Kuinka poistaa mustapäät nenään kotona pysyvästi?

Mustat päät:

Kun istuin salissa, kun hiukset on tehty, kun kuulen kaksi naista vieressäni, hehkutelevat valittaen mustapäitä. Kun hän seurasi nenäsi sivuja ja kääntyi eräänlaiseen apulaan esittelytilaan, tajusin, että tähän asti minulle ei koskaan tullut ilmi, että minä itse olin mustapäiden uhri. Kun he valittivat, muistin, että äitini ja täti tekivät saman aikaisemmin tässä kuussa. Sitten huomasin, kuinka mustapäät ovat universaalinen kunto kaikki inhottaa ja vaikka kaikki se on tehdä kasvot selkeämpi on hyvin harvat ihmiset ovat vaikuttaneet siihen, koska se ei yleensä näytä merkittäviä oireita, jotka saattaisivat vahingoittaa kehoa.

Mustapäiden on nose

Samaan luokkaan kuuluvien akneiden pudottaminen monet ihmiset eivät vielä ole tietoisia siitä, mikä se on ja miksi se tapahtuu ja esiintyy uudelleen. Etsitään aivan kuten mikro akne, Mustapäiden yksinkertaisesti ovat yleisiä kuoppia muodostunut johtuen tukkeutumisen kasvojen karvatupet. Nimen musta pää on yksinkertaisesti johdettu niiden ominaispiirteistä ja fyysisyydestä, joka tekee näistä kuhista mustan kärjen.

Comedo on laajennettu karvatupu, enimmäkseen pohja mustan pään muodostamiseen, jossa keratinkamaa kutsutaan myös ajan myötä. Ihmiset kiireisessä elämässään jättävät usein huomiotta vaikutukset, joita nykyinen luonto jättää meille. Tämän seurauksena likaa ja epäpuhtauksia altistuva iho, tämä ihon lika, jota kutsutaan myös roskiksi, kokoaa kerääntymään ihon nurkkeihin. Tämä täynnä luonnollista öljyä poistuu ihosta ja bakteerit aiheuttavat mustapäiden muodostumista.

Jokainen karvatupu on hiuksia siinä. Avattu tai laajennettu karvatupu on sopiva paikka kuolleiden ihosolujen keräämiseksi. Sitten tulee sebum, luonnollinen öljy iholta ja nämä muodostavat tärkeimmät osatekijät muodostumista comedo tai kolahtaa tai mustapää. Kun sebum, luonnollinen öljy altistuu ilmalle, asia, jota kutsutaan melaniiniksi, reagoi ilmassa. Tämä melaniini luo ihon värin. Ilman altistuminen hapettuu ja muuttuu tummaksi. Mustapäitä on helppo löytää, koska ne tuntuvat karkeilta iholta, kun ne nostavat bitejä, jotka tuntuvat kädet. Niiden värin vuoksi ne ovat helposti havaittavissa.

nenä blackheads

Vaikka se on luonnollinen prosessi usein ajoittain mustapäitä voi aiheuttaa johtuen ulkoisista voimista, kuten liiallisesta altistumisesta likaa tai liian paljon öljyn erittymistä muodostaa ihon. Siksi vaikka mustapäät vaikuttavat kaikentyyppisiin ihmisiin, lähinnä ne, jotka kärsivät rasvaisesta ihosta, saavat eniten lämpöä. Tämä on yleinen kohtaus ihmisille, jotka lyövät tai menevät murrosiän läpi, minkä vuoksi myös hormonaaliset piikit ja veren erittyminen vaikuttavat siihen. Hormonaalisten piikien jaksot ovat mustan pään heikkous, joka on silloin, kun mustapään muodostus nousee. Siksi murrosikä, kuukautiset ja raskaus ovat korkeita aikoja, jotka saattavat aiheuttaa mustapään ongelmia.

Vaikka tavallisesti mustapäinen tarkoittaa kasvohoitoa, usein mustanpäitä löytyy takakannen ja olkapään alueilta. Kuitenkin tässä artikkelissa käsitellään poistamalla kasvojen Mustapäiden erityisesti nenä.

