Kuinka päästä eroon vatsaiskusta luonnollisesti? | Tyylit elämässä

Vatsaontelon ja turvotuksen ongelmat johtuvat pääasiassa ruoansulatuskanavan kriisistä ja syömisen syistä. Yleensä ihmiset, jotka syövät hyvin raskaita aterioita, kokevat turvotusta vatsa-alueella. Tämä johtaa elämäntapaan liittyviin asioihin, ja saatat nähdä itsesi olemasta sopiva useimpien vaatteiden kanssa. Se on enemmän kuin tilapäinen painonnousu ja kehossa oleva turvotus, joka näyttää myös kiusalliselta. Äärimmäisissä tapauksissa se aiheuttaa myös hengitysvaikeuksia.

Millä tavalla to Get Rid of Bloating

Joten, jos ajattelet, mikä aiheuttaa turvotusta, tässä on syy.

Epäsäännöllinen nousu ascites, vatsan tai lantion nestettä aiheuttaa turvotusta. Kuume saa joskus turvotusta, ja se johtuu yleensä tulehduksesta tai tulehduksesta. Verenvuoto on tilapäistä ja se on ilmaa, joka iskeytyy vatsan ympärille. Vaikea turvotus yleensä aiheuttaa ummetusta ja pahoinvointia. Epäsäännölliset suolen liikkeet ovat toinen epämukavuutta sen kanssa.

Selvitä verenvuotojen oireet:

 • Ruoansulatushäiriöt: Ruokailutottumukset tai krooninen ruoansulatusongelma ovat ensimmäinen oire, jota sinun on tarkasteltava.
 • Ummetus: Äärimmäiset turvotukset aiheuttavat ummetusta. Joskus ripuli on toinen turvotuksen sivuvaikutus.
 • Kuume: Tarkista äkillisen kuumeen vähäiset oireet. On tärkeää etsiä kuumetta ja parantaa sitä tai lähestyä lääkäriä.
 • oksentelu: Oksentelu pahoinvointi on turvotuksen sivuvaikutus. Se voi olla todella hankala keholle.
 • ihottumat: Ihottuma tai nokkosihottuma yleensä ilmenee turvotusta.
 • Vetiset silmät: Vedet silmät, kutiava kurkku ja muu allerginen reaktio ovat muutamia muita turvotusta oireita.

Kuinka vähentää verenvuotoa seuraamalla yksinkertaisia ​​vinkkejä:

Kuitenkin kätevässä lähestymistavassa ongelmaan on olemassa paljon yksinkertaisia ​​ja helppoja tapoja, joilla voit päästä eroon turvotuksesta ja pitää sen paikallaan. Alla oleva luettelo antaa sinulle tehokkaimmat tapoja, joilla voit vähentää turvotusta. Katso, miten:

1. Hydraatti Runko:

Millä tavalla To Stop Bloating By Drinking water

Se on vain stereotypia, että juomavesi pahentaa turvotusta. Vesi ja vartaloa hydrating on yksi parhaista tavoista päästä eroon ongelmasta. Se huuhtelee ja puhdistaa järjestelmän ja auttaa ruoansulatuskanavan palauttamiseen reitille.

 • Pidä 10-12 lasillista vettä koko päivän ajan asianmukaisen hoidon varmistamiseksi. Tällöin soodaa ja kofeiinia sisältäviä juomia ei suositella.

Tämä on yksi luonnollisimmista tavoista parantaa turvotusta vatsaan.

Katso lisää: Miten vähentää vatsan rasvaa

2. Onko banaaneja:

Vähentää Bloating With Banana

Banaaneilla on hyvät kalium- tasot, jotka auttavat hydraa- tioon kehossa ja hoitavat turvotusta. Banaanin aminohapot auttavat myös ylimääräisen nesteen huuhtelemisessa järjestelmässä, joka aiheuttaa kehon ja vatsan turvotusta.

