Kuinka vähentää kasvojen rasvaa nopeasti ja luonnostaan? | Tyylit elämässä

Ihmiset, joilla on pullea posket, ovat usein merkityksettömiä kiusanteko, jotkut ottavat sen henkilökohtaisesti, ja jotkut menevät virtaamaan. Loppujen lopuksi hieman pullea voi laittaa sinut alas. Yksi tavoista menettää tämä rasva on käyttää ja sopivaa ruokavaliota.

Hyvä uutinen on, että liikunta ja ruokavalio auttavat laskemaan painon kaikki kehon yläpuolella, lisäksi vahvistavat sydän- ja verisuonijärjestelmääsi ja vähentävät painon aiheuttamien sairauksien, kuten sydänsairauksien ja diabeteksen vaaraa. Lisäksi kasvoharjoitukset sävyvät ihollesi ja tarjoavat sinulle ylimääräisen nuorekkaan ulkonäön.

Kuinka vähentää kasvojen rasvaa nopeasti ja luonnostaan? | Tyylit elämässä

Syyt kasvoille:

 • Ei ole olennaisia ​​ravintoaineita kehossa.
 • Geneettinen perintö.
 • Olla ylipainoinen.
 • Nukkuminen vähemmän ja stressi.
 • Vedenpidätys (huono ruokavalio ja kuivuminen).
 • Suuri syö sokeria, rasvaa, suolaa ja hiilihydraatteja.

15 parhaita tapoja kuinka päästä painoon kasvoillasi:

Tiedä miten vähentää kasvojen rasvaa nopeasti ja luonnollisesti tehokkaasti ilman sivuvaikutuksia? Tässä artikkelissa on vinkkejä

Artikkeli vastaa täydellisesti kysymyksiin siitä, miten vähennetään kasvojen rasvaa miehille ja kuinka vähennetään kasvojen rasvaa naisille.

1. Käytä terveellistä ruokaa:

Kuluttavan terveellisen ruokavalion on erittäin tärkeä. Oikea ruoka ei ainoastaan ​​auta laihtua; kuitenkin myös pitää sinut energisoida lisäksi terveellistä. Sinun täytyy kuluttaa ateriasi oikeaan aikaan, koska sillä on merkittävä rooli ruoan ruuansulatuksessa. Ota mukaan tuoreita hedelmiä, kuitupitoisia vihanneksia ja kalsiumia ruokavaliossa. Vältä elintarvikkeita, jotka leikkaavat lyhyempiä ajanjaksoja.

Katso lisää: Fat Burners sivuvaikutuksia

2. Juo runsaasti vettä:

Pidä itsesi hydratoituna. Juominen oikea määrä vettä usein auttaa huuhtelemaan pois toksiinien kehosta. Siksi pysy hydratoitunut pitää kasvosi näyttävät vähemmän pullea. Yritä juoda vähintään 64 unssia vettä joka päivä. Juomavesi voi myös auttaa hallitsemaan ruokahalua ja estää sinua syömästä.

3. Hot Towel Action:

Kiehauta vettä ja anna sen kiehua alas lämpötilaan, joka ei ole lämmin, vaan tarpeeksi kuuma, että kasvosi kantavat sen. Nyt pese pyyhe tähän lämpimään veteen ja paina ylimääräisen veden poistamiseksi. Peitä kasvot pyyhellä. Toista tämä prosessi vielä 5 kertaa. Suorita tämä 1 tunti ennen nukkumaanmenoa. Kasvihöyry avaa huokoset, joten pudota poskipunasi. Tämä säännöllisesti auttaa sinua pudottamaan muutaman gramman kasvosi ympärille nopeasti.

4. Clay Mask:

Luonnollinen orgaaninen savi naamio auttaa vetämään ihoa, jotta vältyttäisiin sumentumiselta. Ikääntyessämme iho on taipuvainen pudottamaan sen joustavuutta, samoin kuin se, että se heikkenee. Osta luonnollinen savi naamio kerran viikossa lujittaaksesi ihoa, jotta kasvosi näyttävät ohuemmilta.

