Kuinka tehdä Meditaatio oikein - 9 vaihetta. | Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.info

Kuinka tehdä Meditaatio oikein – 9 vaihetta. | Tyylit elämässä

Mikä on meditaatio:

Meditaatio on yksi parhaista harjoituksista, jotka avaavat mielen ja auttaa sinua keskittymään paremmin. Ei vain, se rentouttaa aistasi, alempi ahdistus ja verenpaine. Verenkiertoa parannetaan ja jos sinulla on sydänongelma, odottaa hyötyvän tästä. Tämä käytäntö on ollut osa intialaista kulttuuria useiden vuosikymmenien ajan ja on antanut maalle uuden kuvan ja ulottuvuuden. On olemassa useita erilaisia ​​käytäntöjä, joita voisit tehdä mielenterveystyön parantamiseksi. Useimmat ihmiset haluavat liittyä luokkiin, jotka opettavat meditaatiota, kun taas jotkut haluavat oppia kotona DVD: n avulla. Mutta et ole ottanut sitä vaivaa. Seuraa tässä artikkelissa annettuja ohjeita ja olet valmis meditoimaan melko pian.

Millä tavalla To Do Meditation For Beginners

Monet ihmiset ovat löytäneet monia sovelluksia meditaation käyttämiseen päivittäin paitsi lääketieteellisesti myös mentaalisen stressin helpottamiseksi. On olemassa monenlaisia ​​meditaatiota, ja vaikka monet ihmiset eivät tiedä, tämä on kahdenlaista meditaatiota, jotka vaihtelevat tavanomaisesta ei-toivottomasta meditaatiosta ja kehittävät meditaatiota ihmisille, jotka ovat riippuvaisia ​​prosessista ja tietävät, mitä tehdä asiantuntijoilla taso.

Meditaatio ja jooga kulkevat käsi kädessä, kun molemmat käsittelevät mielen rauhoittamista. On aina parempi pitää itseäsi ajan tasalla, joten on erittäin tärkeää, että teet vähän tutkimusta etukäteen niin, että kun meditoidaan, tiedät tarkalleen, mitä teet. Jos etsit ammattitaitoista apua, on olemassa joukko ihmisiä, jotka ovat melko hyvin perehtynyt meditaation taiteeseen, että voit pyytää apua tehokkaasti ilman mitään lisättyä takaisin luonnosta.

Katso lisää: Meditaatio vaiheet aloittelijoille

Kuinka tehdä Meditaatio aloittelijoille:

Tässä on parhaat keinot ja vinkit meditaation tekemiseen sekä terveydelle hyödyksi.

1. Kiinnitä erityinen aikaväli itsellesi:

Meditaatio on kyse rentouttavasta ja vapauttamisesta kehosta ja rasituksesta. Tämä käytäntö on liian ainutlaatuinen ja riskialtista keskipäivällä tai yöllä. Sinun on kuitenkin harjoiteltava meditaatiota kokonaan sopivaksi. Siksi ensimmäinen, mitä sinun tarvitsee meditoida, on korjata tietty aikaväli itsellesi. Varmista, että seuraat tätä päivittäisessä kuvassa. Meditoi säännöllisesti samaan aikaan antaa sinulle useita myönteisiä vaikutuksia.

Millä tavalla To Do Meditation For Beginners

2. Valitse rauhallinen paikka:

Kun kysytään, miten tehdä meditaatiota, sinun on etsittävä hiljainen ja rauhallinen paikka. Koska tämä harjoitus on kaiken irti itsestäsi ja rentouttava aistit, et voi tehdä sitä paikassa, joka on täynnä kohinaa ja kaaosta. Sinun täytyy mennä jonnekin, missä on rauha, rauhallinen ja rauhallinen. Jos satut pysyä kukkuloilla, niin sinulla on onnea. Maalaukselliset kohteet, eksoottiset näkymät ja rauhallinen ilmapiiri auttavat sinua mietiskelemään paremmin.

