Kuinka poistaa pimple merkkejä 2 päivää luonnollisesti? | Tyylit elämässä

Älkää olko huolestuneita siitä, että sinulla on taskulamppu. Akne breakouts ovat yleisiä teini-ikäisten keskuudessa. Akne breakout tapahtuu, koska tulehdus öljy rauhaset teidän iho ja karvatuppien. Aknen puhdistaminen on prosessi, ei kahden päivän tapaus. Akne on aiheuttanut yliaktiiviset öljyrauhaset, jotka tukkivat huokosia.

Pimples ja pikku spotet ovat luonnollisesti esiintyviä kiehuvat iholle, enimmäkseen kasvosi, jossa myrkkyjä ja kerääntynyt lika kerääntyy alle, aiheuttaen reaktion paisua ylös tai muuttumaan punaiseksi. On hormonaalisia muutoksia ja murrosikä, jotka voidaan syyttää ruma punaiset ihottumat. Kummassakin tapauksessa pimppi on ikuisesti toivottavaa varsinkin juuri ennen erityistä tilaisuutta. Tässä artikkelissa etsimme joitakin nopeimpia tapoja päästä eroon akne 2 päivän kuluessa.

Millä tavalla to Avoid Pimples

Aknea voi saada kasvosi, rintakehän, selän, hartioiden ja jopa pakaroiden puolelle. On monia tapoja, joilla voit poistaa pimples 2 päivää. Aseta pohtimaan, miten poistaa pimples ja pimple merkkejä kahdessa päivässä.

Top tapoja poistaa pimples ja pimple merkkejä 2 päivää:

Alla mainitaan 15 erilaista klassista ja parasta hoitomenetelmää, jotka poistavat näppylöitä ja nuolenmerkkejä tai tummia pisteitä 2 päivän aikana luonnollisella tavalla ilman, että saataisiin sivuvaikutuksia.

1. Jääkuutit:

Millä tavalla To Remove Pimples And Pimple Marks In 2 Days

Jää auttaa vähentämään huokosten kokoa supistamalla ihon alapuoliset verisuonet. Jos akne on kipeä, sen on myös autettava lievittämään kipua. Hikoile jääkuutioita tarjoten aknea. Hierontaan jääpalan yläpuolella oleva akne kasvoillesi odottaa alueen märkää. Anna kasvojesi vapaana odottamaan, että se on taas lämmin.

2. Hammastahnat:

Kokeile hammastahnaa kysymykseesi, miten poistat nuolenmerkit 2 päivässä. Hammastahnalla on piidioksidia, joka on muun muassa naudanlihan pussista löytämä kuivausaine. Epäilemättä hammastahna voi auttaa kuivumaan pimpsiä yön aikana pienentämällä sen kokoa, vaikka se ei ole voittanut tapa puhdistaa ihoa.

Millä tavalla To Remove Pimples And Pimple Marks In 2 Days

3. Kosteuttava:

Millä tavalla To Remove Pimples And Pimple Marks In 2 Days

Pidä iho kosteutettuna. Tavan, jonka aiot luoda, voi aiheuttaa kuivumista, lähinnä paikkaan, jossa leesiosi ilmenee. Käyttämällä puhdistusaineita kosteusvoidetta tai öljytöntä kosteusvoidetta tiivistää kosteus ihoon ja välttää kuivaus ja hilseily. Tuotteet, jotka sisältävät ainesosia, kuten ureaa, glyseriiniä ja alfa-hydroksihappoja, absorboivat vettä ilmasta ja pitävät ihon kosteutettuna.

4. Vältä koskettamista:

Älä kosketa vain! Öljyt kädestäsi sekä bakteerit samankaltaisista kennoista ja kuntosalilaitteista saattavat aiheuttaa punoitusta ja pysäyttää pimpeleiden puhdistuma nopeasti. Poiminta ja popping-leesiot pahentavat ihon ulkoasua viivästyttämällä pimples parantumisesta. Tämä voisi todennäköisesti olla nopein tapa poistaa nuolenmerkit välittömästi.