3. Vähennä suolapitoisuutta:

Parantaa for bloating Reduce Salt Intake

Natrium vain pahentaa nesteen kertymistä kehoon. Tämä tarkoittaa vain sitä, että henkilö, joka haluaa päästä eroon turvotuksesta kehostaan, pitäisi olla valikossa alhainen suolan imeytyminen asianmukaisen hoidon varmistamiseksi. Jos mietit miten turvottaa turvotus mahaksi, tämä on helppo toteuttaa.

4. Leikkaa hiilihydraatteja:

elintarvikkeet That Cause Bloating Carbohydrate Foods

Tärkkelys elintarvikkeissa, kuten leipä ja pasta, johtaa ruumiin hiilihydraatteihin, jotka vain lisää nesteen kertymistä kehoon. Jos et halua varhain tuntea varhain aamulla, leikkaa ne alas illallinen.

Katso lisää: Miten menettää vatsa rasvaa välittömästi

5. Hieronta Apino:

turvotus Treatment Massaging the Abdomen

Vatsan hieronta tietyllä paineella auttaa kaasua evakuoimassa kehosta. Tämä on yksi parhaista tavoista päästä eroon turvotuksesta ilman paljon vaivaa ja ilman sivuvaikutuksia. Sen on tarkoitus olla yksi parhaista ideoista ongelman pitämiseksi.

6. Jogurtti:

Anti Bloating Foods Yogurt

Jogurtti on yksi keittiön tuotteista, joka voi auttaa turvotuksen hoitoon. Tässä elintarvikkeessa on joitain aktiivisia bakteereja, jotka auttavat turvotuksen ja ilmavaivat hoidossa. Tämä on yksi probiootti, joka voi antaa sinulle oikeat tulokset ja haluamasi. Vähennä turvotusta jogurtilla!

7. Mieluummin pieniä aterioita:

Välitön Bloating Relief With Small Portions of Meals

Pienet annokset aterioista tekevät ruoansulatuksesta helppoa ja varmistavat, että pahoinvointi on pahasti hoidettu mutta estetty myös oikealla tavalla. Yritä rikkoa ateriat 5-6 ateria päivässä. Tämä on yksi parhaista asioista, jotta päästäisiin eroon turvotuksen epämiellyttävistä ongelmista.

8. Ole Peppermint Tea:

Välitön Bloating Relief with Peppermint Tea

1-2 kupillista juuri valmistettua piparminttuista teetä rauhoittavat mahalaukkua ja pitävät paitsi turvotusta myös kaasun ja muiden vatsan aiheuttamien ongelmien aiheuttajana. Voidaan lisätä hieman hunajaa, jos he haluavat.

Katso lisää: Kuinka vähentää vatsa rasvaa

9. Syö hitaasti:

Parantaa for Bloating Eating Slowly

Pureamalla ruokaa hyvin ja syömällä hitaasti voit aina parantaa ruoansulatusjärjestelmää ja varmistaa, että ruoka on pilkottu hyvin. Tämä varmistaa, että turvotusta ei ole ja päästään eroon tästä epämiellyttävästä tunteesta.

Kuinka päästä eroon Bloating by Home korjaustoimenpiteitä:

On myös useita kotitekoisia ja luonnollisia keinoja, joilla voit yrittää päästä eroon turvotuksesta välittömästi.

1. Sitruunavesi:

Paisunut Stomach Remedies Lemon Water

Lämmin sitruunavesi auttaa parantamaan turvotusta nopeasti.

 • Kuumenna yksi iso lasillinen vettä.
 • Purista yksi iso sitruuna siihen ja juo se haaleaksi.

Kokeile tätä reseptiä kaksi tai kolme kertaa päivässä.

2. Fenkoli siemenet ja tee:

Koti Remedies For Bloating Fennel Seeds and Tea

Fenkoli siemenet toimivat kuin taikuutta krooniseen turvotukseen. Tee maukas fenkolin siemenet.