Niistä, jotka asuvat kaupungissa, kokeile meditaatiota omassa huoneessasi aikaisin aamulla. Valitsemalla oikea paikka istua ja lepää kehosi aloittaessasi meditaatiosta on erittäin tärkeä ja olennainen osa prosessia, koska mitä helpoimmin voit pitää mielesi tämän prosessin aikana, sitä enemmän vaikutukset tulevat nopeasti ja hyvin tehokkaita. Sinun on aina huolehdittava siitä, että pysyt kaukana ruuhkaisilla alueilla, jossa on ehkä liikaa liikennettä tai ihmisiä, koska tämä saattaa sotkea keskittymistäsi. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, mene rauhalliseen paikkaan kuin puisto, jossa voit helposti yhdistää luontoon ja nauttia täysin kehittyneestä meditaatioistunnosta.

3. Sit Comfortably:

Istuminen mukavasti on kolmas vaihe, jonka sinun on tehtävä meditoimiseksi. Pidä jalat ristissä ja aseta kädet sylissäsi. Pidä selkäsi suorana ja silmäsi kiinni. Koko meditaatioprosessin aikana silmät eivät saa avata tai selata. Padmasana, joka tunnetaan myös lotus poseina, on ensimmäinen ja perusasema, johon sinun täytyy sijoittaa. Pysy hengissä ja hengitä syvään.

Tämä on toinen vaihe parhaiden meditaatioefektien saavuttamiseksi. Kuten tiedät jo, on olemassa useita tapoja, joilla voit sijoittaa itsesi aikaa meditaation ajaksi, josta jotkut ovat varsin yksityiskohtaisia ​​ja jotkut ovat hyvin helppoja. Sinun on valittava pose, joka on mukavin sinulle ja tee vähän tutkimusta asiasta etukäteen niin, että voit kokeilla kaikkia istumamenetelmiä ennen oman päätöksen tekemistä. Se on hauska tapa miettiä aikaasi ja antaa sinulle mahdollisuuden oppia lisää meditaatiosta ja sen ihmeellisistä vaikutuksista ja kun sitä kysytään, miten meditoin, tiedät mitä sanoa.

Katso lisää: Opastettu Kundalini-meditaatio

4. Pidä vatsasi tyhjänä:

Et voi meditoida täydellä vatsalla, muuten nukahtaa. On kuitenkin hyvin tärkeää, että muistat, että sinun ei pidä mietiskellä, kun olet hyvin nälkäinen. Sinun on hyvin vaikea mietiskellä ja koko prosessi on jätettä. Tämä on yksi syy siihen, miksi monet joogaopettajista ja opettajista kertovat, että maamme tyhjennetään kaksi tuntia ennen harjoittelua tai meditaatiota. Meditaatio tehdään tavallisesti aamulla auringonnousun aikaan, koska juuri tällä hetkellä kehosi on aktiivisin.

Meditaatioon liittyy paljon hengitysharjoituksia, jotka edellyttävät, että vatsasi tyhjennetään parhaiden tulosten saavuttamiseksi. sillä hengitys voi olla nopeaa ja nopeaa joskus, se pyrkii lisäämään pörröinen tunne, jos olet syönyt vähentäen meditaation vaikutuksia, jotta vatsasi tyhjennetään ja syövät sydämen aterian, kun meditaatio on ohi. Ottaa välipala ennen istuntoa on sallittua, koska siksi et halua tuntea nälänhätä koko teidän meditaatio istunto, joten se on erittäin tärkeä vaiheet tehdä meditaatio.

5. Tee jotain lämmintä:

Kaikenlainen fyysinen käytäntö vaatii sinua tekemään joitakin lämpenemistä. Ja lämpenemällä tarkoitamme joitakin ulottuvuuksia. Kokeile tehdä Namaste pose, vene aiheuttaa ja lapsen aiheuttaa pari minuuttia ennen kuin voit todella päästä työhön. Tämä tekee kehostasi tunnetuksi kevyeksi ja rennoksi. Huomaat myös, että meditaatio pidemmäksi ajaksi ei ole enää ongelma.