Kuinka poistaa mustapäät nenältä kotona Luonnollisesti:

On helppo kotiin kasvonaamiot, joita voidaan käyttää poistamalla mustapäitä, mutta ennen sitä on olemassa tiettyjä työkaluja irrottaa Mustapäiden. Nämä ovat ohuet ohut kynät, jotka näyttävät samanlaisilta työkaluilta, joita voidaan käyttää naarmuttamaan tai työntämään mustapäät, kun iho on kostutettu ja puhdistettu. On olemassa myös tietyn tyyppisiä nauhoja, joita voidaan käyttää poistamaan Mustapäitä. Ennen kuitenkin vinkkejä on pehmennettävä niin, että ihottuma ei vaikuta ihoon.

Tässä tässä artikkelissa tulemme luonnollisiin menetelmiin, jotka ovat helposti saatavilla keittiössä tai muualla markkinoiden poistamalla mustapäät nenästä ilman sivuvaikutuksia.

1. Muna-valkoiset mustanpäiden poistaminen nenästä:

Usein ihmiset vannovat tällä menetelmällä sanomalla, että luonnolliset munanvalkuaiset ovat yksi parhaista, kun kyseessä on mustapään hoito. Voidaan vetää mustapäiden lika yksinkertaisesti käyttämällä munanvalkuaista. Temppu on pehmentää tai kostuttaa kärki ja sitten joskus bonuksen Mustapäiden sammuttavat omasta. Muina aikoina on työkaluja hoitaa sitä.

Muna yolk and white

Aloita poistamalla ihon huokoset perusteellisesti. Kun iho on raikas ja öljytön, käytä ohuen kerroksen munanvalkuaista.

 • Tätä varten tarvitset vain munaa ja taitoa erottaa munankeltuaiset munanvalkuaisesta.
 • Kerää munanvalkuaiset pieneen kulhoon ja aseta se suoraan sormillasi kasvoillesi.
 • Kun tämä kerros kuivataan. Levitä toinen kerta ja anna kuivua.
 • Tällä kertaa voimakkaasti vetää kasvojen ihoa.
 • Nenäalueelle ja sen ympärille kohdistetaan uudelleen kolmannen kerran ja odotetaan sen kuivua.
 • Kun se on kuivaa, voit pestä pois kasvot lämpimällä vedellä.

2. Honey Pat:

Hunaja diff

Toinen yksinkertainen luonnonmukainen tapa käyttää mustapäätä yksinään on käyttää hunajaa, mutta hieman eri tavalla.

 • Tätä varten hunaja on paksu ja tahmea, joten pidä se jääkaapissa, jos mahdollista.
 • Sinun ei myöskään pitäisi olla mitään ylimääräistä öljyä tai vettä, joten on suositeltavaa ottaa puhdas kangas ja hieroa alue kuivana ja puhtaana.
 • Houkuttelemalla etusormi hunajan kasvoilla alueella voimakkaasti.
 • Hunaja, joka on tahmea, tarttuu avattuihin ihon huokosiin ja pakottaa mustat päänsä nenäpuolelta.
 • Tämä on tehokas tapa poistaa päänpalat.

3. Hammasharja Puhdistus:

Tietenkin käyttää eri sarjaa hammasharja poistaa pois Mustapäiden. Pidä pullossa vetyperoksidia käyttökelpoisena aloittaessasi työsi. Ensin etsiä pehmeä harjattu hammasharja. Puristamalla vähän sitruunamehua ja neem öljyä se alkaa harjaamalla sivut nenä pehmeästi. Levitä ja lisää uudelleen sitruunamehu ja neemöljy tarvittaessa. Myös väliajoin upotetaan hammasharja vetyperoksidiliuokseen, jotta se pysyy puhtaana ja puhtaana jo uutetuista mustapäistä. Tämä on kuitenkin äärimmäinen toimenpide eikä sen pitäisi olla ensimmäinen keino.

