Kuinka turvallista on kasvojen raskauden aikana? | Tyylit elämässä

Raskaus on kaunis prosessi ja hieno kokemus ainakin tämä on mitä olen kuullut! Voit saada paljon stressiä, kun olet raskaana. Saatat kadota keskittymällä ihoon näinä päivinä. Vähiten voit saada on kasvojen tai vahaus sekä manikyyri ja pedikyyri. Puhuminen kasvoista on monia raskauden kasvohoitoja, joita voit tehdä.

Paras kasvopakkaus raskauden aikana:

Tässä on muutamia DIY-kasvopaketteja, jotka voidaan tehdä raskauden aikana,

1. Kaura ja jogurtti Kasvohoito:

Kaura and Yogurt Face Mask

menetelmät: Sekoita 1 rkl jogurtti ja kaura kulhoon. Lisää muutama pisara hunajaa tähän ja sekoita hyvin muodostamaan tahna. Levitä tämä kasvoille puhdistuksen jälkeen. Jätä se 10 minuuttia ja pese se sitten lämpimällä vedellä.

Edut: Honey kosteuttaa ihoa ja lisää hehkun kasvoille. Raskauden aikana saat ainakin kasvojen hehkun. Tämä on erittäin helppo tehdä ja vaatii vain 15 minuuttia tehdä ja pestä.

Varoitus: Tämä on raskaana oleva turvallinen kasvonaamari, jolla ei ole sivuvaikutuksia.

2. Maitoa ja Honey Face maskia:

Maito and Honey Face Mask

Menetelmä: Kaikki mitä tarvitset raskauden maski kasvohoito on maitoa ja hunajaa. Sekoita ne yhtä suureen määrään kulhoon ja hieronta hellästi kasvosi kanssa. Anna naamari asettaa 30 minuuttia ja huuhdella se sitten vedellä.

Edut: Maito on erittäin hyödyllinen päästä eroon ihonruskeasta ja lisätä hehkua toisaalta hunaja lisää kosteutta kasvot.

Varoitus: Tämä on paras raskauden turvallinen kasvonaamio.

Katso lisää: Kuinka hoitaa tummat ympyrät raskauden aikana

3. Kurkku ja tomaatti kasvohoito:

Kurkku and Tomato Face Mask

Menetelmä: poista tomaattia ja puolet kurkkua ja sekoita se kulhoon. Levitä tämä kasvoillesi ja anna sen kuivua 15 minuuttia. Huuhtele se lämpimällä vedellä.

Edut: Tomaatti toimii luonnollisena valkaisuaineena ja poistaa parkituksen kasvot ja kurkku vähentää tulehdusta iholla ja käytetään jäähdytysneste, joka on hyvä raskauden aikana.

Varoitus: Tällä kasvosuojalla ei ole sivuvaikutuksia, se on raskaana oleva turvallinen kasvonaamio, joka tehdään kotona.

4. Manteli- ja banaanin kasvonsuoja:

Manteli and Banana Face Mask

Menetelmä: Kaikki mitä tarvitset on 1 hienonnettu banaani ja 3 tippaa manteliöljyä. Kaada banaani ja sekoita se hyvin öljyllä. Käytä tätä kasvot ja jätä se 15 minuuttia. Huuhtele se lämpimällä vedellä.

Edut: Banaani on hyvä lisätä kosteutta kasvot raskauden aikana, koska voi menettää charmia. Tässä pakkauksessa olevat vitamiinit auttavat parantamaan ihon kollageenituotantoa. Tämä voi olla paras kasvonsuoja raskauden aikana.

Varoitus: Se on turvallinen ja paras kasvonaamio raskaana iholle ja terveydelle.

Katso lisää: Kuinka päästä eroon pimples raskaana

5. Hunaja ja papaija kasvonaamio:

Hunaja and Papaya Face Mask

Menetelmä: Tarvitset tämän maskin maskiin ½ cup papuja ja 2 rkl hunajaa kulhoon. Sekoita ne hyvin ja aseta se kasvoillesi. Anna sen asettaa 30 minuuttia. Huuhtele se lämpimällä vedellä.

Edut: Hunaja on hyvä lisätä kosteutta kasvot ja papaija on runsaasti antioksidantteja. Tämän yhdistelmän avulla voit päästä eroon tummista kohdista.

Varoitus: Tämä kasvonsuoja on turvallinen raskauden kasvonaamio. Se vain auttaa ihoa nuorentamaan ja sillä ei ole sivuvaikutuksia.

Edellä mainitut ovat joitain kasvot, jotka ovat turvallisia raskauden aikana, ja ne voidaan tehdä hyvin helposti, kun olet raskaana. Nämä ovat helppoja tehdä ja vaativat vähemmän aikaa. Kun mielialan vaihtelut ja stressi saatat menettää joitakin kauneutta, mutta täällä meillä on nämä hämmästyttävä DIY kotitekoinen kasvot pakkauksissa raskauden aikana, joka voidaan tehdä ilman sotkua ja antaa vain etuja.

Katso lisää: Onko Acyclovir turvallinen raskauden aikana

Leave A Comment

+ 16 = 26