Kuinka Poista Tan nopeasti? | Tyylit elämässä

Onko mahdollista poistaa rusketus nopeasti? Vastaus on kyllä! Tämä on yleisimpiä kysymyksiä, joita monet ihmiset esittävät. Kaikki te tiedätte, että pitkäaikainen kosketus tai altistuminen auringolle on yksi tärkeimmistä syistä aurinko polttaa tai sun tan. Suurin osa ihmisistä haluaa kevyempää ja haalistua ihoa. Kuitenkin, jos iho näyttää päivittäin tylsältä ja ruskettumalta, on erittäin tärkeää, että voit poistaa rusketuksen nopeasti. Joten, tämä artikkeli auttaa sinua poistamaan rusketuksen nopeasti ja luonnollisesti.

rusketus before and after 2

Kuinka Poista Tan nopeasti:

Seuraavassa mainitsimme muutamia parhaita vinkkejä, jotka poistavat rusketuksen nopeasti, ja ne ovat seuraavat:

1. Kuorinta:

kuorinta bridal

Markkinoilla on monia exfoliatoria. Voit käyttää kotitekoista exfoliatoria, kuten sitruunamehua, suolaa, soikia tai sientä. Kun kylvettää, hankaa suolaa kosketuksessa olevalle alueelle ja pese sitten vedellä. Sekoita sitruunamehu iholla vain kerran, koska se on luonnollinen keventimet.

2. Kurkku:

KURKKU

Kurkku sisältää jäähdytystehoja, jotka helpottavat ruskeaa ulkonäköä iholta. Kosteus sekä C-vitamiini auttavat poistamaan parkitun ihon. Joten leikata kurkkua muuten tehdä tahna ja soveltaa ihon noin 15 minuuttia. Voit myös hieroa kurkkuleipiä ihollesi saadaksesi paremman tuloksen.

3. Scrubbing:

kosmeettinen mask scrub

Pyyhkäisyllä on tärkeä rooli pimeän ihon parantamisessa sekä nopeammin kadonneen prosessin nopeuttamisessa. Tällä hetkellä, kun pestä, pidä mielessä märkä iho sitoa ihon kuivumista. Pidä E-vitamiinia kosteusvoide tarpeellisten luonnollisten uutteiden avulla 2 kertaa päivässä heittää pois rusketuslinjat pieninä päivinä.

Katso lisää:  Vinkkejä poistamaan härkä kädestä

4. Aloe Vera -geeli:

aaloe vera gel juice

Se sisältää joitakin entsyymejä yhdessä antioksidanttien kanssa, mikä hyödyttää auringonpalamista nopeasti ja nopeasti. Vedä geeli sieltä puhtaalta käsiltä ja levitä sen liioituneelle iholle. Pidä se 15 minuuttia ja huuhtele sitten kylmällä vedellä. Tämä tarjoaa jäähdytyksen tunne iholle sekä antioksidantteja lähellä, mikä nopeuttaa loukkaantuneiden solujen korjaamista.

5. Sitruunamehu:

sitruuna juice

Yhdistä limen mehu hunajan kanssa ja säilytä sitä iholle, jota käytetään 25 minuutin ajan. Hunaja kosteuttaa ihoa plus sitruuna helpottaa poistamaan rusketuslinjat, jotka lisäävät ihon pehmeää ja hyvännäköistä.

6. Gram-jauho tai Besan:

Gramma Flour Pack

Gram-jauhoilla on tärkeä rooli erottaakseen rusketuksen sekä keventää ihoa. Ota ¼ lusikka kurkumajauhetta tai Haldi, paina puolikkaaseen sitruuna, 2 rkl grammaa ja lisää maitoa muutoin ruusuvesiin, jos sinulla on rasvainen iho. Tällä hetkellä sekoita ne kaikki muodostamaan paksu tahna. Sekoita tämä vaikutusalueella ja anna sen 15 minuuttia ja pese se haalealla vedellä. Suorita tämä jokaisella vuorottelevalla päivällä.

Katso lisää:  Kuinka poistaa Body Tan heti

7. Sooda:

paistaminen soda 854

Tämä toimii parhaiten pyyhkimällä iho iholta. Sekoita vettä uunissa ja pidä sitä parkitussa ihossa noin 15 minuuttia päivässä. Sen avulla voit palata tyypilliseen ihon sävyyn.

8. Perunat:

peruna for acne

Perunoilla on C-vitamiini ja erityinen eteeni nimeltään katekolaasi, joka korjaa rusketuslinjat iholta. Pyyhi pieni raaka peruna ja hankaa iho 15 minuutin ajan päivittäin. Tämä tekee ihostasi valon ja hehkun.

9. Maidon voide:

Rahka Face Pack

Siinä on hyödyllisiä ominaisuuksia, joilla poistetaan rusketuslinjat, auringonpolttamatteet ja rakennetaan ihoa loistavasti. Yhdistä maitokermaa yhdessä kurkumaa yhdessä ja säilytä se iholla noin 20 minuutin ajan. Se korjaa parkitun ihon ja ottaa sen säännöllisesti.

Katso lisää:  Etusivu Remedies poistaa parkituksen

Kuvat Lähde: Shutterstock

Leave A Comment

11 + = 13