Kuinka saada tilavuus hiuksissa luonnollisesti Tyylit elämässä

Harvennus hiusten ongelmat jatkuvat ja ovat todella painajaisia ​​käsitellä. Kun unelmoitat, että sinulla on pään täynnä paksuja kiemurusverkkoja, päänahkaa on usein paljastettu, kun joudut hiuksiasi toiselle puolelle. Jos pidät sivua pitkään, jakautuminen kasvaa hieman liian suureksi ja jälleen ohuet hiusongelmat vaivaavat sinua. Jokainen rakastaa hiuksia päällystettyä päätä ja siksi tässä on muutamia hulluja hyviä vinkkejä, joita voit toteuttaa piilottaaksesi harvennushampaasi. Nämä vinkit ja temput tekevät vain trendin, mutta lisäävät myös tilavuutta hiuksillesi.

millä tavalla to get volume in hair

Mitkä ovat vaiheet, joilla on paljon hiuksia?

Peruskysymyksenä on lisätä hieno määrä hiuksillesi parhaimmillaan, mutta ilman kohtalokkaita seurauksia. Yleensä, jos sinulla on hienoja hiuksia, se yleensä asettuu tasaiseksi päähäsi. Hiusten paksuuden puute pakottaa hiukset laskeutumaan entistä enemmän ja tuotteen kertymiseen tai jopa jokapäiväiseen pilaantumiseen, on mahdotonta ylläpitää hyvä volumisoitua hiustenhoitoa ilman, että hänen on syytä huolehtia siitä, että hän vahingoittaa sitä.

hiukset to get some volume on hair1

Tässä artikkelissa puhumme eri tavoista, kuinka saada hiusvoidetta luonnollisesti, mutta ennen sitä prosessin keskeinen askel on ojaamaan ikivanha ajatus saada kerroksia aina, kun he sanovat, että hiukset tarvitsevat tilavuutta. Vaikka ensimmäiset päivät, oikea sulka leikata tai kerros vuodattaa ulkoasua, kun aika puuttuu ammatillinen salon styling, hiukset pyrkivät asettumaan alas. Kerrokset puolestaan ​​puolestaan ​​merkitsevät hiusten ohutta pikemminkin kuin päinvastoin.

Katso lisää: Kuinka suojata hiuksia auringolta

Paluu perusasiat:

Paljon hiukset temppuja mukana sinut yksilön olla varovainen, miten kuljetat itsesi ja hiuksesi. Hiusten suojaaminen auringolta ja kuumuudelta ei anna sinulle äänenvoimakkuutta, eikä hiuslakkaa. Seuraavassa on muutamia perusvihjeitä hiusten tilavuuden saamiseen.

hiukset to get some volume on hair2

  • Jotta huomattava menestys juuret tai pohja on täydennettävä ja siksi ja on äärimmäisen tärkeää, että keskityt juuri sinun juuret tällä kertaa sijasta koko pala. Juuret auttavat sinua saavuttamaan tarvittavan äänenvoimakkuuden. Sinun on varmistettava, että tuotekertymä vältetään ja että säännöllisesti puhdistat päänahan. Heitä heidät hyvin verenkierron hyväksi.
  • Kädet tekevät työtä puolestasi. Kaikki mitä tarvitset on kova hiusharja. Prosessi on nimeltään kiusanteko, jossa osaa hiustesi osaa ja pidät sitä toisella kädelläsi, kun taas toinen käsi keskittyy hiusten juurien harjaamiseen vastakkaiseen suuntaan, mikä luo haaran takana. Tasaa kädestäsi ylhäältä alusta, mutta varmista, että joka ilta hiukset hajoavat.
  • Se on usein uusi temppu, jota naiset työskentelevät kaikkialla maailmassa, kun hyvän suihkun jälkeen kuivataan hiuksiasi ja sitouduin prosessiin siten, että seuraavana aamuna hiukset säilyttävät toisenlaisen muodon. Yleensä mennään kierteisiin, joissa voit kierrä hiuslasiosia ja sitoa ne pullaan. Odota yötä ja urheilua kiharat seuraavana aamuna.
  • Jos et halua vaihtaa hiustyyppiäsi, käytä lämpöä ystäväsi toimimaan uusimpana paksuna. Puhalluskuivurin käyttäminen juurien lämmittämiseen auttaa sinua saavuttamaan tarvittavan äänenvoimakkuuden. Tämä voi olla sama samalla, kun käytetään lämmönjohtavuutta. Aloita juurista ja vedä se sivuttain alaspäin.

Katso lisää: Kuinka pyyhkiä kuivat hiukset kotona

Go Commercial:

hiukset to get some volume on hair3

Jos koti-tempput eivät tee työtä puolestasi, voit aina valita kaupallisen avun, jossa saat ylimääräiset paksunnosseerumit, jotka on rakennettu hoitoaineisiin lisävoimakkuutta varten, hiusten tilavuutta parantavat shampoot ja paksunnetut hiuslakkaukset, jotka saattavat auttaa sinua volyymipelissä. Varmista kuitenkin, ettei tuotteesta kerry.

Katso lisää: Pidä turvalliset hiukset

Kuvan lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

99 − 90 =