 • Kiehde vettä ja lisää runsaasti fenkoli siemeniä siihen.
 • Lisää jauhe ja tee se. Jätä se 3 minuuttia.
 • Juo se kevyesti.

Vaihtoehtoisesti voit pureskella joitakin fenkoli siemeniä milloin tahansa päivällä. Muista pureskella joitakin fenkoli siemeniä aterian jälkeen. Niiden tiedetään parantavan ruoansulatusta ja taistelevat myös ennen aterian aikaan nälkää. Näet usein tämän intialaisissa ravintoloissa ja tarjoillaan sitä aterian jälkeen.

3. Apple Cider Etikka:

turvotus Remedies Apple Cider Vinegar

Vaikka ei ole tieteellisesti todistettu, omena-siiderietikka auttaa parantamaan turvotusta. Tässä on, miten päästä eroon turvotuksesta välittömästi omenaviinietikalla.

 • Yhdessä lasissa vettä sekoitetaan 1 rkl omena-siiderietikkaa.
 • Laimenna hyvin ja juo se parantamaan turvotusta.

Juo tätä ennen aterianne. Lisäksi voit lisätä siihen hunajaa, jotta se maistuu hyvältä.

4. Aloe Vera:

Parantaa For Bloating Aloe Vera

Aloe Vera on erinomainen lääke, joka hoitaa turvotusta ja kaasua. Laksatiivisten ominaisuuksiensa vuoksi tunnetaan myös ummetus.

 • Juo yksi lasi aloe vera mehua päivittäin. Mehu on helposti saatavilla pakattuna tuotteena.

5. Jogurtti:

turvotus Treatment With Yogurt

Jogurtin säännöllinen kulutus aktiivisilla viljelmillä kasvattaa laktobasilliä ja bifidobakteeria, joita pidetään ruoansulatuskanavan "hyviksi" bakteereiksi, jotka helpottavat tehokkaan ruoansulatuksen ja vatsaonteloiden ehkäisyä.

 • Ota yksi kulho jogurtti aterian jälkeen tai milloin tahansa päivästä päästä eroon tehokkaasta turvotuksesta.

Kuinka vapauttaa verenvuoto nopeasti Ayurvedic korjaustoimenpiteitä:

Näiden luonnollisten korjaustoimenpiteiden ohella on myös joitain ayurvedejä, jotka hoitavat vatsan turvotusta. Katso.

1. Ruoansulatus mausteet:

Ruoansulatuskanavan lisääminen ruokaan auttaa parantamaan turvotusta. Erityisesti kuumin siemeniä, ajwainor, joka tunnetaan myös piispan rikkaruohojen siemeninä, fenkoli siemenet, raastettu inkivääri jne., Kun se lisätään ruokavaliosi, auttaa parantamaan vatsan turvotusta.

 • Kuumenna yksi lusikka ghee ja lisää fenkoli siemeniä, ajwain, kumina ja hyppysellinen hing.
 • Saute minuutiksi ja lisää nyt juuri raastettu inkivääri.
 • Lisää tämä vihannesi tai astianne.

2. Keitetyt vihannekset:

Käytä vain keitettyjä vihanneksia. Kun teet niin, ruoansulatuskanavan ei tarvitse kovin vaikeasti sulattaa niitä. Tämä auttaa vähentämään turvotusta.

Turvotus on varmasti erittäin epämiellyttävä tilanne kokea. Jotkut ayurveda-käytännöt ja muut luonnolliset ainesosat auttavat vähentämään merkittävästi turvotusta. Kroonisen turvotuksen tapauksessa on kuitenkin aina parasta lähestyä lääkäriä parempien tulosten saavuttamiseksi. Näissä tapauksissa kotitekoiset korjaustoimenpiteet eivät todellisuudessa toimi.

Iloista syömistä!

Leave A Comment

3 + 6 =