4. Kaurahiutaleiden korjaustoimenpiteet voivat poistaa mustanpäiden nenältä:

kaurapuuro

Kaurahiutaleet tekevät luonnollisen kuoren ja siksi täydellisen kärjen, kun haluat tietää, miten poista mustet päältä nenästä kotona. Se on eräs täydellisestä ratkaisusta, jolla poistetaan mustapäät nenästä kärsimättä.

 • Tee paksu seos sekoittamalla 3-4 tabulilla lusikalla kaurahiutaleita, 2 pöydän lusikka tuoretta tomaattimehua ja tee lusikka hunajaa.
 • Levitä tämä kaikki nenäsi pestäessä hellävaraisissa liikkeissä.
 • Pese pois 20 minuutin kuluttua.

5. Kanelijauhe:

Kaneli

Kaneli on maaginen mauste, joka myös helpottaa mustapäiden ongelmaa. Yhdistä yksi teelusikka kuppiin kanelipulverista ja tuoreesta sitruunamehusta muodostaen sileän tahnan. Käytä tätä avokätisesti nenäsi ja anna sen kuivua. Pese pois kylmällä vedellä. Tämä korjaus tulisi tehdä 2-3 kertaa päivässä parempien tulosten saavuttamiseksi.

6. Kurkuma ja korianteri:

Kurkuma and Coriander

Oletko miettinyt, miten poistaa mustapäät nenään luonnollisesti? Yksinkertaisesti sekoita teetä lusikka kurkuma jauhe 1 tee lusikka tuoretta korianteria jätä mehu. Käytä tätä pakkausta runsaasti nenäsi ja anna sen kuivua. Huuhtele haalealla vedellä. Tämän korjaavan aineen toistuva käyttö lopettaa Mustapäiden ongelman.

7. Sugar Scrub Remedy:

Tämä sokerikuoren korjaustoimenpide on täydellinen kodin korjaustoimenpiteitä Mustapäiden nenälle. Se poistaa kuolleiden ihosolujen ja likaisten osien jälkiä huokosista, lopettaen siten akne-, pimples- ja mustapäiden ongelmat. Ota ¼ cup sokeria ja tähän lisätään 1-2 rkl oliiviöljyä. Sekoita hyvin ja pistä tämä hanka nenäsi samalla kun hierotaan varovasti pyöreissä liikkeissä. Toista paria minuuttia ja pese myöhemmin kylmällä vedellä.

8. Sitruunamehu ja Rosewater:

Millä tavalla to Remove Blackheads on Nose lemon n Rose water

Sitruunamehu on luonnollinen keino päästä eroon liiallisesta öljystä ihollesi, mikä saa ihon näyttämään tylsältä. Tee seos sekoittamalla 1 tee lusikka tuoretta sitruunamehua ja 1 pöytälusku ruusuvesi. Käytä tätä nestettä puhdistamaan kasvosi kahdesti päivässä.

9. Mantelit ja Fuller's Earth:

Fullerin maan tai multanni mitti, kun käytetään manteleita, tekee hyödyllisen keinon poistamalla mustapäät luonnollisesti. Tee tahna hiomalla kourallinen manteleita. Tällöin lisätään 2 täyteläisen maapallon lusikkaa ja sekoita hyvin. Lisää vettä tarpeen mukaan ja pistä se nenäsi. Pese pois 15 minuutin kuluttua.

Katso lisää: Miten parantaa näköäsi?

10. Sooda:

Leivonta Soda

Leivin sooda on hyvin yleinen aine ihon ongelmien, kuten Mustapäiden, korjaamiseen. Se toimii luonnollisena kuorinta-aineena, joka auttaa avaamaan tukkeutuneet huokoset ihollesi ja hyödylliseksi poistamalla Mustapäiden nenää.

 • Sekoita 1-2 rkl leivinjauhetta tarvittavalla määrällä vettä muodostaen sileän tahnan.
 • Levitä tämä pakkaus nenäsi ja hieronta varovasti.
 • Anna sen kuivua ja pese pois kylmällä vedellä.

