatsan vähentäminen vinkkejä

6. Pureskele ruoka:

Yksinkertainen mantra, joka auttaa sinua vähentämään vatsa rasvaa plus turvotus on pitää pureskella ruokaa suussa aikoinaan pitkään. Parannettu hajotettu ruoka vaikuttaa vähemmän turvotukseen. Tämä myös vähentää merkittävästi ruoan syömistä ja estää vatsaonteloa.

7. Suorita Cardio:

Suorita kardio vähintään 30 minuuttia. Yleensä poltat hiilihydraatteja, jotka odottavat sinua saavuttavan 20 minuutin pistemäärän ja alentavat rasvan tallennuksia. Suurempi laihtuminen on suunniteltu laajentamaan korkean intensiteetin valmistetta 45 minuuttia 5 kertaa joka viikko seuraavien kahden viikon yläpuolella.

8. Laita vähärasvainen meijeri ruokavalioosi:

Rasvaton maito, proteiinipitoinen kreikkalainen jogurtti ja vielä vähärasvainen juusto voi saada kokeilemaan täytettyä ja leikattua kalsitriolia, hormonia, joka lisää rasvan varastointia. Syö vähintään 6 oz. jogurtti joka päivä; valitse makeuttamattomat muuten puhtaasti makeutetut tuotteet yli makeampi versio.

Katso lisää: Paras tapa menettää vatsa rasvaa miehille

9. Lisää proteiinia:

Edullisesti kaikkien proteiinien on oltava vähärasvaisia, esim. Kalaa, munanvalkuaista, kanaa tai muuta punaista lihaa leikkaamalla hyvin vähän marblingia muutoin rasvaa. Proteiini vaatii enemmän energiaa kehollesi assimiloitavaksi ja rakentaa lihaksia. Rakennus lihakset auttavat sinua polttamaan rasvaa. Ne nopeuttavat aineenvaihduntaa, vähentävät rasvaa eksponentiaalisesti vahvistuessasi.

Kuvan lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

9 + 1 =