6. Ota joitakin Deep Breaths:

Kuinka tehdä Meditaatio oikein - 9 vaihetta. | Tyylit elämässä

Kun yrität harjoitella meditaatiota, on tärkeää hengittää oikealla tavalla. Se on yksi hyvä meditaation tärkeimmistä tekniikoista. Hengitys sisään ja ulos syvästi auttaa sinua pysymään rauhallisessa ja meditatiivisessa tilassa pitempään. Sinun on myös parannettava keuhkosi ehtoja, kun opit hengittämään paremmin. Muista aina keskittyä hengittämiseen. Sinulla pitäisi olla perusajatus suorituskyvystäsi.

7. Älä unohda hymyillen:

Koko meditaatio on hyödytön, jos unohdat hymyilemisen. Hellävarainen hymy parantaa rauhanomaista tilannetta ja parantaa meditaatiota hienoilla tavoilla. Sinusta tuntuu myös paremmalta, kun meditoit. Hymyilevällä on aina ollut myönteinen vaikutus niille, jotka mietiskelevät päivittäin.

8. Pitoisuus:

Keskitettäessä sinun on muistettava keskittyä. Keskity yksittäiseen pisteeseen koko istunnon ajan. Vältä häiriöitä tai esteitä. Jotta meditaatio pysyisi tasaisena ja tehokkaana, voit laulaa yhden sanan tai ehkä mantran. Voit myös pitää rukousta, laskea helmet ja sanoa rukouksen. Mielen keskittyminen voi olla hyvin haastava tehtävä, mutta aloittelija voi vain meditoida vain muutaman minuutin. Pohdittavaksi pitempään aikaan tulee vain käytäntö. Ole varovainen, huomaa aina, kun mieli mietteli. Kohdista itsesi uudelleen hetkeksi ja tarkenna uudelleen. Koko prosessiin sinun keskittyminen parantaa varmasti.

Observation voima:

Jotta meditoida kuin ammattilainen, sinun on oltava innokas tarkkailija. Joka kerta kun tuntuu, että mieltäsi ajautuu muualle, ole varovainen ja tarkkaile tätä tilannetta huolellisesti. Tietoisuuden ja havainnoinnin avulla pystyt arvioimaan kokemuksia ja ymmärtämään myös suorituskykyäsi. Tällä käytännöllä sisäinen tasapainosi kehittyy ja pystyt meditoimaan todellisen tavan. Sinun tulisi myös oppia olemaan hyvin paikallaan koko menettelyn aikana.

Katso lisää: Om meditaatio

9. Avaa silmäsi:

Kun olet lopettanut meditoinnin, älä vain nouse esiin. Avaa silmäsi varovasti ja vähitellen ja yritä tuntea ympäröivän maailman kauneutta. Ole tarkkailija ja olet tietoinen ympäristöstäsi. Istu siellä pohtimalla pari minuuttia ja sitten voit hitaasti nousta ylös, kutsumalla tämän istunnon loppuun. Se on loistava tapa aloittaa päiväsi ja antaa mielesi ja ruumiin, että asianmukaisen rentoutumisen on kyettävä käsittelemään mahdollisia ongelmia, jotka voivat ilmetä päivän aikana. Yksi meditaatioon liittyvistä parhaista asioista on se, että se antaa sinulle selkeän elämän näkökulman, jonka avulla voit olla tietoisempi ympäristöstäsi ja jonka avulla voit olla paljon helpompi käsitellä mitä tahansa asiaa päivittäin ilman, että se hukkuu kuorma-autolla stressiä ennen kuin se on paras tapa tehdä meditaatiota.

Tässä artikkelissa kerrotaan päivittäisen meditoinnin hyödyistä sekä kaikista askeleista, joita sinun on ryhdyttävä nauttimaan onnistuneesta meditaatiosta.

Kuvat Lähde: Shutterstock, 2, 3.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 41 = 44

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map