Kuinka räjähtää vauva. Tyylit elämässä

Vauvan saaminen edellyttää paljon ylimääräistä vastuuta, olipa se taloudellisesti tai ajallisesti. Kuten jokainen uusi päivä kulkee, vauva oppii jotain uutta ja niin myös vanhemmat. Tämä sisältää myös päivittäiset rutiinitoiminnot, kuten vauvan imetys ja varhain, että vauva on terve ja onnellinen. Burping on olennainen osa samaa prosessia. Sellaisena on tärkeää tietää, miten vastasyntynyt vauva syöksyy.

Mikä on Burping ja miksi se on tärkeää?

Burpingillä on erittäin tärkeä rooli vauvassa, koska se palvelee tarkoitusta vapauttaa ilmaa loukkuun vauvan vatsaan. Ilma, jonka vauva olisi saattanut niellä ruokailun aikana, löytää tulvan lävistyksen. Tämän seurauksena vauva kokee vähemmän epämukavuutta, kyynärpäätä ja vähemmän kaasun ongelmia. Tämä luo myös enemmän tilaa vauvan vatsalle, jotta hän voi ruokkia tehokkaammin ja hänen täyden potentiaalinsa.

Vaikka röyhtäysvaatimus ja kuvio vaihtelevat vauvasta vauvoille, yleensä rintaruokintaiset vauvat vaativat vähemmän röyhtäilyä kuin pulloilla ruokitut vauvat. Tämä johtuu siitä, että pulloon syötetyt vauvat päätyvät nielemään enemmän ilmaa vertailussa. Jopa pullokyllästettyjen vauvojen joukossa ruokintaan käytettävän pullon tyyppi menee pitkälle määritettäessä, mikä vauva tarvitsee enemmän ja kuinka usein.

Kun räjähtää vauvaasi:

Yleensä vauvat on täytettävä ensimmäisten kuukausien aikana ruokinnassa, koska he oppivat yhä tehokkaammin ruokkimaan. Tämän lisäksi useimmat vauvat oppivat nauttimaan pienemmästä ja pienemmästä ilmasta. He harjoittavat myös enemmän liikuntaa, kuten istuu pystyssä ja siten usein räjähtää itsestään.

Yleensä imettävät äidit tekevät tauon rypistyä vauvaa, kun he vaihtavat rintojaan. Pullotehokkaiden vanhempien keskuudessa on usein taukoa tuoda vauva käyttöön riippuen siitä, kuinka paljon vauvat on syötetty. Tavallinen käytäntö on, että ruokkiminen 60-90 millilitrasta maidosta on tavallista. Kuitenkin lapsille, joilla on gastroesofageaalinen refluksitauti (GERD), on suositeltavaa syövyttää joka 20-30 millilitra.

Jos vauva tuntee epämukavuutta ruokinnan aikana, on taipuvainen, vetää pois tai liikkuu epämiellyttävänä, se voi olla merkki siitä, että voit syödä vauvaa heti. Jos vauva kuitenkin vaikuttaa sisällöltään ja nukkuu rauhassa rehun aikana tai sen jälkeen, on hyvä antaa heidät. Tällöin ei saa pakottaa vauvaa syöpään. Jos vauva kärsii koliikista tai muista pitkittyneistä huutoista, on luonnollista, että hän syö enemmän ilmaa itkien aikana. Oikeat burping-tekniikat menevät pitkälle tämän voittamiseksi.

Kuinka kasvattaa vauva?

Vanhemmille on usein haastavaa, miten vastasyntynyt vauva syö. Lääketieteen asiantuntijat ja lastenlääkärit ovat sitä mieltä, että vauva voi räjähtää kolmella eri tavalla. Äidit tai huoltajat voivat valita, mikä sopii heille ja heidän vaimolleen päättää, mikä on paras tapa räjähtää vauva.