Katso lisää: Paras kasvot puhdistava ihon akne

5. Kuorinta:

Millä tavalla To Remove Pimples And Pimple Marks In 2 Days

Häivyttää ihoa. Hanki tapana kuorinta koko akne scrub joka viikko, kirjaimellisesti joka viikko. Kuorinta ei ole muuta kuin pehmeästi pyyhkimällä kuolleiden ihosolujen yläkerroksen, joka kerääntyy ihon päälle, puhdistavat tien mukavalle uudelle kerrokselle elävälle, akneettiselle iholle. Kun peset kasvosi lempeällä kuorilla, varo, ettet hankaa liian kovaa.

6. Hunaja:

Millä tavalla To Remove Pimples And Pimple Marks In 2 Days

Yli ja yläpuolella on maukkaita, hunaja on luonnollinen antibiootti, joka tekee siitä ihanteellisen parantumiseen ja vähenee pimples. Lisäbonuksena sen tarttuvuus auttaa poistamaan ylimääräisen lian ja epäpuhtaudet iholta. Voit käyttää hunajaa rakentamalla yksinkertaisen maskin. Voit tehdä tämän sekoittamalla 2 rkl kultaista eliksiiriä teelusikallista kanelia ja pistä se kasvoillesi. Anna seoksen asettua noin kymmenen minuuttia ennen sen pesemistä lämpimällä vedellä.

7. Kloori - Uinti:

Pulahtaa. Jos sinulla on uima-allas vapaaehtoisesti, yritä mennä uimaan. Kloori on tunnustettu kuivumaan ihoon, joka on hyvä uutinen päästä eroon pimples. Vain olla varma asianmukaisesti kosteuttaa loput ihon plus kunto hiukset lopettaa vahinkoa.

Millä tavalla To Remove Dark Spots From Face Within 2 Days

8. Banaanin kuorinta:

Millä tavalla To Remove Spots From Face In 2 Days

Banaanin kuoret ovat hyödyllisiä hyönteisten ja hyttysten puremien hoidossa, ja lisäksi ne voivat auttaa vähentämään joidenkin pimplesien kokoa. Herkistä varovasti banaanikuorinta vaurioituneen alueen yläpuolelle. Lisäksi kokeile panna banaanin kuorimalla suolaa, tl etikka plus rkl vaahterasiirappia tehosekoittimessa. Katkaise kasvosi ja jätä 7 minuuttia. Puhdista kasvojen pesu ja kuiva.

9. Aspiriiniliina:

Millä tavalla To Remove Dark Spots From Face Within 2 Days

Lisää jauhe aspiriinipitoisuutena ja lisää vain runsaasti vettä. Q-Tip: Käytä aspiriinilientä tasaisesti, joka kattaa kokonaan. Anna kuivua. Aspiriini on yksi anti-inflammatorinen; Rakentaminen auttaa ihon taistelua tulehduksen vieressä, jolloin punkkien merkit vähäisemmäksi. Anna aspiriiniliiman räpäyttää pimpleä yön aikana.

10. Kurkuma ja grammajauho:

Millä tavalla To Remove Dark Spots From Face Within 2 Days

Kurkuma on ollut suosittu mauste, jota käytetään monissa intialaisissa astioissa kannun herättämiseksi. Kuitenkin monet ihmiset eivät tiedä lääkkeiden ominaisuudet, joita kurkuma hallussaan. Näin poistat nälkämerkit 2 päivässä.