5. Nukkuminen:

Kaikki työ ja ei pelata luoda Jack tylsä ​​poika! Aikuiset tarvitsevat 8 tuntia unia lopettaakseen kasvojensa lihasten vääntymisen. Myös unen puute voi tuottaa tummia ympyröitä, jotka voivat luoda kasvosi näyttävät turvonneet. Sinun on saatava vähintään 7-8 tuntia unta joka yö. Jotkut vähemmän plus kasvosi saattavat turvota väsymyksestä. Lievä lihakset tekevät kasvot näyttävät tavallista suuremmiksi.

Katso lisää: Paras nyrjähdys Tucker

6. Purukumi:

Se on kasvohoito leikata kaloreita posket ja tasoittaa pullea posket. Pureskele sokeria sisältämättömästä kumista noin 20 minuuttia kaksi kertaa päivässä, sulata rasvasolut kasvoiltasi ja tee kasvosi ilmeisesti ohuempi ja värillinen. Suorita tämä 30 minuuttia sen jälkeen, kun lounas on lisätty 30 minuutin kuluttua. Yksi asia on pidettävä mielessä, ettet pitäisi pureskella kumia lähes 20 tuntia tai niin. Jotkut ihmiset pakkomielle vähentää kasvojen rasvaa pureskele se koko 15 tunnin ajan ja tämä voi johtaa vakaviin hammasongelmiin. Yritä pitää se rajana.

7. Vähennä rasvan kulutusta:

Tee ruokavalio sopivista vaihtoehdoista; Lisäksi yrität vähentää rasvamääriäsi niin paljon kuin mahdollista. Keitä omat ateriasi useammin kuin kulutat, jotta voit hallita kulutusta. Joillekin yksilöille suunniteltu rasva ei vähennä niiden kykyä tuottaa hormoneja, jotka rikkovat kaikkia rasvasoluja. Silti muuttuu niin vähän kuin leikkaamalla sooda muuten kääntämällä alas jälkiruokia voi aiheuttaa tärkeän kaatuu kalorimäärä, jota käytät. Rasvan kulutus ei välttämättä tule yhdestä lähteestä. On olemassa useita rasvanlähteitä, joista yksi on pikaruokaa, mikä on oikeastaan ​​kaikkein todennäköisin syy rasvan saamiseen. Toinen tärkeä tapa vähentää rasvan kulutusta on tehdä ruokavalio kaavio, joka rajoittaa kaloreiden saannin päivittäin.

8. Nosta joitakin raskaita esineitä:

Raskaiden hissien tekeminen tekee myös kasvojen venytyksestä ja sinun täytyy tehdä outoja kasvoja, kun muoto on tiukka ja asettamasi tarpeeksi stressiä raudan painon nostamiseksi.

Tämä on yksi hienoimmista tavoista vähentää painoa ja se on todella hyödyllistä ihmisille, joilla on todella rasvaa kasvot.

Yksi parhaista tavoista vähentää kasvojen rasvaa riippuu myös ruokavaliosta.

9. Pikaruoka:

Joo! Tämä on totta. Haluatko tietää, miten vähentää kasvojen rasvaa? Vältä kaikkea, mitä kutsutaan pikaruokariksi. Pikaruoka sisältää kaikki ainesosat maailmassa, jotta sinut liikalihavia. Ainoa terveellinen pikaruoka, jonka me tiedämme, on salaatti. Loput tarvitsevat selkänojan elämääsi.

10. Lopeta alkoholin kulutus:

Paljon kertaa on havaittu, että ihmiset ovat alkoholisteja tai juo alkoholijuomia melko usein saavat kerroksen rasvaa kiinni niiden posket ja leuka. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä kasvojen rasvan saamiseen. Ainoa tapa vähentää tällaista kasvojen rasvaa on vähentää alkoholin kulutusta ja tehdä tehokkaita kasvot harjoituksia. Voidaan vähentää hienoja kasvihiukkasmääriä noudattamalla terveellistä ruokavaliota ja vähentämällä sokerityyppisten juomien määrää ja tekemällä joitakin harjoituksia vähentämään leikkausrasvaa, kuten kasvojen kalojen käyttö.