1. Rinta- tai lapa-menetelmä:

Kuinka-To-Röyhtäyttää-a-vauva-Rinta-tai-Shoulder-menetelmä

Tässä menetelmässä yksi voi pitää vauvan yhdellä kädellä siten, että vauvan leuka lepää olkapäähän. Toisella vapaalla kädellä kannattaa pistä tai hieroa vauvan varovasti ja odota, että vauva syöksyy. Tämä asema on erittäin mukava vauvalle, joten hänellä ei ole mitään epämukavuutta hänelle.

Voit myös pitää vauvan korkeamman siten, että vatsasi lepää varovasti olkapääsi. Tällaisessa tilanteessa on varmistettava, että vauva hengittää normaalisti. Vauvan pään ja kaulan kohdalla on huolehdittava siitä, ettei vauva ole vahingoittunut.

Vanhempi voi laittaa kangasta olkapäälle / selälleen estääkseen niiden vaatteiden likaantumisen vauvaperheellä.

Katso lisää: Baby Massaging Techniques

2. Vauvan istuminen kierroksella Menetelmä:

Millä tavalla To Burp a Baby-Baby Sitting on Lap Method

Vauva on sijoitettava vanhemman sylissä samaan suuntaan kuin vanhempi. Toisen käden täytyy tukea vauvan rintakehää, leukaa ja leukaa (varovasti). Hitaasti ja varovasti tee vauva nojatuoli eteenpäin ja pyyhkäise / pudota selkää toisella kädellä. Tässä tapauksessa vyötäröllä on vauvan rintakehä, joka estää likaantumisen.

3. Vauva asettaminen kierroksella Menetelmä:

Millä tavalla To Burp a Baby-Baby Laying on Lap Method

Vauva on asetettava vanhemman sylissä, polvien puolelle, alaspäin. Käytä toista kättä tukemaan vauvan leukaa ja leukaa, varmista, että pää on kohdistettu muuhun kehoon, jotta veri ei ravistyisi. Toisella kädellä voit heittää / hankauttaa vauvan vartaloa. Tässä menetelmässä vanhemman sylissä voidaan käyttää kangasta / vyötäröä, jottei vaatteet pilaantuisi sylkemällä. Tämä menetelmä toimii, vaikka vauva valmistettaisiin makaamaan vatsalleen sängylle, varmistaen samalla, että pää ei ole alhaisempi kuin muualla elimessä.

Katso lisää: Kuinka Kylpy Vauva

Huomautukset:

Millä tavalla To Burp a Baby-Points to Note

Kussakin tapauksessa vauvan takaosaa on käärittävä varovasti sen sijaan, että hän painaa kovaa.

Kangas / rintaliivin käyttö on valinnainen, mutta suositeltavaa, koska se estää sotkun, jos vauva pureskelee.
Ravistelemalla vauvaa ravistelemalla varovasti tekemättä sitä voi aiheuttaa neurologisia vaurioita ja näin ollen on huolehdittava.

Milloin lopettaa vampyyritys?

Toinen tärkeä kysymys, jota on syytä harkita, on se, kun lopettaa kuohunta vauva. Noin 4-6 kuukauden ikäisenä vauva kykenee paremmin ruokkimaan. Kun pienempi ja pienempi ilma on nielty, röyhtäilystä tulee tarpeeton rituaali. Tämä johtuu myös siitä, että vauvat kykenevät parantamaan itseään enemmän aktiviteetin seurauksena. He alkavat liikkua vähän ja istua suoraan. Myös silloin, kun vauvat alkavat kuluttaa kiintoaineita ja puolikiinteitä aineita, rypistymisen tarve yleensä lakkaa. Kuitenkin lapsille, joilla on toistuva kaasu ja uudelleenvirtausongelmia, vanhempien räpytys voi jatkua pidempään.

Katso lisää: Vauvan hiusten pesu

Viime kädessä ei ole kyse siitä, miten räjähtää vauva tai paras tapa räjähtää vauva, koska menetelmät ja niiden sovellettavuus vaihtelevat vanhemmista vanhempaan ja vauvaan vauvoihin. Joten on viisasta noudattaa menetelmää, joka toimii parhaiten vauvalle ja vanhemmalle.

Leave A Comment

65 + = 73