  • Kurkuma jauhemaisessa muodossaan sekoitettuna jäähdytettyyn maitoon ja grammajauhoihin ei pelkästään vähennä punoitusta sen anti-inflammatorisella ominaisuudella, vaan myös vähentää akne-bakteereja, mikä vähentää sitä yön yli.
  • Jätä seos yön yli ja jos unohdat levätä yön yli, anna kuivua 20 minuuttia

Katso lisää: Granaattiomena hoitoon akne

11. Leivontaan tarkoitetun soodahakija:

Millä tavalla To Remove Pimples And Pimple Marks In 2 Days

Leivin sooda on vielä uusi ihme tuote, joka ihme ihosi erityisesti jos ihottumaa, tulehduksia ja akne. Leivinjauheen lääketieteelliset ominaisuudet tekevät siitä sopivan komponentin torjuakseen aknea yön yli mahdollisesti kaatamalla sen kahden yksinkertaisen päivän sisällä. Ota vain leivinjauhe vesiliuoksessa, vesipitoisuus on enemmän. Paksu liima ja pistekohde vähentävät välittömästi pimpen kokoa ja punoitusta ja ovat todennäköisesti ratkaisu ongelmien poistamiseen kasvoista 2 päivässä.

12. Vicks Vapo Rub To The Rescue:

Vicks Vapo Rub To Remove Pimples And Pimple Marks In 2 Days

Vaporubia käytetään usein ruuhkaiseen rintaan tai vuotava nenä, joka on todella hyvä tapa käsitellä pimples mahdollisimman nopeasti. Vaporub on keskittynyt ja vahva, joten se sopii erinomaisesti ruuhkautumiseen. Minttu tuore haju välittömästi toimii sen toimimisena, koska jäähdytyskiteet rauhoittavat punkkien värjäytymistä punoituksen alas. Kahden päivän kuluessa näet aknen kuivumisen.

13. Cinnamon Cure:

Millä tavalla To Remove Pimples And Pimple Marks In 2 Days

Cinnamon, jota käytetään jälleen laajasti flavoring-astioihin, on vielä yksi ainesosa, joka voi tehdä pimpiäsi kadota kahdessa yksinkertaisessa päivässä. Näin poistat pimples 2 päivää käyttämällä kanelia. Tätä varten tarvitset

  • Maadoitettu tai jauhettu kaneli, hunaja ja ruusuvesi.
  • Tee paksu seos ja aseta se kohteisiin, joihin se vaikuttaa.

Säilytä sitä yön yli, kun se upotetaan alueelle. Pese pois kylmällä vedellä aamulla.

Millä tavalla To Remove Pimples And Pimple Marks In 2 Days

14. Hot Mint Steam:

Millä tavalla To Remove Pimples And Pimple Marks In 2 Days

Kuinka poistaa pimples luonnollisesti 2 vuorokautta ilman, että saat sekaisin ajankohtaisiin sovelluksiin ja hoitoihin? Käytä höyrykäsittelyä, jossa höyry avautuu tukkeutuneita huokosia ja pakottaa likaa ja myrkkyjä, jotka kerääntyvät alla aiheuttaen akne vähentää. Mahdollisesti käytä mintun öljy- tai teepuuöljyä höyrykylpyyn lisäapua varten.

Katso lisää: Manteliöljy akneharsolle

15. appelsiiniviinietikka:

Millä tavalla To Remove Pimples And Pimple Marks In 2 Days

Appelsiiniviinietikka tunnetaan sekä emäksisistä että happamista ominaisuuksistaan. Näiden kahden yhdistelmä toimii siis erinomaisena aknenpoistoaineena. Sinun täytyy ihmetellä, miten päästä eroon pimples 2 päivää käyttämällä omenaviinietikkaa.

  • Pienessä kulhossa käytä keskitettyä omenaviinietikkaa ja vettä liuoksen laimentamiseksi ennen kuin käytät puuvillaa, jotta voit pulloa ja päästää akne-pisteisiin.
  • Jätä se yön yli ja pese se seuraavana aamuna.

Voit nähdä välittömät tulokset heti sovelluksen jälkeen.

Tässä artikkelissa olemme valinneet joitain parhaita kodinomaisia ​​tuotteita, jotka ovat aina käytettävissä lähiympäristössäsi ja lähellä. Akne tai pimples voidaan murskata heti alussa näillä täydellisillä todentamismenetelmillä, joiden avulla voit käsitellä pimpsiä kahden yön aikana, jolloin voit tehdä tapahtuman ajankohdan virheettömällä iholla.

Leave A Comment

+ 51 = 54