11. Vihreä tee:

Vihreä tee on runsaasti antioksidantteja ja vähentää myös veden pitoisuutta kehossa. Se auttaa myös vähentämään ylimääräistä rasvaa kehosta ja vähentämään painoa. On suositeltavaa käyttää 3-4 kupillista vihreää teetä joka päivä. Palveleva ehdotus on välttää keinotekoisia makeutusaineita tai sokeria. Muutamat pisarat sitruunaa ja hunajaa voivat piristää makua ja poistaa myös myrkkyjä kehosta

12. E-vitamiini:

Kuluttamalla runsaasti E-vitamiinipitoisia elintarvikkeita, kuten palkokasveja, lehtivihanneksia, pähkinöitä, jyviä ja meijeriä, ihon joustavuutta voidaan parantaa. E-vitamiini on erittäin tärkeä terveellisen ihon ylläpitämiseksi. Myös E-vitamiinin öljyn massojen hieronta kasvojen ja kaulan alueilla voi sävyttää lihaksia ja johtaa muotoillun ilmeen.

13. Ohita:

Ohittaminen voi auttaa vähentämään pehmeää kasvot ja tekemään sen paljon vahvemmaksi ja äänekkäisemmäksi. Ohittamalla 100 kertaa voit saavuttaa halutun tuloksen nopeasti. Ei vain se auttaa laihtuminen, mutta myös parantaa keskittymistä ja kehon tasapainoa.

Katso lisää: Voi sopeutua kuuluviin

14. Ilmapallot:

Ilmapallot eivät ole vain upeita syntymäpäiväjuhlille, vaan ne auttavat myös sinua pienentämään kasvosi. Puhallus ilmapallo auttaa venyttämään kasvojen lihaksia ja on todistettu tekniikka kasvojen rasvan vähentämiseksi. Joten seuraavalla kerralla, kun isäntät puolueen, oja, joka pumppaa ja käyttää suuntaa sen sijaan puhaltaa ilmapalloja.

15. Meikki:

Meikki voi olla paras ystäväsi, kun se antaa illuusion ohuemmista kasvoista. Kun kokeilet näitä tekniikoita heikkouden supistamiseksi, voit valita ääriviivatarpeen ja luoda täydellisen kauniisti muotoillut poskipäät. Oikean kampauksen valitseminen voi myös tehdä suuren eron lisäämään glamataasi ja tekemällä sinusta näyttävän ohut.

Face-harjoitukset kasvojen rasvan vähentämiseksi:

Seuraavat harjoitukset auttavat vähentämään turvotusta kasvoille ja laihtelemaan sitä veistämättömäksi ulkoasuksi.

1. Cheek Puff Harjoitus:

Kuinka vähentää kasvojen rasvaa nopeasti ja luonnostaan? | Tyylit elämässä

 • Hengitä hengästyneesti ja pistä ilmaasi ankarasti poskillasi.
 • Ota ilmaa paikalleen 5 sekuntia.
 • Työnnä ilmaa oikealle poskelle viisi sekuntia, sen jälkeen vasemmalla. Vapaa ja toista.

2. Gargleharjoittelu:

Kuinka vähentää kasvojen rasvaa nopeasti ja luonnostaan? | Tyylit elämässä

Lämmin gargle on yksinkertainen ja tehokas temppu, joka vähentää kasvojen heikkousta.

 • Ota suupala lämpimään veteen ja kierrä sitä noin minuutin ajan suussa.
 • Toista tämä prosessi noin 3-4 kertaa päivässä
 • Voit suorittaa sen milloin tahansa, missä tahansa. Suorita tämä harjoitus vähentää kasvojen rasvaa ennen nukkumaanmenoa.

3. kasvojen venyttely Harjoitus:

Kuinka vähentää kasvojen rasvaa nopeasti ja luonnostaan? | Tyylit elämässä

Kasvojen joogatutkimus auttaa laajentamaan ja tukemaan kasvojen lihaksia, muotin poskipyöriä, vapaita jännitteitä, vähentämään poskipäiden alaosaa ja tuloksena hoikka ja kaunis ulkonäkö kasvoillesi.