11. Apple Cider Etikka:

Omena Cider Vinegar

Apple-siideri Etikka on hyvä väriaine, joka auttaa poistamaan ns. Mustapäät.

 • Ota 3 rkl omena-siiderietikkaa ja lisää siihen noin 3 rkl hienonnettua mintunlehteä.
 • Säilytä se pulloon ja jätä koskematta 7 päivän ajan.
 • Kastele neste ja laita se vesiviljelyllä.
 • Jätä taas 1 viikon ajaksi.
 • Levitä tämä seos nenääsi käyttäen puuvillapalloja joka päivä ennen nukkumaanmenoa.
 • Pese pois seuraavana aamuna.

12. Vihreä tee Remedy:

Vihreä Tea

Haluatko tietää, miten poistaa mustapäät nenään luonnollisesti vihreän teen avulla? No, yritä käyttää vihreää teetä, koska se on erittäin täydellinen ongelman ratkaisemiseksi. Siinä on ominaisuuksia, jotka auttavat ihoa eroon kuolleesta ihosta ja likaisuudesta. Lisäksi vihreää teetä vähentää myös tulehduksia.

 • Tuo kupillinen vettä kiehua ja lisää sitten kaksi vihreää teepussia ja jätä 30 minuuttia.
 • Kasta neste ja säilytä se kylmässä tunnin ajan.
 • Puhdista kasvosi ja käytä vihreää teetä infuusiona nenäsi runsaasti puuvillapalloilla.
 • Jätä 15-20 minuuttia ja pese pois.

13. Benzoyyliperoksidin käyttö:

Benzoyyliperoksidin käyttö on paras vastaus kysymykseen siitä, miten päästä eroon mustapäistä nenästä. Tärkein ainesosa, joka on läsnä tässä kemikaalissa, avaa tukkeutuneet huokoset, mikä ajaa öljyä ja kuolleita ihosoluja. Käytä aina bentsoyyliperoksidia, jonka pitoisuus on 2,5-10%. Se on yksi nopeimmista ja tehokkaimmista keinoja poistamisesta. Kuitenkin sen käyttö voi olla voimakasta iholle, ja sitä on vältettävä herkällä iholla.

14. Epsom-suolojen käyttö:

Suola epsom

Epsom suola on hyvä exfoliantti, joka auttaa poistamaan kuolleesta ihosta ja öljystä huokosilta. Ota puolikuutin kuumaa vettä ja lisää 1 teepussi Epsom-suolaa ja 4 tippaa jodia. Sekoita hyvin, kunnes kaikki suola liukenee veteen. Kun vesi on hieman jäähtynyt, käytä puuvillapalloa ja levitä sitä koko nenän päälle. Jätä jonkin aikaa ja pese sitten kylmällä vedellä.

15. Bentoniittisavi Remedy:

Bentoniittisavi muodostuu välttämättömistä mineraaleista, jotka auttavat poistamaan kaikki epäpuhtaudet ja öljy tukkeutuneilta ihohuokosilta. Se parantaa myös verenvirtausta kasvien soluihin, mikä antaa luonnollisen hehkun. Bentoniittisavellantuotteen käyttö voi kuitenkin jättää ihon ja siksi sitä ei suositella niille, joilla on herkkä tai kuiva iho.

 • Ota 1 rkl bentoniittisavea ja lisää tähän tarpeeksi omenisekkiviiraet muodostamaan tahna.
 • Ne, joilla on herkkä iho, voivat korvata vettä omenaviinietikalla.
 • Käytä tätä kaikki nenäsi ja jätä se 20-30 minuuttia.
 • Pese haalealla vedellä.
 • Käytä tarvittaessa kosteusvoidetta.

Nämä ovat joitain parhaita keinoja ja menetelmiä, jotka poistavat mustapäiden kokonaan nenältäsi. Näiden hämmästyttävien korjaustoimenpiteiden oppimisen jälkeen et joutuisi koskaan käsittelemään ongelmia, kuten poistaminen nenästä luonnollisesti. Pidä kiinni ihosi tyyliin ja antaa nopeampia tuloksia.

Leave A Comment

− 8 = 1