Kuinka tehdä Ponytail? | Tyylit elämässä

Ponytail on hyvin yleinen kampa, jota lähes kaikki rakastaa, ja satoja tapoja tehdä se. Ponytail on ollut vanhin tapa muotoilla hiuksiaan. Jopa yksinkertainen ratsastin voi näyttää hyvältä, jos teet sen oikein. Ponytail voidaan käyttää arjen tyyliin lähes kaiken ikäryhmän naisen ja voidaan tehdä tyylikäs kampauksen hieman ylimääräistä vaivaa. Oikea tapa tehdä hyvä lantio on kirjoitettu vaiheittaisen auttaa sinua.

1. Korkean lonikkaketjun tekeminen:

Millä tavalla To Do Ponytail

Ensinnäkin, sinun pitäisi shampoo sinun oikein saada puhdasta likaista hiuksia varten lantion. Käytä sitten haluamaasi tuotetta, jota tarvitset hiusten tilavuuden ja tekstuurin lisäämiseen. Harjaa hiuksesi oikein. Jos sinulla ei ole kotona kätevää tuotetta, ota huomioon, että käytät vauvan jauhetta päissä. Kerran, hiukset ovat valmiita käpristymään, sinun on lämmitettävä parranajokone oikein ja aloitettava pään yhdeltä puolelta. Kun olet, täytä koko hiukset koko vaatimuksen mukaan.

Sinun pitää ottaa hieno hammastettu puhdas kampa ja pehmeästi nostaa selkähampaita kohti kruunua. Sitten kerää kaikki hiukset kädestäsi kunnolla ja sitota se hyvällä värikuorella. Viimeistele se pehmeällä harjalla hiukset.

2. Side Side Ponytail:

Millä tavalla To Do Ponytail

Normaalin ponikahkan tavoin voi myös ajatella, että sivupalkki, joka näyttää paremmalta pyöreältä ja sydämen muotoiselta pinnalta, on erityisen tärkeä. Minkä tahansa tyyppinen ponnahdusnauha näyttää hyvältä, jos hiusten tilavuus on tiheä. Ohut hiukset on sidottava poniin. Puolikanavalla kannattaa soveltaa tuotetta kasvattamaan puhtaita hiuksia ja sitten harjaa kevyesti.

Sitten kampa luo syvän sivun jakautumisen kummallekin puolelle, jonka löydät mukavalta. Sitten kerää kaikki hiukset vastakkaiselle puolelle irtoamista kädet tai kampaasi. Karvojen on oltava sidottuja yhteensopivalla värikumikiinnikkeellä. Lopuksi voit tasoittaa ponnahduslautan kädet.

Katso lisää: Helpon Ponytail-kampaukset kauniille hiuksille

3. Palmikoiden valmistaminen:

Millä tavalla to do Ponytail3

Kuten edellä mainituissa kahdessa ponytail-tyylissä, voit helposti tehdä punottu rattaat. Tämä antaa sinulle kauniimman ulkonäön, mutta on välttämätöntä, että sinulla on paksut hiukset, jos haluat muotoilla hattuja kudotuksi ponnahduslaudaksi. Sinun täytyy jakaa hiuksesi neljään neljäsosaan. Kaksi sivukonttoria käytetään tekemään kaksi punaa, jotka lopulta tulevat keskelle ja sekoitetaan muun hiuksen kanssa. Kaikki hiukset on kerättävä tiukkaan ponnahdusnauhaan käyttäen hyvälaatuista elastista.

Katso lisää:  Inverse Ponytails

4. Keskeneräisen lantionuovan tekeminen:

Millä tavalla to do Ponytail4

Tämä on toinen mielenkiintoinen ponnahduslautatyyli, joka on yhdistelmä punos ja poninhäntä. Ulkonäkö on sotkuinen ja keskeneräinen. Sinun täytyy harjauttaa oikein ja luoda keskellä jakautuminen niskan niskassa. Pidä hiuksesi kahta osaa käsissäsi ja sitota ne kengännauhaksi. Toista tämä kolminkertainen ja löysästi sitoa kuminauha pään lopussa. Käytä Bobby-tappaa kiinnittää hiukset paikoilleen hiusten takaa. Olet valmis menemään ja hankkimaan kohteliaisuuksia.

Voit valita minkä tahansa tyyppikilpailun itsellesi eri tilanteissa. Nämä kampaukset voidaan tehdä kaikenlaisilla asuilla, olivatpa ne housut ja paidat, denim ja t-paidat vai jopa maxi-mekko. Se on yleinen hairstyle on mukava ja näyttää tyylikäs samoin.

Katso lisää:  Naruton Ponytail kampaukset

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4.

Leave A Comment

+ 62 = 63