Tehdä tämä:

 • Pyyhi huulesi ja laske 10 kertaa ennen vapauttamista. Toista noin 10 kertaa.
 • Stretch your mouth auki 5 sekuntia ja toista se 10 kertaa
 • Pyyhi kaula mahdollisimman kauas kasvoista. Pidä sitä 5 sekuntia ja toista se 10 kertaa.
 • Kiinnitä kielen ulos ja laske 10. Toista se 10 kertaa.
 • Tee "O" suullasi ja näytä yllättyneeltä venyttää kulmasi. Toista 10 kertaa.
 • Kosketa leukasi rinnalle. Pidä se 5 sekunnin ajan ja toista se 10 kertaa.
 • Hengitä sisään ja ulos 5 kertaa. Tämä ei ainoastaan ​​auttaa sinua rentoutumaan, vaan myös sävyttää kasvojen lihaksia.

4. Kiertävä kielen harjoittelu:

Tämä harjoitus on helppo mutta silti tehokas harjoitus vähentää kasvojen rasvaa. Tehdä tämä

Kun suusi suljetaan, kääntäkää kielesi pyöreisiin toimenpiteisiin.
Lyö ylä- ja pienempien hampaiden ulkopinta.
Suorita tämä 15 kertaa jokaisessa myötäpäivään plus vastapäivään.

5. Hymyilevä kalaharjoittelu:

Kuinka vähentää kasvojen rasvaa nopeasti ja luonnostaan? | Tyylit elämässä

Tämä on iso kasvohoito tiheään ja sävyttää poskia, se vähentää paksuvaa rasvaa poskillasi ja vahvistaa poskia. Tämä toimii, ja se kohdistuu erityisesti alalehtien rasvaan myös leuan kohdalla. Näin voit tehdä tämän:

 • Suck in your cheeks luoda kala kasvot plus yritä hymyillen
 • Odota tässä asennossa 10 sekunnin laskenta
 • Toista 5 kertaa.

6. Kasvojentunnistus:

Tässä on menestyksekäs kasvo-harjoitus rutiini, jonka avulla voit menettää tupla-leuka. Rutiini menee näin.

 • vilkkuu:

Kuinka vähentää kasvojen rasvaa nopeasti ja luonnostaan? | Tyylit elämässä

1. Tee 4 sarjaa vilkkuu 15-20 toistoa varten ja anna 30 sekunnin lepoaika kunkin sarjan välillä.
2. Sitten seuraa sitä ylös huulilla ja nenäliinalla.
3. Aseta jonkin verran levytilaa, esimerkiksi noin 30 sekunnin pituista.

 • nyökkää:

Kuinka vähentää kasvojen rasvaa nopeasti ja luonnostaan? | Tyylit elämässä

1. Istuvan ylös ja alas nyökkääminen on myös yksi tunnetuimmista kasvojen venytys rutiineja päästä eroon kaksinkertainen leuka.
2. Tee 4 sarjaa ylös ja alas nyökkää vähintään 20 toistoa, joiden loput eivät ole yhtä tiukkoja kuin yksi minuutti.
3. Tämä erityinen rutiini voidaan sanoa olevan yksi parhaista keinoista päästä eroon siitä leikkausrasvasta ja vähentää näitä kaksinkertaisia ​​ihomerkkejä.

 • Kulmakarvat nostavat:

Kuinka vähentää kasvojen rasvaa nopeasti ja luonnostaan? | Tyylit elämässä

1. Suorista silmänkorvakorjaus, jotta päästä eroon rasvasta kasvojen yläosassa.
2. Tämä on yksi parhaista tekniikoista kasvojen rasvan vähentämiseksi.
3. Tulos riippuu harjoituksen tiukkuudesta ja siitä, kuinka kauan olet tekemässä sitä.
4. Nosta silmäluomi 3 sarjaa ja 8-10-12 toistoa varten. Tämä tarkoittaa sitä, että teet 8 toistoa ensimmäiselle, 10 toiselle ja 12 viimeiselle joukolle ja loput 60-90 sekunnin välillä.

Nyt herätä ja saada asettaa outo face aikaa! Tee hauskoja kasvoja peilin edessä niin, että sinulla voi olla hyvä nauraa, kun voit tehdä sen ihmisten edessä, jotka näyttävät olevan vakavia, jotta ne puhkaisivat nauruun. Onnellista menettää!

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Leave A Comment

92 − = 87