Kuinka pitää hiukset terveinä? | Tyylit elämässä

Haluatko terveitä hiuksia? Kuka ei halua pitkistä ja terveistä hiuksista? Hiuksilla on tärkeä rooli koko persoonallisuutemme kannalta ja myös tärkeä osa elämää. Jos haluat kiiltävää, terveellistä ja elävää hiusvoitelua, sinun on kiinnitettävä täysi huomiota hiuksillesi. Terveet hiukset tekevät myös houkuttelevammaksi. Terveet hiukset parantavat itseluottamusta, koska se toimii suurena tekijänä, joka antaa silmiinpistävän persoonallisuuden. Näin ollen tänään tässä artikkelissa kerrotaan sinulle parhaita vinkkejä pitää hiuksesi terveinä.

Kasvaa Hair

Paras vihjeitä pitämään hiukset terveellisiä:

Seuraavassa annetaan joitain yksinkertaisia ​​ja helppoja vinkkejä, joiden avulla saat terveitä hiuksia. Ne ovat seuraavat:

1. Oikea ruokavalio:

Päivittäin diet Plan

Asianmukainen ruokavalio on vastuussa pitää hiuksesi terveinä. Tätä varten sinun on käytettävä C-vitamiinia ja A-rikkaita ruokia. Siksi siihen liittyy päivittäin ruokahalu, pinaatti, munat, vihreät kasvikset, pavut, linssit, kala jne. Tämä ruokavalio tarjoaa kiiltoa sisältäpäin, kun nämä vitamiinit tuottavat sebumia. Sinun täytyy paeta roskaruokaa ja saada tasapainoinen ruokavalio, joka on täynnä proteiinia, kalsiumia, vitamiineja ja paljon vettä.

2. Rajoita pesuasi:

suihkussa Woman

Rajoita hiusten pesu kahdesti viikossa. Kerran pesu on myös parempaa. Liiallinen pesu liimautuu normaalin öljyn hiuksiin, laukaisee sen kuivumaan ja luo sen ylimääräiseksi leikkuujätteeksi. Käytä aina mietoa shampooa ja hauskaa hoitoa.

3. Kunto Hiuksesi:

Hiukset conditioner apply

Shampoo-hoitoaine on välttämätön, koska se tarjoaa kosteutta hiuksille, mutta sen rakentaa pehmeämmäksi ja lisävarusteeksi. Hoitoaine luo hiukset rentoiksi kampauksen jälkeenkin suihkulle, mikä puolestaan ​​lisää vähemmän vahinkoa. Pyyhkimen hoitoaine jakautuu loppuun, hiukset ovat öljyisiä.

Katso lisää:  Kuinka pitää munuaiset terveinä

4. hieronta teidän päänahan:

Hiukset Massage

Hellävat päänahkaa varovasti kämmen avulla sekä sormenpäät pallomaisissa liikkeissä. Se auttaa pitämään hiukset kiiltävänä ja terveellisenä, koska se lisää hiustenne verenkiertoa.

5. Trim Your Hairs Usein:

Hiukset cut split ends

On suositeltavaa leikata hiukset joka 6.-8 viikossa. Koska se vie pois umpikujat paitsi säilyttää hiukset parhaassa kunnossa. Usein leikkaaminen 1 tuuman tai 2 riittää poistamaan jakotut päät. Leikkaa trimmaukset joka kuukausi hiusten säästämiseksi terveelliseltä ja käytännöllisesti jakamattomalta.

6. Hiusnaamari:

Hiukset mask

Hiero hiusnaamiota kerran kuukaudessa tarjotaksemme syvällistä hoitoa ja innostaa pehmeyttä ja kiiltoa. Levitä hiusnaamari, joka on erityisesti suunniteltu hiusluokalle, joko hiukset ovat rasvaisia, kuivia tai värjättyjä.

Katso lisää:  Vihjeitä terveille silmille

7. Harjan käyttö:

Kampaus hair new

Sateet hiukset ovat haavoittuneempia kuin kuivat hiukset, koska se on joustava ja todennäköisesti rikki. Vältä harjausta pesun jälkeen. Vaihtoehtona sinun on suihkuttaa siihen jotain detangleria, sen jälkeen käytä leveää hammasta kampaa poistamaan solmut ja vähentämään rikkoutumista.

8. Käytä Satin-tyynyä yöllä:

Puolusta lukkoasi yöllä nukkumalla silkillä tai satiinipyyhkeellä. Voit myös peittää hameet silkkihuivin aikana nukkumisen aikana. Jos käytät puuvillaa tyynyliinaa, vältä se, koska se voi kuivata lukkosi. Vältä nukkumista tiukalla poninjalalla, koska se johtaa katkenneisiin.

9. Vältä värityksiä ja kuumia muotoilutyökaluja:

Välttää Coloring

Usein värin käyttö sekä kuuma styling -työkalut hiuksillesi johtavat pitkäaikaiseen hiustenlähtöön. Tällä hiuksillesi tulee kuiva, jäykkä ja loukkaantunut epävarmuus, jota et välitä oikein. Välttämättömien muotojen välttäminen, lämmitetyillä muotoilutyökaluilla tai väritys tai valkaisu ovat osa epäterveellisistä hiuksista johtuvia syitä.

Katso lisää:  Miten parantaa sydämen terveyttä

Kuvan lähde: Shutterstock

Leave A Comment

99 − = 96